Perez vette őket is.ziro4vr írta:És ki gyűjtötte őket össze, csak nem Wenger?BlancoMark írta:Azert Wengertol fuggetlenul nezzetek mar meg milyen golokat kapott a ket meccsen az Arsenal. Komolytalan az egesz, amator jatekosok gyulekezete akik azonnal feladjak ha golt kapnak. Ebbol a 10golbol legalabb 4 abbol lett hogy a tizenhatosuknal passzolgattak, nem hiszem hogy Wenger mondta nekik hogy ilyen nyeretlen ketevesek modjara passzolgassanak hatul..
Wengert úgy védik páran (szurkolókra gondolok) mint még edzőt talán soha a foci történetében. Az az ember annyi esélyt kapott hogy bizonyítson, hogy kísérletezzen eredmények nélkül mint még talán soha senki.
Bár nekem mindegy, én jót röhögtem rajtuk. Főleg azért mert a hazai szurkolók többsége egy arrogáns pöcs.
De hozzáteszem, hogy ha Zidane (és Perez?) tovább erőlteti ezt a balf*sz BBc-t akkor az első komolyabb csapat könnyedén megb*szhat minket is mert ma is úgy futkoztunk (- a BBC) mint a kis ovisok az szünetben. Össze-vissza. Nulla szervezettség, nulla taktika.