Nem egyszerű, de attól még igaza van. Így is hihetetlen jól fejelnek, de ha még úgy mozognának mint Ramos... Hát kb minden ellenfél össze csinálná magát a pontrúgásainknál. Mondjuk lehet így is...BlancoMark írta:Ha ez olyan egyszeru lenne, akkor a vilagban eleg sokan termelnenek ugy pontrugasok utan mint Ramos, de megse teszi senki rajta kivul. Kulonos erzeke van hozza, na meg egy tokeletes tarsa Kroos szemelyeben.
Sergio Ramos
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sergio Ramos - 4
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BlancoMark
Ha ez olyan egyszeru lenne, akkor a vilagban eleg sokan termelnenek ugy pontrugasok utan mint Ramos, de megse teszi senki rajta kivul. Kulonos erzeke van hozza, na meg egy tokeletes tarsa Kroos szemelyeben.KAG írta:Kb az egyetlen ilyen a keretből.donor írta:+ nem áll és várja, hogy fejbe rúgják a labdával. Van, hogy 5-6 métert rohan a labda felé, hogy megszerezze. Azt védekezze le valaki.
Ronaldo meg Bale is pl csak várja, hátha átszáll a védője felett a labda és üresen ráteszi.
Eszükbe nem jut felugrani velük vagy a labda ívét támadni még mielőtt lecsorogna teljesen
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kb az egyetlen ilyen a keretből.donor írta:+ nem áll és várja, hogy fejbe rúgják a labdával. Van, hogy 5-6 métert rohan a labda felé, hogy megszerezze. Azt védekezze le valaki.
Ronaldo meg Bale is pl csak várja, hátha átszáll a védője felett a labda és üresen ráteszi.
Eszükbe nem jut felugrani velük vagy a labda ívét támadni még mielőtt lecsorogna teljesen
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
+ van egy ember sokszor, aki zár neki okosan, ha ráállna valaki. Pl. Lucas fiam, ha ott van.donor írta:+ nem áll és várja, hogy fejbe rúgják a labdával. Van, hogy 5-6 métert rohan a labda felé, hogy megszerezze. Azt védekezze le valaki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
+ nem áll és várja, hogy fejbe rúgják a labdával. Van, hogy 5-6 métert rohan a labda felé, hogy megszerezze. Azt védekezze le valaki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Esélytelen megállítani. 1. A képességei miatt. (Nyilván ha 3 ember rászáll nem sok esélye marad)ikarus93 írta:Nem lennék meglepve ha mostantól Ramosra az ellenfél extra figyelmet szentelne a szögleteknél.
Mondjuk 3 ember körbefogná sünbe őt.
2. Ha több ember rákoncentrál csak a többi játèkosnak adnak esély. Benzema Ronaldo Varane szintén jól fejel.
Nemtud mit tenni az ellen. Az az 1 ember probalja kizárni. Azt se mondhatnánk hogy csak a rövidre megy a labda vagy hosszúra. Nincs kifejezett bevált módszer. Folyton váltogatják szerintem Kroosék a variációkat.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ikarus93
Nem lennék meglepve ha mostantól Ramosra az ellenfél extra figyelmet szentelne a szögleteknél.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- BlancoMark
Hatalmasericco írta:Humor topicban csak elveszne
Egyebkent milyen stresszhelyzet lehet az ellenfrlnek es a szurkoloiknak amikor a csapatuk ellen pontrugassal jovunk, hat nem lennek a helyukben.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem bíromericco írta:Humor topicban csak elveszne
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Az a baj, hogy Messi vezeti a góllövőlistát minden sorozatban. Nem tudom elképzelni, hogy egy védő megelőzze őt ebben a marketing szavazásban.Kerlon írta:Már egy ideje a csapból is Ramos folyik, szóval pár nyert kupa és néhány találat még és sima is lehet. Messi meg Ronaldo úgyis már csak acsorognak. Suarezt utalja mindenki más meg nem annyira kiemelkedő.
Mondjuk ilyen borzalmas játékkal meglepő lesz, ha nyerünk idén valamit. Bajnokságra van sok sansz, mert mások is szarok és van előnyünk. BL full kiszámíthatatlan szerintem.
Ramosnak meg kijár majd lassan egy szobor a Bernabeunal.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Már alig várom, hogy megérkezzen a Ramos mezem.
Már egy ideje a csapból is Ramos folyik, szóval pár nyert kupa és néhány találat még és sima is lehet. Messi meg Ronaldo úgyis már csak acsorognak. Suarezt utalja mindenki más meg nem annyira kiemelkedő.
Mondjuk ilyen borzalmas játékkal meglepő lesz, ha nyerünk idén valamit. Bajnokságra van sok sansz, mert mások is szarok és van előnyünk. BL full kiszámíthatatlan szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért az még mindig durva, hogy kevesebbet játszott a Realban, mint Iniesta a Barcaban, ráadásul védő vs támadó, de mégis több gólt szerzett.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
nem tudom, ki hogy van vele, de a labdatámadása szögletekkor mindig Puyolt juttatja eszembe. ő ment a bogyó fele, mint az oroszlán.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos vagyok benne,hogy Cé és messi után elkezdik majd hypeolni a védőket kp-sokat.Röhögni fognak a 20-30 gólos csatárteljesítményen és majd nyugodt szívvel odaadják egy védőnek vagy középpályásnak,mert a nép is erre vágyik már.
Ramos egyébként lehetne ebben úttörő,ha címet védenénk az hesteg futballtörtébelem lenne.
Ramos egyébként lehetne ebben úttörő,ha címet védenénk az hesteg futballtörtébelem lenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak most mar jo jatekosok/klasszisok es kiemelkedo teljesitmenyek kellenek.MesQueUnClub írta: Hidd el, én is örülnék ha újra lenne valódi jelentősége, hogy ki kapja meg. Én is bízom benne, hogy sokkal szakmaibb lesz újra a díj.
Irhatta volna, h "Si Sergio!!!"Bale:Yes Sergio!!!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hidd el, én is örülnék ha újra lenne valódi jelentősége, hogy ki kapja meg. Én is bízom benne, hogy sokkal szakmaibb lesz újra a díj.numberone1 írta: Volt eddig, de remelhetoleg mar nem az. Ha hozza ezt es nem kapja meg, akkor beszelhetunk PR dijjrol...en bizom benne, h mostani rendszer nem arrol fog szolni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre írtam, hogy lehetetlen, szinte. Úgy támadja a labdát, mint én Moratát. Veszedelem a faszi.persze azért morgok eleget, hogy miért nem védekezik le, de mivel senkinek nem megy idén, valószínűleg nem is lehet levédekezni )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha van kiemelkedo csatar v tamado teljesitmeny akkor nem is lehetne vedot szamitasba venni, de iden nincs. Vki emlitette Cannavarot, o is csak azert kapta meg, mert Zizou fejelt ...kulonben neki lenne 2.Én attól tartok, hogy a védők totál le vannak nézve. A szakmaiság eltűnt az aranylabda szavazás körül, mindenféle jött-ment idióta meg nyom a sajtó és a Gilette/Play Station reklámok által felkapott sztárokra.. Akik jelenleg továbbra is messicrnejmár.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2017. március 12., vasárnap 23:14-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK