Utazás Madridba
Re: Utazás Madridba
Dánke, közben megtaláltam. Talán ez a leghasznosabb:
https://www.metromadrid.es/export/sites ... MATIVO.pdf
Na de ez alapján elég körülményes a bejutás a belvárosba, 2-3 átszállás, persze megoldható. Egyéb tapasztalat?
https://www.metromadrid.es/export/sites ... MATIVO.pdf
Na de ez alapján elég körülményes a bejutás a belvárosba, 2-3 átszállás, persze megoldható. Egyéb tapasztalat?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://www.metromadrid.es/en/viaja_en_ ... index.htmlBabinho írta:Valakinek van tapasztalata a reptéről közlekedő 8-as metró lezárásával kapcsolatban?
Mi lehet a legegyszerűbb megoldás a helyettesítésre? Pótló busz milyen gyakran jár? Nem találtam a weboldalon
Egyéb lehetőség?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valakinek van tapasztalata a reptéről közlekedő 8-as metró lezárásával kapcsolatban?
Mi lehet a legegyszerűbb megoldás a helyettesítésre? Pótló busz milyen gyakran jár? Nem találtam a weboldalon
Egyéb lehetőség?
Egyéb lehetőség?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem megyek bele mélyebben, de ezeketIgeen tudom, csak angol nyelvtudás szűkében állok. Így sajnos nehézkesebb a dolog. Azért kértem itt segítséget, hátha valaki többet tud.
http://www.realmadrid.com/en/fans/madri ... ernational
még a google is 90%-os pontossággal fordítja.
Hogy érdemben is válaszoljak, mielőtt megkapom hogy paraszt vagyok, megint... mindegyik kártya esetén van esély nyereményre, ami egy utazás, havonta pedig belépő és ajándékokat sorsolnak. Mindegyik esetén van 5% Real shop kedvezmény, 10% online, online magazin.
Második csomagnál van welcome pack, ami talán egy kis katalógus szerű cucc és egy kitűző, a harmadiknál van egy welcome ajándék (sál, aláírt képek), és negyedévente fizikailag is kapsz egy újságot.
Valamint mindegyikkel van egy tucat kedvezmény Madridban különböző helyeken.
A jegyeket pedig 2 nappal a publikus vásárlás előtt tudod megvenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
Igeen tudom, csak angol nyelvtudás szűkében állok. Így sajnos nehézkesebb a dolog. Azért kértem itt segítséget, hátha valaki többet tud.Realista24 írta:Szia, le van írva minden a honlapon, Real oldalán, egyértelműen.tarodid írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy melyik topikhoz tartozik ez a dolog, de talán ez áll hozzá a legközelebb.
Szóval a Madrid hivatalos oldalán vannak ezek a bizonyos tagsàgi kártyák. (Membership) A kérdésem az, hogy aki ilyen kártyát igényel, az milyen kedvezményekben részesül? Esetleg ajándékokat is kap? Van olyan aki tapasztalt már ebben?
Köszi előre is a válaszokat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szia, le van írva minden a honlapon, Real oldalán, egyértelműen.tarodid írta:Sziasztok!
Nem tudom, hogy melyik topikhoz tartozik ez a dolog, de talán ez áll hozzá a legközelebb.
Szóval a Madrid hivatalos oldalán vannak ezek a bizonyos tagsàgi kártyák. (Membership) A kérdésem az, hogy aki ilyen kártyát igényel, az milyen kedvezményekben részesül? Esetleg ajándékokat is kap? Van olyan aki tapasztalt már ebben?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
Sziasztok!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
???kovacs.tibike1970 írta:Münchenbe én is elmennék a vendégbe. Hazai szektorokba esélytelen a bejutás, mert a sorolás előtt már több mint 200 ezer jegyigénylés futott be a klubhoz. Vendégbe hol lehet jegyet vásárolni? Vélhetően ezt a Madrid oldalán kellene hogy megtaláljam. Ha abból indulok ki, hogy a spanyolok úgy se azok a nagy fanatikusok, nem hiszem hogy a számukra kiosztott több ezer jegyet felvásárolnák és elkísérnék a csapatot idegenbe.
.. hát ezt meg miből??
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
kovacs.tibike1970 írta:Münchenbe én is elmennék a vendégbe. Hazai szektorokba esélytelen a bejutás, mert a sorolás előtt már több mint 200 ezer jegyigénylés futott be a klubhoz. Vendégbe hol lehet jegyet vásárolni? Vélhetően ezt a Madrid oldalán kellene hogy megtaláljam. Ha abból indulok ki, hogy a spanyolok úgy se azok a nagy fanatikusok, nem hiszem hogy a számukra kiosztott több ezer jegyet felvásárolnák és elkísérnék a csapatot idegenbe.
Nem tudsz jegyet venni a Real honlapján. És ne abból indulj ki, mert rossz úton jársz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Münchenbe én is elmennék a vendégbe. Hazai szektorokba esélytelen a bejutás, mert a sorolás előtt már több mint 200 ezer jegyigénylés futott be a klubhoz. Vendégbe hol lehet jegyet vásárolni? Vélhetően ezt a Madrid oldalán kellene hogy megtaláljam. Ha abból indulok ki, hogy a spanyolok úgy se azok a nagy fanatikusok, nem hiszem hogy a számukra kiosztott több ezer jegyet felvásárolnák és elkísérnék a csapatot idegenbe.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Két új hivatalos dátum:
-A Sporting Gijón elleni idegenbeli bajnokit a 32. fordulóban április 15-én, szombaton délután 16:15-től kezdik majd.
-A Barcelona elleni hazai bajnokit a 33. fordulóban április 23-án, vasárnap este 20:45-től kezdik majd.
-A Sporting Gijón elleni idegenbeli bajnokit a 32. fordulóban április 15-én, szombaton délután 16:15-től kezdik majd.
-A Barcelona elleni hazai bajnokit a 33. fordulóban április 23-án, vasárnap este 20:45-től kezdik majd.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Na látod én is így voltam vele, hogy majd imádkozni kell. Egyébként van egy megbízható forrásom (utazási iroda erre szakosodva) ahonnan 100% hogy lehet jegyet vennide természetesen olyan áron is, az meg nem fér bele a keretbe. (tudom lemondható szállás, meg biztosítás a repjegyre, de azóta nem volt idöm ilyenekkel foglalkozni)medyna írta:babaking írta:Hali.
Atletico ellen tervez valaki menni?
Szia,
mi megyünk. Szállás, repjegy megvan több mint fél éve, madridista kártya kiváltva. Mostmár csak az imádkozás maradt, hogy tudjak jegyet venni ....
Üdv ;)
A terv most az, hogy egy késöbbi meccsre megyek ki ahol tuti lesz jegy. Igazából annyi a cél, hogy még felújítás elött eljussak a Bernabeube.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem dob ki, csak bizonyos ideig foglalja be a jegyet. Talan 10 perc.
PayPal azt hiszem nincs.
PayPal azt hiszem nincs.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Köszi, ez jó tipp!Realista24 írta:Na, még jobb.Köszi szépen! Végül Paypallal fizettem, szóval csak 10 euro volt! Szerintem azért így több esélyem van, mert bérletesek tuti nem veszik meg mindet, viszont a madridista klubtagok már tuti!
Majd egyet ne felejts el, lemondani, mert jövőre már a 30 eurót automatikusan vonják, már ha nem akarod továbbfizetni. Nekem mondjuk évek óta van, csak elfelejtem módosítani, mert a legnagyobb pakk van
Sok jegy lesz még viszonylag a carneteseknek, csak tényleg kérdés, hogy hova és mennyiért. Még 10 előtt be tudsz lépni és megnézni, hogy melyik szektorban hogy vannak a helyek, érdemes, mert ki tudod nézni, hogy melyik szektor lehet jó és egyből oda tudsz menni.
Hajrá!
Olyan, hogy kidob, nem szokott lenni? Vagy egyéb trükkök? Arsenal honlapon volt pl olyan, hogy már idő előtt sorba kellett állni és reménykedni, hogy pont mire idő van, beenged.
Amúgy a meccsjegyeket is lehet Paypallal fizetni? Nekem az jól jönne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, még jobb.Köszi szépen! Végül Paypallal fizettem, szóval csak 10 euro volt! Szerintem azért így több esélyem van, mert bérletesek tuti nem veszik meg mindet, viszont a madridista klubtagok már tuti!
Majd egyet ne felejts el, lemondani, mert jövőre már a 30 eurót automatikusan vonják, már ha nem akarod továbbfizetni. Nekem mondjuk évek óta van, csak elfelejtem módosítani, mert a legnagyobb pakk van
Sok jegy lesz még viszonylag a carneteseknek, csak tényleg kérdés, hogy hova és mennyiért. Még 10 előtt be tudsz lépni és megnézni, hogy melyik szektorban hogy vannak a helyek, érdemes, mert ki tudod nézni, hogy melyik szektor lehet jó és egyből oda tudsz menni.
Hajrá!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Köszi szépen! Végül Paypallal fizettem, szóval csak 10 euro volt! Szerintem azért így több esélyem van, mert bérletesek tuti nem veszik meg mindet, viszont a madridista klubtagok már tuti!Realista24 írta:Négy jegyet tudsz venni egy kártyával.Petersonnn írta:
Köszi!
Ezt a 30 euros madridista csomagot? Az a probléma, 2en leszünk, gondolom azzal a kártyával csak 1 főre tudok vásárolni.
Madridista kártyával 25-én 10 órától vehetsz, anélkül pedig 27-én este 19:30tól.
Itt:
http://www.realmadrid.com/landings/Madr ... f_twitter/
csak 15 euró, ha a promóció keretében regisztrálsz és fizetsz be. 15 eurót megér szerintem.
Jegyárak:
Rövid fentről le, 80-100--140-185, kapu mögött 170.
Hosszú: 100-170-230-270-295.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Négy jegyet tudsz venni egy kártyával.Petersonnn írta:
Köszi!
Ezt a 30 euros madridista csomagot? Az a probléma, 2en leszünk, gondolom azzal a kártyával csak 1 főre tudok vásárolni.
Madridista kártyával 25-én 10 órától vehetsz, anélkül pedig 27-én este 19:30tól.
Itt:
http://www.realmadrid.com/landings/Madr ... f_twitter/
csak 15 euró, ha a promóció keretében regisztrálsz és fizetsz be. 15 eurót megér szerintem.
Jegyárak:
Rövid fentről le, 80-100--140-185, kapu mögött 170.
Hosszú: 100-170-230-270-295.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
[/quote]Petersonnn írta:
Köszi!
Én 2őt vettem 2 éve 1 db 10 euros Carnettel bl elődöntőre.
Mondjuk egymás mellé már nemnagyon volt jegy(pedig nyitasra mentem a weblapra),2 sorral arréb szóltak a jegyek,de leültünk egymás mellé és senkit nem zavart.Természetesen teltház volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Köszi!Realista24 írta:Szia. Lesz. Csak figyeld mikor nyílik a vásárlás. Lehet érdemes lenne carnetet venned es akkor a publikus elott ket nappal vehetsz.Petersonnn írta:Sziasztok!
Úgy néz ki Madridban leszek a Bayern meccs alatt. Jegyszerzéssel kapcsolatban van tippetek? Nézem, hogy jelenleg pártoló tagok és éves klubbérletesek vehetnek csak. Szokot maradni a General Publicnak? 80000es a stadion, Barcelonában általában szokott maradni az eredeti áru jegyekből még ekkora meccseknél is.
Előre is köszi!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szia. Lesz. Csak figyeld mikor nyílik a vásárlás. Lehet érdemes lenne carnetet venned es akkor a publikus elott ket nappal vehetsz.Petersonnn írta:Sziasztok!
Úgy néz ki Madridban leszek a Bayern meccs alatt. Jegyszerzéssel kapcsolatban van tippetek? Nézem, hogy jelenleg pártoló tagok és éves klubbérletesek vehetnek csak. Szokot maradni a General Publicnak? 80000es a stadion, Barcelonában általában szokott maradni az eredeti áru jegyekből még ekkora meccseknél is.
Előre is köszi!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema