Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. március 9., csütörtök 10:03

Tény, hogy volt bírói segédlet, de azért ez szerintem pl. közel sem Chelsea elleni szint volt. Igazából lehet itt bármilyen kifogásokat keresni, a lényeg, hogy ez a PSG egy undorító, vesztes hulladék brigád, vissza is vonulhatnának nyugodt szívvel mindannyian a faszba. Röhej. :lol:

Nem is zavart különösebben a dolog, ezerszer jobban megérdemelte a Barca a továbbjutást, ilyen gusztustalan mentalitással játszó csapat ne játszon a BL-ben, mint a péesgé.

Aki viszont azt szerette volna, hogy a Barca jusson tovább, az örülhet. Mondjuk nem értem nekünk milyen előnyünk származik ebből, egy ilyen lökés kurva sokat adhat nekik, jelenleg minden címre esélyesebbek, mint mi. Na mind1, messze még a vége, remélem valamilyen szinten minket is motivál a katalánok továbbjutása, és még inkább megakarják mutatni a srácok majd.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 9., csütörtök 9:59

Barca - Dortmundot megnéznék. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2017. március 9., csütörtök 9:49

Realista24 írta:Nem tudom, engem nem kavar fel. Ez volt a várható a bírók részéről. Az, hogy mit pofáznak meg mit nem, így megy évek óta. Nem nagy történet.

Mondom, itt csak a PSG-t lehet szidni, senki mást. Lehet bírózni, csak nem érdemes. Csak magunkkal kell foglalkozni. A bajnokságban is a saját kezünkben van a sorsunk. Kaphatnak 600 kamu büntető, nekünk akkor is nyerni kell.

Erről van itt szó.

Annyit még hogy a srácainkat remélem ez az egész csak feltüzelte. Mi is kijöhetünk mèg ebből jól ha összeszedjük magunkat. Nem mintha a Barca valami űrfocit tolna. Csak tolják őket. :mrgreen:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 9:34

Nem tudom, engem nem kavar fel. Ez volt a várható a bírók részéről. Az, hogy mit pofáznak meg mit nem, így megy évek óta. Nem nagy történet.

Mondom, itt csak a PSG-t lehet szidni, senki mást. Lehet bírózni, csak nem érdemes. Csak magunkkal kell foglalkozni. A bajnokságban is a saját kezünkben van a sorsunk. Kaphatnak 600 kamu büntető, nekünk akkor is nyerni kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 9., csütörtök 9:31

Csak az az érdekes, hogy Cavani rögtön sárgát kapott, mert 2. sárgát kért Piquének (amiben volt is valami), Suaréz meg Neymar végig a bíró pofájába röhög, gesztikulálnak és azt tűri... Neymar még törleszt is, ami Ibranak 3 meccsébe került, neki sárga. Ott volt Mascherano kezezése, Piqué-é is elég gyanús, hogy a vonalon volt, di Maríat elég gyanúsan érik utol az emelése után/közben. Annyi, de annyi téves bírói döntés, amit befúj, hogyha következetes, hogy nem tudom elképzelni, hogy ha csak tudatalatt is, de ne lett volna ott a fejében, hogy segíteni kell a Barcat. Ilyen nincs a világon, hogy ennyire vakon legyen valaki és csak a PSG szívja meg. Mert ha oda-vissza téved folyamat, azt mondom oké, világtalan a spori, de ez... :|

Kár érte, mert nem nyertünk vele annyit, mint amennyit buktunk. Nem fognak annyit fáradni plusz pár meccs miatt a bajnokságra, hogy amiatt bukjanak. Viszont most ezzel megjöhet a morális löket. Többen írtátok, hogy kísértetiesen hasonlít eddig ez a szezon a 14/15-ösre, az meg k***ára nem hiányzik még 1x.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 9., csütörtök 9:25

Tegnap is nehez volt megemeszteni amit lattam, mint futballszereto ember, ma mar szabalyosan hanyingerem van attol ami mi megy. Nem kurom fel magam, de azert ram tor a rosszullet.

Egyreszt gratulalnek a katalanoknak, mert azert megis csak tovabbjutottak 4-0-rol.

Masreszrol meg sem tudok gratulalni, mert boven kaptak segitseget, fifty fifty aranyban a birotol es megye2-es PSG-tol. Nem csak utolag egyertelmu, hogy a PSG 20 perc focival siman tovabbmehetett volna, meccs kozben is ez volt a velemenyem. 10 perc focival ismet megnyugtato elonyre tettek szert, a vegen meg olyan szinten lehuztak a rolot, hogy ilyet en meg nem is lattam.

Sokadjara tudjuk meg, a Barca meleg helyzetben 12 emberrel futballozik.

HA nem kapjuk ossze magunkat, sanszunk sem lesz a BL cimvedesre, pedig az ilyen barca meccsektol jon meg a kedvem, hogy de jo lenne odaszurni nekik egy tortenelmi cimvedest.
Ha nem mi, akkor iden a Bayern lesz a gyoztes, Ancelotti kepes ra, es a csapatuk is turheto.

Az is benne van a pakliban, hogy ez olyan erot ad a Barcanak, hogy gyozelemig meg sem allnak. Beszarni toluk nem kell, aki latta a meccset, tudja, hogy miert.
:goat:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 9., csütörtök 9:19

Nekem annyi maradt meg a meccsbol hogy suarez vegig hisztizte es neymarral rongybabak voltak mindketten. Aztan a psg es biroi segedlettel egyszer csak tovabjutottak. Aki szereti a focit es lat is a szemetol az nem fogja ezt a isteni csodabarca forditast benyelni mint a vakok. Sot a normalis ismerettsegi korombe akik nem real szurkolok undoritonak talaljak hogy a 2009es utan meg egy ilyen elofordulhatott..es o szerintuk ezutan normalis focit nezo ember joideig nem fog ezeknek szurkolni..

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 9., csütörtök 9:14

rashidm írta:
Az még hagyján. De olyat is olvasok, hallottam, hogy le lett focizva a PSG... :lol: nah ettől kúrom fel az agyamat.

Én megkímélem magam az ilyenektöl, facebook, eb, nso kommenteket ilyenkor nem is olvasok- elöbújnak a 12éves divatok. Majd a nap folyamán biztos jönnek ide is paleszék, velük objektívabban lehet ezekröl beszélni mint a 10éves facebookhuszárokkal.

A végsö gyöztesre nekem is a Bayern a tippem - természetesen magunk után :)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. március 9., csütörtök 9:12

Ilyen mákjuk egyszer volt,
szinte minden kiélezett momentumban ilyen mákjuk van, hihetetlen.

én szerintem is a bayern behúzza idén, meg kövi körbe megkapjuk őket olyan érzésem van.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 9., csütörtök 9:10

istimester írta:
babaking írta:A PSG meg föleg megérdemelte. Az egész meccsen 10 percet fociztak és a mérleg 1 gól és 2 ziccer. Esetleg 20at kellett volna focizni...
Ez teljesen rendben van. Csak ne magyarázzák meg, hogy még így is őket károsította meg a bíró. Mert most konkrétan ettől futott fel a vérnyomásom.
Az még hagyján. De olyat is olvasok, hallottam, hogy le lett focizva a PSG... :lol: nah ettől kúrom fel az agyamat.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 9., csütörtök 9:09

istimester írta:
babaking írta:A PSG meg föleg megérdemelte. Az egész meccsen 10 percet fociztak és a mérleg 1 gól és 2 ziccer. Esetleg 20at kellett volna focizni...
Ez teljesen rendben van. Csak ne magyarázzák meg, hogy még így is őket károsította meg a bíró. Mert most konkrétan ettől futott fel a vérnyomásom.
azokkal nem kell foglalkozni. Azok ugyanazok az emberek akik folyamatosan ránk kiáltják, hogy csalás. Akkor se izgat és most sem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. március 9., csütörtök 9:06

Hát ez a Psg. :lol:
Mégis mit gondolt Emery?
Azt,hogy beállunk a kapunk elé 30-40 méterre aztán majd elkocogunk egész meccsen?
Mégis miért nem mentek bele egy adok kapokba?
Úgy biztos nem estek volna ki.

Felfoghatatlan.
Ez nagyobb szégyen mint amit szegény Arsenal mutatott.

Suarezék meg egy patkányok ezt szerintem innen mindenki tudja.

Zseniális volt...
Mint valami Benny Hill show. :agree:

Ja még annyi,hogy ezt a BL szerintem a Bayern simán befogja húzni bármennyire is utálom őket.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. március 9., csütörtök 9:03

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 9., csütörtök 9:02

[quote="babaking"]Engem nem izgat. Ilyen mákjuk egyszer volt/quote]
egyszeeeer? a tegnapi csaláshoz csak a chelsea elleni mérhető. kár hogy itt nem volt ballack meg drogba akiket érdekelt is a meccs, mert hogy a tegnapi után megint lett volna fucking disgrace az tuti.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 9., csütörtök 8:58

Engem nem izgat. Ilyen mákjuk egyszer volt, legalább nem figyelhetnek csak a bajnokságra. Tegnap is látszott, hogy rém gyengék, kidolgozott helyzetük nem is volt, de most mindenki elhiszi, hogy királyok.

Megérdemelték, mert azért az akarással nem volt baj. A PSG meg föleg megérdemelte. Az egész meccsen 10 percet fociztak és a mérleg 1 gól és 2 ziccer. Esetleg 20at kellett volna focizni...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 9., csütörtök 8:54

nem ez az első hogy szánalmas módon tovább tolják őket, ők meg megint utolsó perces gólt látnak csak, meg mekkora fordítást.

az a baj hogy ez kurva nagy lökést adott nekik, de játékban, 4-5 csapat simán felveszi már ezzel a barcával a kesztyűt, kérdés hogy ellenszélben mennyire jön majd ez ki.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2017. március 9., csütörtök 8:52

en bevallom, kicsit csalodtam ugymond az egesz sportban, mert azert ilyen csalast megengedni ilyen magas szinten...legyen az barcelona, juventus, bayern, vagy akar real madrid...ez elfogadhatatlan
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. március 9., csütörtök 8:51

istimester írta:Tegnap még nyugodt voltam és lakonikusan elkönyveltem a PSG balfékségét, de mostanra tömény hányingerem lett.
Dettó. Tegnap csak jókat nevettem, mert ezek a dolgok számunkra nem újdonságok, de mára én is rosszul vagyok az egésztől. Azt hittem, ezek az idők már elmúltak, hogy már csak minimálisan tolák a Barcát, ami még belefér a birói tévedések kategóriába, de tegnap újra nyilvánvalóvá vált, hogy ha szükséges, továbbra is képesek átlépni minden határt.
Realista24 írta:Nem értem, miért vagytok úgy oda.
Teljesen egyértelmű volt, hogy lesz két-három necces sztori, ami a Barca javára fog dönteni, ennek ellenére, bőven meglehetett volna a továbbjutás, ha nem bénáskodnak.
Attól még hogy egyértelmű, egyáltalaán nem könnyen emészthető. Főleg a Barca kommunikációjának fényében, amit az elmúlt kb egy évben leművet. Ne higgye senki, hogy véletlen, hogy Piquére senki sem szólt rá a klubból, mikor folyamatosan a bírókra helyzett nyomást.
istimester írta:De a reakciók.. attól undorodom.
Azokra nem is vagyok kíváncsi. Én csak egy elfogult Barcással futottam eddig össze. 20 nevető ember közt magyarázta, hogy minkettő büntető jogos volt, és hogy a bírók inkább ellenük fújnak :lol:
Merci Zizou!

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. március 9., csütörtök 8:50

Realista24 írta:Nem értem, miért vagytok úgy oda.
Teljesen egyértelmű volt, hogy lesz két-három necces sztori, ami a Barca javára fog dönteni, ennek ellenére, bőven meglehetett volna a továbbjutás, ha nem bénáskodnak.
És ez normális? Úgy beszélsz róla mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne a megsegítésük. És sajnos nem is tévedsz nagyot, mert döntő szituban 10ből 9-szer jön a támogatás.
Ja és nekem nem az fáj, hogy továbbjuttotak, én lennék az első aki gratulál egy 6-1-nél, de nem akkor amikor konkrétan helyzetük nem volt, egész meccsen tanácstalan adogatás körbe-körbe, Messi megint homály, erre továbbmennek egy flipperrel, két tizivel, szabival, öngóllal. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2017. március 9., csütörtök 8:54-kor.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. március 9., csütörtök 8:48

Maga a meccs nem kavar fel, mint semleges nézőnek még jó showműsor is volt. De a reakciók.. attól undorodom.

Vissza: