Hozzászólások is jók. Milyen sportszerű meg stb... Ezek után várom, hogy CR rúgjon egy 11-est és pacsizzon mosolyogva Ter Steggennel... ja mondjuk 11-est nem lehet a barcának rúgni. Egyébként semmi gond nincs ezzel, ha a meccs után történik meg...
Spanyol bajnokság
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Spanyol bajnokság
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tehát nincs helye.Habár Remyt kérdezted, de ha esetleg megvennetek annak csak akkor lenne értelme, ha a teljes támadó szekció frissítésre kerülne. Es valtanatok a 4-3-3rol, Benzema melle azert nem passzolna, mert sem Grizi sem Karim nem erő csatár. De ha feltelezzuk, hogy esetleg megis a bbcvel kene valahogy kompatibilis üzemmódba helyezni, akkor esetleg egy olyan verzióban működhetne, hogy 4-3-1-2, de ehhez karimnak 10est kene játszania, Balenek pedig kpt. Vagy esetleg egy olyan 3-4-1-2t ahol a ket belső kp Modric es kroos, a ket szélen pedig Bale/Marci. Carvajal meg rotalva lenne Bale helyére, aki Karim 10es posztjára is feltudna menni, igy 3 ember rotalna egymást. Remelem nem lett túl fmes
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Habár Remyt kérdezted, de ha esetleg megvennetek annak csak akkor lenne értelme, ha a teljes támadó szekció frissítésre kerülne. Es valtanatok a 4-3-3rol, Benzema melle azert nem passzolna, mert sem Grizi sem Karim nem erő csatár. De ha feltelezzuk, hogy esetleg megis a bbcvel kene valahogy kompatibilis üzemmódba helyezni, akkor esetleg egy olyan verzióban működhetne, hogy 4-3-1-2, de ehhez karimnak 10est kene játszania, Balenek pedig kpt. Vagy esetleg egy olyan 3-4-1-2t ahol a ket belső kp Modric es kroos, a ket szélen pedig Bale/Marci. Carvajal meg rotalva lenne Bale helyére, aki Karim 10es posztjára is feltudna menni, igy 3 ember rotalna egymást. Remelem nem lett túl fmesRealista24 írta:Túl azon, hogy még kapusnak is betennéd, valami szakmaisággal töltött hsz-t szívesen olvasnék, hogy tényleg hogy képzeled el, ki helyett, stb.Remy írta:27373x kitargyaltuk már, nem megyek bele még egyszer. Bárhová, úgyis hamarosan itt az ideje a gyökeres váltásnak.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Mariano szerepét simán átvehetné.
Gyakorlatilag Griezmann egyedül a 2 csatáros játékban érvényesülhetne. Választhatsz egyet: C vagy Griezmann.
Gyakorlatilag Griezmann egyedül a 2 csatáros játékban érvényesülhetne. Választhatsz egyet: C vagy Griezmann.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Túl azon, hogy még kapusnak is betennéd, valami szakmaisággal töltött hsz-t szívesen olvasnék, hogy tényleg hogy képzeled el, ki helyett, stb.Remy írta:27373x kitargyaltuk már, nem megyek bele még egyszer. Bárhová, úgyis hamarosan itt az ideje a gyökeres váltásnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
27373x kitargyaltuk már, nem megyek bele még egyszer. Bárhová, úgyis hamarosan itt az ideje a gyökeres váltásnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amugy hova tennéd Remy?
Én nem tudom elképzelni a csapatba,túl nagy alakítás kéne hozzá.
Szélen Ő kuka. Elől meg, akkor az igazi, ha van egy ék párja. ha jól tudom (?)
Én nem tudom elképzelni a csapatba,túl nagy alakítás kéne hozzá.
Szélen Ő kuka. Elől meg, akkor az igazi, ha van egy ék párja. ha jól tudom (?)
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zizou remélem figyel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Griezmann: "Real or Barca? Why not? A dream for every player; to be at big clubs or Bayern but right now I don't see myself anywhere else."
Bátor.
Bátor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem is le van nezve. Foleg annak tudataban erdekes ez a dolog, mert egyik europai top csapat sem mutat olyan ellenallhatatlan format, mindegyik sebezheto es idonkent akadozik a gepezet. Rank pedig ez hatvanyozottan igaz.
Juve: ok a legstabilabbak a Bayern mellett, az elmult 20 meccsukbol 17 gyozelem, 2 dontetlen, 1 vereseg, de tudjuk jol, hogy az olasz bohocligaban futballoznak, onnan nem nehez kiemelkedni.
Alapjaraton 70-80%-on porognek, a legtobb esetben ez eleg szokott lenni a gyozelemhez.
Bayern: ok is egyeduralkodok a bajnoksagukban, nincs ellenfeluk, akar at is adhatjak nekik az aranyermeket. Elmult 20 meccsukbol 17 gyozelem, 3 dontetlen, 0 vereseg.
Formajuk egyre jobb, de ok is sokszor csak takareklangon teljesitenek. Ha ellenallas van, erobol megoldjak, lasd Arsenalt, felporogtek es pillanatok alatt szetszedtek azt a kozepszeru Arsenalt. Ancelotti jol eltalalta a formaidozitest, de a bl parharcokig meg 3 het eltelik. Meglatjuk.
Barca: elmult 20 meccsukbol harmat veszitettek el, a Bilbao, a PSG es a Depor ellenit, mindharmat idegenben. Dontetlen lett hazai palyan az Atleti elleni meccsuk, idegenben pedig a Betis es a Villarreal fogott ki rajtuk. Ennek koszonhetoen vezetjuk ellenuk a bajnoksagot. Jatekuk ingadozo, sok golt kapnak, de az MSN tagjai rengeteg golt szereznek, igy hozzak a legtobb pontot es meccset.
Atletico: formajuk nagyon ingadozo, idegenben foghatoak, legutobb a Leverkusen (mar eldontott parharcban), a Depor es a Barca fogta meg oket egy x-re, ezenkivul pontott mentett az Alaves, az Eibar es a Bilbao, otthon kikaptak a Las Palmastol, es a Barcatol ket alkalommal. Barkit kepesek megverni, ha jo napot fognak ki, ugyanakkor nem mindig kepesek felporogni. Valoszinuleg ismet ott lesznek a BL elondotojeben.
Dortmund: ingadozo teljesitmeny, nagy csapatok ellen nem tudnak 100%ot hozni, a serulesek folyamatosan jelen vannak a csapatban, igy pedig nehez allandositani a teljesitmenyeket. Ok is kepesek barkit megverni ha jo napot fognak ki, de messze nem az a Klopp fele Dortmund, akik stabilak es ellenallhatatlanok. Tamado felfogasban futballoznak, sok golt szereznek, de sokat kapnak is.
Monaco: rengeteg golt szereznek, emellett elvezheto meccseket jatszanak, hemzsegnek a fiatal tehetsegek, de epp ezert nincs BL rutinjuk. Ennek ellenere egy adok kapok parharcban kiejtettek a Cityt, ami mindenkeppen megsuvegelendo. Nehez, kellemetlen ellenfel, mert nehez eljutni a kapujukig, koszonhetoen a hajtos, kemeny jatekosaiknak. Franciaorszagban vezetik a bajnoksagot, 87 (!) rugott goljuk van, es csak 26 kapott.
Real Madrid: ingadozo teljesitmeny, rendszeresen a masodik felidoben dontjuk el a meccseket, ha eldontjuk... az elmult 20 meccs statisztikai nem rosszak, de csaloka. CR magahoz kepest esett vissza, Benzema hol klasszis, hol kozepszer, Bale pedig egyelore kerdeses. A kozeppalya remelhetoleg atveszelte a hullamvolgyet, mivel Casemiro, Kroos es Modric sem futballozott precizen, mindharman sok hibat vetettek az utobbi idoben. A vedelem sem volt stabil, raadasul Navas is bizonytalankodott. Ha formaba lendulunk, es mindenki hozna azt, amit tavaly tavasszal, akkor siman ott lehetunk a Bl dontoben, es a spanyol bajnoksag sem csuszhat ki a kezunkbol.
Leicester: formaba lendultek, elmozdulni latszanak a tabellan, es fejlodnek. Ennek ellenere az Atletico egy ket meccses parharcban ki fogja ejteni oket.
Juve: ok a legstabilabbak a Bayern mellett, az elmult 20 meccsukbol 17 gyozelem, 2 dontetlen, 1 vereseg, de tudjuk jol, hogy az olasz bohocligaban futballoznak, onnan nem nehez kiemelkedni.
Alapjaraton 70-80%-on porognek, a legtobb esetben ez eleg szokott lenni a gyozelemhez.
Bayern: ok is egyeduralkodok a bajnoksagukban, nincs ellenfeluk, akar at is adhatjak nekik az aranyermeket. Elmult 20 meccsukbol 17 gyozelem, 3 dontetlen, 0 vereseg.
Formajuk egyre jobb, de ok is sokszor csak takareklangon teljesitenek. Ha ellenallas van, erobol megoldjak, lasd Arsenalt, felporogtek es pillanatok alatt szetszedtek azt a kozepszeru Arsenalt. Ancelotti jol eltalalta a formaidozitest, de a bl parharcokig meg 3 het eltelik. Meglatjuk.
Barca: elmult 20 meccsukbol harmat veszitettek el, a Bilbao, a PSG es a Depor ellenit, mindharmat idegenben. Dontetlen lett hazai palyan az Atleti elleni meccsuk, idegenben pedig a Betis es a Villarreal fogott ki rajtuk. Ennek koszonhetoen vezetjuk ellenuk a bajnoksagot. Jatekuk ingadozo, sok golt kapnak, de az MSN tagjai rengeteg golt szereznek, igy hozzak a legtobb pontot es meccset.
Atletico: formajuk nagyon ingadozo, idegenben foghatoak, legutobb a Leverkusen (mar eldontott parharcban), a Depor es a Barca fogta meg oket egy x-re, ezenkivul pontott mentett az Alaves, az Eibar es a Bilbao, otthon kikaptak a Las Palmastol, es a Barcatol ket alkalommal. Barkit kepesek megverni, ha jo napot fognak ki, ugyanakkor nem mindig kepesek felporogni. Valoszinuleg ismet ott lesznek a BL elondotojeben.
Dortmund: ingadozo teljesitmeny, nagy csapatok ellen nem tudnak 100%ot hozni, a serulesek folyamatosan jelen vannak a csapatban, igy pedig nehez allandositani a teljesitmenyeket. Ok is kepesek barkit megverni ha jo napot fognak ki, de messze nem az a Klopp fele Dortmund, akik stabilak es ellenallhatatlanok. Tamado felfogasban futballoznak, sok golt szereznek, de sokat kapnak is.
Monaco: rengeteg golt szereznek, emellett elvezheto meccseket jatszanak, hemzsegnek a fiatal tehetsegek, de epp ezert nincs BL rutinjuk. Ennek ellenere egy adok kapok parharcban kiejtettek a Cityt, ami mindenkeppen megsuvegelendo. Nehez, kellemetlen ellenfel, mert nehez eljutni a kapujukig, koszonhetoen a hajtos, kemeny jatekosaiknak. Franciaorszagban vezetik a bajnoksagot, 87 (!) rugott goljuk van, es csak 26 kapott.
Real Madrid: ingadozo teljesitmeny, rendszeresen a masodik felidoben dontjuk el a meccseket, ha eldontjuk... az elmult 20 meccs statisztikai nem rosszak, de csaloka. CR magahoz kepest esett vissza, Benzema hol klasszis, hol kozepszer, Bale pedig egyelore kerdeses. A kozeppalya remelhetoleg atveszelte a hullamvolgyet, mivel Casemiro, Kroos es Modric sem futballozott precizen, mindharman sok hibat vetettek az utobbi idoben. A vedelem sem volt stabil, raadasul Navas is bizonytalankodott. Ha formaba lendulunk, es mindenki hozna azt, amit tavaly tavasszal, akkor siman ott lehetunk a Bl dontoben, es a spanyol bajnoksag sem csuszhat ki a kezunkbol.
Leicester: formaba lendultek, elmozdulni latszanak a tabellan, es fejlodnek. Ennek ellenere az Atletico egy ket meccses parharcban ki fogja ejteni oket.
Nem butaság, bőven sebezhetőek. Normális hozzaallassal ma már fogható a Barca. Nem akkor rúgnak gólt, amikor akarnak, mint pár éve. Persze klasszisok, szóval nem reménytelenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Butaság így felfogni, hogy ha..Kerlon írta:Elég meccsuket láttam idén. Tegnap is kaphattak volna egy félidő alatt 4-et, ha nem szerencsétlenkednek a valenciaiak.Realista24 írta:Le van nézve a Barca rendesen, mint a triplazas elott. Nehogy sírás legyen, bár itt sokan örülnének annak is
Óvatosnak kell lenni velük, ha nem is jók, de veszélyesek.
Egyébként nekik is volt nem kevés zicceruk.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Most néztem meg a gólokat... hát a Barca gólok viccesek voltak.
Az elsőnél a jobbhátvéd nem tudom mit csinált... A második az oké, az tizi. Bár Suárez is szánalmas...papot nem hívtak az eset után? A harmadik az ok, de a negyediknél ismét a jobbhátvéd volt a főszereplő...
Legalább a Valencia 2. gólja szép volt..
Az elsőnél a jobbhátvéd nem tudom mit csinált... A második az oké, az tizi. Bár Suárez is szánalmas...papot nem hívtak az eset után? A harmadik az ok, de a negyediknél ismét a jobbhátvéd volt a főszereplő...
Legalább a Valencia 2. gólja szép volt..
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Szerintem egy címet nyernek, az pedig a kupa lesz értelemszerűen.mexes írta:Szerintem is inkabb ovatosan kell kezelni h meg igy is versenyben vannak mindharom cimert... Sok tenyezo mellettuk van ami nem az edzon es a kereten mulik.Realista24 írta:Le van nézve a Barca rendesen, mint a triplazas elott. Nehogy sírás legyen, bár itt sokan örülnének annak is
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Félreértesz, nem azt mondom, hogy jön a bomba forma és agyonvernek mindenkit. Hanem azt, hogy annak ellenére, hogy döcög a szekér, nem meggyőzőek, stb., a szerencse valahogy mellettük van, a bírókról nem beszélve, nyerik a meccseket, és egy-egy meccsre azért fel tudják szívni magukat.Értem én, hogy kísértetiesen hasonló, mint 2 éve, de amúgy meg nem
Nem lehet félvállról venni őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Értem én, hogy kísértetiesen hasonló, mint 2 éve, de amúgy meg nem. Akkor ősszel nem volt Suárez, Luis Enrique januárra kapta össze a csapatot, aztán hengereltek. Most az edző már beleunt, a csapat nem játszik jól és itt van március közepe. Tüzet se látni bennük és küzdeni akarást se. Még egyszer olyan szerencsések nem lehetnek, mint a PSG ellen. A bajnokságban meg szerintem pár Depor elleni meccsük lesz. Granada, Sevilla, Malaga, Juve, Soci, Juve, Real. Ez se jobb, mint a mi sorsolásunk.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ugyanazt írjuk csak mas szavakkal.Kerlon írta:Elég meccsuket láttam idén. Tegnap is kaphattak volna egy félidő alatt 4-et, ha nem szerencsétlenkednek a valenciaiak.Realista24 írta:Le van nézve a Barca rendesen, mint a triplazas elott. Nehogy sírás legyen, bár itt sokan örülnének annak is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Szerintem is inkabb ovatosan kell kezelni h meg igy is versenyben vannak mindharom cimert... Sok tenyezo mellettuk van ami nem az edzon es a kereten mulik.Realista24 írta:Le van nézve a Barca rendesen, mint a triplazas elott. Nehogy sírás legyen, bár itt sokan örülnének annak is
Elég meccsuket láttam idén. Tegnap is kaphattak volna egy félidő alatt 4-et, ha nem szerencsétlenkednek a valenciaiak.Realista24 írta:Le van nézve a Barca rendesen, mint a triplazas elott. Nehogy sírás legyen, bár itt sokan örülnének annak is
K
K