PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
P. Krisz

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 18., kedd 20:00

Ugráló csöcsök technológia a legjobb beszólása. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2017. április 18., kedd 19:33

10 éves lett a Rossz PC Játékok Sorozat

legenda
aki nem ismeri a munkassagat, az potolja be! :mrgreen:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. március 30., csütörtök 11:56

BBeno írta:sztem menjd el a mediamarktba és valamelyik raktárostól kérjél ilyen pukkasztós szart :lol: :lol:

amúgy sztem ha több éves a cucc akkro senkit nem érdekel hogy nincs doboza.
Ez tűnik a legegyszerűbb megoldásnak :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 30., csütörtök 11:51

sztem menjd el a mediamarktba és valamelyik raktárostól kérjél ilyen pukkasztós szart :lol: :lol:

amúgy sztem ha több éves a cucc akkro senkit nem érdekel hogy nincs doboza.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. március 30., csütörtök 11:11

Urak, ha a régi pc-met alkatrészenként akarnám eladni, de a cuccoknak már nincs meg a doboza, az mekkora hátrányt jelent?

Illetve hol tudnék olyan kis "zacskókat" venni, amibe beleférne pl. a processzor, a vga, meg az alaplap?

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. március 27., hétfő 22:21

Csak az adept :mrgreen:

Nem tudom hányszor végigtoltam az eredeti trilógiát, először a generic soldierrel, aztán valamikor váltottam sentinelre, jó kis cloakolós headshotokat elég feelinges volt osztani.

Legutóbb már csak kipróbáltam az adeptet, és beleszerettem, főleg a 2-3-ban acél, ahol már bejönnek a biotic kombók. Ez a része nagyon jól ki lett dolgozva most is, shield nélküli ellenre golyót sem pazarlok, egy bolyba csalom őket, aztán megy a singularity - throw kombó. Shieldesekre meg pár burst a Valkyrből, esetleg 1-2 lövés a scorpionból, és goto 10, rinse and repeat.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 27., hétfő 21:19

Pisti csak a main questet nyomta, így jött ki az ilyen rövid idő.
Én most tartok 14 óránál, felváltva csinálom a fő és mellékküldiket. Csapattársakkal még nem sokat beszéltem, Suvit kezdtem el fűzni. :shifty: :lol:
Karakterben hibridet nyomatok, combat és tech.
Hogy híjják?
Bill.

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2017. március 27., hétfő 20:49

P. Krisz írta:Pist egy állat, 15-6 óra alatt kitolta. :lol:
15-6 óra alatt tényleg csak végigrohanni lehet a játékon. Jelenleg 43 óránál tartok, ebből ha a random afkolásokat levesszük, akkor marad mondjuk 35 óra, és a sztori 3/4-énél tarthatok kb. Igyekszek minden mellékküldit is megcsinálni, de még van 1-2 az első bolygón is, amiért vissza kell mennem. Egyébként rengeteget kell beszélgetni a csapattagokkal, különben elég sok mindenről lemarad az ember.

Az animációk néha furcsák, de messze nem akkora tragédia, mint ahogy felfújják (arról nem is beszélve, hogy nem új a dolog, ME3-ban is előfordult, hogy az NPC meg Shepard is full másfelé nézett, mint ahol a másik állt). A sztori meg üt, csak kicsit lassan kezdenek kiderülni a disznóságok.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. március 27., hétfő 13:48

peti_madrid írta:
Marci77 írta:Cod4-et szokott valaki meg nyomni? :D En igy 2017ben elkezdtem vele jatszani a haverjaimmal (meg idoben :lol: ),aztan hatha lenne kivel nyomni 3v3,4v4 5v5oket :)
Amint megvan az új pc-m, én újra elkezdek funolgatni, lakótársakkal már terveztük, hogy visszatérünk kicsit a hadszíntérre lövöldözni. Írok majd, ha aktuális lesz. :)
Oké :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 27., hétfő 12:58

dobd fel jofogásra meg hardveraprora egyben de írd oda hogy alkatrészenként mennyi.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. március 27., hétfő 12:44

Alkatrészenként meghirdetve sztem könnyebben eltudod adni, mint egybe.

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. március 27., hétfő 12:25

Bocs a dupláért, de eszembe jutott egy gyors kérdés.

Ha van otthon egy régi PC-m, amitől megválnék, habár sok pénzt nem várok érte, akkor megéri-e felrakni jófogásra vagy akárhova, vagy csak szimplán vigyem be egy kiskereskedésbe, aztán reménykedjek, hogy adnak érte valamennyi pénzt? :D

A konfig:
AMD Athlon X4 3.0GHz Quad-Core
4GB Kingmax DDR3 1666MHz RAM (felhúzva 2100-ig)
nVidia GTS 250 780MB DDR3 VGA
500GB HDD (ez nagyon csereérett, a végét járja már)
450W PSU
meg valami Gigabyte alaplap

Mellé "járna" egy 17"-os monitor is, csak szabaduljak meg tőle. :D

Igazából nem annyira döglött a gép, a LoL-t pl simán futtatja 80fps-en high beállításokkal, CoD2/4 fix 125fps, meg a hasonló, régebbi játékokat zökkenőmentesen futtatja a mai napig, habár a HDD haldoklása miatt hajlamos fps-dropokra.

Valakinek valami ötlete? :D Ha már kapnék érte 45-50k-t (monitorral együtt), boldog ember lennék.

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. március 27., hétfő 12:19

Marci77 írta:Cod4-et szokott valaki meg nyomni? :D En igy 2017ben elkezdtem vele jatszani a haverjaimmal (meg idoben :lol: ),aztan hatha lenne kivel nyomni 3v3,4v4 5v5oket :)
Amint megvan az új pc-m, én újra elkezdek funolgatni, lakótársakkal már terveztük, hogy visszatérünk kicsit a hadszíntérre lövöldözni. Írok majd, ha aktuális lesz. :)

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. március 27., hétfő 11:36

belenéztem én is VR-ék Mass Effectes stremébe, de nem tetszett a game, úgyhogy hanyagoltam :D de respect hogy egyhuzamba végigvitte. na majd a héten a dark souls dlc :D
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 27., hétfő 11:16

rashidm írta: Az eddigi tapasztalataim alapján, ő csak végigrohan a játékokon.
Ja, Dark Souls. :mrgreen: Arkham Knight-ot. 96%-on álltam meg. Riddler maradt egyedül hátra, de a trófeáit nem fogom összeszedni. Több időbe telne, mint az egész játék kitolása. :lol: Menjenek már.

A végére elég jó lett. Az elején döcögött, zavart a túl sok kocsikázás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 27., hétfő 11:12

P. Krisz írta:
rashidm írta: Én nézem a TheVr videókat, tolják az Andromeda-t is. Hát nekem ez a fedezékrendszer nagyon nem gyere be. Gondolkoztam raja, hogy megveszem talán, de... ezek az animációk hát hogy is mondjam, érdekesek. Sokkal többet vártam. Kis túlzással az ME3-ban jobban az arcmimikák.
Pist egy állat, 15-6 óra alatt kitolta. :lol:
A Mass Effect 1-ben jobbak a mimikák.
A fedezékrendszert átalakították, a trilógiában "manuális" volt, itt automatikusan bemegy fedezékbe. A jetpacckal viszont ki lehet dodgolni a lövések elől négy irányba és még felfele is .
Az eddigi tapasztalataim alapján, ő csak végigrohan a játékokon. Nekem a manuális jobban bejött a régebbi játékokban.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 27., hétfő 11:09

rashidm írta: Én nézem a TheVr videókat, tolják az Andromeda-t is. Hát nekem ez a fedezékrendszer nagyon nem gyere be. Gondolkoztam raja, hogy megveszem talán, de... ezek az animációk hát hogy is mondjam, érdekesek. Sokkal többet vártam. Kis túlzással az ME3-ban jobban az arcmimikák.
Pist egy állat, 15-6 óra alatt kitolta. :lol:
A Mass Effect 1-ben jobbak a mimikák.
A fedezékrendszert átalakították, a trilógiában "manuális" volt, itt automatikusan bemegy fedezékbe. A jetpacckal viszont ki lehet dodgolni a lövések elől négy irányba és még felfele is .
Hogy híjják?
Bill.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 27., hétfő 10:49

Félreértés ne essék, nekem is bejött a ME1-3-ig. Ez nekem csalódás kicsit. Majd haveromnál megnézem hogy milyen. :mrgreen:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2017. március 27., hétfő 10:42

rashidm írta:
P. Krisz írta:Mass Effect Andromeda 6 óra után.
A Mass Effect hangulat megvan benne. Scott Ryderrel vagyok, igazi nagypofájú hülyegyerek, tetszik. A többi karakter még nincs kibontva. Az ellenséges faj eddig random gonosznak tűnik. A harc szerintem az eddigi legjobb, először nem tetszett a jetpack, de hasznos tud lenni a harcban. A Frostbite engine teszi a dolgát, audiovizuálisan remek. Az animáció gyenge, az ajakszinkron furcsa, a karakterek szemei pedig külön életet élnek és olyan mintha rajzolva lennének. A rendezés sincs a helyzet magaslatán, talán rosszul vannak időzítve a szkriptek.
Én nézem a TheVr videókat, tolják az Andromeda-t is. Hát nekem ez a fedezékrendszer nagyon nem gyere be. Gondolkoztam raja, hogy megveszem talán, de... ezek az animációk hát hogy is mondjam, érdekesek. Sokkal többet vártam. Kis túlzással az ME3-ban jobban az arcmimikák.
Nekem nagyon bejön a játék... Apróbb hibák akadnak de nem rontja a játék élményt. Xboxon mondjuk vannak néha ilyen későn betöltődő textúrák ez másnál is jelen van esetleg? Annyira nem zavarók amúgy a hibák meg ritkák, de dolgoznak a javításán amúgy is. :)

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 27., hétfő 10:39

P. Krisz írta:Mass Effect Andromeda 6 óra után.
A Mass Effect hangulat megvan benne. Scott Ryderrel vagyok, igazi nagypofájú hülyegyerek, tetszik. A többi karakter még nincs kibontva. Az ellenséges faj eddig random gonosznak tűnik. A harc szerintem az eddigi legjobb, először nem tetszett a jetpack, de hasznos tud lenni a harcban. A Frostbite engine teszi a dolgát, audiovizuálisan remek. Az animáció gyenge, az ajakszinkron furcsa, a karakterek szemei pedig külön életet élnek és olyan mintha rajzolva lennének. A rendezés sincs a helyzet magaslatán, talán rosszul vannak időzítve a szkriptek.
Én nézem a TheVr videókat, tolják az Andromeda-t is. Hát nekem ez a fedezékrendszer nagyon nem gyere be. Gondolkoztam raja, hogy megveszem talán, de... ezek az animációk hát hogy is mondjam, érdekesek. Sokkal többet vártam. Kis túlzással az ME3-ban jobban az arcmimikák.

Vissza: