Victorioo írta:Én nem látom ennyire borúsnak a helyzetüket, elég orrnehéz a csapat, a galaktikus éra vége jut eszembe róla, de így is fej-fej mellett halad a 2 csapat. Védelmük sose volt jó, most is átlag, középpálya "kihalóban" elől pedig még mindig a legjobbak és maradnak is még az msn ott van. 1 világklasszis kp(verratti) érkezésével nagyot javulnának.H.E.H.E. írta:nem olvastam el a cikket amugy
viszont a barcának jelenleg vége, ha nem basszuk el nagyon, akkor a bajnokságot nem nyerhetik meg.
kell nekik szinte az egész kp cseréje, védelembe is kéne 1-2 ember, szóval jó la masiához méltóan kell költeniük egy 200-250 millát verrattikra meg egyéb emberekre, ha relevánsak akarnak maradni a legmagasabb szinten.
Azért a fej-fej mellett haladás nagyban köszönhető a mi lehetetlen pontvesztéseiknek és gyenge formánknak.Nem tudom pontosan,hogy az elmúlt években hány pontnál jártunk ilyenkor, de szerintem a 14-15os Real vagy akár a tavalyi Zidane-os fél éves Madrid is 7-8 pontokat vert volna erre a barcára.
Na meg az elmaradt meccsek is élesebbé teszik a helyzetet,mert hiába hangzott jól hogy a varca átvette a vezetést a tabellán és nyomatták is fosiék ezerrel,de amíg van egy vagy két elmaradt meccsünk én inkább +3al számolnék a helyükben akkor is ha a valencia ellen botlottunk.
Ha vernénk a Celtát májusban és addig nincs nagy mélyrepülés akkor majd mondhatjuk,hogy gyakorlatilag simán 4-5 pontos vagy nagyobb előnnyel vittük végig a tavaszt ők meg nem voltak listavezetők ősz óta.
De remélem jövőre is lesz elmaradt meccsünk mert akkor klub vb-zünk.