Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 20., kedd 15:53

Bale jönni fog...Augusztus 31én, hogy addig jó sok újságot el lehessen még adni.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 20., kedd 15:52

Ki mit tud erről?
Fentebb picit visszaolvasol! :mrgreen: Innen van egyébként és erre a hírre, pletykára (valamint a Spurs jelenlegi agresszív fellépésre az átigazolási piacon) alapozzák! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 20., kedd 15:48

A Sky Sports szerint a Real Madrid megállapodott a Tottenhammel Bale átigazolása kapcsán. A teljes ügylet értéke 93 millió font (109 millió euró) lesz, ami két részből áll: 78 millió font (91 millió euró) készpénz és a 15 millió fontra (18 millió euró) becsült Coentrao átengedése.

Ki mit tud erről?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 20., kedd 15:41

eskü vissza kéne keresni azokat az Ibra-Eto'o kommenteket... :lol:
az mekkora volt te jó isten.

volt olyan, akinél az jött ki a végén, h igazából nem is került semmibe ibra. :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 20., kedd 15:33

Galacticos írta:
madridronie írta:78 készpénz + Coentrao
na ez még úgy ahogy belefér. jobban néz ki mint a 120. jöjjön azt vesszenek a "németek".
tottenham meg ebből a lóvéból elég durván megerősítheti a keretét, a helyükben williant hoznám és eriksent.. :)
még levonjuk Coentrao fizetését, az adókat és a többit és kijön, hogy Bale 40 millióba került... :lol:
eskü vissza kéne keresni azokat az Ibra-Eto'o kommenteket... :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 20., kedd 15:27

madridronie írta:78 készpénz + Coentrao
na ez még úgy ahogy belefér. jobban néz ki mint a 120. jöjjön azt vesszenek a "németek".
tottenham meg ebből a lóvéból elég durván megerősítheti a keretét, a helyükben williant hoznám és eriksent.. :)

Fast Fox

HozzászólásSzerző: Fast Fox » 2013. augusztus 20., kedd 14:51

Sokan érdekesen látjátok Casillas helyzetét. Sztem ritka bizonytalanul mozog a kapuban és összjátékba bevehetetlen. Na az utóbbi a nagyobb baj(nem mintha a másik nem lenne elég), mert az ma már nem fér bele, h haza adjuk a kapusnak, ő meg kivágja vakon. Iker pedig ha félpályáról elindulnak felé, ő már nem gondolkodik, tölti felfelé. Na ez még a kontra fociban oké, de ha tényleg új stílust akarunk és földön játékot erőltetjük, akkor abba bizony Casillas nem illik bele. Hozzáteszem én is szeretem,tisztelem, de a múltból nem lehet megélni...
Ja még annyi, h Van der Sar is harmincakárhány évesen lett klasszis kapus és evvel nem azt mondom, h Lopez klasszis, de sztem sokkal inkább hasonlít egy modern kapusra, mint Iker.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 20., kedd 14:50

na, adunk érte 15 milliót, plusz a kopaszt vagy az indiánt a lócátokra. :mrgreen:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 20., kedd 14:41

Na valami úgy néz ki, hogy készülődik; la.is a mostani pletykák szerint --> egyes, természetesen meg nem erősített hírek, pletykák szerint talán létrejött (más sokadjára :lol: :lol: :lol: ) a megállapodás Bale ügyében (93 millió font, 78 készpénz + Coentrao); miközben Willian állítólag a Spurs-nél már az orvosi viszgálatnál jár és Erik Lamela ügynöke is Londonban tartózkodik, hogy egyeztessen a Tottenham vezetőivel (miután a Róma 35 milla ellenében elengedné a játékost)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 20., kedd 14:41

Az meg hogy Lopez jobb formában van... Ha ez a jobb formája, akkor Casillas is védhetne átlagos (nem rossz!) formában. És amennyire én emlékszem a Chelsea elleni meccsből, Casillas sincs rossz formában. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudjuk mi, hogy Casillas milyen formában van, amikor csak a Chelsea ellen láthattuk végig a pályán, és ott (egy kis kezdeti megingást követően) igenis jó volt. Azt elfogadom, hogy Lopez kezd Casillas helyett, mert Ancelotti nem egy hisztis Mourinho. És az, hogy a kezdő meccsen megérdemelte Lopez, hogy kezdjen (mert régebb óta edz, nem volt válogatottal távol) az rendben. De hogy azzal a fél évével kiérdemelje, hogy kezdő legyen? Hát nem.
Szerintem Carlo ebben az esetben az aranyközéputat fogja választani, vagyis hogy néhány bajnoki erejéig felváltva fogja kezdetni a két kapust. Aztán amelyikük jobban teljesít, az lesz a kezdő hosszútávon. Egyébként is így, hogy Diego itt maradt, egész évben versenyhelyzet lesz ezen a poszton a poszton, éppen ezért jobb lesz minél előbb kideríteni, hogy ez a szituáció melyikükre lesz (lehet) rosszabb hatással. Az meg röhej, hogy valaki a madridizmusát megkérdőjelezi, de ezt inkább hagyjuk is.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 20., kedd 14:34

wZoLee7 írta:
hehe írta:olvasva a casillasos híreket, most derül ki csak igazán mekkora madridista, mennyire egyenes és tisztességes ez az ember, vajon igaz-e, amit szurkolók milliói gondolnak róla.

tavaly jó alaposan belevágott a saját szobrába a viselkedésével, meglátjuk most mi lesz.

Mi rosszat mondott? Az hogy valaki kitalálja, hogy ő távozni akar nem azt jelenti, hogy úgy is van. Már tavaly is profin kezelte azt amikor minden komolyabb ok nélkül 0 lehetőséget kapott. Elfogadja, hogy neki is küzdenie kell a posztjáért, nem úgy mint egy másik csapatban egy bizonyos személy :D
Nem értem ezt a kommenteted...
Gondolom arra gondol, amikor az asszony kikotyogta a sajtónak azt, amit Casillas otthon bizalmasan elmondott neki. Egy ilyen eset után Casillas már tégla és kész.

Az meg hogy Lopez jobb formában van... Ha ez a jobb formája, akkor Casillas is védhetne átlagos (nem rossz!) formában. És amennyire én emlékszem a Chelsea elleni meccsből, Casillas sincs rossz formában. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudjuk mi, hogy Casillas milyen formában van, amikor csak a Chelsea ellen láthattuk végig a pályán, és ott (egy kis kezdeti megingást követően) igenis jó volt. Azt elfogadom, hogy Lopez kezd Casillas helyett, mert Ancelotti nem egy hisztis Mourinho. És az, hogy a kezdő meccsen megérdemelte Lopez, hogy kezdjen (mert régebb óta edz, nem volt válogatottal távol) az rendben. De hogy azzal a fél évével kiérdemelje, hogy kezdő legyen? Hát nem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 20., kedd 14:22

hehe írta:olvasva a casillasos híreket, most derül ki csak igazán mekkora madridista, mennyire egyenes és tisztességes ez az ember, vajon igaz-e, amit szurkolók milliói gondolnak róla.

tavaly jó alaposan belevágott a saját szobrába a viselkedésével, meglátjuk most mi lesz.

Mi rosszat mondott? Az hogy valaki kitalálja, hogy ő távozni akar nem azt jelenti, hogy úgy is van. Már tavaly is profin kezelte azt amikor minden komolyabb ok nélkül 0 lehetőséget kapott. Elfogadja, hogy neki is küzdenie kell a posztjáért, nem úgy mint egy másik csapatban egy bizonyos személy :D
Nem értem ezt a kommenteted...

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 20., kedd 12:24

olvasva a casillasos híreket, most derül ki csak igazán mekkora madridista, mennyire egyenes és tisztességes ez az ember, vajon igaz-e, amit szurkolók milliói gondolnak róla.

Kép
Kép
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 20., kedd 12:09

pheco írta:
El Unico írta:De tökmindegy,mert a következő bajnokin Casillas lesz a kapuban,innentől kezdve meg minden rinyálásnak semmi értelme,Ancelottiék rotálni fognak azon a poszton,egészen addig,amíg az egyik kapus ki nem esik,vagy egy sérüléssel,vagy egy formahanyatlással.
Azt is el tudom képzelni, hogy a Bernabeu-kupán véd Iker és a bajnokin megint Lopez. Bár ezzel Carlo nagy szarba kerülne, eddig is kérdezték, hogy miért Lopez kezdett, ezután még jobban rászállnának. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg, a kapus rotálás meg szerintem rossz megoldás.
Azért az a Bernabeu kupa nem egy nagy szám, holt biztos, hogy nem egy erős keretet fog CA pályára küldeni. Viszont akik voltak Raúl csapattársai azok azért valószínűleg ott akarnak majd lenni.
Tök mind1 melyik kapus kezdett volna, ugyan ez lenne az eredmény, menne a vita, hogy ki a jobb...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 20., kedd 12:01

El Unico írta:De tökmindegy,mert a következő bajnokin Casillas lesz a kapuban,innentől kezdve meg minden rinyálásnak semmi értelme,Ancelottiék rotálni fognak azon a poszton,egészen addig,amíg az egyik kapus ki nem esik,vagy egy sérüléssel,vagy egy formahanyatlással.
Azt is el tudom képzelni, hogy a Bernabeu-kupán véd Iker és a bajnokin megint Lopez. Bár ezzel Carlo nagy szarba kerülne, eddig is kérdezték, hogy miért Lopez kezdett, ezután még jobban rászállnának. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg, a kapus rotálás meg szerintem rossz megoldás.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 20., kedd 11:56

Teljesen feleslegesen megy már megint a média részéről ez a nyavalygás,meg itt néhányan megint előhúzták a "Casillast a kapuba,mert ő a legenda,a Real Madrid ikonja,és kész!" szöveget.

Ancelottiéknak volt elég idejük felmérni a terepet,az első meccsen Lopez kezdett,mert ő a kezdetektől fogva ott volt a csapattal,míg Casillas nem. Illetve,nem látjuk,hogy Casillas hogyan edz,esetleg Lopez jobban oda teszi e magát.

De tökmindegy,mert a következő bajnokin Casillas lesz a kapuban,innentől kezdve meg minden rinyálásnak semmi értelme,Ancelottiék rotálni fognak azon a poszton,egészen addig,amíg az egyik kapus ki nem esik,vagy egy sérüléssel,vagy egy formahanyatlással.

Egyetlen meccs alapján már elkönyvelték itt néhányan,hogy Ancelotti bolond,és Casillaszsal ezt nem lehet megtenni.

Meglátjuk,hogy hétvégén a tétmeccsen mit mutat Casillas.
:goat:

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2013. augusztus 20., kedd 11:24

de ami engem mindig megüt, az, hogy: 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány meccset húzott le kapott gól nélkül López (...és nem is vagyok sámán)... de amúgy most hogy utánanéztem: 2 (!), azaz két meccsen volt olyan, hogy nem kapott volna gólt López (Rayo és Bilbao ellen) HOLOTT sérülése előtt Casillas lehozott csak a 12/13as szezonba 10 meccset kapott gól nélkül..
egy kapust nem a gól nélkül lehozott meccsek alapján kell megítélni, mert abban a 10 fordulóba lehet hogy az ellenfél a kapunkig nem jutott el... Lópeznek lehet, hogy kevesebb gól nélküli meccse van de jóval kevesebb nudlit kapott mint Casillas sérülése előtti periódusban.López pedig azért 1-2szer kihúzott minket abból a bizonyosból (gondolok itt az MU elleni utolsó 15 percre pl )

Amúgy meg ne hasonlítsd már Lópezt egy AirSanyihoz légy szíves mert csak saját magadat teszed nevetségessé.Aláírom hogy Iker legjobb formájában JOBB kapus mint Diego viszont, hogy most López megérdemli a kezdőben való tagságot az ziher.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 20., kedd 11:17

Egyetértek Pressel. Azért annyira nem hozott gyenge szintet Casillas, hogy már szinte sokan nem az elitben lévő kapusként kezelik. A Betis ellen Lopez is alászaladt a labdának, akkor nem jött ki érte amikor Pepe neki hagyta. Szóval szerintem Diegonál messze nem lesz olyan jó forma idén, mint tavaly, az valami eszméletlen volt, nem igazán lehet tartani azt a szintet. Már csak azért sem, mert ő is érzi, hogy sokan Ikert várják vissza. Nálam egyértelmű, hogy Iker a kezdő a kapus, aztán ha rajta megy el 2-3 meccs, akkor visszakerülhet Lopez, de nem fog elmenni rajta :kacsint:

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 20., kedd 11:04

realbeckham írta:Joggal? Szvsz, igen. Volt a téglás, pletykás dolga Ikernek + formahanyatlás. Diego jött, látott, győzött.
csabi87 írta:Azét ennyire nem kell védeni Casillast
Én más Ikerrel kapcsolatos véleményétől elhatárolódom, csak a saját nevemben írok. Iker rosszabb formában van, ezt nem vitatom, de itt nem egy Asenjóról van szó, akinek volt néhány jobb meccse aztán a jobb kapus, Curtois kiszorította. Igen, pontosan azért adnám meg neki a lehetőséget, amiért mások húzzák a szájukat. A név miatt, az ikon miatt. Mindenki tudja, hogy milyen képességei vannak és már csak ezért is megérdemelné, hogy "ugyan néha napján" kapjon már lehetőséget a bizonyításra. Mert ő Iker, a jelenkor Real Madridja (legalábbis a spanyol szurkolóknak mindenképp). Mourinhonál evidens okok miatt nem volt lehetősége, hogy bizonyítson és formába lendüljön, oké. Maradt López. De Ancelotti hiába "hű de wise man", attól megadhatná neki a lehetőséget és nem csak ilyen Bernabéu kupás sörmeccseken, már ha egyáltalán... Lehetőség nélkül nehéz bizonyítani, hogy jó vagy rossz formában van-e, így nyilvánvaló, hogy jelenleg López érdemli meg az "egyes mezt". Aztán ha tényleg szar, őrületes bakikat követ el, meg rajta mennek a meccsek és a vaknak is szembetűnő lesz, hogy "ez a Casillas már nem az a Casillas" akkor belátom majd, hogy nincs mit tenni. Sajnos az idő nem áll meg, minden játékos öregszik és nem csak a Barcában Puyol vagy Xavi vagy nálunk épp CR... De a kapusok sokáig szokták húzni, uh én személy szerint nagyon remélem, hogy idővel visszatér a legjobb Casillas és még sok évig lehetünk hálásak neki.

Örülök Diegonak, és hogy van még egy ilyen remek kapusunk, míg a barcában csak Victor és a bohóc Pinto van, de nálam jelenleg még biztos, hogy Iker áll előrébb.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 20., kedd 10:57

Amúgy nagyon érdekes hsz-k születtek itt meg. Én sem értem mit tett Lopez ebben a félévben, amitől itt hőssé vált, top 5 kapussá, ahogy az előbb itt olvastam. Volt egy pár szép védése, jó meccsei, de ennyiben ki is fújt. Mert lényegében semmivel nem kerültünk belljebb a fomán kívüli Casillas után, ugyanúgy jöttek a szöglet/beívelés utáni kapott gólok, ami miatt Casillas folyamat szidva volt, mert többnyire a drága jó Ramos, Pepé duó alszik el ilyenkor és folyamat szakadnak el róluk a támadók.

Vissza: