Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Ha edző nélkül mennénk a FF-ba, talán még nyerhetnénk is. Így azért elég nagy csoda lenne.
Nem illik.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Sabate úgy látszik nem tudja, hogy létezik az ,,időkérés" intézménye.
- ziro4vr
Jaaj ez a két szerencsétlen csapat...a Szeged megérdemelte az óvásos meccsük után.
Nem illik.
- ziro4vr
A bukás egyértelmű volt ma, de már az is, hogy ebből bukás lesz a FF, már ha odáig eljutnak. Elutazik Kopljar de nem nevezi be egyik meccsre sem..makacs idióta.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ziro4vr írta:Komolyan ez a sabate. Benitezt utáltam ennyire.
nyert is a vardar.
nah de szülővárosom Dabas megnyerte a másodosztályt, úgyhogy jövőre elsőosztály!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
04.22 lesz a hazai meccs, jegymestert nézegesd majd, esetleg klub honlapot vagy fb oldalt. Sajnos konkrét időpontot nem tudok, de érdemes figyelni, hamar elfogynak, viszont ha nem telik meg a vendég szektor, még az utolsó napokban lehet zsákolni.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Nem tudod esetleg, hogy a jegyértékesítés mikor kezdődik el a Montpeiller elleni meccsre?ziro4vr írta:SZerintem a Monte veszélyesebb ellenfél. Gyorsak, technikásak és most már el is fogják hinni. Az öregecske, arcos, elfáradó Veszprémet meglephetik. Főleg amíg továbbra is Gulyás a csereátlövő. Nevetséges.
A Szeged szerintem hazain x közelre kihozza, de Párizsban le lesznek mosva.
A Fradi megérdemelte, nagyon akarták. A Győrben ez a beálló csaj nem annyira tehetséges, Löke alatt van sok szinttel.
- ziro4vr
SZerintem a Monte veszélyesebb ellenfél. Gyorsak, technikásak és most már el is fogják hinni. Az öregecske, arcos, elfáradó Veszprémet meglephetik. Főleg amíg továbbra is Gulyás a csereátlövő. Nevetséges.
A Fradi megérdemelte, nagyon akarták. A Győrben ez a beálló csaj nem annyira tehetséges, Löke alatt van sok szinttel.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A Kielce otthon is kikapott a Montpelliertől , így kettős vereséggel kiesett, tehét nem ismétlődik meg a tavalyi BL döntő a 8 között. Ez a Kielce egész évben nem tudta megközelíteni a tavalyi formáját, de azért durva, hogy kettős verességel estek ki. A Montpellier pedig azért megmutatta, hogy egyáltalán nem szabad leírni őket, teli vannak világsztárokkal, majd sóvároghatunk Fabregas beálló játéka miatt Összességében azért annyira nem rossz ez, a Veszprém talán kisebb arccal, jobban koncentrálva ki tudja ütni a franciákat. A Szegednek pedig egy tisztességes helytállás a cél, 2 meccsen a PSG egyértelmű jobb. (egy meccsen ugye minden megtörténhet, de egy oda visszavágó azért még is csak 120 perc)
Illetve ha már kézilabda, a Fradi leverte a Győrt , így 13(?) év után nem tudta megvédeni a címét a győri csapat. Talán jókor jött a pofon nekik, nulla tűzzel, koncentrálatlanul nem lehet játszani, a final fourban valószínűleg azért jobban fognak menni. A fradinak pedig ideje elhinni ezek után, hogy verhetik a románokat, ha már így lesajnálják a "gyengécske" fradit ezek a tahók. Nagy csata lesz kövi héten az tuti!
Illetve ha már kézilabda, a Fradi leverte a Győrt , így 13(?) év után nem tudta megvédeni a címét a győri csapat. Talán jókor jött a pofon nekik, nulla tűzzel, koncentrálatlanul nem lehet játszani, a final fourban valószínűleg azért jobban fognak menni. A fradinak pedig ideje elhinni ezek után, hogy verhetik a románokat, ha már így lesajnálják a "gyengécske" fradit ezek a tahók. Nagy csata lesz kövi héten az tuti!
- ziro4vr
Ugalde ma is nulla volt, tőlem mehet ő is, Iváncsik legalább klubbikon. Terzicet se szeretném többet élőben látni, Alilovic, Sulic is mehet nyugodtan.
Haverommal kimentem, de megint elment a kedvem, ez a sabate egy pojáca. Mondjuk nem értem minek ennyi rendőr.
Haverommal kimentem, de megint elment a kedvem, ez a sabate egy pojáca. Mondjuk nem értem minek ennyi rendőr.
Nem illik.
Szerintem Vranjes tisztában van vele, hogy Ugalde maximum második számúnak jó, így kellett neki valaki amíg nincs Strlek.
- ziro4vr
Manaskovot Vranjes kérte külön, majd elválik.
Győri B2-őben is teljesen jó, meglátjuk Vranjes hogy rotál, addig ne ítélkezzünk. Én örülök hogy leigazolták.
Győri B2-őben is teljesen jó, meglátjuk Vranjes hogy rotál, addig ne ítélkezzünk. Én örülök hogy leigazolták.
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hát igen, ilyen Manaskov szintű igazolások a Szegedre jellemzőek nem a Veszprémre
én Győrit nem értem, ha Lékai mellett marad egy külföldi irányító is, nem fog sokat játszani...
én Győrit nem értem, ha Lékai mellett marad egy külföldi irányító is, nem fog sokat játszani...
- ziro4vr
Mikler-Alilovic
Gajic-Marguc-Gulyás
Grande-Tonnesen
Palmarsson-Lékai-Győri
Ilic-Accambray-Jamali-Ligetvári
Ugalde-Iváncsik-Manaskov
Sulic-Nilsson-Blagotinsek-Schuch
18-tól Strlek a két szélső helyett és Mahé Palmarsson helyett.
És Seha, nekem ez a tippem. Ha nem lesz seha, akkor 3-4 ember elmegy.
Tonnesen jó lehet, a két 18-as egyértelműen erősítés, Győrit meg hagynám kölcsönben egy évet, ha nem lesz seha akkor mindenképp. Bár Jamali nem biztos, ha ő nem jön akkor maradjon mert ő inkább lövő.
Manaskovot és Accambrayt nem értem.
A vastag betűsök szerintem mennek ha nem lesz seha.
Gajic-Marguc-Gulyás
Grande-Tonnesen
Palmarsson-Lékai-Győri
Ilic-Accambray-Jamali-Ligetvári
Ugalde-Iváncsik-Manaskov
Sulic-Nilsson-Blagotinsek-Schuch
18-tól Strlek a két szélső helyett és Mahé Palmarsson helyett.
És Seha, nekem ez a tippem. Ha nem lesz seha, akkor 3-4 ember elmegy.
Tonnesen jó lehet, a két 18-as egyértelműen erősítés, Győrit meg hagynám kölcsönben egy évet, ha nem lesz seha akkor mindenképp. Bár Jamali nem biztos, ha ő nem jön akkor maradjon mert ő inkább lövő.
Manaskovot és Accambrayt nem értem.
A vastag betűsök szerintem mennek ha nem lesz seha.
Nem illik.
- ziro4vr
Szeged annyira nem, viszont Pastor már inkább, fizura meg van pénz. Sterbik elvileg megy hozzájuk nyártól, mondjuk én ezt mindig kétkedve hallom, elvan ő Szkopjéban a nem éppen élsportoló életével. Csak több dolog Magyarországra köti, azért jönne vissza.
Nem illik.
- Jim
de, azért írtam, csak más véleményre is kiváncsi voltam
Szeged azért nem annyira ismert név a kézilabdában, mint a Veszprém
lehet ide nem is jönnének el a közepesnél jobbak, nem?
Szeged azért nem annyira ismert név a kézilabdában, mint a Veszprém
lehet ide nem is jönnének el a közepesnél jobbak, nem?
- ziro4vr
Ja az nem fura hogy nincs állandó koncepció? Össze-vissza igazolnak közepes légiósokat, kevesebb magyarjuk van, mint a vp-nek.
Nem illik.
- Jim
mi a fura a Szeged igazolásaiban?
én úgy látom, hogy ott sűrűn változik a koncepció
nincs egy kialakult mag a csapatnál...
én úgy látom, hogy ott sűrűn változik a koncepció
nincs egy kialakult mag a csapatnál...