HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 13., hétfő 9:24
Én annyira nem szomorkodok az ívelgetéseink miatt, ami tény,hogy a világ egyik legerősebb csapata vagyunk fejjel.Ha még csak Ramos lenne akkor ok,de ott van Cé, Bale néha még Benzema is bólint nagyokat és még Varane és Pepe is igen csak erősek fejjel.
Persze ez nem indokolja akkor sem,hogy nonstop egész meccsen ezt kell csináljuk teljesen mind1,hogy az ellenfél a barca vagy a betis...Ez egyértelműen edzői hiba, láttuk milyen játékra képes ez a csapat, nem emelnék ki egy spílert sem negatív irányba.Én ebben a szezonban maximálisan elégedett vagyok a játékosaink 90%ának hozzáállásával.A maradék 10% Navas aki teljesen összeroppant, Benzema aki sokszor csak az arcát vitte ki a pályára és Danilo aki sose volt szint és nem is lesz.Rajtuk kívül mindenki hajt küzd a maga módján.Teljesítménybeli problémák vannak Modricnál és Cé-nél ami azért eléggé meghágja a focinkat azért az elmúlt évek 2 legmeghatározóbb játékosa a támadórészlegünkben...
Az,hogy CR gyenge szezont fut oké,de nekem azt senki nem adja be,hogy ő nem képes laposan akár kicsiben is megoldani a dolgokat.Egyszerűen annyira hanyagoljuk ezt a módját a játéknak,hogy az valami érthetetlen...És most nem a barca féle 8000 lapos passz ami hiányzik, hanem konkrétan minden támadásunk annyiból áll,hogy a bivaly kp-nk kigurítja valamelyik szélsőnknek akik sorra ívelgetik be a 16os elé...
Nekem a legnagyobb szívfájdalmam akkor is a kihalt kontrajátékunk...Évekig uraltuk ezt a műfajt,élmény volt nézni,ahogy 2-3 érintésből vertük a gólokat,mára meg ott tartunk,hogy idén nem is emlékszem kontra gólra, tavalyról sem rémlik túl sok... Ezt viszont Cé lassulásának írom fel, idén is megvannak a lehetőségek azokra a kontrákra, csak míg évekkel ezelőtt CR az ilyen lehetőségekkel besprintelt a kapuba, mára már inkább megtorpan,visszahúzza és meg is halt az egész.
Nem temetem Cé-t,1-2 nagy meccs még van benne, de most már fel kell készülni egy CR nélküli korszakra, meg úgy amblokk a mag kezd kiöregedni.Modric idén katasztrófa, persze önmagához képest, Kroos a seggén veszi a levegőt már, neki pihennie kéne valamikor.Benzema is már csak 1-2 meccsre képes felpörögni.
Bízom benne,hogy lehoznak egy történelmi évet izomból a srácok, mert megérdemelnék és mert érzem bennük az erőt.ZZ-nek adnék 1 évet akármi legyen a szezon vége, de akkor lássuk mit tud,rakja össze magának a keretet,legyen valami koncepció ami nem csak a klasszisaink villanásaiból él.
Zizura egyébként az elmúlt évek egyik legnehezebb edzői feladata is vár, Cr-t kezelni óriási feladat lesz, botránymentesen,úgy hogy amíg itt van hasznos maradjon, találni neki egy pozíciót hogy kiaknázzuk a gólérzékenységét (márha van még neki olyan) vagy ha minden kötél szakad akkor eltávolítani úgy hogy az öltöző egyben maradjon (ilyenre egyébként szerintem még semmi szükség).
+2pont -1 meccs.És 1 meccs híján április, azért ez több mint bíztató.Mondjuk erre a barszára már rég 8-10 pontokat kellett volna verni, de a végén úgyis csak a trófea számít.
Nyáron én megválnék az elégedetlenkedőktől(Isco,James), megbolygatnám a bbc-t és Navas helyére hoznék világklasszis kapust, az hogy Degea a belga vagy a fiatal olaszt nekem édes mind1, de ha Navas levédi top szinten ezt a hátralévő párhónapot én már akkor sem bíznék benne, totál kijött,hogy mi a különbség egy Casillas és egy Navas vagy Diego Lopez között.Nekik volt 1-1 kiugró szezonja, míg Iker egy évtizedig stabilan hozott egy brutál szintet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams