Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Air Sanyi ad egy 80-20at a Psgnek. ez 99-1 inkább.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Tudom, nem szabad magyar felvezető műsort nézni, de most megis megtettem.. 5x biztos elmondták, hogy ha van csapat, aki ezt meg tudja fordítani, az csak a Barcelona. Ki más lenne pasztmek..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Trollfociról Szóval még az univerzum is PSG gálát kér, ez nem lehet véletlen.Múltkor Valentin napon b@szták meg őket Párizsban, most pedig nőnap alkalmából lesznek análizélve!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Ráadásul nincs is egyáltalán semmilyen szélső sehol a Barca kezdőjében. LE addig ügyeskedik ezzel a kezdővel hogy még szerintem az is benne van hogy x vagy nyer a PSG.ziro4vr írta:Két szélén Dexter meg Lucas szétfutja őket. 2-1 vagy 3-1 benne van, több nem.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
messi mesterötös,piké hibátlanul lehozza hátul, flop psg. szívesen, meg se kell nézni uraim
Ben Arfat bedobtam volna Cavani helyett. Az a sebesség, cselezo készség, hamar elfaraszthatna a védelmet kontraknal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Egy ilyen gyors csapat ellen mint a PSG ez egy kicsit eros, de hat nincs mas valasztasuk. Ha nem azt nezem, hogy ez egy parharc hanem hogy ki nyeri a mai meccset akkor jo kis meccs lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2017. március 8., szerda 20:13-kor.
Pár napja kezdődött, hogy kb mindenhol (sajtók nagy része is) elkezdte nyomatni, hogy hú hát ezt a meccset még a Barca megfordíthatja. Aztán Barca szurkolók is 80%-ától ezt hallottam. Hogy ha van csapat aki ezt megcsinálja akkor az ez a Barca. Messi 5öt is rúghat. stb
Csak ültem és néztem hogy WTF? Volt két jó meccsük a 4-0 után kicsapatok ellen aztán most azt hiszik hogy a PSG is kiscsapat vagy mi a f*sz? Nem a bíró fújta el azt a meccset, egyszerűen Emery meg a 11 játékos szétalázta az egész Barcát. Még azt se mondhatni hogy volt komoly helyzetük.
Aztán sejtettem hogy ez addig tart majd mikor meglátják a kezdőt.
Most már azt olvasom hogy: PSG minden posztján klasszis játékosok vannak, hogy hát örülnek ha győznek stb,
Komolyan a tipikus (tisztelet a kivételnek) barca szurkolót ki kéne találni, mert ilyen nincs baszki.
Gondolom ha PSG hamar berúgja az első gólt, akkor majd mennek a kommentek: hogy tudtam én hogy ez lesz, meg bajnokság még meglehet arra kell koncentrálni, stb kommentek.
Hihetetlen.
Csak ültem és néztem hogy WTF? Volt két jó meccsük a 4-0 után kicsapatok ellen aztán most azt hiszik hogy a PSG is kiscsapat vagy mi a f*sz? Nem a bíró fújta el azt a meccset, egyszerűen Emery meg a 11 játékos szétalázta az egész Barcát. Még azt se mondhatni hogy volt komoly helyzetük.
Aztán sejtettem hogy ez addig tart majd mikor meglátják a kezdőt.
Most már azt olvasom hogy: PSG minden posztján klasszis játékosok vannak, hogy hát örülnek ha győznek stb,
Komolyan a tipikus (tisztelet a kivételnek) barca szurkolót ki kéne találni, mert ilyen nincs baszki.
Gondolom ha PSG hamar berúgja az első gólt, akkor majd mennek a kommentek: hogy tudtam én hogy ez lesz, meg bajnokság még meglehet arra kell koncentrálni, stb kommentek.
Hihetetlen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Két szélén Dexter meg Lucas szétfutja őket. 2-1 vagy 3-1 benne van, több nem.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ha Rafinha ma is annyit fog fellépni az első hármas közé, meg Iniesta hirtelen nem villant valamit a régi klasszisából, akkor bőven benne van, hogy ma is kikapnak. Nem tudom mennyire fog működni ez a hátvéd sor meg k.pálya egy ilyen PSG támadó sor ellen. Ki fogja megfogni a széleken Lucast meg Draxlert, esetleg majd még di María-t is? Remélem kapják ma is a pofont, érezzék csak a törődést. Azt tippeltem az odavágó után, hogy ez lesz az újabb "7up" a Bayern után. Simán benne van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2017. március 8., szerda 20:08-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nekem első ránézésre ez egy nagyon erős barca.
De kiesnek, legyen 3-2 mondjuk
De kiesnek, legyen 3-2 mondjuk
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
BARCELONA: Ter Stegen – Mascherano, Piqué, Umtiti – Rafinha, Busquets, Rakitic, Iniesta – Messi, Suárez, Neymar. Vezetőedző: Luis Enrique
PSG: Trapp – Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa –Verratti, Rabiot, Matuidi – Lucas, Draxler – Cavani. Vezetőedző: Unai Emery
Könnyen beleszaladhat a késbe megint a Barca.
PSG: Trapp – Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa –Verratti, Rabiot, Matuidi – Lucas, Draxler – Cavani. Vezetőedző: Unai Emery
Könnyen beleszaladhat a késbe megint a Barca.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
Ezt nehéz elmagyarázni. Próbáltam keresni veideókat ezekről, de nem nagyon találtam.Kerlon írta:Szerkeszteni nem tudtam, de ez így mekkora ótvar baromság. Ennyiből minden szándékos szabálytalanságért adjanak pirosat. Érted félpályán viszed 3 a 2-ben egyik belekezez direkt, akkor nagy valószínűleg góltól menti meg a csapatát. Lerántás dettó. De félpályán nem fogja kiállítani.
A lényeg: de, félpályán is van nyilvánvaló gólhelyzet. 1v1ben megvered a védőt és miután rajta a labda túlhaladt egyszerűen belép eléd. A csapattársai 3-4 méterrel lemaradva, esélyük sincs téged beérni. Mivel túljutottál az utolsó "akadályon" de ő szabálytalankodott, nyílvánvaló gólhelyzetet semmisített meg a buktatással. Piros. Szituáció függő. A védők, támadók mozgása, helyezkedése határozza meg, hogy ígéretes vagy nyilvánvaló gólhelyzetről beszélünk. Sőt, ellenfél térfelén is lehet nyilvánvaló egy gólhelyzet.
Be, de csak a lábbal elkövetett szabálytalanságnál lehetett volna sárga a büntetése. Így, hogy felborította(?) pirosat kellett kapnia.Kerlon írta:Rohadt nagy baromság, mert a labdára ment, de Lewa belépett elé.
Rohadt nagy baromság, mert a labdára ment, de Lewa belépett elé. Jól van látom, hogy van bőven hülye szabály még.mia san mia írta:Szerintem is hülyeség, de ez a szabály. Ha azt ott lefújta akkor piros lap.
Elsőre a jv is sárgát mutatott fel, az alapvonali szólt neki gondolom, hogy ez már piros kell legyen ha egyszer lefújta. Felülbírálta magát és kiállította a franciát.
Holott mezőnyben ennél sokkal veszélyesebb és durvább faultok maradnak sokszor megtorlatlanul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Szerintem is hülyeség, de ez a szabály. Ha azt ott lefújta akkor piros lap.
Elsőre a jv is sárgát mutatott fel, az alapvonali szólt neki gondolom, hogy ez már piros kell legyen ha egyszer lefújta. Felülbírálta magát és kiállította a franciát.
Holott mezőnyben ennél sokkal veszélyesebb és durvább faultok maradnak sokszor megtorlatlanul.
Szerkeszteni nem tudtam, de ez így mekkora ótvar baromság. Ennyiből minden szándékos szabálytalanságért adjanak pirosat. Érted félpályán viszed 3 a 2-ben egyik belekezez direkt, akkor nagy valószínűleg góltól menti meg a csapatát. Lerántás dettó. De félpályán nem fogja kiállítani.
K
K
Hát a kitételt nem tudtam csak, hogy nincs dupla büntetés. Mondjuk most megnéztem Koscielny kiállítását, hát ilyeneket csak a Barcának szoktak megadni.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
Ha a szabálytalanság bármilyen formában kézzel (szándékos kezezés nyilvánvaló gólhelyzetben, visszahúzza ellenfelét stb.) vagy testtel történik (pl. lökés) akkor piros. Ha lábbal és a labda megjátszására irányul, csak sárga. (Kivéve a durva, vagy erőszakos cselekedetet.)Kerlon írta:Hát az új szabály pont azt mondja ki, hogy nincs dupla büntetés, 11-es+sárga
Örülj, hogy nem spanyol bíró volt, akkor semmi nem lett volna.mia san mia írta:Felmerült, hogy jogtalan volt Kos kiállítása. Jómagam is így gondolnám, de az új szabály szerint ha tizit adott, ki is kellett állítsa a védőt.
16-oson belüli fault esetén csak akkor adhat sárgát, ha a szabálytalanság lábbal történik és labdára irányul. (Pl késik egy ütemet a belépő)
Amúgy én is azt mondom h ez tizi és sárga maximum.
btw én is erősnek éreztem azt a pirosat. Túlságosan belenyúlt vele a meccsbe a bíró. (bár kétlem, hogy ezen múlt)
Hát az új szabály pont azt mondja ki, hogy nincs dupla büntetés, 11-es+sárgamia san mia írta:Felmerült, hogy jogtalan volt Kos kiállítása. Jómagam is így gondolnám, de az új szabály szerint ha tizit adott, ki is kellett állítsa a védőt.
16-oson belüli fault esetén csak akkor adhat sárgát, ha a szabálytalanság lábbal történik és labdára irányul. (Pl késik egy ütemet a belépő)
Amúgy én is azt mondom h ez tizi és sárga maximum.
K
K