Ha sok sört ivott, esélyes.d.gergo írta: Én nem néztem a meccset amúgy, kisgyerek sem különösebben hoz lázba. Nézem majd eleget ha kibacunk rá egy zsák pénzt.
Jó, de te Bekment is szeretted
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 19., vasárnap 19:53
Ha sok sört ivott, esélyes.d.gergo írta: Én nem néztem a meccset amúgy, kisgyerek sem különösebben hoz lázba. Nézem majd eleget ha kibacunk rá egy zsák pénzt.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. március 19., vasárnap 19:51
Nagy zsugás Mbappe akkor, ha annyi volt a nagy 1v1 momentuma a meccsen, vegyükmegRealista24 írta:Biztos pisilni voltál.wxyz írta:Mert egy darab 1v1et nem láttam tőle.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 19., vasárnap 19:47
Biztos pisilni voltál.wxyz írta:Mert egy darab 1v1et nem láttam tőle.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. március 19., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 19., vasárnap 19:37
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. március 19., vasárnap 19:33
Láttam mindkettőt.Realista24 írta:Ezek szerint nem láttad a meccset. Jó így véleményt alkotni.wxyz írta: Mbappé vert meg egyáltalán City játekost a két meccsen?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 19., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 19., vasárnap 19:27
Pénz sincs ra.wZoLee7 írta:Eladnak valakit? Épp hosszabbítani készülnek mind a három támadóval, nem fognak oda vinni valakit akinek kellenek a percek.El Unico írta:Csak sajnos Dembelere racuppant a Barcelona, es nagyon akarjak ot. Legutobb a jateklehetoseg miatt nem ment oda, ez lehet hogy megvaltozik most.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 19., vasárnap 19:26
Eladnak valakit? Épp hosszabbítani készülnek mind a három támadóval, nem fognak oda vinni valakit akinek kellenek a percek.El Unico írta:Csak sajnos Dembelere racuppant a Barcelona, es nagyon akarjak ot. Legutobb a jateklehetoseg miatt nem ment oda, ez lehet hogy megvaltozik most.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 19., vasárnap 19:16
Mitől?El Unico írta:Csak sajnos Dembelere racuppant a Barcelona, es nagyon akarjak ot. Legutobb a jateklehetoseg miatt nem ment oda, ez lehet hogy megvaltozik most.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 19., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 19., vasárnap 19:10
Bappa most, Dembele jövőre. Morata idén kuka, CR vagy Bale utána, Karim meg lifetime contract. Accepted.ziro4vr írta:Én ezért írtam anno, hogy Ronaldo és Benzema mellé inkább Dembelé illene. Viszont Bappa hosszabb távon lehet akár Cé utóda is, a gólokat hozza az már most látszik. Pénz lenne ha eladunk, van amúgy is, most még könnyebb lehet elhozni, mint valamelyik angol csapattól, amelyik tuti meg akarja majd venni nyáron.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 19., vasárnap 19:07
Hogy dolgozik ő azért amennyire tud, csak nem úgy mint LV.ziro4vr írta:És ebben mi a gyenge LV?
Igen, jól alakított ki előnyöket elöl. De idénre "csak" a nagy munkája maradt meg, mert elég sokszor rosszul dönt. Azért nem az a szint, hogy mindig hozza. De nem is várom el tőle, nem kritizálni akartam. Csak annyi volt a lényeg, hogy Bale-lel sem vagyunk jók előre fele, a gyenge LV hasonlat meg azért jött, amit írtam zironak is.wZoLee7 írta:Számold össze mennyi 11-est rúghattunk azután, hogy a gyenge Lucas két ember között cselezte be magát a 16-osba és csak úgy tudták megállítani hogy felrúgták. Mondjuk ha ezeket befejezi és annyit zár vissza mint CR lehet h egy valag gólnál járna. Persze pont azért szeretjük mert a belét is kidolgozza, ebből kifolyólag amikor ő gyenge, akkor is hasznosabb mint mikor Bale vagy CR gyenge, mert akkor az utóbbiak nulla teljesítménnyel mennek az öltözőbe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 19., vasárnap 19:06
Ezek szerint nem láttad a meccset. Jó így véleményt alkotni.wxyz írta: Mbappé vert meg egyáltalán City játekost a két meccsen?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 19., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. március 19., vasárnap 19:00
Ja, hogy így értetted.Veidt írta: Azért írtam, mert szerintem egyértelműen jobb annál, hogy az enyhén lenéző "aktuálisan felkapott támadó" jelzővel illessük.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 19., vasárnap 18:48
Szerintem Mourinho visszatenné balhátvédnek.peadani írta:Az a baj Bale-val, hogy nem illik se a csapat stílusába de úgy magába a spanyol bajnokságba.Csinál nagyon szép dolgokat, lő szép gólokat de amiket a Spursben csinált és amiért igazából leigazoltunk abból sokmindent szerintem nem láttunk tőle.Sérülékeny is nagyon.Angliába visszamenne ismét hatalmas király lenne és húzóembere adott csapatnak.
HozzászólásSzerző: peadani » 2017. március 19., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. március 19., vasárnap 18:36
Azért írtam, mert szerintem egyértelműen jobb annál, hogy az enyhén lenéző "aktuálisan felkapott támadó" jelzővel illessük. De ezen nem veszünk össze.wxyz írta:Írtam arról, hogy lesz-e belőle klasszis? Vagy Bale már nem is klasszis játékos, azért írtad?Veidt írta:Ha szerinted Bale-re hasonlit akkor nem láttad jatszani, ez esetben viszont mi alapjan mondasz ilyeneket rola? A gyerek klasszis lesz, ez nem kerdes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 19., vasárnap 18:17
Parancsolsz?wxyz írta:De Mbappe nagyon hasonló stílusú játékos, mint Bale. Nála nem baj ez a stílus?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem