Ajjaj, akkor én nagyon nem vagyok igazi drukker sőt, jobban örülök annak, ha nagyon jól játszunk, van ötlet és elképzelés a játékunkban, de kikapunk, mintha végigszenvedünk 90 percet nézhetetlen játékkal, de valahogy behúzzuk.Képmutatás vagy szimplán gógyi. Igazi drukker nekem ne mondja már, hogy nem örülne. Ugyanúgy örülnénk mi is. A szerencse pedig forgandó, következőbe lehet ellenük ítélnek és mennek a levesbe, ilyen a foci.
ez csak elvakultság kérdése szerintem, már pedig senki sem attól "igazi drukker", hogy eszetlenül, a tényeket figyelmen kívül hagyva, habzószájjal védi a csapatát, hogy már pedig ez igen is jogos tizenegyes volt, már pedig ez igen is nem ért piros lapot...
én belátom, ha a csapat szarul játszik, belátom, ha jogtalan tizenegyest kaptunk, és marhára nem örülnék neki, ha ilyen bírói segítséggel tudnánk csak továbbjutni. akkor inkább essünk ki szép focit játszva, helyzeteket kidolgozva, 3-0-al, emelt fővel és tiszta lelkiismerettel.
Anno a Zaragoza elleni 6-1-es visszavágón egy gól hiányzott a továbbjutásunkhoz (4-0 lett), de annyira büszke és boldog voltam, hogy az első pillanattól kezdve oda tettük magunkat, és csak kis szerencse kellett volna a bravúrhoz, hogy nem érdekelt, hogy kiestünk. Sokkal kevésbé lenne most szép emlék számomra, ha a Barcelonáéhoz hasonló gólokkal, bírói ítéletekkel, gyakorlatilag 0 játékkal a 90. percben jogtalan tizenegyessel 5-0, és továbbjutunk. Remélem érted, mit mondok.