Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:39

BBeno írta:de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.
False.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 27., hétfő 13:38

de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:38

donor írta: Sajnos, ha nem mi, akkor más megadja. Martial fele ilyen mutatókkal 80-ért kelt el és Mbappéra égető szükségünk lenne.
Martial ára
50 milliós alapár, ezt két részletben kellett kifizetni.
10 millió a első 25 gól után.
10 millió 25 válogatott meccs után
10 millió, ha Aranylabda listára felkerül.

Ennél azért lehet jobb opciókat is kötni érzésem szerint.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 27., hétfő 13:30

besteve7 írta:
babaking írta: Inkább Mbappé jöjjön akkor - pláne ha Morata megy. Sem Hazardnak sem Agueronak nem örülnék igazán.
Én örülnék Hazarnak, végre lenne egy játékosunk Marci mellet aki játsza a focit. Az meg, h bankot robbantsunk egy 18 éves egy szezonos srácért, bármekkora tehetség is, számomra kicsit meredek.
Sajnos, ha nem mi, akkor más megadja. Martial fele ilyen mutatókkal 80-ért kelt el és Mbappéra égető szükségünk lenne.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 12:42

BBeno írta:nagyon adnám ha hazard jönne és menne ki szélre. Ronci meg lenne a csatár. egyedül.
Azt tudjuk :lol:
Én meg alig várom a #KBNueve2021(?!)-es hírt, csak az arcodat is szeretném látni mellé :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 27., hétfő 12:39

nagyon adnám ha hazard jönne és menne ki szélre. Ronci meg lenne a csatár. egyedül.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 12:37

Fel lehet építeni a 100 milliós vételárat okosan is. 50-60 a gyerek, tobbi opció ami ha teljesül az nekünk csak azt mutatja hogy megérte.
Évi 30 kezdotagsag, Aranylabda, Bl győzelem, 30 gól, stb stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 12:25

besteve7 írta:
babaking írta: Inkább Mbappé jöjjön akkor - pláne ha Morata megy. Sem Hazardnak sem Agueronak nem örülnék igazán.
Én örülnék Hazarnak, végre lenne egy játékosunk Marci mellet aki játsza a focit. Az meg, h bankot robbantsunk egy 18 éves egy szezonos srácért, bármekkora tehetség is, számomra kicsit meredek.
én sem andék érte 100 millát ha nem muszáj.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 27., hétfő 12:22

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 27., hétfő 12:15

Én idén nem érzem azt, hogy nagyobb lenne a biztonság hátul Varane játékával, mint Pepe vagy Nacho esetében. Nacho erre az évre nagyon összerakta magát, keveset sérült, nagyon is gyors, stabil hátul. Egyik védőnk sem hibátlan, én őt tenném akkor a 3. védő szerepre, ha Varane a 2. Viszont, elengedném Danilot, hoznék egy szélső védőt aki mindkét oldalon jó, tartalékba meg itt szintén lehet számítani Nachora

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. március 27., hétfő 11:38

wZoLee7 írta:Ebből a Pepe pótlásos cikkből csak nekem hiányzik Varane? Vagy már el is boltolták őt? :D
Miért lenne benne Varane? A francia már Pepe előtt van a sorban, a portugál idén már inkább Nachóval versenyzett a helyért. :)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 11:38

wZoLee7 írta:Ebből a Pepe pótlásos cikkből csak nekem hiányzik Varane? Vagy már el is boltolták őt? :D
Varane szerintem alap, de pótolni kell, hogy meglegyenenek darabra. 2 kezdö szintü játékos nem elég, kell harmadik. Tehát kb így gondolom én:

idén - Pepe/Ramos/Varane - tartalék: Nacho
jövöre - Ramos/Varane/ vlaki - t: Nacho

vagy: Ramos/Varane/Nacho - ez esetben Nacho mostani szerepét kell pótolni pl Vallejoval
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 27., hétfő 11:28

Ebből a Pepe pótlásos cikkből csak nekem hiányzik Varane? Vagy már el is boltolták őt? :D

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 11:26

wZoLee7 írta:, Pérez meg gondolkodjon
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ha esetleg nem nyerünk idén semmit, elöbb költ el 300 milliót, mint hogy az utolsó szurkoló elhagyná a stadiont.

Perez olyan mint egy dohányos - igyekszik leszokni, de nagyon könnyen visszaesik bizonyos ingerek hatására.

Disclaimer:
(se Perezt se dohányzó fórumtársaimat nem szeretném ezzel megbántani. Semmi bajom a dohányosokkal, illtetve nagy becsben tartom amit Perez tett a klubunkért, emellet kitünö üzletembernek tartom)

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 27., hétfő 11:26

Szerintem sem fog jönni egyik sem a kettő közül, viszont Dembele vagy Mbappe jönni fog. :hmmm:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 27., hétfő 11:22

Hazard nem fog jönni, sem Aguero, kétlem hogy ZZ akarná ezeket az igazolásokat, Pérez meg gondolkodjon. Akkor már hozza Dembelet is kész. Iscot meg kell tartani és lehetőséget adni neki, mert ebből megint az lesz, hogy a támadó sor fullon lesz, védekezni senki nem fog, a támadók és a kp között meg kamion parkolót lehet majd üzemeltetni

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 27., hétfő 11:20

rashidm írta:
Persze hogy nem azért vettük. Csak amíg régebben egyedül CR nem védekezett (?), addig mára már szinte elől senki. Jöjjön egy Hazard, akivel eggyel több ember lenne a pályán aki szarik visszazárni?
Arra a posztra senkit sem fogunk úgy igazolni, hogy az visszazárjon. Felesleges ezen rágódni. Előre vérfrissítés kell, aki(k) gólokat szereznek.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 10:59

Berti írta:
rashidm írta: Hát nem tudom. Mennyire szokott védekezni? Vagy ő is szökőévente, mint Cr? Mert akkor tök felesleges lenne. Itt Bale-t és/vagy Cr-t el kell adni vagy megette a fene.
CRt sem azért tartottuk éveken keresztül, hogy védekezzen, mégis sikeres volt a csapat. Jó struktura mellett meg lehet engedni, hogy szarjon a védekezésre. Jól járnánk Hazarddal, bár szerintem is lennének jobb opciók is szélre. Nagyon bennevan a levegőben, hogy Perez bácsi megint elkattan és bankot robbant. :D
Inkább Mbappé jöjjön akkor - pláne ha Morata megy. Sem Hazardnak sem Agueronak nem örülnék igazán.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 27., hétfő 10:58

Berti írta:
rashidm írta: Hát nem tudom. Mennyire szokott védekezni? Vagy ő is szökőévente, mint Cr? Mert akkor tök felesleges lenne. Itt Bale-t és/vagy Cr-t el kell adni vagy megette a fene.
CRt sem azért tartottuk éveken keresztül, hogy védekezzen, mégis sikeres volt a csapat. Jó struktura mellett meg lehet engedni, hogy szarjon a védekezésre. Jól járnánk Hazarddal, bár szerintem is lennének jobb opciók is szélre. Nagyon bennevan a levegőben, hogy Perez bácsi megint elkattan és bankot robbant. :D
Persze hogy nem azért vettük. Csak amíg régebben egyedül CR nem védekezett (?), addig mára már szinte elől senki. Jöjjön egy Hazard, akivel eggyel több ember lenne a pályán aki szarik visszazárni?

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 27., hétfő 10:50

Vissza: