Igen, mert Mendesnek jók a kapcsolatai a Monaco vezetőségével. Mbappének valamelyik családtagja jelenleg a képviselője, szerintem hetek kérdése és Mendes lesz, ha más nem, akkor társügynök.___Samy___ írta:Egyébként most ahogy utanaolvastam, hivatalosan nem Mendes az ügynöke, csupán mi akarjuk belevonni a bizniszbe, hogy könnyebb legyen megszerezni.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nehogy lecsapjon ra raiola mert akkor ugrott a biznisz
- ___Samy___
Egyébként most ahogy utanaolvastam, hivatalosan nem Mendes az ügynöke, csupán mi akarjuk belevonni a bizniszbe, hogy könnyebb legyen megszerezni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
José Luis Sánchez: "Jorge Mendes olyan csapatot szeretne Mbappe számára, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat."
Most már értem, miért kerülne annyiba.
Most már értem, miért kerülne annyiba.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látom nem sikerült a poént venned, sebaj.elmondom írta: A fórum tagjaira gondoltam.
KAG.
nem azt mondtam hogy nincs benne potenciál, látom jól hogy rengeteg van. Csak itt köztünk az odavago óta lett ekkora divat a gyerek. Őszintén szólva azelott senki sem emlegette
Mbappe már a szezon elején felhívta magára a figyelmet, mivel a Monaco emberfelettit kezdett el nyújtani, de aztán kiderült, hogy nem átmeneti állapot ez, hanem konstans jó teljesítmény, aminek az egyik alappillére Mbappé.
A csapat átlagolt 3-4 gólt meccsenként, amiből 30 alkalommal ő vette ki a részét, gól vagy gólpassz formájában, mindezt 18 évesen. Igen, ez feltűnik azoknak még itt, ezen a kis fórumon is, akik követik a focit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
A fórum tagjaira gondoltam.Realista24 írta:Zidane csak négy éveelmondom írta:A city Monaco meccs előtt valaki egyáltalán ismerete mbappe-t? A gyerek két meccs miatt csinált magának akkora hírnevet és arcedulát hogy valami félelmetes.
KAG.
nem azt mondtam hogy nincs benne potenciál, látom jól hogy rengeteg van. Csak itt köztünk az odavago óta lett ekkora divat a gyerek. Őszintén szólva azelott senki sem emlegette
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
"A kiskölyök elszalad Isco előtt, hogy megölelje Moratat. Megáll az eszem "
és ti ezt a fantasztikus játékost akarjátok eladni
szégyelljétek magatokat
és ti ezt a fantasztikus játékost akarjátok eladni
szégyelljétek magatokat
Valójában a kérdéssel csak 2,5 sorban foglalkoztam.Realista24 írta:Megoldottad négy sorban úgy buktad.Kerlon írta:Morata James kettősből meg is van az ára, aztán még 100-150-et ráköltünk 2 kérdéses poszta meg kukázunk pár öreg rókát a szélre. Keres a klub még sportigazgatót?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megoldottad négy sorban úgy buktad.Kerlon írta:Morata James kettősből meg is van az ára, aztán még 100-150-et ráköltünk 2 kérdéses poszta meg kukázunk pár öreg rókát a szélre. Keres a klub még sportigazgatót?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ronaldoval is nagyon kéne kezdeni valamit.
Majdnem két posztot vesz el a kezdőből jelenleg és egyiket sem hozza igazán.
Középre húzódik befelé, ezért nincs szélünk vagy Benzema/Morata próbálja lehozni helyette...
De egyébként nagyon adom, amit Kerlon ír.
Majdnem két posztot vesz el a kezdőből jelenleg és egyiket sem hozza igazán.
Középre húzódik befelé, ezért nincs szélünk vagy Benzema/Morata próbálja lehozni helyette...
De egyébként nagyon adom, amit Kerlon ír.
ZIDANE
Morata James kettősből meg is van az ára, aztán még 100-150-et ráköltünk 2 kérdéses poszta meg kukázunk pár öreg rókát a szélre. Keres a klub még sportigazgatót?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól ráment mindenki, közben csak egy műsorban, egy műsorvezető jegyezte meg, hogy 120 millió
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most mit sírtok. Martial is hasonló kategória volt 50+30 milliós árral. 50 alatt meg nincs is értelmes megoldás. Plusz 3 éve spórol Perez bátyja. Mondjuk Martialt lehet el kéne csábítani, balszélen meg középen is meg kéne próbálni. Amúgy nekem fő szempont, hogy legyen valami lendületes emberünk előre, aki megtudja verni az emberét, ha kell, ha nem.
Lemar, Bernardo Silva, Martial, Mbappe, Dybala (nem gyors, de dinamikus!), Dembelé, akik így hirtelen eszembe jutnak. Ja és szélső támadó mindenképpen kell, mert szerintem Lucas és Ronaldo elfogyott, Asensio nekem nem igazi szélső, Bale meg sűrűn sérült. Szóval Mbappe/Dybala Morata helyére és a maradékból egy szélsőt kellene még szerezni. +Casemiro helyére egy támadásban ügyesebb játékos, + 1 szélső védő és Vallejó.
Eladandók: Morata, James, Danilo, Coentrao. Kölcsönbe vagy opcióval Mariano.
Szélsővédő cserékben nekem elég lenne egy Sagna, Zabaleta féle vonal is, akik rutinosak, még fociznának, de már nem vágynak főszerepre. Fiatalt szerintem nem érdemes, mert Carvajal és Marcelo mellett sem tudnának kellően fejlődni, viszont 2-3 év múlva, főleg Marcelo helyére már jöhetne az újgen.
Casemiro alternatívában gondolkozni kellene keményen. Llorrente gyereket én nem láttam, de sokkal inkább egy fix kezdő kéne, mint egy ígéret, mert könnyen besülhet és, akkor megint csak lóg az a poszt egy évig.
Lemar, Bernardo Silva, Martial, Mbappe, Dybala (nem gyors, de dinamikus!), Dembelé, akik így hirtelen eszembe jutnak. Ja és szélső támadó mindenképpen kell, mert szerintem Lucas és Ronaldo elfogyott, Asensio nekem nem igazi szélső, Bale meg sűrűn sérült. Szóval Mbappe/Dybala Morata helyére és a maradékból egy szélsőt kellene még szerezni. +Casemiro helyére egy támadásban ügyesebb játékos, + 1 szélső védő és Vallejó.
Eladandók: Morata, James, Danilo, Coentrao. Kölcsönbe vagy opcióval Mariano.
Szélsővédő cserékben nekem elég lenne egy Sagna, Zabaleta féle vonal is, akik rutinosak, még fociznának, de már nem vágynak főszerepre. Fiatalt szerintem nem érdemes, mert Carvajal és Marcelo mellett sem tudnának kellően fejlődni, viszont 2-3 év múlva, főleg Marcelo helyére már jöhetne az újgen.
Casemiro alternatívában gondolkozni kellene keményen. Llorrente gyereket én nem láttam, de sokkal inkább egy fix kezdő kéne, mint egy ígéret, mert könnyen besülhet és, akkor megint csak lóg az a poszt egy évig.
K
K
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Lévén, hogy már ősz óta csodát tesznek, szerintem szinte mindenki utána nézett, hogy kik is alkotják ezt a csapatot.elmondom írta:A city Monaco meccs előtt valaki egyáltalán ismerete mbappe-t? A gyerek két meccs miatt csinált magának akkora hírnevet és arcedulát hogy valami félelmetes.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elmondom, igen.elmondom írta:A city Monaco meccs előtt valaki egyáltalán ismerete mbappe-t? A gyerek két meccs miatt csinált magának akkora hírnevet és arcedulát hogy valami félelmetes.
Egyébként, ha nem ismerted, de van szemed a focihoz, akkor le is jöhetett volna, hogy mekkora potencial van a srácban
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane csak négy éveelmondom írta:A city Monaco meccs előtt valaki egyáltalán ismerete mbappe-t? A gyerek két meccs miatt csinált magának akkora hírnevet és arcedulát hogy valami félelmetes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen.elmondom írta:A city Monaco meccs előtt valaki egyáltalán ismerete mbappe-t? A gyerek két meccs miatt csinált magának akkora hírnevet és arcedulát hogy valami félelmetes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
A city Monaco meccs előtt valaki egyáltalán ismerete mbappe-t? A gyerek két meccs miatt csinált magának akkora hírnevet és arcedulát hogy valami félelmetes.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Karim helyére mehetnél is. Rosszabb nem lenne a csapat.Realista24 írta:Fehérváron van egy friss harmincéves tehetségrashidm írta:Szerintem valami ismeretlen arcot kellene megkaparintani akin nincsen még 100 millás árcédula.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fehérváron van egy friss harmincéves tehetségrashidm írta:Szerintem valami ismeretlen arcot kellene megkaparintani akin nincsen még 100 millás árcédula.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema