Én meg az enyém. Egyébként igen, húzd ki a dugót és vedd be a pirulát, csak jól gondold meg, hogy melyiket.Berti írta: Nem csak a fórumon van ez, az egész sajtó ezzel van tele. Akkor az a megoldás hogy nem megyek net közelbe?
Nem kell nekem megoldás. Elméletileg az mások véleménye, én csak elmondtam az enyém.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem csak a fórumon van ez, az egész sajtó ezzel van tele. Akkor az a megoldás hogy nem megyek net közelbe?Realista24 írta:Van erre egy megoldás, ne fórumozz.Esküszöm már visszataszitó néhányatok bírózása meg uafalonazása, komolyan mondom.
Nem kell nekem megoldás. Elméletileg az mások véleménye, én csak elmondtam az enyém.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ilyen meccs nem is volt és (remélem) nem is lesz. Teljes abszurditás végig, nevetséges gólok, ilyen közepes játékkal még nem láttam csapatot ennyi góllal nyerni. A PSG első perces időhúzásánál már azt kívántam, hogy essenek a fenébe ki, csak hát az ellenfél miatt nehezemre esett kimondani . A párizsiak teljesen más dimenzióba emelték nálam a lúzerséget, egyszerűen képtelenség amit műveltek végig, teljesen megérdemelték a kiesést, a nagy balszerencséjük ellenére is.
Ez a meccs remélem kuriózumként vonul a történelembe, mert ez nem valami akarat diadala volt, hanem sokkal inkább az amikor egy eleve vesztes csapat, röhejes "taktikával" meg mentalitással beteljesíti a pályán a saját végzetét.
Ez a meccs remélem kuriózumként vonul a történelembe, mert ez nem valami akarat diadala volt, hanem sokkal inkább az amikor egy eleve vesztes csapat, röhejes "taktikával" meg mentalitással beteljesíti a pályán a saját végzetét.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindenkinek, aki nikotintapaszt használ.ikarus93 írta:Ez kinek szólt ?Realista24 írta:Matyi ünnepel
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/ ... e=5961FFAD
Nem illik.
- ikarus93
Ez kinek szólt ?Realista24 írta:Matyi ünnepel
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/ ... e=5961FFAD
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
UEFA honlapjára rámentem. Egyből egy Barca felszopó cikk fogadott..
A többség véleményét nem tudom, de ma vitatkoztam egy barcással. Szerinte végig aszisztált a PSG rúgdosódásához a bíró, mind2 tizi jogos volt és az elején a kéz a Mascheranonál vétlen volt, de előtte amit a párizsi védő kezére rúgtak azt elmaradt büntető ként számolja. Tehát összegezve a barca ellen fújta, bírói ellenszélben nyert a a barca. Szerintem ez a többség véleménye is odaát.KAG írta:Kotekedes nelkul kerdezem tenyleg, de mi az atlag gondolat feletek a biroi tevekenysegrol?
A masodik tizi egyertelmu h nem volt jogos, de vannak ketes esetek:
-Szerintem neymarnak mar reg nem is kellett volna a palyan lenni
-5perc hosszabbitas mire?
-di maria lerugasa a kontranal, amit masch is beismert.
-pique kezezese 16on belul
Ja és bayernes haverom is tiszta ideg volt (pedig ő semleges ként nézte), hogy Neymart nem lehet szabályosan szerelni, mert ha már ránéznek esik el és fújják is be neki. Ugyanez Suareznél.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na. Kiváncsi vagyok a mai véleményedresentry írta:Jóvanmána. Ezzel csak hangsúlyozni akartam, hogy mennyire fontos hogy van egy csapatnak edzője. Mármint nagy előny, na.Realista24 írta:
Össze ne fosd mar magad elore....hányok ettől.
Szerintem a Emery nem véletlen verte 4-0 egy jóval gyengébb kerettel a Barcát. illetve Sevilla se véletlen van rajtunk egy jóval gyengébb kerettel. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy Zidane nem edző, csak jó a keret, LE nem edző csak jó a keret (messi) és hogy Sampaoli kurvajó edző. Ha van egy jó edző meg egy jó keret, akkor sokkal nagyobb esélyül van nyerni. (főleg egy bajnokságban).
Így már csak nem annyira hányingerkeltő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Poronty: nem tudom már ki mondta anno, de a ,,Bárszát csak a Bárszá verheti meg"... most hogy leírtam, egyből beugrott, hogy Hegyi talán... Szóval az odavágón nem volt kedve a csapatnak focizni így kikaptak, de a visszavágóra összeszedték magukat és azonnal nyertek. A PSG pedig az első meccsen is szar volt, azokat a gólokat csak a Barcának köszönhetik... na neeee. Értem én, de azért ez durva duma.
Összehasonlítani azt, hogy egyenlő helyzetből elindulva a PSG lefocizott titeket azzal, hogy egy 4-0-ás előnynél beállnak a kapu elé 11-en és még passzolni sem tudnak. Szerintem nem reális.
Ha 0-0 lett volna az odavágó oké. De könyörgöm, lefociztak titeket, szóhoz se tudtatok jutni, Messinek kapuralövése sem volt, Neymar sem tudott mit kezdeni a PSG-vel, nem volt középpályátok. ÉS tartom, hogyha a PSG nem így megy ki, hogy védekezzünk gyerekek és beszari módon, hanem normális, rendes játékkal, hiába ítél a bíró 2 tizenegyest, ti is kaptatok volna vagy 3-at megint. Amikor 3-0 volt azonnal megtanultak focizni és rá 10 perce jött is az idegenbeli gól, aztán visszaálltak védekezni ugyanúgy. De ha Falcao kapufája bemegy, vagy Di Maria belövi a lasztit akkor most nem igen lenne min örömködnötök. Egyik meccsen sem volt hűűű de egetrengeto a Barcelona, annak a 6 gólnak a fele az nem önerőből jött.
Mindenesetre béke van, én elengedtem ezt, többet nem is kívánok erről beszélni, egyértelmű még ezek ellenére is jobban megérdmelitek a továbbjutást, mint a PSG, mert 4-0-ás előnnyel így kiállni egy BL nyolcaddöntő visszavágójára, legyen az bárhol bárki ellen, nem szabad! Megérdemelték, hogy kiestek, viszont a Barca meg úgy Istenigazából, nem érdemelte meg, hogy továbbjutott szerintem, de akkor már inkább ők, mert legalább küzdöttek, hogy továbbjussanak, a semmiből. A PSG meg egy nyert párharcnál be áll szarozni hátra. No béke..
Összehasonlítani azt, hogy egyenlő helyzetből elindulva a PSG lefocizott titeket azzal, hogy egy 4-0-ás előnynél beállnak a kapu elé 11-en és még passzolni sem tudnak. Szerintem nem reális.
Ha 0-0 lett volna az odavágó oké. De könyörgöm, lefociztak titeket, szóhoz se tudtatok jutni, Messinek kapuralövése sem volt, Neymar sem tudott mit kezdeni a PSG-vel, nem volt középpályátok. ÉS tartom, hogyha a PSG nem így megy ki, hogy védekezzünk gyerekek és beszari módon, hanem normális, rendes játékkal, hiába ítél a bíró 2 tizenegyest, ti is kaptatok volna vagy 3-at megint. Amikor 3-0 volt azonnal megtanultak focizni és rá 10 perce jött is az idegenbeli gól, aztán visszaálltak védekezni ugyanúgy. De ha Falcao kapufája bemegy, vagy Di Maria belövi a lasztit akkor most nem igen lenne min örömködnötök. Egyik meccsen sem volt hűűű de egetrengeto a Barcelona, annak a 6 gólnak a fele az nem önerőből jött.
Mindenesetre béke van, én elengedtem ezt, többet nem is kívánok erről beszélni, egyértelmű még ezek ellenére is jobban megérdmelitek a továbbjutást, mint a PSG, mert 4-0-ás előnnyel így kiállni egy BL nyolcaddöntő visszavágójára, legyen az bárhol bárki ellen, nem szabad! Megérdemelték, hogy kiestek, viszont a Barca meg úgy Istenigazából, nem érdemelte meg, hogy továbbjutott szerintem, de akkor már inkább ők, mert legalább küzdöttek, hogy továbbjussanak, a semmiből. A PSG meg egy nyert párharcnál be áll szarozni hátra. No béke..
A PSG taktikailag múltkor agyonverte hőn szeretett csapatodat, viszont a tegnapira ezt nem lehet elmondani. A Barca csak gyömöszölte a labdát, helyzetük alig volt, Trapp és a PSG védelem balfaszkodása hozott 2 gólt, 2 11-es, 1 szabadrúgás és egy felívelés. Ennyi volt a mérkőzés.lesliejr írta:Előre jelzem, békében szólok hozzá, Barca-s itt ilyenkor ne "okoskodjon", pár embernek még emészteni kell a történteket.
Sok helyen olvasom, hogy ezt a PSG cseszte el, PSG hibája, nekik köszönhetjük....volt egy első meccs is ahol szintén nem reális eredmény született mert azt meg mi rontottuk el a nulla hozzáállásunkkal.
Tegnap a PSG semmit se csinált, csak beállt védekezni? Odavágón szintén ezt csinálták, csak akkor úgy adogattuk nekik oda a labdát kontrákhoz, mintha meg lett volna beszélve előre és volt egy Di Maria-juk, aki szerintem is a világ (egyik?) legjobb kontra játékosa.
Nem játszottunk kifejezetten jól vagy szépen, ez tény, de amelyik csapat 30 méterre tömörül a kapuja elé ott nehéz szép dolgokat bemutatni.
Csúsztunk-másztunk ami a csövön kifért (aki olyanokat ír, hogy semmi extrát nem tolt a Barca, az nem látta az eddigi meccseinket) a PSG pedig megtette azt a szivességet, amit mi nekik 3 hete.
Ettől jobb csapat nem lettünk egyszerre, de Lucho bejelentése óta felszabadultabb lett a játék és ezen a szinten ez kell, nem óriási ötletek, hanem pszichológia.
Kiegyenlített lesz a legjobb 8 mezőnye, nincs egyértelműen kiemelkedő csapat.
Előző meccsen nem volt komoly bírói hiba itt meg gyakorlatilag minden és ez döntött. A kettő közé párhuzamot vonni egyszerűen nevetséges a számomra.
Más kérdés, hogy továbbra is tartom, hogy egy ilyen csapat, mint a tegnapi PSG nem való a BL-be. Szánalmas volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Szóval a PSG mindkét meccsen beállt védekezni, és az első meccsen azért aláztak meg titeket, mert odaadogattátok nekik a labdát, meg mert nem volt kedvetek focizni. Most meg ugyanez történt csak fordítva?Előre jelzem, békében szólok hozzá, Barca-s itt ilyenkor ne "okoskodjon", pár embernek még emészteni kell a történteket.
Sok helyen olvasom, hogy ezt a PSG cseszte el, PSG hibája, nekik köszönhetjük....volt egy első meccs is ahol szintén nem reális eredmény született mert azt meg mi rontottuk el a nulla hozzáállásunkkal.
Tegnap a PSG semmit se csinált, csak beállt védekezni? Odavágón szintén ezt csinálták, csak akkor úgy adogattuk nekik oda a labdát kontrákhoz, mintha meg lett volna beszélve előre és volt egy Di Maria-juk, aki szerintem is a világ (egyik?) legjobb kontra játékosa.
Nem játszottunk kifejezetten jól vagy szépen, ez tény, de amelyik csapat 30 méterre tömörül a kapuja elé ott nehéz szép dolgokat bemutatni.
Csúsztunk-másztunk ami a csövön kifért (aki olyanokat ír, hogy semmi extrát nem tolt a Barca, az nem látta az eddigi meccseinket) a PSG pedig megtette azt a szivességet, amit mi nekik 3 hete.
Ettől jobb csapat nem lettünk egyszerre, de Lucho bejelentése óta felszabadultabb lett a játék és ezen a szinten ez kell, nem óriási ötletek, hanem pszichológia.
Érdekelne, hogy szerinted miért ti jutottatok tovább? Több volt a helyzetetek, jobban játszottatok, vagy a két meccs alapján a PSG jobban beleszart az egészbe? Esetleg szerencsésebbek voltatok?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Miért lenne les az első gól? Nem ért bele Messi a labdába ott, amikor lepattant.Berti írta:Esküszöm már visszataszitó néhányatok bírózása meg uafalonazása, komolyan mondom.
Gyenge teljesitmény volt tegnap a Barcatol, de PSG még náluk is sokkal gyengébb volt. A PSG magát verte meg, mert szar volt a taktika és össze is szarták magukat a katalánoktól. Az első gól les volt? Nem volt könnyű szituáció és NEM videóbíróval vezetik a meccseket. A Neymar szituáció 11-es volt? Én is megadtam volna. Oké, hogy a csávó eltaknyolt, de elég nagy területet sodort magával, amit Neymar okosan kihasználva esett a védővel, attól még 11-es. A Suarez eset meg tényleg kamu volt, viszont azt is nehéz lehett volna megitélni, mert messziről látszódott, hogy Marquinhos nem is nézi a labdát, csak Suarezt akarja zavarni. Meg nem adott 11-esekről felváltva mindkét oldalon lehetne beszélni. Kiállításokról dettó, Neymar megmozdulása undoríó volt, viszont Verratti is zuhanyozhatott volna már a 70. perc környékén.
Okádék meccs volt, ez az igazság, ahol szerencsével a Barca ment tovább. Az a Barca akit véletlenül sem akarok védeni, csak realisztikusan próbáltam nézni a meccset, nem úgy viselkedni, mint ahogy túloldalt szoktak egy-egy meccsünk után a 12 éves gyerekek.
Lehet szidni.
Egy ilyen továbbjutásnak örülni? ne haragudj, de égne a pofámról a bőr ezek után. Nem szeretem, ha jogtalan gólokat szerzünk egy sima bajnokin sem...Szerencsére ez velünk valójában ritkán fordul elő.Victorioo írta:Képmutatás vagy szimplán gógyi. Igazi drukker nekem ne mondja már, hogy nem örülne. Ugyanúgy örülnénk mi is. A szerencse pedig forgandó, következőbe lehet ellenük ítélnek és mennek a levesbe, ilyen a foci.rashidm írta:
DEhogynem. Barcás kollégám mondta, hogy inkább estek volna ki. Azért nem mindenáron kell nyerni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kotekedes nelkul kerdezem tenyleg, de mi az atlag gondolat feletek a biroi tevekenysegrol?
ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Előre jelzem, békében szólok hozzá, Barca-s itt ilyenkor ne "okoskodjon", pár embernek még emészteni kell a történteket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van erre egy megoldás, ne fórumozz.Esküszöm már visszataszitó néhányatok bírózása meg uafalonazása, komolyan mondom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Esküszöm már visszataszitó néhányatok bírózása meg uafalonazása, komolyan mondom.
Gyenge teljesitmény volt tegnap a Barcatol, de PSG még náluk is sokkal gyengébb volt. A PSG magát verte meg, mert szar volt a taktika és össze is szarták magukat a katalánoktól. Az első gól les volt? Nem volt könnyű szituáció és NEM videóbíróval vezetik a meccseket. A Neymar szituáció 11-es volt? Én is megadtam volna. Oké, hogy a csávó eltaknyolt, de elég nagy területet sodort magával, amit Neymar okosan kihasználva esett a védővel, attól még 11-es. A Suarez eset meg tényleg kamu volt, viszont azt is nehéz lehett volna megitélni, mert messziről látszódott, hogy Marquinhos nem is nézi a labdát, csak Suarezt akarja zavarni. Meg nem adott 11-esekről felváltva mindkét oldalon lehetne beszélni. Kiállításokról dettó, Neymar megmozdulása undoríó volt, viszont Verratti is zuhanyozhatott volna már a 70. perc környékén.
Okádék meccs volt, ez az igazság, ahol szerencsével a Barca ment tovább. Az a Barca akit véletlenül sem akarok védeni, csak realisztikusan próbáltam nézni a meccset, nem úgy viselkedni, mint ahogy túloldalt szoktak egy-egy meccsünk után a 12 éves gyerekek.
Lehet szidni.
Lehet szidni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amikor lenditi a labat Di Maria, mar van kontakt, pont annyi, hogy megzavarja a lovesben, a labtartas megvaltozik, onnan lehet tudni hogy volt kontakt. Fujhato volt, de "nem akarta befolyasolni a merkozes alakulasat". Mint tudjuk...Csabi írta:egy fél ütemmel előtte ellőtte a labdát.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
http://giphy.com/gifs/3oKIPCdMJe207T3B84Realista24 írta:Mascherano: "I made contact with Di María. It’s obvious it was a foul. I’m not going to lie about it.”