Karim és Morata el, Bappa és Dembelé be, kész.Realista24 írta: Cé hosszabbított, Karim hosszabbítani fog, Bale-lel nem tudom mi van, de kétlem, hogy eladjuk. 100 milliót elpacsálni egy fix padosért, idiótaság. Valahogy máshogy kellene ezt meglépni.
Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Dembele-t úgyis mi fogjuk lerabolni Dortmundból, hogy ne 13 ponttal előzzük meg őket, hanem 17-el
Viccet félretéve, szerintem a srác egyelőre nem megy sehova, és ez a helyes döntés. Fejlődnie kell, Madridban egyelőre nem lenne kezdő.
Viccet félretéve, szerintem a srác egyelőre nem megy sehova, és ez a helyes döntés. Fejlődnie kell, Madridban egyelőre nem lenne kezdő.
Kicsit elbeszélünk egymás mellett. Nekem jó Casilla, de ő is kezdő pozícióból jött el, szóval arra értettem, hogy Pacheconal se olyan jó ellenérv ez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért jött, mert Casillas elment és kellett Navas mellé egy cserekapus. Nem ugyan az.Kerlon írta: Casilla is kezdőből jött padra.
Most annyi a helyzet, hogy első számu kapust igazolnánk, attól miért kéne Casilla is távozzon, mikor lehozza azt, amit elvárnak tőle..
arról a meccsről maicon is tudna mesélni szépeket bale-ről sőt az egész inter jobboldalát hülyére verteamikor az Zanettit 3szor is megverte egy meccsen.
Jó, de mikor idejött, akkor még nyugodtan védhetett volna máshol a kezdőben 5 évig. Mondjuk szerintem ő maradni fog, szóval nem is rétem, hogy miért akarnak sokan két kapust igazolni.
Hazard meg jöhetne, de C akkor csatár, de inkább távozó. A legnagyobb név távozna, de azért egy elég nagy érkezne is. Amúgy is C-t kéne csatárba tenni, mert ott kevesebb kárt okoz, Bale-t meg vissza balra. Most néztem meg nem rég, amikor az Zanettit 3szor is megverte egy meccsen.
Hazard meg jöhetne, de C akkor csatár, de inkább távozó. A legnagyobb név távozna, de azért egy elég nagy érkezne is. Amúgy is C-t kéne csatárba tenni, mert ott kevesebb kárt okoz, Bale-t meg vissza balra. Most néztem meg nem rég, amikor az Zanettit 3szor is megverte egy meccsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Casilla idén 31 lesz, neki már nincsenek nagy tervei szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Casilla is kezdőből jött padra.Berti írta:Az szépMorataMartin írta:Nyáron egy ilyennek örülnék a legjobban, ha összejönne: Dommarumma, Pachecho, Vallejo, Marcos Llorente, Diego Llorente, egy bal hátvéd.
Távozók: Navas, Casilla, Yanez, Coentrao, Danilo, James, Mayoral (kölcsönbe), Mariano (kölcsönbe), Kovacic (kölcsönbe?).
Pacheco kezdőt küzdött ki magának, de hozzuk el második számu kapusnak, mikor Casilla jól hozza a szerepét.
Diego Llorente is kezdő lett, de jöjjön hozzánk 6. számunak
DoMMarumma, Vallejo, Marcos még okés is lenne.
K
K
- ateeemadrid
Egy szezonra még otthagyhatnánk a Monacoba, utána szerintem már érdemes lenne elhozni, 2 év múlva már Cé is biztos kevesebbet hisztizne, ha lecserélnék vagy nem kezdene minden meccsen. Plusz Bale sérülékenysége is plusz egy tényező, ami miatt játszhatna valószínűleg eleget.
Mondjuk én sem láttam még sokat játszani, csak pár meccsen a BL-ben, de ott ügyes volt. Habár abban nem vagyok biztos, hogy a Dortmundos Dembelé srácnál jobb lenne, ettől függetlenül bármelyiküknek örülnék majd idővel.
Viszont Hazardról cikkeznek most rendesen, lehet tényleg ő lesz az 1. számú célpont.
Mondjuk én sem láttam még sokat játszani, csak pár meccsen a BL-ben, de ott ügyes volt. Habár abban nem vagyok biztos, hogy a Dortmundos Dembelé srácnál jobb lenne, ettől függetlenül bármelyiküknek örülnék majd idővel.
Viszont Hazardról cikkeznek most rendesen, lehet tényleg ő lesz az 1. számú célpont.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cé hosszabbított, Karim hosszabbítani fog, Bale-lel nem tudom mi van, de kétlem, hogy eladjuk. 100 milliót elpacsálni egy fix padosért, idiótaság. Valahogy máshogy kellene ezt meglépni.Remy írta:Kezdek megnyugodni. Lesz nekünk Bappénk. Megállás nélkül jönnek róla a hírek. Most ez a Ramosos is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kezdek megnyugodni. Lesz nekünk Bappénk. Megállás nélkül jönnek róla a hírek. Most ez a Ramosos is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Top 3 elméletileg.tehat top3?
De igazából a 70 milla kellően sanszos, az utolsó 10 millió tényleg csak ajándék...A Monaco is 70 millióval számolhatott nagyjából...
Ilyenformán amúgy Mbappe esetén sem hiszem, hogy valami kamu bónuszokkal el lehet kápráztatni a Monacot, ők a biztos bónuszokkal fogják belőni a játékos árát. Aztán a vevő nyomhatja a szöveget, hogy a játékos csak 30 millió volt, mert minden más bónusz...pl az első edzésen való részvétel még 50 millió....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Benzema will also renew until 2022.Carvajal és Marcelo is szerződéshosszabbítás előtt http://madridom.hu/?p=99955 #halamadrid #realmadrid
Mbappe: "I know that Zidane scored on his first (France) cap whereas I did not, that tells me that I've a lot still to do."
Okos fiú.
Benő segítek, bár már úgyis kigoogliztad:
and €10m (£7.7m) more if the player is ever nominated for the Ballon d'Or award.
És továbbra is hülyeség, amit írtál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tehat top3?V. Mester 77 írta:Amennyire nekem sikerült értelmezni akkor nem kell, h aranylabdás legyen. Elég ha csak a listán vanBBeno írta:de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.
vagy top10?
Az szépMorataMartin írta:Nyáron egy ilyennek örülnék a legjobban, ha összejönne: Dommarumma, Pachecho, Vallejo, Marcos Llorente, Diego Llorente, egy bal hátvéd.
Távozók: Navas, Casilla, Yanez, Coentrao, Danilo, James, Mayoral (kölcsönbe), Mariano (kölcsönbe), Kovacic (kölcsönbe?).
Pacheco kezdőt küzdött ki magának, de hozzuk el második számu kapusnak, mikor Casilla jól hozza a szerepét.
Diego Llorente is kezdő lett, de jöjjön hozzánk 6. számunak
DoMMarumma, Vallejo, Marcos még okés is lenne.
- ikarus93
+ még 3 kenyérpiritót is odaraknék opciónak, ahogy a Barca szokta.Realista24 írta:Fel lehet építeni a 100 milliós vételárat okosan is. 50-60 a gyerek, tobbi opció ami ha teljesül az nekünk csak azt mutatja hogy megérte.
Évi 30 kezdotagsag, Aranylabda, Bl győzelem, 30 gól, stb stb.
Nem vágom a srácot, de én inkább Dembelére repülnék rá először, de még egyszer mondom nem ismerem az Mbappe gyereket.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Mester77
Amennyire nekem sikerült értelmezni akkor nem kell, h aranylabdás legyen. Elég ha csak a listán vanBBeno írta:de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
omg... igen az aztán kapuspáros lenne egyből és ezek szerint úgy képzeled el, hogy 6db középhátvédünk legyen vagy ha Nacho a jobbhátvéd akkor is Ramos, Varane, Pepe, Vallejo, Llorente... a Kovacic kölcsönbe? részről már nem is nyilvánítok véleményt... 5db (6) középhátvéd két poszta és 5db középső középpályás 3posztra amiből az egyik a kölcsönből visszatérő Llorente a másik meg Isco aki még mindig próbál KK lenni de még mindig nem az igazi ott... tervek a javából. ja és támadóposzton maradjon minden a régiben...MorataMartin írta:Nyáron egy ilyennek örülnék a legjobban, ha összejönne: Dommarumma, Pachecho, Vallejo, Marcos Llorente, Diego Llorente, egy bal hátvéd.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.
Melyik tétel ne lenne meg neki a jövőben?
Szerintem mindegyik majdhogynem fix.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nyáron egy ilyennek örülnék a legjobban, ha összejönne: Dommarumma, Pachecho, Vallejo, Marcos Llorente, Diego Llorente, egy bal hátvéd.