Én örülnék Hazarnak, végre lenne egy játékosunk Marci mellet aki játsza a focit. Az meg, h bankot robbantsunk egy 18 éves egy szezonos srácért, bármekkora tehetség is, számomra kicsit meredek.babaking írta: Inkább Mbappé jöjjön akkor - pláne ha Morata megy. Sem Hazardnak sem Agueronak nem örülnék igazán.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én idén nem érzem azt, hogy nagyobb lenne a biztonság hátul Varane játékával, mint Pepe vagy Nacho esetében. Nacho erre az évre nagyon összerakta magát, keveset sérült, nagyon is gyors, stabil hátul. Egyik védőnk sem hibátlan, én őt tenném akkor a 3. védő szerepre, ha Varane a 2. Viszont, elengedném Danilot, hoznék egy szélső védőt aki mindkét oldalon jó, tartalékba meg itt szintén lehet számítani Nachora
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Miért lenne benne Varane? A francia már Pepe előtt van a sorban, a portugál idén már inkább Nachóval versenyzett a helyért.wZoLee7 írta:Ebből a Pepe pótlásos cikkből csak nekem hiányzik Varane? Vagy már el is boltolták őt?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Varane szerintem alap, de pótolni kell, hogy meglegyenenek darabra. 2 kezdö szintü játékos nem elég, kell harmadik. Tehát kb így gondolom én:wZoLee7 írta:Ebből a Pepe pótlásos cikkből csak nekem hiányzik Varane? Vagy már el is boltolták őt?
idén - Pepe/Ramos/Varane - tartalék: Nacho
jövöre - Ramos/Varane/ vlaki - t: Nacho
vagy: Ramos/Varane/Nacho - ez esetben Nacho mostani szerepét kell pótolni pl Vallejoval
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- wZoLee7
Ebből a Pepe pótlásos cikkből csak nekem hiányzik Varane? Vagy már el is boltolták őt?
- babaking
wZoLee7 írta:, Pérez meg gondolkodjon
Ha esetleg nem nyerünk idén semmit, elöbb költ el 300 milliót, mint hogy az utolsó szurkoló elhagyná a stadiont.
Perez olyan mint egy dohányos - igyekszik leszokni, de nagyon könnyen visszaesik bizonyos ingerek hatására.
Disclaimer:
(se Perezt se dohányzó fórumtársaimat nem szeretném ezzel megbántani. Semmi bajom a dohányosokkal, illtetve nagy becsben tartom amit Perez tett a klubunkért, emellet kitünö üzletembernek tartom)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Szerintem sem fog jönni egyik sem a kettő közül, viszont Dembele vagy Mbappe jönni fog.
- wZoLee7
Hazard nem fog jönni, sem Aguero, kétlem hogy ZZ akarná ezeket az igazolásokat, Pérez meg gondolkodjon. Akkor már hozza Dembelet is kész. Iscot meg kell tartani és lehetőséget adni neki, mert ebből megint az lesz, hogy a támadó sor fullon lesz, védekezni senki nem fog, a támadók és a kp között meg kamion parkolót lehet majd üzemeltetni
Arra a posztra senkit sem fogunk úgy igazolni, hogy az visszazárjon. Felesleges ezen rágódni. Előre vérfrissítés kell, aki(k) gólokat szereznek.rashidm írta:
Persze hogy nem azért vettük. Csak amíg régebben egyedül CR nem védekezett (?), addig mára már szinte elől senki. Jöjjön egy Hazard, akivel eggyel több ember lenne a pályán aki szarik visszazárni?
- babaking
Inkább Mbappé jöjjön akkor - pláne ha Morata megy. Sem Hazardnak sem Agueronak nem örülnék igazán.Berti írta:CRt sem azért tartottuk éveken keresztül, hogy védekezzen, mégis sikeres volt a csapat. Jó struktura mellett meg lehet engedni, hogy szarjon a védekezésre. Jól járnánk Hazarddal, bár szerintem is lennének jobb opciók is szélre. Nagyon bennevan a levegőben, hogy Perez bácsi megint elkattan és bankot robbant.rashidm írta: Hát nem tudom. Mennyire szokott védekezni? Vagy ő is szökőévente, mint Cr? Mert akkor tök felesleges lenne. Itt Bale-t és/vagy Cr-t el kell adni vagy megette a fene.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Persze hogy nem azért vettük. Csak amíg régebben egyedül CR nem védekezett (?), addig mára már szinte elől senki. Jöjjön egy Hazard, akivel eggyel több ember lenne a pályán aki szarik visszazárni?Berti írta:CRt sem azért tartottuk éveken keresztül, hogy védekezzen, mégis sikeres volt a csapat. Jó struktura mellett meg lehet engedni, hogy szarjon a védekezésre. Jól járnánk Hazarddal, bár szerintem is lennének jobb opciók is szélre. Nagyon bennevan a levegőben, hogy Perez bácsi megint elkattan és bankot robbant.rashidm írta: Hát nem tudom. Mennyire szokott védekezni? Vagy ő is szökőévente, mint Cr? Mert akkor tök felesleges lenne. Itt Bale-t és/vagy Cr-t el kell adni vagy megette a fene.
CRt sem azért tartottuk éveken keresztül, hogy védekezzen, mégis sikeres volt a csapat. Jó struktura mellett meg lehet engedni, hogy szarjon a védekezésre. Jól járnánk Hazarddal, bár szerintem is lennének jobb opciók is szélre. Nagyon bennevan a levegőben, hogy Perez bácsi megint elkattan és bankot robbant.rashidm írta: Hát nem tudom. Mennyire szokott védekezni? Vagy ő is szökőévente, mint Cr? Mert akkor tök felesleges lenne. Itt Bale-t és/vagy Cr-t el kell adni vagy megette a fene.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát nem tudom. Mennyire szokott védekezni? Vagy ő is szökőévente, mint Cr? Mert akkor tök felesleges lenne. Itt Bale-t és/vagy Cr-t el kell adni vagy megette a fene.BlancoMark írta:Szerintem Hazard erkezese balszelre elkepzelheto abban az esetben, ha CR jovore konstans megy be csatarnak es ha annyit pihen amennyit kene neki. En orulnek neki, hianyzik ilyen ember aki tud a foldon jatszani es 1v1ezni, valamint vedelmet bontani.Remy írta:Hazardot hova? Ha a BBC nem megy el, akkor egy Hazardot hova raksz?
Vagy tolnánk egy ilyet?
Carvajal--Ramos----Varane--Marcelo
--------------Kroos - Modric------------
Bale------------------------------Hazard
-----------Benzema------CR------------
Ki védekezne?
- BlancoMark
Szerintem Hazard erkezese balszelre elkepzelheto abban az esetben, ha CR jovore konstans megy be csatarnak es ha annyit pihen amennyit kene neki. En orulnek neki, hianyzik ilyen ember aki tud a foldon jatszani es 1v1ezni, valamint vedelmet bontani.Remy írta:Hazardot hova? Ha a BBC nem megy el, akkor egy Hazardot hova raksz?
Vagy tolnánk egy ilyet?
Ki védekezne?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyre jobban tetszenek ezek az igazolós hírek.
Mintha így fél évvel utánunk elkezdték volna olvasgatni a forumot, félszemmel.
Iscot én tartanám és adnék neki egy új szezont, kezdőként.
Mintha így fél évvel utánunk elkezdték volna olvasgatni a forumot, félszemmel.
Iscot én tartanám és adnék neki egy új szezont, kezdőként.
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hazardot hova? Ha a BBC nem megy el, akkor egy Hazardot hova raksz?
Vagy tolnánk egy ilyet?
Ki védekezne?
Vagy tolnánk egy ilyet?
Ki védekezne?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Csak Aguerot ne...
Hazard is hülyeség lenne, mikor fiatalabb, padot jobban turo játékosok vannak a piacon.
Hazard is hülyeség lenne, mikor fiatalabb, padot jobban turo játékosok vannak a piacon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AS: Real's 2017/18 wishlist
GK - DDG or Courtois
CB - Vallejo back from loan
LB - Atleti's Theo
ST - Mbappe or Aguero if Morata is sold
Ezzel szemben a Marcánál Hazard van a toplista élén.
GK - DDG or Courtois
CB - Vallejo back from loan
LB - Atleti's Theo
ST - Mbappe or Aguero if Morata is sold
Ezzel szemben a Marcánál Hazard van a toplista élén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem új volt, most kerültem hírekhezRemy írta:Ja... azt hittem valami új. Benz lelép vagy valami...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja... azt hittem valami új. Benz lelép vagy valami...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots