d.gergo írta:
Múltkor belekezdtem a Black Mirror-ba, de nagyon nem kötött le, pedig az első két rész alapján pont ilyen témákat boncolgat. Lehet nekifutok majd még egyszer valamikor. Aki már nézi/nézte, érdemes?
Ízlésről nehéz és felesleges is vitatkozni, de nem véletlen lett kultusza a Black Mirrornak. Szerintem mocskos jó. De elfogadom ha valakinek nem tetszik. Viszont tény hogy vannak nagyon erős részek és jó részek. Szerintem fuss neki majd valamikor újra.
rashidm írta:Ez engem is felkúr. Alig használom a mobilnetet, 10 nap múlva kapom az sms-t hogy elfogyott a 80%-a. Anyátokat. Kb egy hónapra elég szokott lenni. Tuti, hogy valamit kamuznak ezzel is.
Én vodánál vagyok és eddig nem volt ilyen, de ebben a hónapban igen. Totál ugyan ez. Kb alig használtam, mert csak utazás közben szoktam, aztán jön az sms hogy 80%-on vagyok és nem is használtam sokat. Néztem is hogy wtf?!
ikarus93 írta:Természetesen túloztam, de volt egy statisztika, ahol az EU-n belül sereghajtók vagyunk mobilnet forgalomban.
Redditen láttam.
Indexen is volt cikk erről. Sebességben mocskos jók vagyunk (4G) 3. a világon. Viszont forgalom/ár-ban a legrosszabbak, alig vannak nálunk rosszabbak.
ikarus93 írta:Közép Afrikai szinten állunk mobilnettel kapcsolatosan.
Jó azért ez brutális túlzás
Kerlon írta:Mit sírtok? Vodanál már 1,5 éve is megy a lekapcsolás a lekorlátozás helyett. A Tkom csak próbálja utolérni a minőséget.
Pontosan.
Plusz össze-vissza kavarnak a csomagokkal is. Kb fél évente van új csomag meg szűnik meg valami. Egészen nevetséges ami itthon megy mobilszolgáltatás címszó alatt. DE ráb*sztak mert az EU elfogadta azt a javaslatot hogy szépen közeledni fognak az összegek, mert roaming is eltűnik stb. Nem lesz ilyen kartellesedés mint ami mai napig megvan. Egyszer azon röhögtem hogy kb mind a 3 szolgáltató szinte egy nap vezette be azt a csomagot hogy 9900Ft/hó-ért ingyen hívsz minden szolgáltatót. Biztos nem kartell volt ez se.
Amúgy nagyon imádom mikor a GVH valamelyiket jól megbünteti.