jungesz írta:Elkéne dobni ezt a 4-2-3-1 felállást. Carlo karácsonyfa felállását nyomathatnánk. védelem ugye adott. Elöttük Isco Casemiro Modric hármás szűrne/irányítana. Feljebb Özil Ronaldo és Benzema szinte kötetlen pozícióba. Szélsők pedig inkább csak Carvajal és Marcelo lenne.
Már el is dobtuk, ugyanis 4-3-3-ban játszunk.
Ronaldo már számtalanszor bizonyította, hogy kell elé egy csatár, Bale is tudtommal csak így alkotott, és pont a meccs képe alapján Benzemának is kezdenie kéne.
A jobb oldal súlytalanságához: Szerintem oda nem Bale kell. Oda olyan játékos kéne, aki a kiszolgálásban jeleskedik, és nem "csak" rápuffogtatja. Arról nem is beszélve, hogy egy Bale-nél mindenki szerint technikásabb és jobb Ronaldo szenvedett a Betis ellen, mert minden területet lezártak, a széleket is. Akkor egy olyan játékostól, aki ehhez még nincs is hozzászokva, kevésbé technikás, mit várunk? Nekem jobb oldalra egy jobb lábas 5-7 évvel fiatalabb Ribéry kéne (aki ismer ilyet, hívja Pérezt). Ez persze nem azt jelenti, hogy future-Ribéry nem rúghatná rá, de ne ez legyen a fő erénye. Bale mennyi aszisztot számlált tavaly 4-7-et? Nekem ez kevés, pláne, hogy Ő sem a jobb oldalhoz van szokva. Szerintem nem Ő a mi emberünk, és csak pénzkidobás, amíg van Ronaldonk.