Nézek minőséget is, de itt arról nem beszél senkiAnthony írta:Mondd, te nézel jó filmeket is, és csak én kapom el mindig hogy jössz és leokádod az aktuális képregényfilmet/játékadaptációt? Nem arról van szó, én meg sem néztem, de mazochista vagy?
Mozi, filmek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondd, te nézel jó filmeket is, és csak én kapom el mindig hogy jössz és leokádod az aktuális képregényfilmet/játékadaptációt? Nem arról van szó, én meg sem néztem, de mazochista vagy?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Assasin Creed
Megnéztem, de hogy miről szól, fogalmam sincs De legalább 5 este vígan el tudtam aludni.
Megnéztem, de hogy miről szól, fogalmam sincs De legalább 5 este vígan el tudtam aludni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Alien: Covenant plakát
gyönyörű
gyönyörű
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
P. Krisz írta:Death Note teaser.
Szerintem nagyon jó lesz, a filmhez képest mérföldkő az biztos. Kíváncsi lennék egy Dragon Ball Z netflix változatra
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem bírtam ki, meglestem a Ghost in the Shell első 5 percét. Egy az egyben átemelték az animét a filmvászonra. Brutál jól néz ki. ScarJo meg valami epic választás volt a szerepre.
Premier előttire már meg is van a jegy.
Premier előttire már meg is van a jegy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ez a szösszenet eléggé elrettentett így első látásra.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tegnap megnéztem a Liont, én rendesen meghatódtam. Nagyon szép film, még ha egy kicsit hatásvadász is, de eléri a célját.
Rooney Marát eskü nem ismertem fel.
Rooney Marát eskü nem ismertem fel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát én elvittem tesómat rá, engem nem nagyon érdekelt, de úgy is ingyen mozizok szóval mind1 volt. Miután kijöttünk elkezdte nekem darálni az egyéb tudnivalókat, azt hittem végig rossz filmet néztem Annak aki hozzám hasonlóan nem nagyon van/volt tisztában a dolgokkal eléggé semmilyen élmény lehetett. A szereplőktől meg a falra másztamnzooli93 írta:Legendas allatok kicsit tulsagosan alapozo lett igen.
Tobbi kicsit SPOILER lehet,hp konyvekrol irok amiket talan filmekbol sokan nem tudnak. De az uj filmek ugy keszulnek hogy irono ugy veszi hogy ezeket mindenki tudja mert konyvekbe ezeket belerakta csak filmbe nem fert bele anno vagy rendezo nem tartotta fontosnak voldemorttal kapcsolatban.
Na szoval a unalmas filmnek az lehetett az oka hogy 1 filmet akartak errol a allat kutatorol de aztan kitalaltak hogy megcsinaljak a dumbledore vs grindelwald sztorit amihez 5 reszt terveznek vegul. Nem tudom innen ki olvasta a konyveket de grindelwald a legnagyobb sotet varazslo volt voldemort mellett(ez a sztori idejen szuletett voldemort) es a gonossza valas elott dumbledore legjobb baratja volt sot dumbledore kicsit szerelmes is volt bele.Vegul az o csatajuk a harry potter univerzum legnagyobb csataja votl a tortenelemben. Filmekbol sajnos ezt kihagytak ,konyvekbe meg voldemort is meglatogatta grindelwaldot. Neten vannak infok rola akit erdekel. Lehet ez az elso resz nagyon uncsi volt sokaknak ,de a tovabbi sztori kelloen epikus es sotet lehet a kesobbiekben. 2 jo barat egymas ellen ,ebbol ha ugyesek nagyon jo dolgot hozhatnak ki. Dumbledore castingja meg nem volt meg asszem de a 2.reszben mar benne lesz es grindelwald is nagyobb szerepet kap majd szep lassan.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://masikarc.wordpress.com/2017/03/ ... r-filmnek/
Hátha érdekel valakit, mi volt a BIG filmfesztiválon.
A Time to killt, A filmest és a Képzavart ajánlom mindenkinek, 10/10-ek a maguk kategóriáin belül.
Hátha érdekel valakit, mi volt a BIG filmfesztiválon.
A Time to killt, A filmest és a Képzavart ajánlom mindenkinek, 10/10-ek a maguk kategóriáin belül.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
I, Daniel Blake
Az egyik legjobb film amely az elesettekkel/alsó osztálybeli rétegről szól. Bemutatja a bürokrácia melegágyát, bemutatja hogy a szükség óráiban sokszor mennyire nem számíthat az ember a megérdemelt juttatásaira a hivatallal szemben.
A film eléggé szomorú és megrázó is egyben. Szóval én mindenképp csak ajánlani tudom mert csak úgy magába szippant a negatív atmoszféra és a nemlétező bicska is kinyílik a zsebben.
Az egyik legjobb film amely az elesettekkel/alsó osztálybeli rétegről szól. Bemutatja a bürokrácia melegágyát, bemutatja hogy a szükség óráiban sokszor mennyire nem számíthat az ember a megérdemelt juttatásaira a hivatallal szemben.
A film eléggé szomorú és megrázó is egyben. Szóval én mindenképp csak ajánlani tudom mert csak úgy magába szippant a negatív atmoszféra és a nemlétező bicska is kinyílik a zsebben.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
ez milyen elvont lesz: Buster's Mal Heart Trailer
Mr. Robot fanoknak
Mr. Robot fanoknak
- nzooli93
Legendas allatok kicsit tulsagosan alapozo lett igen.
Tobbi kicsit SPOILER lehet,hp konyvekrol irok amiket talan filmekbol sokan nem tudnak. De az uj filmek ugy keszulnek hogy irono ugy veszi hogy ezeket mindenki tudja mert konyvekbe ezeket belerakta csak filmbe nem fert bele anno vagy rendezo nem tartotta fontosnak voldemorttal kapcsolatban.
Na szoval a unalmas filmnek az lehetett az oka hogy 1 filmet akartak errol a allat kutatorol de aztan kitalaltak hogy megcsinaljak a dumbledore vs grindelwald sztorit amihez 5 reszt terveznek vegul. Nem tudom innen ki olvasta a konyveket de grindelwald a legnagyobb sotet varazslo volt voldemort mellett(ez a sztori idejen szuletett voldemort) es a gonossza valas elott dumbledore legjobb baratja volt sot dumbledore kicsit szerelmes is volt bele.Vegul az o csatajuk a harry potter univerzum legnagyobb csataja votl a tortenelemben. Filmekbol sajnos ezt kihagytak ,konyvekbe meg voldemort is meglatogatta grindelwaldot. Neten vannak infok rola akit erdekel. Lehet ez az elso resz nagyon uncsi volt sokaknak ,de a tovabbi sztori kelloen epikus es sotet lehet a kesobbiekben. 2 jo barat egymas ellen ,ebbol ha ugyesek nagyon jo dolgot hozhatnak ki. Dumbledore castingja meg nem volt meg asszem de a 2.reszben mar benne lesz es grindelwald is nagyobb szerepet kap majd szep lassan.
- BlancoMark
Hihetetlen, hogy ilyen valtozatos univerzumban hogy voltak kepesek ekkora unalmas f.shalmazt kesziteni. Es en ezert penzt adtam, tobbet nem fogok.ziro4vr írta:Legendás állatok
Ez nálam borzasztó unalmas és semmilyen volt, de persze kell majd még belőle 4 rész. A főszereplő csávó miért a mágiától járni képes Stephen Hawkingot alakította? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És hogy néz ki Depp bakker, mint akinek lupusza van.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gyar? Mit tudsz amit en nem?sebydani írta:Te még élsz? Azt hittem rád esett ott valami már a gyárbannmate írta:Ja Sztrendzs egy rakas foshalmaz, Logan viszont akkora 10/10 mint a haz. Watchmen szint.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Arrival
Remek.
Imádom a jó sci-fiket , ez is az. A kanadai rendező ismét odatette, gyakorlatilag egyik kedvencemmé lépett elő. A két főszereplő színész nem tartozik a kedvenceim közé, de ezúttal nem volt baj velük. A forgatókönyv stabil, a látványra nem mentek rá nagyon, ez mindenképp plusz pont, inkább a történetre és a fő karakter jellemére mentek rá. Érdemes megnézni, aki még nem tette.
Remek.
Imádom a jó sci-fiket , ez is az. A kanadai rendező ismét odatette, gyakorlatilag egyik kedvencemmé lépett elő. A két főszereplő színész nem tartozik a kedvenceim közé, de ezúttal nem volt baj velük. A forgatókönyv stabil, a látványra nem mentek rá nagyon, ez mindenképp plusz pont, inkább a történetre és a fő karakter jellemére mentek rá. Érdemes megnézni, aki még nem tette.
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legendás állatok
Ez nálam borzasztó unalmas és semmilyen volt, de persze kell majd még belőle 4 rész. A főszereplő csávó miért a mágiától járni képes Stephen Hawkingot alakította? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És hogy néz ki Depp bakker, mint akinek lupusza van.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Légy reboot...
És a warner új mátrix szériát akár. Michael B. Jordannel.
És a warner új mátrix szériát akár. Michael B. Jordannel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots