Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Azét ennyire nem kell védeni Casillast,mert biztos hogy van abban valami hogy két edzői team is a kispadra ültette.Amúgy szerintem simán rotálni fogja őket Ancelotti ezt lemenerm fogadni.Furcsa dolog lesz ez,de máshogy nem lehet ezt megoldani.
Szépen ellesznek osztva a meccsek a két kapus között.
Szépen ellesznek osztva a meccsek a két kapus között.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csak a pontositas kedveert...miVida írta:(mert nehogymár most, 29 évesen jönne bele D.Lopez és jobb mint az a Casillas, akit 2x is Ballon d'or-ra szavaztak volna)
Iker: 1981. május 20. (életkor 32)
Lopez: 1981. november 3. (életkor 31)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
El jueves, día clave para Bale
Na az esetlegesen még érkezők újabb hulláma jövő hétre várható! Levy csütörtökön tér vissza az USA-ból és onnantól indul be a Bale buli utolsó felvonása, míg Siqueira ügyében az AS szerint hétfőn lehet előrelépés, egyeztetés, illetve megállapodás Perez papa és Quique Pina, a Granada elnöke között; az üzlet részeként egyébként Cheryshev könnyen helyet cserélhet majd a brazil védővel!Florentino Pérez y Quique Pina: cita el lunes por Siqueira
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
az csak az egyik része a dolognak, hogy ki VOLT a jobb az elmult években (mert nehogymár most, 29 évesen jönne bele D.Lopez és jobb mint az a Casillas, akit 2x is Ballon d'or-ra szavaztak volna)lestat írta:Én baromi elfogult vagyok Casillas-szal. Aki azt állítja, hogy Iker szar kapus az csak azért mondja, mert Mourinho elhitette vele. Mit adott Lopez a madridnak eddig? Néhány pazar, parádés védést vetélytárs nélkül, mert Mourinhotól Casillas nem kapta meg a lehetőséget január óta egyszer sem. "Amíg én vagyok a Real Madrid edzője Casillas nem fog játszani" - mondta a portugál, hihetetlen profizmussal... Ezzel szemben mit adott Casillas a madridistáknak? Vissza lehet googlézni az utóbbi 12 évet. Sajnos nagyon gyorsan felejtenek az emberek. Iker védett a konföd kupán, és utána talán két barátságoson és nem volt az a "vállalhatatlan" kategória, amit lassan belebeszélnek egyesek. Oké, aláírom, hogy Lopez jobb formában van jelenleg, többet edzett meg minden de badarságokat ne írjunk már.
Nagyon merem remélni, hogy nem történik megint az, mint anno Raullal.
Teljesen adom! Iker akkor is klasszisokkal jobb...de meccs nélkül nemfog jobb formába lenni és ezt Ancelotti is tudja szal kövi meccsen tuti Iker fog kezdeni vagy ha nem akkor ott kurva nagy problémák vannak Ancelotti fejében...Ha meg Lopez olyan kurva nagy kapus hol volt eddig a 12 évben????...én nem akarok hálátlannak tünni mert télleg voltak pazar védései meg minden de túlzás azt állitani h egy jó formában lévő Ikernél jobb vicc komolyan..itt eggyes emberek agymosáson mentek át komolyan...Iker Top 5 kapus és pont! de ha nemfog lehetőséget kapnu nemfogja tudni megmutatni h ő bizony már a régi szóval Ancelotti please tedd vissza őt a kapuba
de ami engem mindig megüt, az, hogy: 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány meccset húzott le kapott gól nélkül López (...és nem is vagyok sámán)... de amúgy most hogy utánanéztem: 2 (!), azaz két meccsen volt olyan, hogy nem kapott volna gólt López (Rayo és Bilbao ellen) HOLOTT sérülése előtt Casillas lehozott csak a 12/13as szezonba 10 meccset kapott gól nélkül... (forrás: http://www.transfermarkt.co.uk/en/real- ... _2012.html) - és most lehet a védelemre fogni sok mindent, de Casillas képes a védőket is irányítani a kapuból, és ezáltal a védelem is jobb teljesítményre képes vele... de így, hogy nincsen egy irányító kapitány a pályán... - A REAL MADRID KAPUSA IKER CASILLAS, és kész!
ÉS NINCS JOBB FORMÁBA López!!! Neki az a formája, hogy minden meccsen legalább kapjon egy gólt, és hozza sz.r helyzetbe a Madridot... mit akarunk már ezzel a mezei kapussal??? Ennyi erővel rakjuk be csatárnak Thorgellét, mert jobb passzba van, mint Benzema... Amúgy meg honnan tudod milyen formában van Casillas? - És nekem nehogy egy barátságos, Al Sadd elleni meccsen alkossatok véleményt, mert annak nincs presztízse, a védők sem fogják annyira komolyan venni a meccset, stb... a Granada ellen Casillas-t akarom látni, utána további véleményt fogok formálni.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugyan nem követem percenként a fórumot, de itt ilyen még nem olvastam.Aki azt állítja, hogy Iker szar kapus az csak azért mondja, mert Mourinho elhitette vele
Joggal? Szvsz, igen. Volt a téglás, pletykás dolga Ikernek + formahanyatlás. Diego jött, látott, győzött.mert Mourinhotól Casillas nem kapta meg a lehetőséget január óta egyszer sem.
Mindent megadott nekünk, amit egy hálóőr adhat és nem gondolnám, hogy van olyan személy aki valaha is elfogja felejteni a tetteit. Nem kell ide google.Ezzel szemben mit adott Casillas a madridistáknak? Vissza lehet googlézni az utóbbi 12 évet. Sajnos nagyon gyorsan felejtenek az emberek
Így van, jobb formában van. Ennyi a lényeg. A konf. kupán, illetve a felkészülési meccseken is ismételten visszaköszöntek Casillasnál a problémái. Figyelj! Ha névre mész, legendára, kultuszra, emlékekre, és így határozod meg a csapat kezdőjét, figyelmen kívül hagyva a formaállapotot, pusztán csak a megérzéseidre és a "szívedre" hallgatsz, akkor az életben nem látsz egy kupát sem.Oké, aláírom, hogy Lopez jobb formában van jelenleg, többet edzett meg minden de badarságokat ne írjunk már.
Ha mégis igen, akkor valószínűleg azért van, mert Carlo minden csak nem buta ember. Az első fordulóban is nekem pozitív meglepetés volt, hogy Lópezt berakta. Ezzel megerősített benne, hogy neki is az eredmény a lényeg, nem pedig az, hogy kinek nagyobb a neve. Ő az edző, szerintem, jobban átlátja a versenyzést, mint mi. És hidd el, nincs Casillas elfelejtve, mint Mou-nál, pusztán versenyzés van.vagy ha nem akkor ott kurva nagy problémák vannak Ancelotti fejében...
Nem most lett először Madrid játékos, + Volt ő egy Pelle alatt nagyon harapós Villareal kapusa is, akik még az "aranybarca" ellen sem voltak abszolút esélytelenek, igen kemény dió volt mindenkinek az a csapat.Ha meg Lopez olyan kurva nagy kapus hol volt eddig a 12 évben????...
Iker top 5 kapus, egyértelmű, ahogy López is. Attól ne félj, hogy nem kap lehetőséget Iker, sőt, kapott is már, de fog is. Carlo többször nyilatkozott a lehetőségekről kapusposzton, nekem nem úgy tűnt, hogy nem tudja ki az az Iker Casillas.itt eggyes emberek agymosáson mentek át komolyan...Iker Top 5 kapus és pont! de ha nemfog lehetőséget kapnu nemfogja tudni megmutatni h ő bizony már a régi szóval Ancelotti please tedd vissza őt a kapuba
No, senkinek nem mosták ki az agyát, senki nem felejti el ki az a Casillas. Mindenki tisztában van mindennel. A Bernabeu népe sem csinált füttykoncertet az első fordulóban, Casillas miatt, ami jó mindenkinek. López, nagyon hálás ember, jó képességekkel, élete formájával, élete utolsó nagy dobásával, lehetőségével. Iker megkopott kissé, mindegy mi miatt, itt nem ez a lényeg. Fásultságot, itt-ott unottságot vélek felfedezni benne, ami nem jó mentalitást ad neki és a csapatnak sem tesz jót, ha a vezér ilyen. Mounak köze van hozzá, tiszta sor, de azért az is, hogy ebben Iker is benne van. Rajta áll, vagy bukik, hogy feláll-e, de addig is nekem, a lényeg, hogy az játsszon, aki jobb. Jelenleg ez López, mert nem 12 évvel ezelőtt vagyunk, hanem a jelenben.
- h3x0r
golok: ronaldo 14', costa 35', miranda 98'.Kercsó írta:Copa del Rey döntő, 2013. május 17:A Betis elleni győzelem különös fontossággal bír a Real Madrid számára, ugyanis így csapat már 45 hivatalos tétmeccsen nem szenvedett vereséget a Santiago Bernabéuban egyetlen kupasorozatban sem. A 38 győzelmet és 7 döntetlent felmutató sorozat 2012. január 22-én kezdődött, akkor a Bilbao búcsúzott 4-1-es vereséggel a fővárostól. Mindennek már közel 19 hónapja. További érdekesség, hogy azóta a legtöbbször a Barcelona és a Valencia járt a blancók otthonában.
Real Madrid vs. Atlético Madrid 1 - 2
Hosszabbitas eseten dontetlennek szamit a meccs
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az semleges pályának számít. Bár, a megfogalmazás valóban pontatlan ilyen szempontból, de szerintem aki akarja érti a lényeget.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Copa del Rey döntő, 2013. május 17:A Betis elleni győzelem különös fontossággal bír a Real Madrid számára, ugyanis így csapat már 45 hivatalos tétmeccsen nem szenvedett vereséget a Santiago Bernabéuban egyetlen kupasorozatban sem. A 38 győzelmet és 7 döntetlent felmutató sorozat 2012. január 22-én kezdődött, akkor a Bilbao búcsúzott 4-1-es vereséggel a fővárostól. Mindennek már közel 19 hónapja. További érdekesség, hogy azóta a legtöbbször a Barcelona és a Valencia járt a blancók otthonában.
Real Madrid vs. Atlético Madrid 1 - 2
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én baromi elfogult vagyok Casillas-szal. Aki azt állítja, hogy Iker szar kapus az csak azért mondja, mert Mourinho elhitette vele. Mit adott Lopez a madridnak eddig? Néhány pazar, parádés védést vetélytárs nélkül, mert Mourinhotól Casillas nem kapta meg a lehetőséget január óta egyszer sem. "Amíg én vagyok a Real Madrid edzője Casillas nem fog játszani" - mondta a portugál, hihetetlen profizmussal... Ezzel szemben mit adott Casillas a madridistáknak? Vissza lehet googlézni az utóbbi 12 évet. Sajnos nagyon gyorsan felejtenek az emberek. Iker védett a konföd kupán, és utána talán két barátságoson és nem volt az a "vállalhatatlan" kategória, amit lassan belebeszélnek egyesek. Oké, aláírom, hogy Lopez jobb formában van jelenleg, többet edzett meg minden de badarságokat ne írjunk már.
Nagyon merem remélni, hogy nem történik megint az, mint anno Raullal.[/quote]
Teljesen adom! Iker akkor is klasszisokkal jobb...de meccs nélkül nemfog jobb formába lenni és ezt Ancelotti is tudja szal kövi meccsen tuti Iker fog kezdeni vagy ha nem akkor ott kurva nagy problémák vannak Ancelotti fejében...Ha meg Lopez olyan kurva nagy kapus hol volt eddig a 12 évben????...én nem akarok hálátlannak tünni mert télleg voltak pazar védései meg minden de túlzás azt állitani h egy jó formában lévő Ikernél jobb vicc komolyan..itt eggyes emberek agymosáson mentek át komolyan...Iker Top 5 kapus és pont! de ha nemfog lehetőséget kapnu nemfogja tudni megmutatni h ő bizony már a régi szóval Ancelotti please tedd vissza őt a kapuba
Nagyon merem remélni, hogy nem történik megint az, mint anno Raullal.[/quote]
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Nem tudom Te mit néztél.Egyébként szerintem csak simán volt valami kisebb konfrontációja a szurkolókkal, amit mi ugye tévéfelvételről nehezen tudunk észrevenni
Most nézem vissza a meccset, egyértelműen lehet hallani a Benzemának szóló füttyöt, és utána a nagy tapsot Moratának, illetve a nevének a skandálását.
Én baromi elfogult vagyok Casillas-szal. Aki azt állítja, hogy Iker szar kapus az csak azért mondja, mert Mourinho elhitette vele. Mit adott Lopez a madridnak eddig? Néhány pazar, parádés védést vetélytárs nélkül, mert Mourinhotól Casillas nem kapta meg a lehetőséget január óta egyszer sem. "Amíg én vagyok a Real Madrid edzője Casillas nem fog játszani" - mondta a portugál, hihetetlen profizmussal... Ezzel szemben mit adott Casillas a madridistáknak? Vissza lehet googlézni az utóbbi 12 évet. Sajnos nagyon gyorsan felejtenek az emberek. Iker védett a konföd kupán, és utána talán két barátságoson és nem volt az a "vállalhatatlan" kategória, amit lassan belebeszélnek egyesek. Oké, aláírom, hogy Lopez jobb formában van jelenleg, többet edzett meg minden de badarságokat ne írjunk már.Marci írta:Iker lassan tényleg elkezdi ledönteni a saját szobrát.
Valószínűleg nem teljesen igaz amit mondhatott,de szerintem minimum ezt gondolja.Hiába ikon,egyszerűen jobb kapus (lett) Diego Lopez.
Csak ne menjen el ez a dolog Raúli magasságokba..
Nagyon merem remélni, hogy nem történik megint az, mint anno Raullal.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Csak amíg az egyik kis túlzással minden meccsen meghal a pályán, addig ez a másik delikvensről korántsem mondható el. Egyébként szerintem csak simán volt valami kisebb konfrontációja a szurkolókkal, amit mi ugye tévéfelvételről nehezen tudunk észrevenni. Mert ha a fütty a tavalyi teljesítménynek szólt, akkor abból mások is bőven kaphattak volna. Na de nem akarok itt neveket sorolni, jobban szeretem a békességet.Azért a Bernabeu népe elmehet valahová...kifütyülték Benzemát mert szerzett egy gólt, és éltették azt a Moratat aki kb még semmit sem csinált.
Na már most az a gól legalább olyan fontos volt a győzelemhez mint Isco gólja. A másik dolog meg az, hogy megnézném Benzi mennyi tiszta helyzetet hagyott ki, és Roni mennyit hagyott ki...az egyiket kifütyülték. Nagyon nem jól van ez így, megszokhattuk, hogy a média csinál ilyeneket, de a drukkerektől ez egy ostoba húzás, ők azért vannak hogy fütyüljenek az ellennek meg a bírónak.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért a Bernabeu népe elmehet valahová...kifütyülték Benzemát mert szerzett egy gólt, és éltették azt a Moratat aki kb még semmit sem csinált.
Na már most az a gól legalább olyan fontos volt a győzelemhez mint Isco gólja. A másik dolog meg az, hogy megnézném Benzi mennyi tiszta helyzetet hagyott ki, és Roni mennyit hagyott ki...az egyiket kifütyülték. Nagyon nem jól van ez így, megszokhattuk, hogy a média csinál ilyeneket, de a drukkerektől ez egy ostoba húzás, ők azért vannak hogy fütyüljenek az ellennek meg a bírónak.
Jesé nagyon akar, igazán kaphatna lehetőséget. Roni érinthetetlen, de ha akarja a több pénzzel járó szerződést akkor kapjon a tökéhez és 2 perc alatt ne lője 3-4-szer a kapusba a labdát, és nem, nem tudnám jobban csinálni, de én nem is kérek Pereztől évi 20 millát, ilyenkor simán le lehetne venni őt is, ha már a kapitányunk végig ülte az első meccset. Csak akkor nyerhetünk bármit is, ha az öltözőben minden rendben lesz, ezt meg csak úgy lehet elérni, ha minden játékos egyforma elbírálásban részesül (szakmailag, és nem fizetésileg).
Jesé nagyon akar, igazán kaphatna lehetőséget. Roni érinthetetlen, de ha akarja a több pénzzel járó szerződést akkor kapjon a tökéhez és 2 perc alatt ne lője 3-4-szer a kapusba a labdát, és nem, nem tudnám jobban csinálni, de én nem is kérek Pereztől évi 20 millát, ilyenkor simán le lehetne venni őt is, ha már a kapitányunk végig ülte az első meccset. Csak akkor nyerhetünk bármit is, ha az öltözőben minden rendben lesz, ezt meg csak úgy lehet elérni, ha minden játékos egyforma elbírálásban részesül (szakmailag, és nem fizetésileg).
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Iker lassan tényleg elkezdi ledönteni a saját szobrát.
Valószínűleg nem teljesen igaz amit mondhatott,de szerintem minimum ezt gondolja.Hiába ikon,egyszerűen jobb kapus (lett) Diego Lopez.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egy valamire való szapoanopera 5-600 részes.....nem lehet ezt lezavarni csak úgy ukmukfukk....2013.08.19, hétfő 14:53miről beszél már megin ez a hülye AVB??http://eurosport.yahoo.com/video/crysta ... 55113.html
ő teljesen kimaradt abból, hogy jön Bale?? Ha meg télleg váltig állítja, hogy sérült, akko adják ocsábban... mit kell már kavarni??
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
miről beszél már megin ez a hülye AVB?? http://eurosport.yahoo.com/video/crysta ... 55113.html
ő teljesen kimaradt abból, hogy jön Bale?? Ha meg télleg váltig állítja, hogy sérült, akko adják ocsábban... mit kell már kavarni??
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Casemiro helyett Khedira, amúgy minden klappol a kezdőben.
szerk: ja nem, Arbeloa sem klappol.
szerk: ja nem, Arbeloa sem klappol.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak aztan erje is el a 35 eves Carvalho teljesitmenyet......legalabb.wZoLee7 írta:Jesé nagy haverja, és nem mellesleg majdnem akkora tehetség mint Varane Nem lesz itt gond a védelemmel, amíg nem Arbeola lesz a kezdő és így hogy se Carvalho se Albiol nem töketlenkedik ottRemy írta:A mai edzés képeknél láttam, hogy Derik is a nagyokkal edzett. Lehet, hogy az első fordulóban a nagyoknál lesz a keretben? Se Varane, se Pepe nem lesz, akkor azért kéne egy védő.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl
balhátvéd kell? hozzuk vissza aranylábú Drenthénket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most találtam a Punto Pelotán...petiamadridista írta:akkor Bale-ről már semmi?
Vége van ennek a bulinak vagy?
http://www.intereconomia.com/foto/gibra ... a-20130818