Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Xober
Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Xober » 2017. március 12., vasárnap 11:00

Most nem azért, de Junior esetében ez a "béranya" nem egy random pincérnő volt? Most akkor ugyanaz a szitu, vagy mi van? :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 12., vasárnap 10:25

A kettő között nem kell összefüggésnek lennie.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 12., vasárnap 10:12

igen, köszi. Közben én ilyet találtam
https://ripost.hu/cikk-varatlan-bejelen ... no-ronaldo

de amúgy ezt nem értem. Eljegyzi a csajt ezt a Georgina Rodríguezt és közben béranyától ikrei lesznek :hmmm:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 12., vasárnap 10:09

V. Mester 77 írta:
Realista24 írta:Jönnek az ikrek. Ezért olyan dekoncentrált.
Ikrek?? Tudsz esetleg erről vmi linket küldeni? :)
Legalább most az aktuális nőjétől ? :mrgreen:
Angol forrás. Nso is kitette.
Anyát sose tudjuk meg. Ugyanúgy beranya, mint Junior esetében.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 12., vasárnap 10:07

Kerlon írta:
Jó sokáig hordja ki az anyuka vagyok ha ezért dekoncentralt. Gondolom nem vannak, nem? Amúgy a csaj úgy néz ki mellette mintha a kis huga lenne.
:lol: autocorrect :fpalm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 12., vasárnap 10:04

Ikrek?? Tudsz esetleg erről vmi linket küldeni? :)
Legalább most az aktuális nőjétől ? :mrgreen:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 12., vasárnap 9:57

Jó sokáig hordja ki az anyuka vagyok ha ezért dekoncentralt. Gondolom nem Georginatol vannak, nem? Amúgy a csaj úgy néz ki mellette mintha a kis huga lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 12., vasárnap 9:47

Jönnek az ikrek. Ezért olyan dekoncentrált.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 10., péntek 8:39

En is inkabb a 4-3-3-ban latom a problemat. Ami pedig a BBC-t illeti, csak fellangolasaik vannak. Ha ezeket nem nezem, akkor mindharom szar. Konstans... Bale azert mert nem reg tert vissza, Benzemaval nem tudom mi van, egyszeruen lagymatag, hullamzo a teljesitmenye, CR meg 32 es nem talalja a formajat, pedig nyilvanvaloan nagyon akar. Eleg nagy baj az, hogy a BBC-nel olyan indokok hangzanak el, hogy "de Benzema es Bale legalabb vedekezik..." illetve hogy "CR legalabb eljutott egy kapufaig..." Jaj de jo nekunk.

Es akkor erre meg ratesz egy lapattal, hogy sokszor atrohannak rajtunk, illetve azok az emberek, akik jobb formaban vannak, csak epizod szerepeket kapnak. Statikusak vagyunk, lassu a tamadasepites, sok a felesleges alibi passz, szerintem Kroos es Modric is gyengebben teljesit mint ahogy megszoktuk, szoval a BBC csak a jeghegy csucsa.

Ilyenkor kene visszaallni 4-4-2-re, ebben a rendszerben Casemiro kiszorul, de o sem meggyozo, csak egy fel fokkal javul a stabilitas ha o ott van Modricek mogott. Nem nyerunk vele annyit, mintha Isco vagy Kovacic jatszana.

Jamesnek is csak fellangolasai vannak, neha megmutatja, miert van a csapatban meg mindig, neha meg hasztalan a jatszatasa. Isco legalabb rendre jol szall be, vagy ha nehanapjan kezdo, akkor jol jatszik. Morata meg boven tulteljesiti azt, amit vartunk tole, golokat szerez, amit Benzematol is varnank, szart se erunk Benzema kis teruleten valo jatekaval meg a visszalepesekkel, ha nincs aki golt szerezzen. Ugy szar az egesz ahogy van. Megujulas kell, dinamika, porges, jobb helyzetkihasznalas, csapatszintu vedekezes.
Ramos a legveszelyesebb jatekosunk a kapura, ez mindent elmond a tamadojatekunkrol.

Bizom abban, hogy osszeszedi magat a csapat, nem csak CR, hanem mindenki.
CR ekezese is csak felig jogos, ezert nem tudom elfogadni pl Kerlon velemenyet, mert neki akkor lenne igaza, ha mindenki jol jatszana, kiveve o. Ez kurvara nem igaz, kb mindenki tudasa alatt teljesit, csak mivel CR hosszu eveken at hozott brutalis szamokat, ezert nala lathato leginkabb a formahanyatlas, illetve tole varna mindenki, hogy hatara vegye a csapatot. A Las Palmas ellen pl megmentett egy pontot, de ez is csak fellangolas volt, kovi meccsen mar nem jott ki a lepes megint.

Na mindegy, bizzunk a jobb folytatasban, es barca csoda ide vagy oda, ha realisan nezzunk, csak egy tovabbjutasrol szolt az egesz a nyolcaddontobol, ettol meg nem lettek kupagyoztesek. A szezonbol meg barmi lehet, ahogyan a Barcanak, ugy a Realnak is a sajat kezeben a sorsa. Behuzhatjuk a bajnoksagot es a BLt is, ha elobbi sikerul csak, mar az is szep eredmeny, ha utobbi sikerul az tortenelem, ha mindketto, az mar bravuros dolog. Ha semmit nem nyerunk, akkor jovore valtozasok lesznek...
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 10., péntek 7:38

Március 29-én Madeira reptere hivatalosan is megkapja a Cristiano Ronaldo nevet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 8., szerda 11:36

donor írta: Csak nem 4-3-3-ban, .
Pont ezt beszéltem tegnap faterral. Sokkal jobban müködünk amikor 1-2 ember nincs a BBC-böl és inkább 442 re hajaz a formáció. Sokkal dinamikusabbak vagyunk, látszólag pontosabbak is a passzok.

A válasz: Bale most úgy is pihen :mrgreen:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. március 8., szerda 11:28

És az min változtat hogy ZZ utasítására történik? Azért van így, mert CR nem tud, nem hajlandó már szélsőt játszani. Ugyanott vagyunk.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 8., szerda 11:20

flori írta:
CR életében nem passzolt ennyit mint idén, bőven hasznára van még ennek a csapatnak..
Csak nem 4-3-3-ban, ennyi az egész. Valóban leeresztett, ami teljesen természetes. Formációt kellene váltani, minden más lenne. Ebben a felállásban mindenkinek kijön a gyengéje. Kroos, Modric, Casemiro, Benzema, Bale Ronaldo. Ha nincs mindenki csúcsformában nem működik már ez. Valószínű ez idén nem kerül belátásra, és félő, hogy megyünk a pofonért.
Valahol itt lehet az igazság. Ez a felállás szar az egész bagázsnak. Szinte helyzetekig sem jutunk, de egyesek CR-től azt várnák, hogy egyedül oldja meg, mert hát ő a nagy sztár. Ez bullshit. Régen 5-6 lövésére jutott egy gól, most az egész csapat nem jut el ennyiig egy meccsen. Ez nagyobb probléma, mint hogy kapufát rúgott.
A legnagyobb hülyeség, ami itt még el szokott hangozni, hogy CR önhatalmúan bemegy középre és kitúr onnan mindenkit. Nem besörözve kellene meccset nézni és utána leoktatni mindenkit. Morata beállásánál egyértelműen látszott, hogy az első dolga volt odamenni CR-hez és mondani neki a taktikai utasítást, miszerint Morata megy ki szélre, CR megy előre csatárba. Zidane utasítása. Pont. Az, meg hogy az első hármas cseréli a helyét, szintén egy taktikai elem, elég rég óta csinálják ezt. De ott a heatmap. Meg kell nézni, értelmezni, nem fröcsögni itt össze vissza.
És nem, nem kell félremagyarázni. Nem védem CR-t, nem állítom, hogy hű de jó volt és lesz, csak az emberi hülyeség ellen szólottam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 11:17

tibi18 írta:
Kerlon írta:Március van. C-től november óta várja mindenki a csodát, de jól láthatóan sehova se fejlődik. Integet, csapkod, hitetlenkedik, reklamál... Mintha nem tűnne fel neki, hogy a legnagyobb problémája saját maga.

Galacitos meg leírja, hogy a másik kettő is gyenge. Ja, csak Bale és Benzem a is legalább védekeznek, vagy próbálnak focizni is és nem csak les határon várják a sült galambot. Illetve egyik sem frusztrálja a csapattársat, ha nem neki passzoltak. Ráadásul szerintem az első félidőben Bale megindulásaiból voltunk egyedül veszélyesek. 5,5 méterről az üres kapu-kapufáért Higuaínt szétszedtétek. Most is szét lehetne Ronaldot, hanem lenne egy igazi klubikon a csapatban, aki tényleg a csapatért focizik még ha csinál néha böszmeségeket is. Első dolgom lett volna lecserélni őt és nem Bale-t, aztán 2 normális szélsővel meg egy csatárral focizni. Jelenleg meg a szokásos van: CR bemegy csatárnak, várja a labdát, Benzema próbál visszalépni vagy kimenni a szélre, Bale a jobb oldal vonalhoz ragadt és ennyi. Még befelé se tud indulni, mert esélyes, hogy ott már CR van kiugrásra készen (természetesen lesen), de nincs hely.

Ez a csapat már nem bírja el Ronaldot és Ronaldo már nem ér annyit, hogy ennek a csapatnak megérje őt szolgálni. Ez hónapok óta nyilvánvaló nekünk vakoknak.
Bale első félidei teljesítményéről én speciel nem vagyok elájula, gyakorlatilag szinte csak rossz döntéseket hozott, a kapott gólunkban pedig ő is nyakig benne volt. Benzama - Ronaldo csak összehozott egy ziccert, amiből CR végül kapufát rúgott.. majd - ha Higuainhoz hasonlítod - nézdd vissza a két kapufát, hogy ki milyen helyzetből rúgta el..

Las Palmas ellen hol volt Bale, amikor Ronaldo hozta az x-et a két góljával? Gondolom zuhanyzott, mert idióta volt..

Bale cseréje, ennyi kihagyás után azt hiszem indokolt volt..

CR életében nem passzolt ennyit mint idén, bőven hasznára van még ennek a csapatnak..
Senki nincs elájulva senkitől sem. Itt egyedül Ramos már a kivétel.

Ja igen, Ronaldo 5,5 méterről rúgott kapufát, Higuaín meg 16-ről.

Komoly érvek vannak Ronaldo mellett: többet passzol, másikra mutogatás. Meggyőztetek.
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 8., szerda 11:11

Gyenge volt.
Nem egyszerűsíti meg a helyzetet. Nyáron komoly gond lesz kitaláni, hogy mi legyen vele. Azt gondolom Zidane ragaszkodni fog hozzá és 1 évig még marad. De akkor nagyon nagyon ki kell találni neki, hogy hol hasznosítható, mert a régi és az újnak mondható csatár szerepében is gyenge.
Van elképzelésem, hogy és hol lenne még hasznára a csapatnak, de ezt Zizounak fel kell ismernie a nyáron. Nagyon komoly tervet kell kitalálnia jövőre.
CR-el nem lesz baj azt gondolom, amint visszajön augusztusban a szabiról, prezentálja majd neki ZZ az ötletet, ha meg nem tetszik neki el fog menni és kész, a bernabeu kupa csodás búcsú lenne. De ha marad én elhiszem azt, hogy legjobb tudásával a sikerért fog dolgozni. Legyen az akármilyen is. Haragudni nem tudok rá. Nincs térde gyakorlatilag és emiatt és a góltalanság miatt görcsös. Ugyanaz a személyisége teszi ilyenné, amelyik a világ legjobbjává. Hát ő ilyen.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2017. március 8., szerda 10:59

Csak nem 4-3-3-ban, ennyi az egész. Valóban leeresztett, ami teljesen természetes. Formációt kellene váltani, minden más lenne. Ebben a felállásban mindenkinek kijön a gyengéje. Kroos, Modric, Casemiro, Benzema, Bale Ronaldo. Ha nincs mindenki csúcsformában nem működik már ez. Valószínű ez idén nem kerül belátásra, és félő, hogy megyünk a pofonért.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. március 8., szerda 10:57

Kerlon írta:Március van. C-től november óta várja mindenki a csodát, de jól láthatóan sehova se fejlődik. Integet, csapkod, hitetlenkedik, reklamál... Mintha nem tűnne fel neki, hogy a legnagyobb problémája saját maga.

Galacitos meg leírja, hogy a másik kettő is gyenge. Ja, csak Bale és Benzem a is legalább védekeznek, vagy próbálnak focizni is és nem csak les határon várják a sült galambot. Illetve egyik sem frusztrálja a csapattársat, ha nem neki passzoltak. Ráadásul szerintem az első félidőben Bale megindulásaiból voltunk egyedül veszélyesek. 5,5 méterről az üres kapu-kapufáért Higuaínt szétszedtétek. Most is szét lehetne Ronaldot, hanem lenne egy igazi klubikon a csapatban, aki tényleg a csapatért focizik még ha csinál néha böszmeségeket is. Első dolgom lett volna lecserélni őt és nem Bale-t, aztán 2 normális szélsővel meg egy csatárral focizni. Jelenleg meg a szokásos van: CR bemegy csatárnak, várja a labdát, Benzema próbál visszalépni vagy kimenni a szélre, Bale a jobb oldal vonalhoz ragadt és ennyi. Még befelé se tud indulni, mert esélyes, hogy ott már CR van kiugrásra készen (természetesen lesen), de nincs hely.

Ez a csapat már nem bírja el Ronaldot és Ronaldo már nem ér annyit, hogy ennek a csapatnak megérje őt szolgálni. Ez hónapok óta nyilvánvaló nekünk vakoknak.
Bale első félidei teljesítményéről én speciel nem vagyok elájula, gyakorlatilag szinte csak rossz döntéseket hozott, a kapott gólunkban pedig ő is nyakig benne volt. Benzama - Ronaldo csak összehozott egy ziccert, amiből CR végül kapufát rúgott.. majd - ha Higuainhoz hasonlítod - nézdd vissza a két kapufát, hogy ki milyen helyzetből rúgta el..

Las Palmas ellen hol volt Bale, amikor Ronaldo hozta az x-et a két góljával? Gondolom zuhanyzott, mert idióta volt..

Bale cseréje, ennyi kihagyás után azt hiszem indokolt volt..

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 8., szerda 10:52

Kerlon néhol tulzó, s durván fogalmaz, de lényegében igaza van teljes mértékig.
Szezon végén én is elköszönnék Ronaldótol.

Mondjuk az idei szezon után, nekem Benzema is kuka lett...
Fura, hogy pont azt tartanám itt, akit mindvégig a legkevesebbnek tartottam a BBC-ből. :roll:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 8., szerda 10:33

Es meg egy évig fix kezdő az idei utan
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 8., szerda 10:25

Március van. C-től november óta várja mindenki a csodát, de jól láthatóan sehova se fejlődik. Integet, csapkod, hitetlenkedik, reklamál... Mintha nem tűnne fel neki, hogy a legnagyobb problémája saját maga.

K

Vissza: