Utazás Madridba

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Babinho

Re: Utazás Madridba

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 21., kedd 10:09

Dánke, közben megtaláltam. Talán ez a leghasznosabb:
https://www.metromadrid.es/export/sites ... MATIVO.pdf

Na de ez alapján elég körülményes a bejutás a belvárosba, 2-3 átszállás, persze megoldható. Egyéb tapasztalat?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 21., kedd 10:03

Babinho írta:Valakinek van tapasztalata a reptéről közlekedő 8-as metró lezárásával kapcsolatban?
Mi lehet a legegyszerűbb megoldás a helyettesítésre? Pótló busz milyen gyakran jár? Nem találtam a weboldalon
Egyéb lehetőség?
https://www.metromadrid.es/en/viaja_en_ ... index.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 21., kedd 9:46

Valakinek van tapasztalata a reptéről közlekedő 8-as metró lezárásával kapcsolatban?
Mi lehet a legegyszerűbb megoldás a helyettesítésre? Pótló busz milyen gyakran jár? Nem találtam a weboldalon
Egyéb lehetőség?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 20., hétfő 17:36

Igeen tudom, csak angol nyelvtudás szűkében állok. Így sajnos nehézkesebb a dolog. Azért kértem itt segítséget, hátha valaki többet tud.
Nem megyek bele mélyebben, de ezeket
http://www.realmadrid.com/en/fans/madri ... ernational
még a google is 90%-os pontossággal fordítja.

Hogy érdemben is válaszoljak, mielőtt megkapom hogy paraszt vagyok, megint... mindegyik kártya esetén van esély nyereményre, ami egy utazás, havonta pedig belépő és ajándékokat sorsolnak. Mindegyik esetén van 5% Real shop kedvezmény, 10% online, online magazin.
Második csomagnál van welcome pack, ami talán egy kis katalógus szerű cucc és egy kitűző, a harmadiknál van egy welcome ajándék (sál, aláírt képek), és negyedévente fizikailag is kapsz egy újságot.
Valamint mindegyikkel van egy tucat kedvezmény Madridban különböző helyeken.

A jegyeket pedig 2 nappal a publikus vásárlás előtt tudod megvenni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tarodid
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco

HozzászólásSzerző: tarodid » 2017. március 20., hétfő 17:28

Realista24 írta:
tarodid írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy melyik topikhoz tartozik ez a dolog, de talán ez áll hozzá a legközelebb.
Szóval a Madrid hivatalos oldalán vannak ezek a bizonyos tagsàgi kártyák. (Membership) A kérdésem az, hogy aki ilyen kártyát igényel, az milyen kedvezményekben részesül? Esetleg ajándékokat is kap? Van olyan aki tapasztalt már ebben?
Köszi előre is a válaszokat.
Szia, le van írva minden a honlapon, Real oldalán, egyértelműen.
Igeen tudom, csak angol nyelvtudás szűkében állok. Így sajnos nehézkesebb a dolog. Azért kértem itt segítséget, hátha valaki többet tud.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 20., hétfő 15:26

tarodid írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy melyik topikhoz tartozik ez a dolog, de talán ez áll hozzá a legközelebb.
Szóval a Madrid hivatalos oldalán vannak ezek a bizonyos tagsàgi kártyák. (Membership) A kérdésem az, hogy aki ilyen kártyát igényel, az milyen kedvezményekben részesül? Esetleg ajándékokat is kap? Van olyan aki tapasztalt már ebben?
Szia, le van írva minden a honlapon, Real oldalán, egyértelműen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tarodid
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco

HozzászólásSzerző: tarodid » 2017. március 20., hétfő 15:19

Sziasztok!

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. március 20., hétfő 14:56

kovacs.tibike1970 írta:Münchenbe én is elmennék a vendégbe. Hazai szektorokba esélytelen a bejutás, mert a sorolás előtt már több mint 200 ezer jegyigénylés futott be a klubhoz. Vendégbe hol lehet jegyet vásárolni? Vélhetően ezt a Madrid oldalán kellene hogy megtaláljam. Ha abból indulok ki, hogy a spanyolok úgy se azok a nagy fanatikusok, nem hiszem hogy a számukra kiosztott több ezer jegyet felvásárolnák és elkísérnék a csapatot idegenbe.
???

:ozil: :'(

.. hát ezt meg miből??

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 20., hétfő 13:47

kovacs.tibike1970 írta:Münchenbe én is elmennék a vendégbe. Hazai szektorokba esélytelen a bejutás, mert a sorolás előtt már több mint 200 ezer jegyigénylés futott be a klubhoz. Vendégbe hol lehet jegyet vásárolni? Vélhetően ezt a Madrid oldalán kellene hogy megtaláljam. Ha abból indulok ki, hogy a spanyolok úgy se azok a nagy fanatikusok, nem hiszem hogy a számukra kiosztott több ezer jegyet felvásárolnák és elkísérnék a csapatot idegenbe.

Nem tudsz jegyet venni a Real honlapján. És ne abból indulj ki, mert rossz úton jársz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kovacs.tibike1970
Kedvenc játékosaid: Puskás

HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. március 20., hétfő 12:54

Münchenbe én is elmennék a vendégbe. Hazai szektorokba esélytelen a bejutás, mert a sorolás előtt már több mint 200 ezer jegyigénylés futott be a klubhoz. Vendégbe hol lehet jegyet vásárolni? Vélhetően ezt a Madrid oldalán kellene hogy megtaláljam. Ha abból indulok ki, hogy a spanyolok úgy se azok a nagy fanatikusok, nem hiszem hogy a számukra kiosztott több ezer jegyet felvásárolnák és elkísérnék a csapatot idegenbe.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. március 20., hétfő 11:45

Két új hivatalos dátum:

-A Sporting Gijón elleni idegenbeli bajnokit a 32. fordulóban április 15-én, szombaton délután 16:15-től kezdik majd.
-A Barcelona elleni hazai bajnokit a 33. fordulóban április 23-án, vasárnap este 20:45-től kezdik majd.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 20., hétfő 9:42

medyna írta:
babaking írta:Hali.

Atletico ellen tervez valaki menni?

Szia,
mi megyünk. Szállás, repjegy megvan több mint fél éve, madridista kártya kiváltva. Mostmár csak az imádkozás maradt, hogy tudjak jegyet venni ....
Üdv ;)
Na látod én is így voltam vele, hogy majd imádkozni kell. Egyébként van egy megbízható forrásom (utazási iroda erre szakosodva) ahonnan 100% hogy lehet jegyet vennide természetesen olyan áron is, az meg nem fér bele a keretbe. (tudom lemondható szállás, meg biztosítás a repjegyre, de azóta nem volt idöm ilyenekkel foglalkozni)

A terv most az, hogy egy késöbbi meccsre megyek ki ahol tuti lesz jegy. Igazából annyi a cél, hogy még felújítás elött eljussak a Bernabeube.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 18., szombat 19:08

Nem dob ki, csak bizonyos ideig foglalja be a jegyet. Talan 10 perc.
PayPal azt hiszem nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Petersonnn

HozzászólásSzerző: Petersonnn » 2017. március 18., szombat 18:26

Realista24 írta:
Köszi szépen! Végül Paypallal fizettem, szóval csak 10 euro volt! Szerintem azért így több esélyem van, mert bérletesek tuti nem veszik meg mindet, viszont a madridista klubtagok már tuti!
Na, még jobb.
Majd egyet ne felejts el, lemondani, mert jövőre már a 30 eurót automatikusan vonják, már ha nem akarod továbbfizetni. Nekem mondjuk évek óta van, csak elfelejtem módosítani, mert a legnagyobb pakk van :lol:

Sok jegy lesz még viszonylag a carneteseknek, csak tényleg kérdés, hogy hova és mennyiért. Még 10 előtt be tudsz lépni és megnézni, hogy melyik szektorban hogy vannak a helyek, érdemes, mert ki tudod nézni, hogy melyik szektor lehet jó és egyből oda tudsz menni.
Hajrá!
Köszi, ez jó tipp!

Olyan, hogy kidob, nem szokott lenni? Vagy egyéb trükkök? Arsenal honlapon volt pl olyan, hogy már idő előtt sorba kellett állni és reménykedni, hogy pont mire idő van, beenged.

Amúgy a meccsjegyeket is lehet Paypallal fizetni? Nekem az jól jönne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 18., szombat 16:21

Köszi szépen! Végül Paypallal fizettem, szóval csak 10 euro volt! Szerintem azért így több esélyem van, mert bérletesek tuti nem veszik meg mindet, viszont a madridista klubtagok már tuti!
Na, még jobb.
Majd egyet ne felejts el, lemondani, mert jövőre már a 30 eurót automatikusan vonják, már ha nem akarod továbbfizetni. Nekem mondjuk évek óta van, csak elfelejtem módosítani, mert a legnagyobb pakk van :lol:

Sok jegy lesz még viszonylag a carneteseknek, csak tényleg kérdés, hogy hova és mennyiért. Még 10 előtt be tudsz lépni és megnézni, hogy melyik szektorban hogy vannak a helyek, érdemes, mert ki tudod nézni, hogy melyik szektor lehet jó és egyből oda tudsz menni.
Hajrá!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Petersonnn

HozzászólásSzerző: Petersonnn » 2017. március 18., szombat 16:09

Realista24 írta:
Petersonnn írta:
Köszi!

Ezt a 30 euros madridista csomagot? Az a probléma, 2en leszünk, gondolom azzal a kártyával csak 1 főre tudok vásárolni.
Négy jegyet tudsz venni egy kártyával.
Madridista kártyával 25-én 10 órától vehetsz, anélkül pedig 27-én este 19:30tól.

Itt:
http://www.realmadrid.com/landings/Madr ... f_twitter/
csak 15 euró, ha a promóció keretében regisztrálsz és fizetsz be. 15 eurót megér szerintem.

Jegyárak:
Rövid fentről le, 80-100--140-185, kapu mögött 170.
Hosszú: 100-170-230-270-295.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 18., szombat 15:45

Petersonnn írta:
Köszi!

Ezt a 30 euros madridista csomagot? Az a probléma, 2en leszünk, gondolom azzal a kártyával csak 1 főre tudok vásárolni.
Négy jegyet tudsz venni egy kártyával.
Madridista kártyával 25-én 10 órától vehetsz, anélkül pedig 27-én este 19:30tól.

Itt:
http://www.realmadrid.com/landings/Madr ... f_twitter/
csak 15 euró, ha a promóció keretében regisztrálsz és fizetsz be. 15 eurót megér szerintem.

Jegyárak:
Rövid fentről le, 80-100--140-185, kapu mögött 170.
Hosszú: 100-170-230-270-295.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 18., szombat 15:43

Petersonnn írta:
Köszi!

[/quote]

Én 2őt vettem 2 éve 1 db 10 euros Carnettel bl elődöntőre.

Mondjuk egymás mellé már nemnagyon volt jegy(pedig nyitasra mentem a weblapra),2 sorral arréb szóltak a jegyek,de leültünk egymás mellé és senkit nem zavart.Természetesen teltház volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Petersonnn

HozzászólásSzerző: Petersonnn » 2017. március 18., szombat 15:29

Realista24 írta:
Petersonnn írta:Sziasztok!

Úgy néz ki Madridban leszek a Bayern meccs alatt. Jegyszerzéssel kapcsolatban van tippetek? Nézem, hogy jelenleg pártoló tagok és éves klubbérletesek vehetnek csak. Szokot maradni a General Publicnak? 80000es a stadion, Barcelonában általában szokott maradni az eredeti áru jegyekből még ekkora meccseknél is.

Előre is köszi!
Szia. Lesz. Csak figyeld mikor nyílik a vásárlás. Lehet érdemes lenne carnetet venned es akkor a publikus elott ket nappal vehetsz.
Köszi!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 18., szombat 14:55

Petersonnn írta:Sziasztok!

Úgy néz ki Madridban leszek a Bayern meccs alatt. Jegyszerzéssel kapcsolatban van tippetek? Nézem, hogy jelenleg pártoló tagok és éves klubbérletesek vehetnek csak. Szokot maradni a General Publicnak? 80000es a stadion, Barcelonában általában szokott maradni az eredeti áru jegyekből még ekkora meccseknél is.

Előre is köszi!
Szia. Lesz. Csak figyeld mikor nyílik a vásárlás. Lehet érdemes lenne carnetet venned es akkor a publikus elott ket nappal vehetsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: