Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 9., csütörtök 8:47

Amikor már az a kollégám jön oda hozzám, aki nagy barca szurkoló hogy "elnézést a tegnapi meccs miatt"... illetve mondta, hogy Di Maria "lövésénél" 11-est kellett volna adni, mert elrúgták a lövő lábát... Mondta hogy visszanézte... :lol: Ezek után nem értem, hogy lehet nekik szurkolni.

Másrészről meg megérdemelték, mert ez a PSG valami megye 2 szinten volt kb. 10 percet fociztak a 95 percből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rashidm 2017. március 9., csütörtök 8:49-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 8:46

Nem értem, miért vagytok úgy oda.
Teljesen egyértelmű volt, hogy lesz két-három necces sztori, ami a Barca javára fog dönteni, ennek ellenére, bőven meglehetett volna a továbbjutás, ha nem bénáskodnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 9., csütörtök 8:43

istimester írta:Tegnap még nyugodt voltam és lakonikusan elkönyveltem a PSG balfékségét, de mostanra tömény hányingerem lett.
+1! Nem is értem miért, de tegnap meg ámulva feküdtem le, ma meg mar teljesen kivagyok ettől es nem bírom felfogni a történteket! Az biztos többet nem nézek Barca mecccet!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 8:43

DM, Cavani és a többi, mind egy kutya. Lúzernek születtek és azok is maradnak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. március 9., csütörtök 8:42

Tegnap még nyugodt voltam és lakonikusan elkönyveltem a PSG balfékségét, de mostanra tömény hányingerem lett.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 9., csütörtök 8:36

ericco írta:
besteve7 írta: lőhettek volna utána még kettőt. Majd a semmiből egy Neymar szabi visszahozta őket.
Hála az itt sokszor annyira visszakívánt Di Mariának. Az az ember nem változott semmit. Egyik meccsen világklasszis, majd jön egy sor megye kettő szint. FGY.
Néztem is, nah mondom lepasszolja és vége a bőrszalonnának. Erre alálöbböl, és még mellé is ment. Nagyobb lúzer csapat, mint az Arsenal vagy a City.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 9., csütörtök 8:34

BlancoMark írta:A média nyilvánvalóan a hatalmas fordításukról szól, de ha olvasgattok kommenteket a cikkek alatt, akkor bizony a szurkolók egyöntetűen hánynak a továbblökésüktől és a hatalmas makkjuktól. :)
Sajnos beleolvastam az nso-n tegnap egy-két kommentbe. Nem értem miért tettem... :roll: Nem mondom, hogy nem vagyok elfogult a saját csapatommal kapcsolatban. De azért a nápolyi meccs után nem írok le olyat, hogy innentől már megnyerhetjük a bl-t, meg teljesen megérdemeltük (jó mondjuk mi jobban megérdemeltük :mrgreen: ).

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. március 9., csütörtök 8:32

besteve7 írta: lőhettek volna utána még kettőt. Majd a semmiből egy Neymar szabi visszahozta őket.
Hála az itt sokszor annyira visszakívánt Di Mariának. Az az ember nem változott semmit. Egyik meccsen világklasszis, majd jön egy sor megye kettő szint. FGY.
Merci Zizou!

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 9., csütörtök 8:30

rashidm írta:
Anthony írta:Ó hogy rohadjanak el a franciákok, hőst csináltak a katalánokból és most hetekig ezt hallgathatom...
Különösebben a víz se verne le a tegnapi meccs miatt (nah jó, ha kiestek volna, örültem volna neki :mrgreen: ), de egy-két hétig tuti nem megyek fel a sportoldalakra. Hogy meg fog jelenni vagy 20 cikk, hogy "Igen, erre csak a Barca képes, senki más", az k. isten. :lol: :vivo: Lassan már ott tartok, hogy a médiát meg a szurkolóit jobban rühellem mint a Barcát. :lol:
A média nyilvánvalóan a hatalmas fordításukról szól, de ha olvasgattok kommenteket a cikkek alatt, akkor bizony a szurkolók egyöntetűen hánynak a továbblökésüktől és a hatalmas makkjuktól. :)

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 9., csütörtök 8:27

Realista24 írta:Azért nem egy lúzer, támadni nem tudó csapatról van szó. Ráadásul előre lehetett tudni, hogy legalább lesz két-három eset, amikor a bíró nekik fog kedvezni. Szóval kár ezzel védekezni vagy erre fogni. Ahogy Samy is írja, ugyanazt kellett volna csinálni, mint az odavágón.
Az egészben az a legrosszabb, h amikor kellett 3:0 nál azt csinált a PSG amit kellett és amit akart, letámadtak, mentek előre, meg is lett az eredménye. Ami meg is törte végleg a katalánokat, lőhettek volna utána még kettőt. Majd a semmiből egy Neymar szabi visszahozta őket.
Ezt nem a Barca nyerte meg, hanem a PSG bukta el. Ehhez csak gratulálni lehet.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 9., csütörtök 8:23

Anthony írta:Ó hogy rohadjanak el a franciákok, hőst csináltak a katalánokból és most hetekig ezt hallgathatom...
Különösebben a víz se verne le a tegnapi meccs miatt (nah jó, ha kiestek volna, örültem volna neki :mrgreen: ), de egy-két hétig tuti nem megyek fel a sportoldalakra. Hogy meg fog jelenni vagy 20 cikk, hogy "Igen, erre csak a Barca képes, senki más", az k. isten. :lol: :vivo: Lassan már ott tartok, hogy a médiát meg a szurkolóit jobban rühellem mint a Barcát. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 8:04

Anthony írta:Nem feltétlen.
Ha beparkolják a buszt és 90 percig a félpályán se mennek át akkor sem lehet 6 gólt kapni ezen a szinten.

Ó hogy rohadjanak el a franciákok, hőst csináltak a katalánokból és most hetekig ezt hallgathatom...

A bíró is menjen a rákba ettől függetlenül.
Azért nem egy lúzer, támadni nem tudó csapatról van szó. Ráadásul előre lehetett tudni, hogy legalább lesz két-három eset, amikor a bíró nekik fog kedvezni. Szóval kár ezzel védekezni vagy erre fogni. Ahogy Samy is írja, ugyanazt kellett volna csinálni, mint az odavágón.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. március 9., csütörtök 7:58

Persze, hogy nem lehet kapni. De ettől függetlenül nem értem miért kellett feladni azt, ami két hete tökéletesen ült. Legalább addig míg elraknak 1-2 gólt. Emery egy pöcs. Utána meg a spori.

Remélem Pike most is kiírja twitterre, hogy mekkora szarok a sporik. A fene a csepp száját.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 9., csütörtök 7:56

Nem feltétlen.
Ha beparkolják a buszt és 90 percig a félpályán se mennek át akkor sem lehet 6 gólt kapni ezen a szinten.

Ó hogy rohadjanak el a franciákok, hőst csináltak a katalánokból és most hetekig ezt hallgathatom...

A bíró is menjen a rákba ettől függetlenül.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 6:43

PSG :lol: :lol: :lol:
Emery a zseni mi? :lol:
Nem láttam a meccset es nem is érdekel, de plusz egy Kerlonnak. Aki igy kiesik, az nem való ide. Lúzerek. Nagyobbak mint az Arsenal.

Egy dolgot kellett volna tenniük. Ész nelkul menni elore, amíg ket gólt nem rúgnak. Mindegy mellette hányat kapnak közben.

A végen hallom Cavani is tolt egy kis Higuaint, lábában maradt a továbbjutás. Ebből is látszik, hogy tudhatsz te a szezonban 20-30-40 gólt, szart se érsz, ha egy ilyet elkursz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 9., csütörtök 6:31

Aki az eredményt nézi az csettinthet, hogy igen a nagy Barca megint megcsinálta. Aki meg látta a meccset az jöhet a bírókkal. Gyakorlatilag Hegyi Iváni magasságokban járva, bíró ide vagy oda, de ezt egyetlen egy embernek köszönheti a Barcelona, Unai Emerynek. A Barca úgy rúgott 6-t, hogy nem is játszott jól. Helyzetük alig volt.

Az a helyzet, hogy ilyen PSG nem is való a Blbe. A Barca meg kapott egy komoly morális lökést.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. március 9., csütörtök 1:42

Remélem a bajnokság is az utolsó meccsen fog eldőlni (nem) a PSG javára...még mindig felzaklat, ha rágondolok az utolsó 15 percre, meg az egész meccsen látottakra, ritka dolog az ilyen, ha nem Real Madrid meccs miatt nem tudok aludni, nem tudok nyugodt maradni, köszi franciák, köszi spori. :-@
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2017. március 9., csütörtök 1:33

Az a kemény, hogy a barca ellen szinte lehetetlen 11-est kapni. Szerintem ha páros lábbal lábat törne Pique még az is tovább menne. :lol: Van erre valami statisztika? Sokkal többet kaptak, mint amennyit ellenük rúgtak az tuti. Azt se tudom mikor kaptak ellenük 11-est amikor igazán számított, mondjuk egy kieséses meccsen, vagy mikor kapott barcelona játékos piros lapot vagy akármit. Megéri az a rengeteg sírás úgy néz ki... nagyon idegesítő...

Attól függetlenül a PSG megérdemelte a sorsát, így nem lehet kikapni. 88.percben még 3 gól kellet a Barcának, bíró ide vagy oda... ez azért nagyon gáz. :lol:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2017. március 9., csütörtök 1:29

Ilyen egy világtalan, nyomorék csapatot mint ez a PSG, még nem láttam. Lehet itt mindent mondani, de az a csapat amelyik 4 gólos előnyről képes kiesni, az annyira az alja, hogy szavak nincsenek. Tipikus örök vesztes szerencsétlenek.
Áram bekötést vállalok [email protected]

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. március 9., csütörtök 1:19

BlancoMark írta:Ez mi a tokom?
https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra
Piros lap es kifele szabadrugas. Es a fejehez kap aztan a szivehez, hatalmas. Ritka gusztustalan a fazon minden mozdulata. :|
:lol: :lol: :lol:

nemár, ilyen van?! :smile:

piké kitolta már twitterre?

amúgy nem hiszem hogy csalásról lenne szó.
csak kibaszott nevetséges hogy hónapokon tartó bírózás és csalómadridozás után azt mondják hogy leszaromabírókattovábbjutottunk. :D

Vissza: