Bundesliga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Biztos Fülöp magának akarta a helyes ifiket a zuhanyzóban..
Weigl jöhetne Madridba a Dembelé haverjával együtt.
Weigl jöhetne Madridba a Dembelé haverjával együtt.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Hát ez sosem fog kiderülni. Én azért meglepődnék, de ki tudja...ziro4vr írta:Weigl pótlására pont jó lesz..
Ez a szemét Dortmund meg lerabolja a riválisait. Előbb Toprak, most Dahoud. Szemetek !
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Remélem nem a helyére vették, hanem mellé, elnézegetném őket jövőre egymás mellett. Főleg ha a csatársorba Dembélét meg tudják tartani. Ha meg még Auba helyett tényleg Dolberget vennék meg, ahogy volt róla szó év közben, egy percnyi Dortmund meccset se hagyok ki jövőre szerintem..ziro4vr írta:Weigl pótlására pont jó lesz..
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Elég nagy rá az esély, hogy nem csak a Bayern akar tőlük igazolni...KAG írta:Remy írta:Dahoudot is bezsebelte a Dortmund. Komoly tehetségekkel van már tele a csapat.
Bayern előtt fényes a jövő...
-
Félelmetes az a keret. Ha meg tudják tartani ezeket a játékosokat, akkor akár BL esélyes csapatuk is lehet. Csak sanszos, hogy nem tudják egyben tartani őket...Remy írta:Dahoudot is bezsebelte a Dortmund. Komoly tehetségekkel van már tele a csapat.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:Dahoudot is bezsebelte a Dortmund. Komoly tehetségekkel van már tele a csapat.
Bayern előtt fényes a jövő...
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dahoudot is bezsebelte a Dortmund. Komoly tehetségekkel van már tele a csapat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Costa azért annyira nem játszott keveset idén. Van kb 1600 perce. Comannak volt egy hosszabb sérülése, így vele csak mostantól tud érdemben számolni Carlo. (Illetve az ősz elején még egészséges volt)
Ribéry és Robben pedig nyilván nem olyan fürge már mint volt, bár Robbenen ez kevésbé látszik, de még mindig bennük a zseni. A mostani játékrendszerben kapnak megfelelő szélső támogatást és ez a játékuk kulcsa. Pep Bayernjében sokszor nem Alaba és Lahm volt a két szélén aki támogatta volna őket. Ez nagyon lényeges változás.
Ribéry és Robben pedig nyilván nem olyan fürge már mint volt, bár Robbenen ez kevésbé látszik, de még mindig bennük a zseni. A mostani játékrendszerben kapnak megfelelő szélső támogatást és ez a játékuk kulcsa. Pep Bayernjében sokszor nem Alaba és Lahm volt a két szélén aki támogatta volna őket. Ez nagyon lényeges változás.
- nzooli93
Nem sok bayernt néztem idén,csak év elején mikor szenvedtek. De most ez a Ribery-Robben páros van még olyan szinten ,hogy akkora gondot okozzon? 2012-ben se voltunk gyengébbek egy akkor csúcson lévő Robbenék ellen..igaz más volt minden, de azért a védelmünk egyénekre lebontva azóta ezerszer jobb lett.főleg Carvajal miatt is..a két öregbe van még annyi ,hogy szét alázza a széleinket? Mert ahogy néztem coman meg douglas nem sokat játszik carlo alatt..vagyis jóval kevesebbet mint pepnél..pedig a tavalyi juve elleni feltámadás nekik volt nagyrészt köszönhető
-
Egyébként sajnos szerintem ez csak az előnyükre válik. Nem azért estek ki két éve, mert nem tudtak felpörögni, ennek ahhoz semmi köze nincs. Egyszerűen sokkal jobbak voltunk akkor, ha ádáz csatát vívtak volna a bajnoki címért, akkor is mi mentünk volna tovább. Ne tudna valaki felpörögni egy BL elődöntőre? Azért ez elég viccesen hangzik nem?
Viszont most az a szitu, hogy még mi kő kemény meccseket játszunk majd a bajnokságban, mindenféle rotáció nélkül, addig ők lazán pihentethetnek pár öreget valami jelentéktelen Bundesliga meccsen. És most nem Pep lesz az edzőjük, hanem Carlo, aki mindent tud rólunk.
Viszont most az a szitu, hogy még mi kő kemény meccseket játszunk majd a bajnokságban, mindenféle rotáció nélkül, addig ők lazán pihentethetnek pár öreget valami jelentéktelen Bundesliga meccsen. És most nem Pep lesz az edzőjük, hanem Carlo, aki mindent tud rólunk.
-
Az biztos, bár Vidal meg egyedül annyit fut mint nálunk 2 középpályás.ziro4vr írta:Ezt akartam írni, hogy kétélű a dolog. Annyiból jó nekik, hogy az öregek tudnak pihenni, főleg Ribery meg Robben. Alonsoval mondjuk szerintem jobban járunk mintha Kimmich játszana.
- ziro4vr
Ezt akartam írni, hogy kétélű a dolog. Annyiból jó nekik, hogy az öregek tudnak pihenni, főleg Ribery meg Robben. Alonsoval mondjuk szerintem jobban járunk mintha Kimmich játszana.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyszer már bejött, hogy úgy rápihentek, hogy fel sem ébredtek csak kb a 4. gól utánziro4vr írta:13 pont előnyük van már, faszán tudnak majd pihentetni, akárcsak mi..ja nem.kovacs.tibike1970 írta:Jön az Április, a Bayern lassan bajnok lesz.
- BlancoMark
Es hanyszor de hanyszor okozta mar ez a vesztuket, hogy leultek es mar nem tudtak felporogni.ziro4vr írta:13 pont előnyük van már, faszán tudnak majd pihentetni, akárcsak mi..ja nem.kovacs.tibike1970 írta:Jön az Április, a Bayern lassan bajnok lesz.
- ziro4vr
13 pont előnyük van már, faszán tudnak majd pihentetni, akárcsak mi..ja nem.kovacs.tibike1970 írta:Jön az Április, a Bayern lassan bajnok lesz.
Nem illik.
-
Jön az Április, a Bayern lassan bajnok lesz.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Viszont, jobb játékosok adottak, a produktum eléréséhez.Kerlon írta:Szerintem országot biztosan nem fog váltani. A Dortmund is jó lenne, de náluk nagyobb az eredmény kényszer.
Csípem Palit, de szerintem a La Liga még neki nagyon sok lenne. Bundás se gyenge, de ott igazából van 1 gigaklub, meg pár feltörekvő, itt meg öregedne 2 év alatt 10-et.Remy írta:Vagy ti. Úgyis edzőt kerestek.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Szerintem országot biztosan nem fog váltani. A Dortmund is jó lenne, de náluk nagyobb az eredmény kényszer.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy ti. Úgyis edzőt kerestek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots