Kommentáld a híreket
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
silvát simán hoznám ramos helyére csak mondjuk nem az a prioritás de ha egy az egyben lehetne cserélni akkor ámen.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
+1Professore írta:........
annyit hozza fuznek, h mennyire talalja meg a kozos hangot a vezerekkel. gondolok itt, ha esetleg Ramos hozza az idei teljesitmenyet akkor lemeri e ultetni, es ha padoztatja akkor nem kezdik el furni. Nem konnyu real kispadjara leulni.
Remeljuk Ancelotti megoldja.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Thiago Silva jó játékos csak nálunk az a poszt rendeben van...A világ legjobb kv párosa játszat itt ha előttük 0 a kp védekezés és lendületből vezetik rájuk a zsugát 20-30x egy meccs alatt... Arbeloa helyett kell valaki és a középpályára legalább 2 stabil és labdaügyes playa + egy gólerős csatár (pl. Aguero) és meg is vagyunk.
Pepevel felröppent talán 2 hete, hogy kipróbálná magát a PL-ben, szóval nem lenne gáz, ha jönne Silva. Amúgy is kell 3 minőségi játékos simán lehetne a Ramos, Silva, Varane 3-assal ezt eljátszani. Viszont számomra felesleges lenne a 3 középső védőnket lecserélni és ilyenre elég sokat áldozni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
makelele miért, hova? milyen posztot tölt ő be párizsban?
bár perez miatt felesleges is erről gondolkodni
bár perez miatt felesleges is erről gondolkodni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Nem tudom miért van ennyire sztárolva Verratti, tény hogy elég ügyes a labdával nekem mégis Gago 2.0 benyomásom támad vele szembe. Alkatilag abszolút nem optimális, pláne ha kialakulna egy Verratti-Modric duo....
Itt inkább Pogba-Ramirez-Vidal trióból kellene valaki...persze a szerecsen herceg helyett rosszabb esetben Verrattit is elnézegetném.
Itt inkább Pogba-Ramirez-Vidal trióból kellene valaki...persze a szerecsen herceg helyett rosszabb esetben Verrattit is elnézegetném.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Verratti okés,de T.Silva?Nagyon jó védő ő is de középre ott van Varane,Pepe és Ramos is,ha Silva jönne akkor valószínűleg Pepe és Ramos is kispadra szorulna amit kétlek!Remélem nem Ramos szélen játszatása a terv...A katalán Mundo Deportivo mai számában kissé meghökkentő cikket közöl, miszerint az olasz mester már két sztárjátékost is kért az „új klubbjától”. Név szerint Thiago Silvát és Marco Verrattit.
Plusz nem hiszem,hogy ez a poszt lenne a legnagyobb gond!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ramos takarodhat is. nem méltó sem a karszalagra, sem a mezre.Nzedge írta:Ha valóban érkezne T.Silva,akkor szvsz simán benne van,hogy Albiol és Carvalho mellett egy másik kh is távozhat.A katalán Mundo Deportivo mai számában kissé meghökkentő cikket közöl, miszerint az olasz mester már két sztárjátékost is kért az „új klubbjától”. Név szerint Thiago Silvát és Marco Verrattit.
kár hogy nem lesz belőle semmi.
-
A játékosok is vastagon benne vannak ebbe az eredménytelen és nézhetetlen trutyiba de azért a fő bibi mégiscsak a taktikával van akiért azért mondjuk ki egyedül csak az EL UNICO tehető felelőssé. A madridinál jóval gyengébb kerettel rendelkező csapatok is tudnak szépen és eredményesen focizni... A taktika rákfenéje a bűn gyenge középpálya úgy védekezés mint támadás tekintetében...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha valóban érkezne T.Silva,akkor szvsz simán benne van,hogy Albiol és Carvalho mellett egy másik kh is távozhat.A katalán Mundo Deportivo mai számában kissé meghökkentő cikket közöl, miszerint az olasz mester már két sztárjátékost is kért az „új klubbjától”. Név szerint Thiago Silvát és Marco Verrattit.
-
Ancelottit? Na hát majd kiderül... Minden esetre itt sokan nagyon alul értékelik az öreget. Anno egy nyugdíjas Milannal stabilan ott volt Európa legjobbjai között. Az hogy becsúszott pár csúfos eredmény...na aztán minden edző múltjában (már akinek több évtizedes karrierje van) lehet ilyet találni.
Még mielőtt valaki azt hinné hogy Carlo rajongó vagyok csak annyi hogy szerintem olasz edző nem ideális a spanyol ligába , viszont a másik lehetséges verziónál (Benitez) ígéretesebbnek tartom Ancelottit. Ami mellette szól nálam az az, hogy várhatóan végre nem lesz átjáróház a középpályánk, nem botrányhős a médiát is elég jól kezeli, és tudja kezelni a sztárokat is. Amit rizikónak tartok az az hogy ha abba a csapdába esik mint JM azaz rúgunk egyet oszt védekezünk akkor nem lesz nagy jövője.
Végtére lehet itt agyalni de az evés a puding próbája. Lám JM-hoz is nagy remények voltak fűzve és mi lett a vége... Akár még jól is elsülhet. Minden esetre nem egy L. Caro vonulat és ez megnyugtató.
Ha már edző nálam reálisan két opció lenne a befutó: Hiddink vagy Laudrup+Zizu Persze kinek a papné és kinek a lánya
Még mielőtt valaki azt hinné hogy Carlo rajongó vagyok csak annyi hogy szerintem olasz edző nem ideális a spanyol ligába , viszont a másik lehetséges verziónál (Benitez) ígéretesebbnek tartom Ancelottit. Ami mellette szól nálam az az, hogy várhatóan végre nem lesz átjáróház a középpályánk, nem botrányhős a médiát is elég jól kezeli, és tudja kezelni a sztárokat is. Amit rizikónak tartok az az hogy ha abba a csapdába esik mint JM azaz rúgunk egyet oszt védekezünk akkor nem lesz nagy jövője.
Végtére lehet itt agyalni de az evés a puding próbája. Lám JM-hoz is nagy remények voltak fűzve és mi lett a vége... Akár még jól is elsülhet. Minden esetre nem egy L. Caro vonulat és ez megnyugtató.
Ha már edző nálam reálisan két opció lenne a befutó: Hiddink vagy Laudrup+Zizu Persze kinek a papné és kinek a lánya
- numberone1
akkor vegul is, oda jutottunk amit en irtam csak leegyszerusitve.Gerr90 írta: Szerintem a taktikánk a ludas. Annyira impotens támadójátékot produkálunk (itt most a komoly védelmek elleni meccsekrôl beszélek), hogy a gólokhoz szinte elengedhetetlen a személyes klasszis, ami sajnos szinte csak CR-ben van meg.
Szerencse, hogy van egy ilyen játékosunk, VISZONT én azt vettem észre, hogy manapság már mindenki ôt keresi a labdával, még Higuaín is, megszokták, hogy ô a gólfelelôs, így lassan eljutottunk oda, hogy bármilyen csapat ellen játszunk, mindenki tôle várja a befejezést, noha van még néhány játékos a csapatban, akiknek ki kellene venniük a részüket a gólszerzésbôl.
Kvázi én is úgy gondolom, hogy Jose elképzeléstelen taktikája vezetett ide.
Nem csak a taktika, hanem a jatekos tarsak is olyanok, h nem igazan lehet ervenyesulni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
már régóta be akartam dobni az öreget, de nem voltam benne biztos, hogy folytatja-e a bajorok után a munkát. inkább őt hoznám, mint Ancelottit, viszont úgy tűnik az olasz a lesz befutó.Casso írta:Heynckes reagált azokra a pletykákra miszerint ő követi Mout a kispadon:
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem a taktikánk a ludas. Annyira impotens támadójátékot produkálunk (itt most a komoly védelmek elleni meccsekrôl beszélek), hogy a gólokhoz szinte elengedhetetlen a személyes klasszis, ami sajnos szinte csak CR-ben van meg.numberone1 írta:Az en kerdesemre a valasz Jose.Úszómester írta:
És ki tehet arról ,hogy Cr-en kívül senki nem tud gólt rúgni?
A tiedre kicsoda?
Szerencse, hogy van egy ilyen játékosunk, VISZONT én azt vettem észre, hogy manapság már mindenki ôt keresi a labdával, még Higuaín is, megszokták, hogy ô a gólfelelôs, így lassan eljutottunk oda, hogy bármilyen csapat ellen játszunk, mindenki tôle várja a befejezést, noha van még néhány játékos a csapatban, akiknek ki kellene venniük a részüket a gólszerzésbôl.
Kvázi én is úgy gondolom, hogy Jose elképzeléstelen taktikája vezetett ide.
- numberone1
Az en kerdesemre a valasz Jose.Úszómester írta:
A tiedre kicsoda?
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Heynckes reagált azokra a pletykákra miszerint ő követi Mout a kispadon:
“Nem mondom meg, hogy mi lesz velem június 30-tól. Nyugodt vagyok ebben a tekintetben. Már egy ideje eldöntöttem, mihez kezdek. Nincs ügynököm, soha nem is volt, a spanyolországi pleytkák szimpla találgatások.”
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Es ki tehet arrol, h csak CR-re van kihegyezve a taktikank? [/quote]numberone1 írta:
- Realcsa
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Raphael Varane
Bannt neki !!!!!!Demes írta:Ki tudja, lehet hogy egy szerződés hosszabbításra is rá tudja beszélniPress írta:Ancelotti na ne... Hat ha ez itt tartja nekunk Kakat meg egy evig en nem tudom mit csinalok....
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Akkor kezd el beszerezni a pelenkát,mert nemhogy kihúzza a nyarat,de alap kezdő lesz az olasznál.én még csak most gondoltam bele, h ha jön carlo akkor mi lesz kaká elvtárssal? :mrgreen:
ha ezt a nyarat is kihúzza itt én összefosom magam.
Többször lenyilatkozta már Karcsi bá' hogy Kaká volt az eddigi legjobb játékosa.Ha jön madridba,nála a brazil alap kezdő lesz :-)
Nem egyszer mondta,hogy szerinte nem kap Kaká elég lehetőséget a Real Madridba...na majd nála fog
Amúgy majd épít egy masszív középpályával rendelkező,eredménycentrikus csapatot,max 2-3 gólos átlaggal meccsenként.A ligába nem lesz a barcán kívül ellenfél,persze katalánéknál is úgy tünik ég a hàz,de majd meglátjuk Ancelotti hogyan oldja meg ezt a problémát...
A bl-be...nemtom.Van tapasztalata nem mondom,de hát ott már az egy másik szint.Kíváncsi vagyok mindenesetre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
beckham96 írta:Én ebbe a csapatba Javi Martínezt (Khediránál jobb), Reust, Agüerot és Silvat hoznám. Ehhez nagyon bele kéne nyúlni abba a bizonyos pénztárcába...
Amúgy meg ha CR nem játszik akkor a meccset (jelen állás szerint) nem szívesen nézem meg, nélküle nem fogunk 3 gólt rúgni...
Mai meccstől is félek, a végén még tényleg csak harmadikak leszünk...
abban biztos vagyok, h Javi Martinez lett volna nalunk szerdan, ugyanolyan szar jatekot hozott volna le mint Khedira v barki mas. Nekem az ilyen nem nagy szam.
Es ki tehet arrol, h csak CR-re van kihegyezve a taktikank?
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK