nzooli93 írta:Legendas allatok kicsit tulsagosan alapozo lett igen.
Tobbi kicsit SPOILER lehet,hp konyvekrol irok amiket talan filmekbol sokan nem tudnak. De az uj filmek ugy keszulnek hogy irono ugy veszi hogy ezeket mindenki tudja mert konyvekbe ezeket belerakta csak filmbe nem fert bele anno vagy rendezo nem tartotta fontosnak voldemorttal kapcsolatban.
Na szoval a unalmas filmnek az lehetett az oka hogy 1 filmet akartak errol a allat kutatorol de aztan kitalaltak hogy megcsinaljak a dumbledore vs grindelwald sztorit amihez 5 reszt terveznek vegul. Nem tudom innen ki olvasta a konyveket de grindelwald a legnagyobb sotet varazslo volt voldemort mellett(ez a sztori idejen szuletett voldemort) es a gonossza valas elott dumbledore legjobb baratja volt sot dumbledore kicsit szerelmes is volt bele.Vegul az o csatajuk a harry potter univerzum legnagyobb csataja votl a tortenelemben. Filmekbol sajnos ezt kihagytak ,konyvekbe meg voldemort is meglatogatta grindelwaldot. Neten vannak infok rola akit erdekel. Lehet ez az elso resz nagyon uncsi volt sokaknak ,de a tovabbi sztori kelloen epikus es sotet lehet a kesobbiekben. 2 jo barat egymas ellen ,ebbol ha ugyesek nagyon jo dolgot hozhatnak ki. Dumbledore castingja meg nem volt meg asszem de a 2.reszben mar benne lesz es grindelwald is nagyobb szerepet kap majd szep lassan.
Hát én elvittem tesómat rá, engem nem nagyon érdekelt, de úgy is ingyen mozizok szóval mind1 volt. Miután kijöttünk elkezdte nekem darálni az egyéb tudnivalókat, azt hittem végig rossz filmet néztem
Annak aki hozzám hasonlóan nem nagyon van/volt tisztában a dolgokkal eléggé semmilyen élmény lehetett. A szereplőktől meg a falra másztam