Valóban érdekes, lehet kivették az édesítőt a gumibogyószörpből és így már nem olyan finom Az is zavaró, hogy Cé egyszer öklendezne így a pályán, tuti nso címlap lenne(erre bármekkora összegben fogadnék), hogy a doppingoló portugál elhányta magát a pályán.Savant írta:Még hányszor hányja el magát a pályán?
Kicsit furcsa, de lehet csak nekem..
Real Madrid vs. Barcelona
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Még hányszor hányja el magát a pályán?
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebből az első fordulóból kár kiindulni. Nem láttam a Barca meccsét, de egy barcás barátom szerint olyan volt a meccs mintha egy 5. ligás csapat álldogált volna a pályán a barca játéka közben. Tény hogy jók voltak, de várjuk meg, hogy pár forduló után mennyi pontja lesz a levantenek és mennyi a betisnek
Aki bajnok akar lenni, annak az első classicoig minden meccsét meg kell nyernie.
Aki bajnok akar lenni, annak az első classicoig minden meccsét meg kell nyernie.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Most beszélhetnénk a PSG elleni meccsekről, de ez az egész nem erről szól, szóval ezt hagyjuk.Sastre írta:Azért tavasszal Ancelotti nem kapott ki a Barcától a BL-ben. A PSG-t is jól megtudta szervezni ellenük, szerintem minket is meg fog.Pont hogy az arculat váltás miatt közel nem lesz egyértelmű a Clásico végkimenetele. Murinho tudta az ellenszert, de Carlo még nem.
Szerintem Veratrix és Shutter is arra gondolt, hogy látni lehetett azokat a taktikai elemeket amik korábban a csúcsra járatták a Barcat, tavaly pedig csupán 1-2 meccsen volt fellelhető és ez tök mindegy hogy a Levante vagy egy Bayern ellen látható.
Látszott a motiváció, a kulcsemberek pozíciói az egész pályás letámadás, ami a legfontosabb fegyverünk volt. Messi is úgy tepert sokszor, mintha az élete múlna rajta. Ezek azok a dolgok, amit ha folytatunk egy Bayern ellen is jó eséllyel állhatunk ki. Ennek ellenére én is azt mondom, az hogy 7:0 lett az eredmény nem mérvadó, de a taktika alkalmazása mindenképpen biztató.
Ha túl leszünk 9-10 fordulón már tisztább képet kaphatunk nem csak a mi játékunkról, hanem a rólatok is. Én Ancelottit mindenképpen nagy erősítésnek tartom, aki bármely csapat taktikája ellen tud alkalmazkodni. Az biztos hogy nem így fogtok játszani az egész szezonban. Szerintem egy kicsit benne van még a játékosaitokban Mou keze nyoma, ezt még nem tudta kiölni az olasz és megvalósítani a saját elképzeléseit.
Az sem mellékes, hogy nagy szakadék van a két csapat felkészülése között. Egyrészt szinte az egész gárda 3 hete érkezett haza, jött a hirtelen edzőváltás is. Fizikailag is inkább ti vagyok toppon ez pedig beüthet + nekünk lesz még két csörténk az Atleticoval is. Bő két hét alatt lesz 5 nem gyenge meccsünk, ez is sok mindent változtathat.
Én személy szerint 50-50%-ot adok mindkét csapatnak a bajnokságra és a kupára.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az hogy Mourinho tudta-e a taktikát abba nem mennék bele mert elég sokszor rossz taktikát választott szerintem. Ott kezdődött el a Real focizni a Barca ellen amikor Mou végre rájött hogy C.R. -t nem szabad hátrahívni védekezni így Alves nem fog felmenni támadni ha meg felmegy akkor C.R. a szabadon hagyott teret nagyon szépen be tudja játszani. Pique pedig nem elég gyors hozzá képest.Varatrix írta:Meggyőződésem hogy ez a mondat értelmetlen...hehe írta:meggyőződésem, hogy mi eljuthatunk a csúcsra, a barca meg a csúcsig el tud menni ezzel a focival, de a csúcsra sosem fog már felérni.
Sejtem mire gondolhatsz a hozzászólásodban, de az új taktika, csak a Reálnál új. Ancelotti nem egy új játékot talált fel, ez ellen is van ellenszer ugyanúgy mint a Barca focija ellen. Szép dolog az optimizmus, de azért végletekben nem kell gondolkozni így az első forduló után.
Így baromság tematikusan bármit kijelenteni! Pont hogy az arculat váltás miatt közel nem lesz egyértelmű a Clásico végkimenetele. Murinho tudta az ellenszert, de Carlo még nem. Rendkívül kíváncsi vagyok,, hogy a carlo féle Madrid és a "régi" Barca milyen csatát folytat majd idén. Ugyanakkor nemhiszem hogy gyökeres változások lesznek.
Igen a Chelsea nekünk nagy mumus, pláne Mouval, de hogy verhetetlenek lennének a számunkra? Nemhiszem.
Bár nemtudom lehet hogy csak a csalódottság beszél belőlem hiszen a csapatom a csúcsig elmehet, de a csúcsra már soesem érhet fel.
A két edzői feladatot meg felesleges összehasonlítani mert Carlonak egy új csapatot kell építenie sok új játékossal amíg Martinonak pedig megvan már a kész csapata csak finomítani kell neki rajt.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A barca minden évben kitömi a kiscsapatokat ezzel a játékkal aztán jön egy komolyabb csapat akik felkészültek és megint nemtudnak mit kezdeni. Tavaly óta semmi nem változott, jött egy Neymar, volt egy elbaszott előszezonotok ráadásul megérkezett Tata akiről még most sincs fogalmunk ,hogy kicsoda , de az biztos ,hogy ő sem fog változtatni. Ez a barca a tavalyi barca, csak most frissek.Majd jön egy Chelsea,Dortmund,Bayern aztán megint jöhet a duma ,hogy nem pörögtetek 100%on.A Levante egy kitömni való csapat mi is kifogjuk, a betis ellen ti is szenvedtek majd.
Én örülök ,hogy barcelonában minden rózsaszín hiszen a malajzia 11et meg a thaowan válogatottat rommá verték, aztán jött ez a veretes Levante.Mi meg nyertünk nyögve nyelősen amiből egyértelmű ,hogy javulni kell.Én a barcán csak annyit látok,hogy most frissebbek, de semmi előrelépés a tavalyhoz képest, Puyollal Xavival fognak cammogni a szezonban.
Nálunk is vannak gondok bőven, de bennünk érzem a fejlődés lehetőségét, a barcában nem.Egy Barca-Chelsea, Barca-Bayern meccsen a házat tenném José és Pep csapatára.Mi meg nagyon az elején járunk...
Én örülök ,hogy barcelonában minden rózsaszín hiszen a malajzia 11et meg a thaowan válogatottat rommá verték, aztán jött ez a veretes Levante.Mi meg nyertünk nyögve nyelősen amiből egyértelmű ,hogy javulni kell.Én a barcán csak annyit látok,hogy most frissebbek, de semmi előrelépés a tavalyhoz képest, Puyollal Xavival fognak cammogni a szezonban.
Nálunk is vannak gondok bőven, de bennünk érzem a fejlődés lehetőségét, a barcában nem.Egy Barca-Chelsea, Barca-Bayern meccsen a házat tenném José és Pep csapatára.Mi meg nagyon az elején járunk...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A csapatvédekezés segíthet ezen, de nem oldja meg a teljes problémát. Piqué akkor volt jó, amikor egy erős Puyol volt mellette. Most meg egy sérülékeny Puyol van, aki 3 meccset nem tud egymásután lejátszani. Mascheranonak voltak jó meccsei, de nem jó megoldás, Bartra meg majd kiderül, de egyelőre még kevés. Szóval lesznek ott szerintem gondok bőven, ha gyorsan nem igazolnak egy minőségi társat Piqué mellé.Gabo írta:Ha a Barcának a védelme stabilizálódik, illetve nem lesz sérülés akkor veszélyesebbek lesznek, mint tavaly.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Egy meccs alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de az biztos, hogy Tata visszahozta azt a letámadós játékot ami tavaly nagyon elkélt volna. Ez a Barca igazi fegyvere, nem pedig a labdabirtoklás vagy Messi.
Így nem lesz akkora nyomás alatt a védelem, és az egy védekező középpályással való játék is megengedhető.
De ettől függetlenül még mindig kell egy védő. Úgy hallom, hogy a Otamendit és Mangalat szemelték ki a Portoból.
Így nem lesz akkora nyomás alatt a védelem, és az egy védekező középpályással való játék is megengedhető.
De ettől függetlenül még mindig kell egy védő. Úgy hallom, hogy a Otamendit és Mangalat szemelték ki a Portoból.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Azért tavasszal Ancelotti nem kapott ki a Barcától a BL-ben. A PSG-t is jól megtudta szervezni ellenük, szerintem minket is meg fog.Pont hogy az arculat váltás miatt közel nem lesz egyértelmű a Clásico végkimenetele. Murinho tudta az ellenszert, de Carlo még nem.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Ha a Barcának a védelme stabilizálódik, illetve nem lesz sérülés akkor veszélyesebbek lesznek, mint tavaly.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én egyébként örülök annak, hogy relatíve le lett írva idénre (is) a barca, mert az a legjobb, mikor a megmondóemberek tévednek.
ha a régi letámadás valamelyest valóban visszatér, és tatának sikerül motiválni a srácokat, vagy mondjuk nem lesz olyan sérüléshullám, mint az előző szezonban, akkor már bőven előrébb leszünk, mint tavaly voltunk.
ráadásul itt van még neymar is, az "x factor", mint említették.
semmivel sem tartom esélytelenebbnek a trófeákra a barcát, mint a realt.
ha a régi letámadás valamelyest valóban visszatér, és tatának sikerül motiválni a srácokat, vagy mondjuk nem lesz olyan sérüléshullám, mint az előző szezonban, akkor már bőven előrébb leszünk, mint tavaly voltunk.
ráadásul itt van még neymar is, az "x factor", mint említették.
semmivel sem tartom esélytelenebbnek a trófeákra a barcát, mint a realt.
-
- Kedvenc csapatod: Barca, Spanyolország (spanyol labdarúgás)
Meggyőződésem hogy ez a mondat értelmetlen...hehe írta:meggyőződésem, hogy mi eljuthatunk a csúcsra, a barca meg a csúcsig el tud menni ezzel a focival, de a csúcsra sosem fog már felérni.
Sejtem mire gondolhatsz a hozzászólásodban, de az új taktika, csak a Reálnál új. Ancelotti nem egy új játékot talált fel, ez ellen is van ellenszer ugyanúgy mint a Barca focija ellen. Szép dolog az optimizmus, de azért végletekben nem kell gondolkozni így az első forduló után.
Így baromság tematikusan bármit kijelenteni! Pont hogy az arculat váltás miatt közel nem lesz egyértelmű a Clásico végkimenetele. Murinho tudta az ellenszert, de Carlo még nem. Rendkívül kíváncsi vagyok,, hogy a carlo féle Madrid és a "régi" Barca milyen csatát folytat majd idén. Ugyanakkor nemhiszem hogy gyökeres változások lesznek.
Igen a Chelsea nekünk nagy mumus, pláne Mouval, de hogy verhetetlenek lennének a számunkra? Nemhiszem.
Bár nemtudom lehet hogy csak a csalódottság beszél belőlem hiszen a csapatom a csúcsig elmehet, de a csúcsra már soesem érhet fel.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amely meccsen a barcelona vagy a real madrid nagyszerű formát fog ki (és tegnap ez a barcára igaz volt) ott általában csak a gólkülönbség kérdéses a spanyol kis- és középcsapatok ellen.
az pedig attól függ, hogy milyen a helyzetkihasználás, mennyire esik össze az ellenfél a bekapott góloktól, és végül, de nem utolsósorban, hogy mikor vesz vissza a barca/real.
nos, tegnap a barca jól használta ki a lehetőségeket, a levante összehullott, miután bő 10 perc alatt eldőlt a meccs, ráadásul a barca nem vett vissza 2-3-4 gólos vezetésnél sem, csak a második félidőben.
tavaly ti VALENCIÁBAN rúgtatok ötöt egy félidő alatt.
jól játszott a csapat, összejött minden, ennyi.
van ilyen mindig.
az pedig attól függ, hogy milyen a helyzetkihasználás, mennyire esik össze az ellenfél a bekapott góloktól, és végül, de nem utolsósorban, hogy mikor vesz vissza a barca/real.
nos, tegnap a barca jól használta ki a lehetőségeket, a levante összehullott, miután bő 10 perc alatt eldőlt a meccs, ráadásul a barca nem vett vissza 2-3-4 gólos vezetésnél sem, csak a második félidőben.
tavaly ti VALENCIÁBAN rúgtatok ötöt egy félidő alatt.
jól játszott a csapat, összejött minden, ennyi.
van ilyen mindig.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Semmi lefekvés nem volt amúgy... Az a gól a 3.percben erős volt és bekakáltak... Elég visszaemlékezni, hogy a Valenciának is vertünk hármat 15 perc alatt a második félidőben meg talán kaptunk egyet és ennyi volt a meccs... Most a Barca bekezdett és kihasználták azt, hogy betojt a Levante. A második félidőben 1 gólt rúgtak az is olyan volt amilyen ugyebár... Nem lehet tudni mi lett volna, ha nálunk is Marcelo nem lett volna lesen mikor beadta a labdát a 2.percben ami lett volna 1 öngól amiből volt vagy 3 a Betisnél + Benzi is, ha kicsit jobban érzi a kiugratásokat meg a srácok is hamarabb nyomják oda a bogyót akkor mi is kitömtük volna a Betist... A külömbség ott volt, hogy a Real most szokik össze a Barca meg ezt csinálja már 10 éve + a Betis azért izmosabb ellenfél mint a Levante...
A Betis ugyanígy játszik a Barca ellen is. Tavaly Sevillaban 2-1-re, a Camp Nouban pedig 4-2-re nyert a Barca, úgy hogy kb. 60 perc után még a Betis vezetett 2-1-re. A zöld-fehérek mindig nagyon felszívják magukat a két nagy ellen.hehe írta: ellenünk meg nézz meg egy betist vagy az ilyen szutyok osasunákat, getaféket, azokból sugárzik a gyűlölet a "királyi" klub iránt és harapnak is a pályán rendesen.
Visszatérve a Levante "lefekvésére". Tavaly a Bernabéuban a Real fölényes 5-1-es győzelmet aratott felettük. Akkor a Madrid ellen is lefeküdtek.... vagy nem, csak a Real volt sokkal jobb. Ennyit a "lefekvésről".
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pont így gondolom én is, a barca taktikája már nyitott könyv mindenki előtt, az ellenszert tudják. van 2-3 csapat, amelyik meg is tudja csinálni és meg is csinálják.nmate írta:Egy keményebben védekező csapat (pl Chelsea) rendre meg is fingatja a Barcát, szóval nem aggódnék én. Nekünk legalább több bajnokin kell küzdeni kicsit, úgyis ráfér sokakra, mert igen kényelmes kis csapat vagyunk.
egyedül neymar lehet az x-faktor, a többi az a same old shit, ami semmit nem fog nyerni, ebben biztos vagyok.
nálunk teljesen új felfogás, új taktika, amiben 3 éve nem játszott a csapat. a bajnokságot én személy szerint leszarom, tavaszra viszont össze kell érni, meg kell találni az egyensúlyt és a megfelelő embereket, remélhetőleg argentinok és németek nélkül és akkor vidámság lesz.
meggyőződésem, hogy mi eljuthatunk a csúcsra, a barca meg a csúcsig el tud menni ezzel a focival, de a csúcsra sosem fog már felérni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy keményebben védekező csapat (pl Chelsea) rendre meg is fingatja a Barcát, szóval nem aggódnék én. Nekünk legalább több bajnokin kell küzdeni kicsit, úgyis ráfér sokakra, mert igen kényelmes kis csapat vagyunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Addigra azért sok víz lefolyik a Dunán... A másik, hogy Ramosék telibe kaksizták az első félidőt. Ilyen azért nem lesz 1 clássicón...Varatrix írta:De felétek is nagyobb ellenállás lesz mint amit a Betis mutatott.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én egy szót sem beszéltem az el clasicoról.
az viszont évek óta tény, hogy az ilyen kis foscsipesz csapatok ellenetek tágrazárt ánusszal mennek ki, a meccs előtti pacsiknál meg mutatják a vazelint, hogy legalább azzal kenjétek be előtte nekik.
ellenünk meg nézz meg egy betist vagy az ilyen szutyok osasunákat, getaféket, azokból sugárzik a gyűlölet a "királyi" klub iránt és harapnak is a pályán rendesen.
nekem ezzel nincs bajom, ez van, nem lehet mit tenni, pusztán szánalmas a sok kis köcsög csőd szélén álló, de futballozni alig tudó csapat.
az viszont évek óta tény, hogy az ilyen kis foscsipesz csapatok ellenetek tágrazárt ánusszal mennek ki, a meccs előtti pacsiknál meg mutatják a vazelint, hogy legalább azzal kenjétek be előtte nekik.
ellenünk meg nézz meg egy betist vagy az ilyen szutyok osasunákat, getaféket, azokból sugárzik a gyűlölet a "királyi" klub iránt és harapnak is a pályán rendesen.
nekem ezzel nincs bajom, ez van, nem lehet mit tenni, pusztán szánalmas a sok kis köcsög csőd szélén álló, de futballozni alig tudó csapat.
-
- Kedvenc csapatod: Barca, Spanyolország (spanyol labdarúgás)
Miért ha Barcás akkor muszáj elfogadnom a véleményét?hehe írta:Vara, sztem láss is, ne csak nézz.Lefeküdt a Levante, remélem lesz olyan a szezonban, hogy magunktól jól játszunk és nem az kell hozzá, hogy minden meccsen szándékosan, magukat megalázva élesen hátulról berakatja magának az ellenfél...
Kicsit kevésbé "probléma lerázósan" is válaszolhatsz.
Lefeküdtek ez tény, de ennek miköze ahhoz hogy mi lesz a Clásicón? Mert ott majd nem pucsítanak, hú ez true! De felétek is nagyobb ellenállás lesz mint amit a Betis mutatott.
Na mindegy, mert én robbantom a szokásos "fórumos erezdelahajamat"...