Április eleje Atma. Közepe Barca. De te köze akarsz meg egy Bayernt vagy Juvet.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Fuck Logic.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 8., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. március 8., szerda 11:55
úristen kit érdekel.flori írta:Hülyeség. Addig kell menni, ameddig csak lehet.
Leszarnek egy könnyű ágat végig is. A győztes neve megmarad, minden mas csak statisztika.
Ne mondd, hogy nem szorulna ökölbe a kezed, mikor azt hallgatnád évekig, hogy kamu ágon nyert a Madrid. Ráadásul címvédőként.
Engem zavarna, főleg, hogy a tavalyi is annak van elkönyvelve.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 8., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 8., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 8., szerda 11:38
Kinőttem mar abból hogy mások véleményével foglalkozzak ha a Tealrol van szó.flori írta:Hülyeség. Addig kell menni, ameddig csak lehet.
Leszarnek egy könnyű ágat végig is. A győztes neve megmarad, minden mas csak statisztika.
Ne mondd, hogy nem szorulna ökölbe a kezed, mikor azt hallgatnád évekig, hogy kamu ágon nyert a Madrid. Ráadásul címvédőként.
Engem zavarna, főleg, hogy a tavalyi is annak van elkönyvelve.
Ami még nagy matematika lesz, az Ramos és Modric lapja...
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 8., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 8., szerda 11:33
flori írta:Ez tavaly oké lehetett volna, idén sztem kiesünk egy erős ellenfél ellen. Én a megúszásra mennék, még egy kör erejéig
Annak sem látom értelmét sajnos. Elődöntőben még fájóbb elbukni, mint még most. Ha megálló van itt legyen, erős ellenfél ellen. Hátha akkor változik valami.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. március 8., szerda 11:27
Hülyeség. Addig kell menni, ameddig csak lehet.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 8., szerda 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 8., szerda 11:14
Hülyeség. Addig kell menni, ameddig csak lehet.flori írta:Ez tavaly oké lehetett volna, idén sztem kiesünk egy erős ellenfél ellen. Én a megúszásra mennék, még egy kör erejéig
Annak sem látom értelmét sajnos. Elődöntőben még fájóbb elbukni, mint még most. Ha megálló van itt legyen, erős ellenfél ellen. Hátha akkor változik valami.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. március 8., szerda 11:12
Ez tavaly oké lehetett volna, idén sztem kiesünk egy erős ellenfél ellen. Én a megúszásra mennék, még egy kör erejéig
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 8., szerda 11:05
Ez tavaly oké lehetett volna, idén sztem kiesünk egy erős ellenfél ellen. Én a megúszásra mennék, még egy kör erejéigErős ellenfelet szeretnék, hátha kicsit felpörögne a brigád, mert megint meg lett mentve mindenki segge.
HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 8., szerda 11:04
Én a Bayern később szeretném. Most kiejtenének még minket szerintem.flori írta:Erős ellenfelet szeretnék, hátha kicsit felpörögne a brigád, mert megint meg lett mentve mindenki segge.
Juventus vagy Bayern, derüljenek ki az érdemi dolgok, ha a sors címvédést szánt, ne a Benficán vezessen az út.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 8., szerda 10:49
Babinho írta:Wenger nyilatkoztatát olvasva könnyű megérteni az Arsenal 13 éves mélyzuhanását...
Nevetséges. Ennyi év után eléri, hogy mehet a hátsó ajtón.
HozzászólásSzerző: flori » 2017. március 8., szerda 10:45
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 8., szerda 10:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 8., szerda 8:52
Marcius 17-en lesz a sorsolas, az odavago aprilis 11-12, a visszavago pedig kovetkezo heten.KAG írta:Sorsolas mikor lesz?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 8., szerda 8:37
Az utolso bl es el nyolcaddonto meccs utan, szerintem jovoheten penteken, ugy szokott lenni.KAG írta:Sorsolas mikor lesz?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 8., szerda 7:29
Vagy mi bosszuljuk meg a 0 kupás szezonthunmadridista írta:Ancelottinak még egyszer bosszút kell állnia rajtunk...szóval én is erre a forgatókönyvre tippelek...___Samy___ írta:Sztem a Bayernt kapjuk. Én szóltam.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 8., szerda 7:26
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem