Mindig ennyit dirigál, csak most rá volt állva a kamera, mert sok a pletyka körülötte.
Én nem tudom eldönteni, hogy örülnék-e. Ha az ő keze is benne van ebbe a 3313 féle felállásba, akkor részben igen, mert habár a mostani keret erre alkalmatlan komolyabb szinten szerintem, én látok benne fantáziát. Nyilván kockázatos lenne, benne van bőven, hogy bukó lesz a fazon, de nem tudnék senkit mondani jelenleg, aki külsős edzőként biztos megoldás lenne. Valverde féle arcokat meg főleg nem, akik a fő jelöltek jelenleg a sajtó szerint, szóval tőlem akár maradhat ő is, egy próbát megér..
Igazából az elmúlt 10 év olyan szinten álomszerű volt javarészt, hogy törvényszerű lenne most egy visszaesés, én már Lucho előtt is azt hittem, hogy most egy "nyugisabb korszak" jön, hál istennek nem így lett. De benne van, hogy most nem jövünk olyan jól ki az edzőváltásból, mert mellé ahogy írod a kerettel is vannak gondok azért.. Kíváncsi leszek, az biztos, hogy az optimizmusom megmarad, ha őt is nevezik ki esetleg edzőnek. Főleg, hogy úgy tűnik Verratti tényleg célpontunk lesz, egy valóra vált álom lenne az nekem..