Senki nincs a csucson szerintem se, mindenki ezer sebbol verzik, nincsen kiemelkedo csapat. Erre gondolt szerintem Misztik is.Victorioo írta:Én sem értem, szerintem rég volt/lesz, ilyen erős nyolcas.
Real Madrid vs. Barcelona
- BlancoMark
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lefeküdne-e?? Ezt te se gondolhatod komolyan.realistahuni írta:Szerintem is szoros lesz a buli. Egy Sevilla is kiüthet bárkit ha elkattannak. Dortmundra még kíváncsi leszek, Tuchel alaposan benyalt a barcának, kíváncsi lennék lefeküdne-e nekik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerintem is szoros lesz a buli. Egy Sevilla is kiüthet bárkit ha elkattannak. Dortmundra még kíváncsi leszek, Tuchel alaposan benyalt a barcának, kíváncsi lennék lefeküdne-e nekik.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Én sem értem, szerintem rég volt/lesz, ilyen erős nyolcas.
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Nem igazán értelek. Mi a baj ezzel a mezőnnyel? Ennél erősebbet hogyan lehetne elképzelni?MyStiQ írta:Véletlenül nem, de gusztustalan bírói segítséggel igen. Egy plusz kört már köszönhetnek ennek idén is, még akkor is, ha örülök, hogy kipicsázták ezt a lúzer PSG-t.A BL-t érdemtelenül, véletlenül nem lehet megnyerni.
Mondjuk nézem ezt a várható mezőnyt, valahogy nem dobtam hátast senkitől. Bayern, Barca, Dortmund, Real Madrid, valószínűleg Man. City, Sevilla, Atletico, Juventus. Kár, hogy ilyen piszok gyenge és ötlettelen a mostani Real is, pedig simán lehetne címet védeni...
Véletlenül nem, de gusztustalan bírói segítséggel igen. Egy plusz kört már köszönhetnek ennek idén is, még akkor is, ha örülök, hogy kipicsázták ezt a lúzer PSG-t.A BL-t érdemtelenül, véletlenül nem lehet megnyerni.
Mondjuk nézem ezt a várható mezőnyt, valahogy nem dobtam hátast senkitől. Bayern, Barca, Dortmund, Real Madrid, valószínűleg Man. City, Sevilla, Atletico, Juventus. Kár, hogy ilyen piszok gyenge és ötlettelen a mostani Real is, pedig simán lehetne címet védeni...
- flori
Ha van igazság a Földön, egy ilyen mértékű csalás után, akkor nagyot koppan ott mindenki. Fasza ez a hat gól, tényleg gratulálni kell, de ha a kétes 5 szituból bármelyik teljesül, akkor ma szerintem 1 mondat nem lenne a szerdairól.
Tovább kell lépni, és megtenni mindent a maradék 2 kupáért.
Tovább kell lépni, és megtenni mindent a maradék 2 kupáért.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Mondjuk már ez az a szitu amit R24 is mondott valamelyik nap, hogy ez már a kitérdekel kategória. A győztesek megmaradnak, aztán kit érdekel, hogy 90 percig sprintbe közlekedtek e vagy csak túrták a lehetőségeket mint a vakond.
Mondjuk ezt a 6-1-et csak a barca képes ilyen módon összehozni (bírózó, gusztustalan, fetrengő, nyivákoló, odapattanós fujjj), és csak a psg volt képes leadni...így is fog megmaradni.
A bíró béna volt, a psg a világ legnagyobb lúzere, a barca meg végigcsinálta, végülis csodát tett. Ennyi fog megmaradni.
Hál istennek a gyengeségeiket továbbra is a bíróra fogják és elhiszik hogy világverő csapat és továbbra sem beszélnek az ezer sebből vérző játékukról, keretükről...nekünk ez a legnagyobb pozitívum. Az eufória dobhat rajtuk, de ez kevés szerintem.
Mondjuk ezt a 6-1-et csak a barca képes ilyen módon összehozni (bírózó, gusztustalan, fetrengő, nyivákoló, odapattanós fujjj), és csak a psg volt képes leadni...így is fog megmaradni.
A bíró béna volt, a psg a világ legnagyobb lúzere, a barca meg végigcsinálta, végülis csodát tett. Ennyi fog megmaradni.
Hál istennek a gyengeségeiket továbbra is a bíróra fogják és elhiszik hogy világverő csapat és továbbra sem beszélnek az ezer sebből vérző játékukról, keretükről...nekünk ez a legnagyobb pozitívum. Az eufória dobhat rajtuk, de ez kevés szerintem.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Pontosan ezt láttam én is. Hihetetlen szerencsés csillagállás ez az egész a Barcának, a PSG-vel a bíróval mindennel együtt. Az, hogy van egy Neymar aki képes volt ilyen szabadot lőni vagy hogy az utolsó utáni percben sem adták fel az már valóban nem a véletlen műve, de hogy ilyen játékkal 6-ot lehet lőni az példátlan szerintem a fociban (ezen a szinten természetesen).Nekem ne hirdesse senki,hogy kimentek és annyira akarták,hogy végül összejött... kimentek lötyögni és valami fatális kabaré lett az egész, aztán megy az utólagos vetítés,hogy a szív diadala meg futball történelem... hihetetlen este volt de egyben nevetséges is.
Nem kell ezt túlragozni, a PSG elk*rta Emerynek azonnal fel kéne állnia a padról vagy el kéne mozdítani. A Barca meg ha innen megnyeri végigmegy a döntőig, akkor senkinek egy szava nem lehet, mert addig még van 5 kemény meccsük. A BL-t érdemtelenül, véletlenül nem lehet megnyerni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De még ha csak erről a foci diadaláról beszélnének.De már az akaratéról is... aki látta a meccset,az pontosan tudja,hogy a barca a szuurkolók bárki itt kb5 percig hittek atovább jutásban,Suarez fetrengéséig csak lötyögés ment.Kerlon írta:Az a szomorú, hogy egy ilyen meccs után kb a futball diadalát hirdetik. Ami szomorú, hogy ezt terjeszti a sajtó és erre fog felnőni a következő generáció.
Csak úgy van beállítva mintha vért ittak volna és addig mentek volna míg nem sikerült.Kimentek jatszani egyet és kész semmi akaratot nem láttam a hisszabbításig,talán messi és cavani gólja között volt vmi, de ezt senki se hitte el,se a játékosok se a szurkolók se a psg se senki.
Nekem ne hirdesse senki,hogy kimentek és annyira akarták,hogy végül összejött... kimentek lötyögni és valami fatális kabaré lett az egész, aztán megy az utólagos vetítés,hogy a szív diadala meg futball történelem... hihetetlen este volt de egyben nevetséges is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Erre jon a magyarazat hogy hat golt nem kell mgyarazni, de baccak meg ha abbol a hatbol mar egy is jogtalan volt akkor nem jutottak volna tovabb. Mondjuk ha normalisan fuj a biro akkor a PSG minimum lott volna ket golt es most mindenki arrol beszelne hogy tokeletesen mukodott a tervuk.
Masreszt gondoljunk bele hogy mennyi penzt jelent ez az UEFAnak hogy a csapbol is a nagy forditas folyik.
Masreszt gondoljunk bele hogy mennyi penzt jelent ez az UEFAnak hogy a csapbol is a nagy forditas folyik.
- Mester77
Igen. Engem is ez bosszant a leginkabb
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Az a szomorú, hogy egy ilyen meccs után kb a futball diadalát hirdetik. Ami szomorú, hogy ezt terjeszti a sajtó és erre fog felnőni a következő generáció.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Akartam pont írni. Ezzel adtak a szarnak egy pofont. A hibás ítéleteket nem fogják ettől még megváltoztatni. Masc is azért mondta el mert szabálytalan volt, mert tudta h úgysem lesz semmi következménye.Realista24 írta: Ja, feláldoztak egy senkit a nagyobb cél érdekében. Good job, well done.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, feláldoztak egy senkit a nagyobb cél érdekében. Good job, well done.BlancoMark írta:Legalabb elismerik, hanyszor de hanyszor volt olyan hogy ilyen botranyos vezetes utan ugyanugy dolgozhatott valaki tovabb. Ugyhogy tetszik ez a hozzaallas, igy talan ketszer is meggondoljak hogy megeri-e a karrierjuket kockaztatni nehany ketes itelettel.___Samy___ írta:MARCA: UEFA sources confirm a meeting to be held to demote referee Aytekin to less important games after his Barca-PSG performance.
Kezdődik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Legalabb elismerik, hanyszor de hanyszor volt olyan hogy ilyen botranyos vezetes utan ugyanugy dolgozhatott valaki tovabb. Ugyhogy tetszik ez a hozzaallas, igy talan ketszer is meggondoljak hogy megeri-e a karrierjuket kockaztatni nehany ketes itelettel.___Samy___ írta:MARCA: UEFA sources confirm a meeting to be held to demote referee Aytekin to less important games after his Barca-PSG performance.
Kezdődik.
- ___Samy___
MARCA: UEFA sources confirm a meeting to be held to demote referee Aytekin to less important games after his Barca-PSG performance.
Kezdődik.
Kezdődik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marco Veratti: "When Neymar was fouled, Ref didn't give penalty but the goal line official told him to give penalty."
Marco Veratti: "When Suarez dived, Ref gave penalty, I asked the goal line official to change decision as he clearly saw the dive, but he didn't answer me. These things need to change."
Marco Veratti: "When Suarez dived, Ref gave penalty, I asked the goal line official to change decision as he clearly saw the dive, but he didn't answer me. These things need to change."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én meg az enyém. Egyébként igen, húzd ki a dugót és vedd be a pirulát, csak jól gondold meg, hogy melyiket.Berti írta: Nem csak a fórumon van ez, az egész sajtó ezzel van tele. Akkor az a megoldás hogy nem megyek net közelbe?
Nem kell nekem megoldás. Elméletileg az mások véleménye, én csak elmondtam az enyém.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem csak a fórumon van ez, az egész sajtó ezzel van tele. Akkor az a megoldás hogy nem megyek net közelbe?Realista24 írta:Van erre egy megoldás, ne fórumozz.Esküszöm már visszataszitó néhányatok bírózása meg uafalonazása, komolyan mondom.
Nem kell nekem megoldás. Elméletileg az mások véleménye, én csak elmondtam az enyém.