Nektek már csak annyi ervetek van, hogy nagyon biztok benne, egyszer ki kell jönnie a lépésnek. Aztán hetekre megint kuka az emberünk, - 1 ember. Persze két gól után veritek a mellkast, pedig az csak a nagy számok törvénye már.
Te amúgy küzdesz valami belső ördöggel vagy mi bajod? Minek kell ez a támadó hozzáállás mindenhova?
Felesleges CR csoportot generálnod, ilyen nincs bazzeg. Nem veri senki a mellkast, te mit látsz? És nem isten két gól után ki írt ilyet? Komolyan semmi szükség erre a provokáló hangnemre. Lehetne pro kontrázni CR témában is, anélkül hogy egymásba kötnének itt az emberek.
erveitek meg tényleg annyi, hogy na majd most na majd most
Ferdítesz. Ez demagóg
Legalább szakmailag próbáljuk megközelíteni.
Ezzel azért ne vádold magad...
Az rendben van, hogy a csapat rúghat nélküle is 120 gólt. Ez rendben van, és egyértelmű, hogy nekünk új rendszert kell találnunk CR után, nem egy random tehetséget vagy sztárt kell a helyére vennünk "osztjóvan". Ennél ez bonyolultabb. Kérdés, hogy egy ilyen átállásra (mert egy új rendszer, kicsit más típusú keretre van szükség) mennyi időbe telik mire beér. Vagy esetleg csalódás lesz, ha az első Cr utáni évben nem nyerünk BL-t? Mert szerintem ennek nem sok esélyes van. A jelenlegi projektnek is mennyi idő kellett, mire végig vittük... De ugye, türelem erre nem lesz, úgyhogy a változást végig vivő edző egészen biztos bukni fog. Szerintem ezért Zidane ezt nem is fogja felvállalni. Majd a következő edző. Persze szerintem CR jövő nyáron önként fog távozni. Annak a hogyanjáért is mennyi savat fog kapni...
Kerlon amúgy a monaco-s példa jó példa volt alátámasztani azt a 120 gólos érvedet. De összeségében azért nekünk ugye semennyire nem kell az ottani példát követni? Monaco...
Egyébként a real madrid történelme során minden sikerkorszakban volt nálunk 2-3 egészen szük elitnek mondható világsztár. Úgyhogy poszt tekintetében nem feltétlenül kell CR-t pótolni, de személyiségben, vezérszerepében, össz skill-t tekintve szükség lesz egy(?) top3 játékosra. Érdekes az újabb generációból ki lehet majd(!) az. Mert jelenleg még nincs.