Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

Baluba
Kedvenc játékosaid: Casillas, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: Baluba » 2013. augusztus 20., kedd 14:26

Mythos90 írta:Itt a többség szerintem nem arra gondol, hogy sok gólt kaptunk volna róla, hanem inkább arra, hogy jó néhány veszélyes helyzet alakult ki a bizonytalanságai miatt
Erre azt tudom mondani, hogy azzal védik López Betis elleni teljesítményét, hogy nem kaptunk gólt a hibáiból, illetve javította az egyiket egy bravúrral.

Az ellenszenvet meg nem értem, hiszen 10 évig mindenki kedvence volt, és szerintem ő maga nem nagyon adott okot az utálatra, még akkor sem,ha valaki szerint nagyon gyengén védett.

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 20., kedd 14:02

Itt a többség szerintem nem arra gondol, hogy sok gólt kaptunk volna róla, hanem inkább arra, hogy jó néhány veszélyes helyzet alakult ki a bizonytalanságai miatt, amiket csak az ellenfeleknek köszönhetünk, hogy nem használták ki könyörtelenül.
A tegnapi nyilatkozatán viszont nem tudom miért akadnak ki ennyien, mert bár lehet úgy is értelmezni ahogy, viszont nem ismerjük sem a szövegkörnyezetet, se semmit. Az is lehet, hogy utána röhögött egy :cens: nagyot, vagy éppen Raúlról áradozott előtte percekig. Ebben az esetben máris más értelmet nyer az egész. De mostanában nagy divat lett az utálata, holott Ronaldo is bőven gerjesztette a feszültséget a csapat háza táján (gondolok itt többek között az őszi szomorúságára), és még az is lehet, hogy a gyenge rajtot (és ezáltal a bajnokság elvesztését) is ennek köszönhetjük. Persze ő ezt ellensúlyozta az utána a kiugró egyéni teljesítményével, viszont Ikernek erre nem sok lehetősége volt, mivel törött kézzel nem nagyon lehet a csapat rendelkezésére állni. De azért utáljuk csak, meg gyártsuk az összeesküvés elméleteteket innen MAGYARORSZÁGRÓL(!). :/

Baluba

HozzászólásSzerző: Baluba » 2013. augusztus 20., kedd 13:20

Baluba írta:Aki szerint Iker sokat potyázott, az linkelhetne nekem néhány példát, mert valószínűleg szelektív az emlékezetem, és csak a bravúrok maradtak meg bennem.
Bocs a dupláért, de válaszolok magamnak. Kigyűjtöttem az össze gólt, amit kapott, és ezek közül 1 egyértelműen az ő hibája: La Liga 1. forduló, 2012.08.19. , RM-Valencia 1-1, http://www.youtube.com/watch?v=OaQIuPur8iI
3 gólban pedig része volt:
- Bl csoportkör 1. meccs, 2012.09.18, RM-Man.City 3-2, 2. gól: http://www.youtube.com/watch?v=HhJ84p9KLKY
- Bl csoportkör 4. meccs, 2012.11.06, RM-Dortmund 2-2, 1. gól: http://www.youtube.com/watch?v=YLydxmVM4u0
- La Liga 15. forduló, 2012.12.08, Valladolid-RM 2-3, 2. gól: http://www.youtube.com/watch?v=kwb1ld7ke3

Baluba

HozzászólásSzerző: Baluba » 2013. augusztus 20., kedd 11:59

Aki szerint Iker sokat potyázott, az linkelhetne nekem néhány példát, mert valószínűleg szelektív az emlékezetem, és csak a bravúrok maradtak meg bennem.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 19., hétfő 23:52

D.Lopez egyik tegnapi kijövetelére emlékszem, amikor a támadó pont belelőtte a kijövő kapusba. Valahol a 16-os sarka körül lehetett a szituáció. De én úgy gondolom, hogy amíg a merész mutatványokból nincsen baj, addig nem venném elő. Viszont Iker 2011 és 2012-es naptári évben is akkorákat bakizott és futott ki amikor abszolút nem kellett volna, és maradt ott amikor más kifutott volna... ahogy már leírták páran, Iker legnagyobb fegyvere a nagyon jó reflexek egy idő után megkopnak. Viszont mivel nem magas ezért egy idő után bajban lesz (vagyis már abban van). Van der Sar simán elvédett 39-40 éves koráig a PL-ben, Cech is 196 cm neki sem lesznek problémái jó pár évig. És szerintem Lopez is megoldaná a Real kapujában ha úgy hozná a sors.

Itt csak egy óriási nagy baj van, az hogy Iker a szent tehén. Ő a 08-10-12es EB-VB-EB győzelem egyik jelképe (plusz a Raúl-Guti tengely távoztával már csak ő van itt nagyon régóta) és ezáltal elég sokan istenítik. Nép haragja meg tudjuk, hogy milyen erős! :/

Amíg Iker aktív addig nem lesz nyugalom a Realban kapus fronton.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 19., hétfő 23:22

Nekem elegem van már belőle. Ha megint megcsinálja a balhét, akkor a szememben örökre elássa magát. Mondjuk már így is elég mélyen van.

Casillas, Ramos, Khedira, Özil tudja legjobban felhúzni az agyamat egyébként. :angry: :roll:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 19., hétfő 22:41

Amúgy nekem tök mindegy kivéd, de tegnap Lópeznek is volt pár hajmeresztő kimozdulása és kijövetele. Szerencsére megúsztuk őket. Amúgy teljesen úgy vagyok vele, hogy játsszon a jobb, de szerintem Ancelotti hamarosan játszatja Ikert is. Nem pont a Bernabeu kupára gondolok ez alatt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 19., hétfő 22:32

öröm és boldogság, egyre többen gondolják úgy hogy lópeznek kell védenie.

http://www.marca.com/debate/2013/08/382 ... s3824.html

Baluba

HozzászólásSzerző: Baluba » 2013. augusztus 19., hétfő 22:21

realistahuni írta:Az a bajom vele, hogy még véletlenül sem tudott egy olyant nyilatkozni, hogy tiszteletben tartom az edző döntését, és még keményebben dolgozok, hogy a kezdőbe kerülhessek, hanem elkezd rinyálni amit a média felfúj, amit a madridi szurkolók bekajálnak, és aztán jön a cirkusz.
Én egész előszezonban csak olyan nyilatkozatokat olvastam tőle, hogy López remek kapus, és mindent megtesznek mindketten, hogy nehéz helyzetbe hozzák a döntésnél Carlót. Nyílván csalódott, hogy nem ő kezdett, és a Bernabeu kupára tett emgjegyzése nem szép, de nyílván nem a médiának szánta. Az meg, hogy a csk a csapattagok között sétál, buzdít, szerintem normális.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. augusztus 19., hétfő 21:36

Az a bajom vele, hogy még véletlenül sem tudott egy olyant nyilatkozni, hogy tiszteletben tartom az edző döntését, és még keményebben dolgozok, hogy a kezdőbe kerülhessek, hanem elkezd rinyálni amit a média felfúj, amit a madridi szurkolók bekajálnak, és aztán jön a cirkusz.

Az ilyen dolgok teljesen a csapat kárára szolgálnak, és a lófejű csaját még nem is említettem.

Egyre kevésbé kezdtem bírni a tagot.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. augusztus 19., hétfő 21:27

Simán el tudom képzelni, hogy felváltva fognak védeni.. A kupa meg megy a 3. számú kapusnak az elején.. Nehéz döntés, mert a tavalyi év miatt Lopezt érdemli meg, a múlt miatt Iker. Pusztán forma alapján kell viszont dönteni, ami a sajtó miatt elég nehéz lesz.. Meglátjuk.

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. augusztus 19., hétfő 21:11

Miután sok-sok idényen keresztül semmiféle konkurenciája nem volt és mégis a legmagasabb szinten védett, nos ezek után lehozott az elmúlt 3-4 évben olyan produkciókat amik megdöbbentették a népet. Olyan lepkéket mutatott, amilyet még egy középszerű kapus sem. Persze voltak zseniális védései is, de közel sem annyi, mint előtte.
Erre kapott egy olyan konkurenciát, aki szintén képes nagy bravúrokra, magas labdákkal nem nagyon van baja, ellenben neki.... és még lábban sem ügyetlen. Tehát gyakorlatilag amiben ő kifejezetten gyenge, abban Lopez kifejezetten ügyes gyerek.

Szóval elhiszem, hogy Casillasnak nem tetszik ez a helyzet. Megmondom őszintén nekem sem... szar őt a padon látni, de tudom, hogy Lopezzel nem vagyunk hátrébb. Sőt.

Ezzel együtt elképzelhetetlen, hogy másik csapatban lássam játszani.
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 19., hétfő 20:55

miVida írta:de számomra még mindig nem derült ki, ki nyilatkozta Casillasról ezt az útsó hírt?
Valdes, csak kimaradt a hírből, de ha rákattintasz ott lesz a főcímben.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 19., hétfő 20:54

de számomra még mindig nem derült ki, ki nyilatkozta Casillasról ezt az útsó hírt?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2013. augusztus 19., hétfő 20:44

A Barca szerintem tárt karokkal fogadná VV helyett. :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 19., hétfő 20:34

dannen írta: lemaradtam valamiről?
http://as.com/diarioas/2013/08/19/engli ... 63024.html

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 19., hétfő 19:30

Kezdem egyre jobban megutálni a tagot, egy jó ajánlat esetén simán lapátra tenném.

Egyszer nem védett és már nem bír magával, kezdi a szokásosat.

Vajon Carlo is Mou sorsára jut Casillas ügyben? :hmmm:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 19., hétfő 18:34

Valdés nyilatkozata:
Nagy meglepetés nekem a Casillas-ügy. A Konföderációs Kupán jó állapotban volt, ahogy a válogatott edzőtáborozása során is. Sok olyan védést láttam már tőle, aminek a kivitelezése elsőre lehetetlennek tűnt. Számomra ő a legjobb, de nem szabad többet mondanom, mivel nem az én csapatomról van szó.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 18., vasárnap 8:36

Már anno Capello is megmondta, hogy D.Lopez nagyszerű kapus (magassága óriási előnye). Ha jól emlékszem ő is ilyeneket mondott, hogy hatalmas pechje, hogy Ikerrel egy korosztályból való, így már akkor is sajnos mennie kellett, ha játszani/védeni akart. Le is lépett, most visszajött. Remélem azért többnyire egyenlő bánásmód lesz.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 16., péntek 17:43

ő állt a kapuban amikor vbt ebt nyertek, ő védte a 11-eseket paraguay ellen. plusz a real madrid a spanyol nemzettudat egyik fő jelképe, ő pedig annak a csapatnak a kapitánya, neveltje és szolgája sok éve. ennyi kábé
Kb ennyi a történet...egy legendával meg nehéz versenyezni...akár milyen jó valaki...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: