Keylor Navas

Archívum
L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Keylor Navas - 1

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 25., szombat 14:32

Ez megint milyen kijövetel? Súlyos mélyponton van Navas, Jézusom... :(
Én tényleg meglépném ZZ helyében a kapuskérdést az idei szezonban, a nyakamat teszem rá, hogy innen az idei szezonban nem fog visszajönni és nem ez volt az utolsó ilyenje az tuti. :kivagyhe:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 25., szombat 14:18

http://www.dailymotion.com/video/x5g5ao ... 7-hd_sport
Chicha vs Navas
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 16., csütörtök 10:49

palesz77 írta: 2017-ben nagyon komoly szintet hoz eddig a német, nélküle itt se tartana a csapat.
Hát igen. Elég rendesen benne van a keze (szó szerint :mrgreen: ) hogy tovább mentetek a kupában az Atléti ellen, meg a PSG ellen a BL-ben. Mert azért Cavani elbénázta a ziccerét, de ha ott nem marad higgadt és kirohan rá, akkor elteszi mellette. Az odavágón is neki köszönhető, hogy nem lett vagy 6-0 a 4-0 helyett. Úgyhogy ha nincs, könnyen 0 kupával zárhattátok volna a szezont. Mondjuk remélhetőleg így is. :shifty: :mrgreen:

Látom a fél PL bejelentkezett Keylor-ért. De a MU nem. Akkor kivel fogják de Gea-t pótolni? :roll: :mrgreen: Mondjuk ha reálisan akarom nézni a dolgokat, akkor rá szinte semmi esélyünk nincs. Mou biztos nem akarja elengedni, ő meg nem fogja már verni az asztalt, hogy de azért is engedjetek el Madridba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. március 16., csütörtök 10:27

Nem néztek elég Barca meccset..:D 2017-ben nagyon komoly szintet hoz eddig a német, nélküle itt se tartana a csapat. Mostanság meccsenként van legalább 1 bravúrja, nem egy találkozón kulcsmomentumban fogott nagyot, idén eddig szinte tényleg hibátlan. Most a hétvégén produkált egy vicces gólt, de azon kívül tényleg top ebben a naptári évben, ha így teljesít hosszútávon is, akkor nem lesz gond a kapus poszttal hosszú ideig nálunk. Egész szezont nézve nyilván kevésbé jó a teljesítménye, de mostani forma alapján nem hiszem, hogy irreális az a 7. hely. Kérdés, hogy ez a lista mi szerint nézi ezt.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 16., csütörtök 9:20

Nem vedem annyira Navast, mint CR-t, kikerem magamnak
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 16., csütörtök 9:00

Ezen a listen Ter Stegen es Neuer pozicioja a legviccesebb. Neuer akkor is az elen lenne ha 2 eve nem lepett volna palyara, a katalan neveles meg nem tudom hogy lehet 7...?!
Ahogy nálatok Navas top3 5 éve :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 16., csütörtök 8:52

Realista24 írta:MARCA poll on world's Top 10 GKs:

1. Neuer
2. Courtois
3. DDG
4. Buffon
5. Oblak
6. Iker
7. Stegen
8. Donnarumma
9. Keylor
10. Llorirs
Ezen a listen Ter Stegen es Neuer pozicioja a legviccesebb. Neuer akkor is az elen lenne ha 2 eve nem lepett volna palyara, a katalan neveles meg nem tudom hogy lehet 7...?!
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 16., csütörtök 4:41

Azért oké,hogy Navas idén nem valami stabil de Ter stegennél azért jobb :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 15., szerda 8:12

MARCA poll on world's Top 10 GKs:

1. Neuer
2. Courtois
3. DDG
4. Buffon
5. Oblak
6. Iker
7. Stegen
8. Donnarumma
9. Keylor
10. Llorirs
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2017. március 13., hétfő 15:07

dzsi91 írta:Nagy bravúr volt, de ez gálának tűnt akíg nem kotorts be a kapuba.Remélem ez jót tett a lelkének mert kétlem h kikerülne a kezdőből akármennyire is szeretnénk.
Én is remélem, hogy ad neki egy löketet ez a védés a végén. De sajnos nincs az egész, ha a meccs elején nem potyázik - az egész meccs onnan vált ilyen borzasztó nehézzé. Én kedvelem a palit, de a Real kapuja leleplező hely: rögtön kiderül, ha nem vagy top. Keylor jó kapus, de konstans jó teljesítményt nem tudott az első fél évét leszámítva nyújtani. Számomra ezért nem elit. De év végéig drukkolok neki - nem tudom elképzelni ismerve a vezetőséget, hogy jövőre is ő legyen a kapusunk.
dzsi91 írta:Egyébként ilyenkor értékelődik fel Iker,csúnyán megfőttek eddig az utódai 1parádés év után jöttek a flopok.Ő meg lenyomott 10+ évet World class szinten.A végére elfáradt az tény.
+1, annyi, hogy én inkább fél évet mondanék. Keylornál is a kezdeti időszak volt kiemelkedő, valamint Diego Lopez is az érkezése utáni fél évben remekelt, második évében (amin osztoztak Ikerrel) számomra már nem volt olyan meggyőző. Pláne, hogy mellette Iker hozta a jobbnál jobb meccseket a kupában és bl-ben (a bl döntős orbitális hibájáig).

Casillas konstans teljesítményét nagyon nehéz lesz itt megközelíteni, és nem csak a tehetség / sportszakmai szempontok miatt: ebben a megváltozott elnöki-vezetői környezetben sokszoros a nyomás, amit el kell viselni a 10-15 évvel ezelőttiekhez képest. Még a fiatal Ikernek sem volt akkora teher a nyakán, mint ma bármely játékosunknak. Kapusposzton, ahol hatványozottan számít a mentális felkészültség, megbízhatóság, ez mégnagyobb terhet jelent.

Ezen át kell esni minden kapusnak: De Gea is gyenge volt az elején a Unitedben, de ha megnézzük, hogy a kapus poszt legjobbjai hány évesen hol tartottak, akkor látjuk, hogy a szűk elit mind fiatalon kezdte a legmagasabb szinten kezdőként (De Gea, Curtois, Neuer) - ehhez a nyomáshoz fiatalon kell hozzászokni, ezért lettek a legmegbízhatóbbak. Korábbi generációval is így volt (Casillas, Buffon, Cech stb.). Szerintem Keylornak ez a szint későn jön a karrierében - és párosul egy nagy bizonyítási kényszerrel.

Szóval nem meglepő, ami Keylorral történik, ez a látványos formahanyatlása nekem törvényszerű volt, inkább meglepett volna, ha tartósan jól tudott volna teljesíteni. Casillast letaszítani a trónról extra motiváció volt - felszabadultan, veszteni való nélkül lehetett ezzel próbálkozni, de ez elmúlt, Casillas nincs - csak a baromi nehéz szerep, mint a világ legnagyobb nyomású klubjának legnagyobb nyomással járó posztját betölteni. Ehhez tényleg a legjobb ember kell - Keylor nem az.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 13., hétfő 9:46

Kercsó írta:Ha nincs az orbitális hiba, akkor most nem beszélnénk 2pontos védésről.
Kibacott nehéz kérdés most a kapus poszt, mert lecserélve biztosan nem lesz. De ez így nem frankó, hogy még ő is fogja a fejét a saját teljesítményétől.

Fejben megomlott, nem bírja a ránehezedő nyomást.
Nyáron hozni kell a belga jelöltet.
Én meg épp arra gondoltam, hogy lehet, hogy a háttérben már le van zsírozva az egyik nagyágyú és ez törte össze.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

kovacs.tibike1970
Kedvenc játékosaid: Puskás

HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 13., hétfő 9:17

besteve7 írta:Tegnap is tökéletesen látszott, h ő nem más mint egy egyszerű bravúrkapus, és semmi több. Jó rúgói vannak, vonalon nagyon szépen látványosan tud repülni, de ha el kell hagyni a területet akkor nagy a baj.
Top 3 tól messze volt, lesz is, ezekkel a képességbeli hiányossgáaival, mint amik mostanság elég gyakran kiütköznek, + mellette már az önbizalom sincs rendben, és ezt ő is érzi ezért még jobban akar, kapar: és ebből lesznek az ilyen potyák, mint a tegnapi.
Lassan ott vagyunk, h a BL negyeddöntőben a barcával válvetve harcolhatunk a legnagyobb potya kapus címért,
Én is így gondolom, hogy hozni kell egy normális kapust. Bl-ben, egy ki-ki meccsen egyszerűen nem fér bele ilyen hiba hogy beüsse a labdát Navas a saját kapujába. Te jó ég... És hányadik hibája már idén...?

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 13., hétfő 8:10

Tegnap is tökéletesen látszott, h ő nem más mint egy egyszerű bravúrkapus, és semmi több. Jó rúgói vannak, vonalon nagyon szépen látványosan tud repülni, de ha el kell hagyni a területet akkor nagy a baj.
Top 3 tól messze volt, lesz is, ezekkel a képességbeli hiányossgáaival, mint amik mostanság elég gyakran kiütköznek, + mellette már az önbizalom sincs rendben, és ezt ő is érzi ezért még jobban akar, kapar: és ebből lesznek az ilyen potyák, mint a tegnapi.
Lassan ott vagyunk, h a BL negyeddöntőben a barcával válvetve harcolhatunk a legnagyobb potya kapus címért,

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. március 13., hétfő 0:37

Ha nincs az orbitális hiba, akkor most nem beszélnénk 2pontos védésről.
Kibacott nehéz kérdés most a kapus poszt, mert lecserélve biztosan nem lesz. De ez így nem frankó, hogy még ő is fogja a fejét a saját teljesítményétől.

Fejben megomlott, nem bírja a ránehezedő nyomást.
Nyáron hozni kell a belga jelöltet.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. március 12., vasárnap 23:14

Írtam, hogy szép védés volt, megoldotta. Csak nem szükségszerűen kellett volna ekkora bravúr hozzá, ha előtte nem bizonytalankodik kicsit, és nem lép vissza egyet, ha már elindult szépen a rövid fele. A végén látszott az arcán, hogy rohadtul nincs megelégedve magával, remélhetőleg összeszedi magát, és nem gondolja túl a dolgokat.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. március 12., vasárnap 23:00

Sastre írta:Szép védés volt, de azért ez se lett volna ennyire látványos, ha kicsit jobban helyezkedik. Illetve ha nem a 185 centijével kell pattognia a kapuban.
Hallod pont leszarom, hogyan védte ki. A lényeg, hogy 3 pontot ért ez így a végén.

Azért legalább akkor ne találjuk be amikor jót csinál.

Kapott eleget itt(sztem jogosan)

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 12., vasárnap 22:58

Sastre írta:Szép védés volt, de azért ez se lett volna ennyire látványos, ha kicsit jobban helyezkedik.
vannak hülyeségei de azért ezt ne akarjuk elvenni tőle. nagyot fogott top volt. a többi megmozdulása meg nem

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. március 12., vasárnap 22:58

Ha már bactatva volt. Ezért az utolsóért jár a pacsi.

Erős fejes volt, közelről. A faxnak nem hiányzott volna ez a végén.

Remélem egy push lesz neki és a csapatnak is.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 12., vasárnap 22:57

Sastre írta:Illetve ha nem a 185 centijével kell pattognia a kapuban.
Nem is értem, miért a kapus posztot választotta, amikor ilyen törpe... :roll:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. március 12., vasárnap 22:57

bassza meg, csak 185 centi...mint a kutyám ülve.

Vissza: