Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 8., szerda 20:33

Air Sanyi ad egy 80-20at a Psgnek. :lol: ez 99-1 inkább.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. március 8., szerda 20:32

Tudom, nem szabad magyar felvezető műsort nézni, de most megis megtettem.. 5x biztos elmondták, hogy ha van csapat, aki ezt meg tudja fordítani, az csak a Barcelona. Ki más lenne pasztmek.. :vivo:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 8., szerda 20:21

Múltkor Valentin napon b@szták meg őket Párizsban, most pedig nőnap alkalmából lesznek análizélve!
Trollfociról :lol: Szóval még az univerzum is PSG gálát kér, ez nem lehet véletlen. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 8., szerda 20:15

ziro4vr írta:Két szélén Dexter meg Lucas szétfutja őket. 2-1 vagy 3-1 benne van, több nem.
Ráadásul nincs is egyáltalán semmilyen szélső sehol a Barca kezdőjében. LE addig ügyeskedik ezzel a kezdővel hogy még szerintem az is benne van hogy x vagy nyer a PSG.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 8., szerda 20:13

messi mesterötös,piké hibátlanul lehozza hátul, flop psg. szívesen, meg se kell nézni uraim :coffee:

:mrgreen:
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 20:12

Ben Arfat bedobtam volna Cavani helyett. Az a sebesség, cselezo készség, hamar elfaraszthatna a védelmet kontraknal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 8., szerda 20:12

Egy ilyen gyors csapat ellen mint a PSG ez egy kicsit eros, de hat nincs mas valasztasuk. Ha nem azt nezem, hogy ez egy parharc hanem hogy ki nyeri a mai meccset akkor jo kis meccs lesz. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2017. március 8., szerda 20:13-kor.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 8., szerda 20:12

Pár napja kezdődött, hogy kb mindenhol (sajtók nagy része is) elkezdte nyomatni, hogy hú hát ezt a meccset még a Barca megfordíthatja. Aztán Barca szurkolók is 80%-ától ezt hallottam. Hogy ha van csapat aki ezt megcsinálja akkor az ez a Barca. Messi 5öt is rúghat. stb

Csak ültem és néztem hogy WTF? Volt két jó meccsük a 4-0 után kicsapatok ellen aztán most azt hiszik hogy a PSG is kiscsapat vagy mi a f*sz? Nem a bíró fújta el azt a meccset, egyszerűen Emery meg a 11 játékos szétalázta az egész Barcát. Még azt se mondhatni hogy volt komoly helyzetük.

Aztán sejtettem hogy ez addig tart majd mikor meglátják a kezdőt. :lol:

Most már azt olvasom hogy: PSG minden posztján klasszis játékosok vannak, hogy hát örülnek ha győznek stb, :lol: :lol: :lol:

Komolyan a tipikus (tisztelet a kivételnek) barca szurkolót ki kéne találni, mert ilyen nincs baszki. :lol: :lol:

Gondolom ha PSG hamar berúgja az első gólt, akkor majd mennek a kommentek: hogy tudtam én hogy ez lesz, meg bajnokság még meglehet arra kell koncentrálni, stb kommentek. :lol:

Hihetetlen. :|

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 8., szerda 20:08

Két szélén Dexter meg Lucas szétfutja őket. 2-1 vagy 3-1 benne van, több nem.
Nem illik.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 8., szerda 20:07

Ha Rafinha ma is annyit fog fellépni az első hármas közé, meg Iniesta hirtelen nem villant valamit a régi klasszisából, akkor bőven benne van, hogy ma is kikapnak. Nem tudom mennyire fog működni ez a hátvéd sor meg k.pálya egy ilyen PSG támadó sor ellen. Ki fogja megfogni a széleken Lucast meg Draxlert, esetleg majd még di María-t is? Remélem kapják ma is a pofont, érezzék csak a törődést. Azt tippeltem az odavágó után, hogy ez lesz az újabb "7up" a Bayern után. Simán benne van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2017. március 8., szerda 20:08-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 8., szerda 19:58

Nekem első ránézésre ez egy nagyon erős barca.
De kiesnek, legyen 3-2 mondjuk :)

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. március 8., szerda 19:53

BARCELONA: Ter Stegen – Mascherano, Piqué, Umtiti – Rafinha, Busquets, Rakitic, Iniesta – Messi, Suárez, Neymar. Vezetőedző: Luis Enrique

PSG: Trapp – Meunier, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa –Verratti, Rabiot, Matuidi – Lucas, Draxler – Cavani. Vezetőedző: Unai Emery

Könnyen beleszaladhat a késbe megint a Barca.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

csapos
Kedvenc játékosaid: Edgar Davids

HozzászólásSzerző: csapos » 2017. március 8., szerda 18:42

Kerlon írta:Szerkeszteni nem tudtam, de ez így mekkora ótvar baromság. Ennyiből minden szándékos szabálytalanságért adjanak pirosat. Érted félpályán viszed 3 a 2-ben egyik belekezez direkt, akkor nagy valószínűleg góltól menti meg a csapatát. Lerántás dettó. De félpályán nem fogja kiállítani.
Ezt nehéz elmagyarázni. Próbáltam keresni veideókat ezekről, de nem nagyon találtam.
A lényeg: de, félpályán is van nyilvánvaló gólhelyzet. 1v1ben megvered a védőt és miután rajta a labda túlhaladt egyszerűen belép eléd. A csapattársai 3-4 méterrel lemaradva, esélyük sincs téged beérni. Mivel túljutottál az utolsó "akadályon" de ő szabálytalankodott, nyílvánvaló gólhelyzetet semmisített meg a buktatással. Piros. Szituáció függő. A védők, támadók mozgása, helyezkedése határozza meg, hogy ígéretes vagy nyilvánvaló gólhelyzetről beszélünk. Sőt, ellenfél térfelén is lehet nyilvánvaló egy gólhelyzet. :)
Kerlon írta:Rohadt nagy baromság, mert a labdára ment, de Lewa belépett elé.
Be, de csak a lábbal elkövetett szabálytalanságnál lehetett volna sárga a büntetése. Így, hogy felborította(?) pirosat kellett kapnia.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 18:16

mia san mia írta:Szerintem is hülyeség, de ez a szabály. Ha azt ott lefújta akkor piros lap.
Elsőre a jv is sárgát mutatott fel, az alapvonali szólt neki gondolom, hogy ez már piros kell legyen ha egyszer lefújta. Felülbírálta magát és kiállította a franciát.
Holott mezőnyben ennél sokkal veszélyesebb és durvább faultok maradnak sokszor megtorlatlanul.
Rohadt nagy baromság, mert a labdára ment, de Lewa belépett elé. Jól van látom, hogy van bőven hülye szabály még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. március 8., szerda 18:01

Szerintem is hülyeség, de ez a szabály. Ha azt ott lefújta akkor piros lap.
Elsőre a jv is sárgát mutatott fel, az alapvonali szólt neki gondolom, hogy ez már piros kell legyen ha egyszer lefújta. Felülbírálta magát és kiállította a franciát.
Holott mezőnyben ennél sokkal veszélyesebb és durvább faultok maradnak sokszor megtorlatlanul.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 17:56

Szerkeszteni nem tudtam, de ez így mekkora ótvar baromság. Ennyiből minden szándékos szabálytalanságért adjanak pirosat. Érted félpályán viszed 3 a 2-ben egyik belekezez direkt, akkor nagy valószínűleg góltól menti meg a csapatát. Lerántás dettó. De félpályán nem fogja kiállítani.
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 17:46

Hát a kitételt nem tudtam csak, hogy nincs dupla büntetés. Mondjuk most megnéztem Koscielny kiállítását, hát ilyeneket csak a Barcának szoktak megadni. :lol:
K

csapos
Kedvenc játékosaid: Edgar Davids

HozzászólásSzerző: csapos » 2017. március 8., szerda 17:35

Kerlon írta:Hát az új szabály pont azt mondja ki, hogy nincs dupla büntetés, 11-es+sárga
Ha a szabálytalanság bármilyen formában kézzel (szándékos kezezés nyilvánvaló gólhelyzetben, visszahúzza ellenfelét stb.) vagy testtel történik (pl. lökés) akkor piros. Ha lábbal és a labda megjátszására irányul, csak sárga. (Kivéve a durva, vagy erőszakos cselekedetet.)

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 8., szerda 16:43

mia san mia írta:Felmerült, hogy jogtalan volt Kos kiállítása. Jómagam is így gondolnám, de az új szabály szerint ha tizit adott, ki is kellett állítsa a védőt.
16-oson belüli fault esetén csak akkor adhat sárgát, ha a szabálytalanság lábbal történik és labdára irányul. (Pl késik egy ütemet a belépő)
Amúgy én is azt mondom h ez tizi és sárga maximum.
Örülj, hogy nem spanyol bíró volt, akkor semmi nem lett volna. :D
btw én is erősnek éreztem azt a pirosat. Túlságosan belenyúlt vele a meccsbe a bíró. :| (bár kétlem, hogy ezen múlt)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 16:39

mia san mia írta:Felmerült, hogy jogtalan volt Kos kiállítása. Jómagam is így gondolnám, de az új szabály szerint ha tizit adott, ki is kellett állítsa a védőt.
16-oson belüli fault esetén csak akkor adhat sárgát, ha a szabálytalanság lábbal történik és labdára irányul. (Pl késik egy ütemet a belépő)
Amúgy én is azt mondom h ez tizi és sárga maximum.
Hát az új szabály pont azt mondja ki, hogy nincs dupla büntetés, 11-es+sárga
K

Vissza: