Nehogy már kihozd úgy, hogy ez normális. Gusztustalan dolog és abszolút nem természetes meg megszokott, hogy valaki 5 centiről kurvaanyázik a spori arcába... Legyen az Diego Costa, vagy bárki. De hát a Barca-nál már megszokott a rengeteg cinikus gesztikulálás, meg flegma nevetés, a bíró csoportos letámadása habzó szájjal... Pfejj... (hányós smile)BlancoMark írta:Remelem azert nem gondolod komolyan, hogy csak a vermes szurkolok beszelnek igy a palyan es a "peldakepek" nem. Na meg aztan en az argentin szurkolok helyeben orulnek, hogy mutat valami fele erdeklodest vegre a valogatott eredmenyei irant.
Real Madrid vs. Barcelona
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondtam én ilyet egy árva szóval is, hogy csak a vérmes szurkolók beszélnek így és a példaképek nem? Én azt írtam, hogy a vérmes szurkolóktól nem meglepő, ha így beszélnek, de egy ,,példaképtől" az ilyen viselkedést, hadd ne toleráljam. Ahogyan CR7 csapkodásait sem toleráljuk, úgy ezt sem, sőt, ezt meg pláne, hogy nem. De ez szerintem nem szorul magyarázatra. Elhiszem, hogy a meccs hevében volt, de ilyet azért ne.BlancoMark írta:Remelem azert nem gondolod komolyan, hogy csak a vermes szurkolok beszelnek igy a palyan es a "peldakepek" nem. Na meg aztan en az argentin szurkolok helyeben orulnek, hogy mutat valami fele erdeklodest vegre a valogatott eredmenyei irant.L.Miki írta: Nem meglepő, ha egy vérmes szurkoló mondja ezt... de attól, aki a futball példaképe, és mindenki kedvence, a jó fiú, attól nem ezt várja az ember. Attól azt várja az ember, hogy példát mutasson a futball pályán és a futball pályán kívűl is és nem nekünk, hanem a kiskorú gyermekeknek, akik Istenítve csodálják a személyét!
- BlancoMark
Remelem azert nem gondolod komolyan, hogy csak a vermes szurkolok beszelnek igy a palyan es a "peldakepek" nem. Na meg aztan en az argentin szurkolok helyeben orulnek, hogy mutat valami fele erdeklodest vegre a valogatott eredmenyei irant.L.Miki írta:Nem meglepő, ha egy vérmes szurkoló mondja ezt... de attól, aki a futball példaképe, és mindenki kedvence, a jó fiú, attól nem ezt várja az ember. Attól azt várja az ember, hogy példát mutasson a futball pályán és a futball pályán kívűl is és nem nekünk, hanem a kiskorú gyermekeknek, akik Istenítve csodálják a személyét!BlancoMark írta:Es ebben mi a meglepo egy futballpalyan?
elvileg lehet belőle eltiltás. persze ebből is a barca jön ki jól majd hogy pihenhet a kövi büntetés miatt.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem meglepő, ha egy vérmes szurkoló mondja ezt... de attól, aki a futball példaképe, és mindenki kedvence, a jó fiú, attól nem ezt várja az ember. Attól azt várja az ember, hogy példát mutasson a futball pályán és a futball pályán kívűl is és nem nekünk, hanem a kiskorú gyermekeknek, akik Istenítve csodálják a személyét!BlancoMark írta:Es ebben mi a meglepo egy futballpalyan?
- BlancoMark
Es ebben mi a meglepo egy futballpalyan?
- ikarus93
Realista24 írta:Messi insulting the linesman during & after the game vs Chile last night: "Fuck you & your mother's cunt!"
5 centiről, bele az arcába.
Neki mindent lehet, mert ő a jófiú.
Messinek mindent elnéznek a bírók, ettől már régóta hányhatnékom van.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Semmi meglepetès. Neki lehet. Ő a jófiú. Biztos nem úgy értette...Realista24 írta:Messi insulting the linesman during & after the game vs Chile last night: "Fuck you & your mother's cunt!"
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Messi insulting the linesman during & after the game vs Chile last night: "Fuck you & your mother's cunt!"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
voltak azert eleg szep mezeink az evek soran. ide mezek mondjuk nagyon ocskak az teny.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem kellett volna az Adidas-szal olyan hosszú távú szerződést kötni. 2021-ig azt hiszem így arra sincsenek rákényszerítve, hogy emeljenek a szponzori pénzeken, hiába pattog Perez. A Real Madrid van akkora név, hogy max 2-3 évre kötelezze el magát egy-egy szponzor mellett. Aztán lehet újratárgyalni a feltételeket, esetleg más szponzort találni.Kerlon írta: Bezzeg mi kapjuk a gagyidasokat sorba.
Merci Zizou!
Tényleg ötletes és jól kivitelezett. Bezzeg mi kapjuk a gagyidasokat sorba.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/C7mpuNlW4AAZN4f.jpg
Egész pofás
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Nincs instagramom.Realista24 írta:
irigy vagy de lájkot nem nyomsz
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
irigy vagy de lájkot nem nyomszikarus93 írta:Egész jó, ahogy az instád is.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/C7mpuNlW4AAZN4f.jpg
Egész pofás
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Egész jó, ahogy az instád is.Realista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/C7mpuNlW4AAZN4f.jpg
Egész pofás
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/C7mpuNlW4AAZN4f.jpg
Egész pofás
Egész pofás
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mindig ennyit dirigál, csak most rá volt állva a kamera, mert sok a pletyka körülötte.
Én nem tudom eldönteni, hogy örülnék-e. Ha az ő keze is benne van ebbe a 3313 féle felállásba, akkor részben igen, mert habár a mostani keret erre alkalmatlan komolyabb szinten szerintem, én látok benne fantáziát. Nyilván kockázatos lenne, benne van bőven, hogy bukó lesz a fazon, de nem tudnék senkit mondani jelenleg, aki külsős edzőként biztos megoldás lenne. Valverde féle arcokat meg főleg nem, akik a fő jelöltek jelenleg a sajtó szerint, szóval tőlem akár maradhat ő is, egy próbát megér..
Igazából az elmúlt 10 év olyan szinten álomszerű volt javarészt, hogy törvényszerű lenne most egy visszaesés, én már Lucho előtt is azt hittem, hogy most egy "nyugisabb korszak" jön, hál istennek nem így lett. De benne van, hogy most nem jövünk olyan jól ki az edzőváltásból, mert mellé ahogy írod a kerettel is vannak gondok azért.. Kíváncsi leszek, az biztos, hogy az optimizmusom megmarad, ha őt is nevezik ki esetleg edzőnek. Főleg, hogy úgy tűnik Verratti tényleg célpontunk lesz, egy valóra vált álom lenne az nekem..
Én nem tudom eldönteni, hogy örülnék-e. Ha az ő keze is benne van ebbe a 3313 féle felállásba, akkor részben igen, mert habár a mostani keret erre alkalmatlan komolyabb szinten szerintem, én látok benne fantáziát. Nyilván kockázatos lenne, benne van bőven, hogy bukó lesz a fazon, de nem tudnék senkit mondani jelenleg, aki külsős edzőként biztos megoldás lenne. Valverde féle arcokat meg főleg nem, akik a fő jelöltek jelenleg a sajtó szerint, szóval tőlem akár maradhat ő is, egy próbát megér..
Igazából az elmúlt 10 év olyan szinten álomszerű volt javarészt, hogy törvényszerű lenne most egy visszaesés, én már Lucho előtt is azt hittem, hogy most egy "nyugisabb korszak" jön, hál istennek nem így lett. De benne van, hogy most nem jövünk olyan jól ki az edzőváltásból, mert mellé ahogy írod a kerettel is vannak gondok azért.. Kíváncsi leszek, az biztos, hogy az optimizmusom megmarad, ha őt is nevezik ki esetleg edzőnek. Főleg, hogy úgy tűnik Verratti tényleg célpontunk lesz, egy valóra vált álom lenne az nekem..
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
másodedző,eddig is dirigált, de most jobban rákattant a sajtó, és többet mutogatják.dzsi91 írta:Ez az Unzue vagy ki a valencia ellen mér dirigált Lucho helyett? Sokszor néztem barca meccset,de sose láttam még ennyit szerepelni.Tényleg rá akarják bízni a jövő évet? Örülnék neki ha megint házon belül oldanák meg az utódlást.
Bár ez a keret ami már náluk is kifele megy, szerintem alkalmatlan lenne egy külsős edzőre.
Nem örülnék neki...állítólag ő felel a pontrúgások levédekezéséért, illetve rúgásáért...biztató jövőkép, ha megnézzük mikből kapjuk a góljaink zömét.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."