Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Na, alakul ez. Kaka lelépése a nyár híre, jobb, mint Neymar vagy Bale átigazolása.
Coentrao megy, Siqueira jön és én még Jesét eltenném a Malagába egy évre kölcsönbe és kész.
Casillas - Lopez
Carvajal - Arbeloa
Ramos - Nacho
Varane - Pepe
Marcelo - Siqueira
Khedira - Casemiro
Modric - Illarra (- Alonso)
Isco - Özil
Bale - Di Maria
Ronaldo
Benzema - Morata
Coentrao megy, Siqueira jön és én még Jesét eltenném a Malagába egy évre kölcsönbe és kész.
Casillas - Lopez
Carvajal - Arbeloa
Ramos - Nacho
Varane - Pepe
Marcelo - Siqueira
Khedira - Casemiro
Modric - Illarra (- Alonso)
Isco - Özil
Bale - Di Maria
Ronaldo
Benzema - Morata
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
-
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Egyetértek a felállásokkal amiket írtatok. Az én tippem az h Jesé többet fog játszani Benzema kárára legink mint ah gondoljuk (szerencsére)
Bale ki lesz próbálva jobb oldalon ez biztos kérdés milyen lesz ott. Nagy kérdés persze h Di Maria v Kaka elmegy e még szeptemberig v sem.
Bale akár játszhat a 4-4-2ben bal szélen és Cr úgyis fent lesz Benzemával v Jesével.
Illara nem soká visszatér akk viszont sztem Casemiro lesz a cserénk Modric biztos h kezdeni fog és a legnagyobb kérdés nekem nem Bale helye hanem h Özil hol és mennyit fog játszani?! Kakat Di Mariat ki lehet hagyni senkit se érdekelnek de h Özilt nem az biztos Carlo papa nagy feladata lesz mindezt megoldani:) Casillas védeni fog ez biztos az lehet h Lopez is fog de Ancelotti nem Mourinho h 1 kapussal védesse végig a szezont!
Casillas,Lopez
Carvajal Ramos Varane Marcelo
Modric
Illaramendi Isco
Bale Roni
Jesé
Bale ki lesz próbálva jobb oldalon ez biztos kérdés milyen lesz ott. Nagy kérdés persze h Di Maria v Kaka elmegy e még szeptemberig v sem.
Bale akár játszhat a 4-4-2ben bal szélen és Cr úgyis fent lesz Benzemával v Jesével.
Illara nem soká visszatér akk viszont sztem Casemiro lesz a cserénk Modric biztos h kezdeni fog és a legnagyobb kérdés nekem nem Bale helye hanem h Özil hol és mennyit fog játszani?! Kakat Di Mariat ki lehet hagyni senkit se érdekelnek de h Özilt nem az biztos Carlo papa nagy feladata lesz mindezt megoldani:) Casillas védeni fog ez biztos az lehet h Lopez is fog de Ancelotti nem Mourinho h 1 kapussal védesse végig a szezont!
Casillas,Lopez
Carvajal Ramos Varane Marcelo
Modric
Illaramendi Isco
Bale Roni
Jesé
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mou megvette Williant én ebből arra következtetek hogy nem igazán számít Mata szolgálataira (első meccsen is De Bruyne kezdett, a sajtó is írkált hasonlót) szóval Özil mehet Mata jöhet
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Casillasnak kell kezdenie hogy a sajtó elkussoljon kicsit. A formájával sincs gond, ha tényleg nincs semmi gond a kapusok terén ő fog kezdeni. A többivel teljesen egyet értek...2. félidőben meg beállhatna Bale ha hivatalos lesz, ha nem akkor DM, Özil, és Moratatubatibi írta:Granada ellen:
--------------------Diego Lopez/Casillas---------------------------
------Pepe-----------------------------------------S.Ramos---------
Carvajal-------------------------------------------------------Marcelo
-----------------------------Casemiro---------------------------------
-----------------Modric-----------------------Isco----------------------
Jesé-------------------------------------------------------C.Ronaldo
---------------------------------Benzema-------------------------------
Granada ellen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."
jövőhéten,ha már Bale ittlesz:
---------------------Casillas---------------------------
---------Pepe--------------------S.Ramos-------------
Carvajal----------------------------------------Marcelo
-----------------------Casemiro--------------------------
-------------Modric-----------------Isco--------------------
Bale-------------------------------------------------C.Ronaldo
--------------------------Benzema------------------------------
Csereként beszállva egy kis lendület: Di Maria,Jesé,Özil
---------------------Casillas---------------------------
---------Pepe--------------------S.Ramos-------------
Carvajal----------------------------------------Marcelo
-----------------------Casemiro--------------------------
-------------Modric-----------------Isco--------------------
Bale-------------------------------------------------C.Ronaldo
--------------------------Benzema------------------------------
Csereként beszállva egy kis lendület: Di Maria,Jesé,Özil
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
de épp ez az hogy özil és Isco előrébb támadó középpályát játszana, ha lehet özil kicsit előrébb isHiguain írta:Özil helyett Modric lesz és így is van rendjén az nem özil posztja ott hátrébb.wZoLee7 írta: --------------------------------Iker/Lopez--------------------------------
Carvajal-------------Pepe------------------Ramos-------------Marcelo
(Arbeola)----------(Varane)---------------(Nacho)------------(Bale)
------------------------Alonso(Illara,Casemiro)-------------------------
---------Özil/Modric------------------------Isco/Kaka------------------
-Bale/DM-----------------------------------------------------CR/Jesé---
----------------------------Benzema/Morata-----------------------------
Varane is 100% kezdő lesz amint felépül.
Case inkább modric cseréje lehet Isco mögé meg Özil lesz. Kaká nem tudná ebben a rendzserben pótolni Iscot.
Özil helyett Modric lesz és így is van rendjén az nem özil posztja ott hátrébb.wZoLee7 írta: --------------------------------Iker/Lopez--------------------------------
Varane is 100% kezdő lesz amint felépül.
Case inkább modric cseréje lehet Isco mögé meg Özil lesz. Kaká nem tudná ebben a rendzserben pótolni Iscot.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- wZoLee7
Géci írta:Totál ugyan ezt akartam leírni, csak mondom mielőtt leírom elolvasom mit írt a nép... Erre megelőztél ... Mostanság nagyon is azt látom, hogy inkább adja tovább mint, hogy bombázgasson össze vissza... Iscoval meg Marceloval nagyon jól játszik össze. bár Iscoval még nem mindig érzik egymást, de ez idővel kialakul... Bale idejön és elkezdi szokni a légkört kicsit. Edzésen összekomálnak és ebben Modric is segíteni fog neki, ebben biztos vagyok... Néztem pár Spurs edzést és Bale is eléggé az a ökörködő tipus amúgy... Meglepne, ha rosszul jönnének ki . Na mindegy... Lassan kiderül.Gascoigne írta:Nekem az a tapasztalatom, hogy Ronaldo önzőzése egyáltalán nem rivalizálásra, éppen ellenkezőleg, egyszerű bizalomhiányra vezethető vissza. Az igazán jó játékosokkal remekül megvan. Meg lehet nézni, amikor Kaká a pályán volt, neki szórta a forintos passzokat, egyérintőzött vele, adta neki folyamatosan a labdákat, kérni se kellett. Hasonló volt a helyzet Manchesterben is Rooney-val. Ha Bale megüti azt a szintet, amit Cé elvár, szerintem nem lesznek bajok.
Azon gondolkodok, hogy nem is leszünk annyira tele, mert konkrétan mindenkinek lesz cseréje... Főleg, ha tényleg jön Bale meg Siqera...
...............................Casillas/Jesus......................................
------------------------------------Lopez------------------------------------------
.Arbeloa............Pepe.......................Nacho..................Siqera?.
-Carvajal--------Varane---------------------Ramos------------------Marcelo--
.....Khedira...............Illarramendi/Alonso.......................Özil......
-----Modric----------------------Casemiro-----------------------------Isco------
...DM...........................Jesé/Morata..........................Kaká.....
----Bale--------------------------Benzema----------------------------CR--------
Cherysevel nem tudom, hogy mi lesz, de szerintem megy kölcsönbe... Kaká jövőre ingyen távozik, Jesé/Morata párosnak meg szerintem idén bizonyítani kell és aki alkot az marad, de ez csak 1 tipp, de az is lehet, hogy mivel Kaká lép így marad mind a kettő, bár jobban örülnék, ha Morata lépne... 25-en vagyunk ami ideális szerintem...
--------------------------------Iker/Lopez--------------------------------
Ehhez mit szólsz? 3. kapust nem írtam oda, a védők közül meg már Coentraot elkönyveltem távozónak. Arbeolanak és Varane-nak kicsit több lehetőséget adnák (ha Varane jó formában lesz többször is kezdőbe vele). 1 védekező középpályás, Xabi az első számú ha 100%-os, utána Illara és Casemiro, Illara formájáról kb semmit nem tudunk. 2 támadó középpályást tennék, ez csak példa de a 4 felsorolt játékost cserélgetném ott. A szélek egyértelműek, szerintem Jesé szélsőnek sokkal jobb lenne, de lehet inkább kölcsön kéne adni. A csatár poszt meg magáért beszél.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Totál ugyan ezt akartam leírni, csak mondom mielőtt leírom elolvasom mit írt a nép... Erre megelőztél ... Mostanság nagyon is azt látom, hogy inkább adja tovább mint, hogy bombázgasson össze vissza... Iscoval meg Marceloval nagyon jól játszik össze. bár Iscoval még nem mindig érzik egymást, de ez idővel kialakul... Bale idejön és elkezdi szokni a légkört kicsit. Edzésen összekomálnak és ebben Modric is segíteni fog neki, ebben biztos vagyok... Néztem pár Spurs edzést és Bale is eléggé az a ökörködő tipus amúgy... Meglepne, ha rosszul jönnének ki . Na mindegy... Lassan kiderül.Gascoigne írta:Nekem az a tapasztalatom, hogy Ronaldo önzőzése egyáltalán nem rivalizálásra, éppen ellenkezőleg, egyszerű bizalomhiányra vezethető vissza. Az igazán jó játékosokkal remekül megvan. Meg lehet nézni, amikor Kaká a pályán volt, neki szórta a forintos passzokat, egyérintőzött vele, adta neki folyamatosan a labdákat, kérni se kellett. Hasonló volt a helyzet Manchesterben is Rooney-val. Ha Bale megüti azt a szintet, amit Cé elvár, szerintem nem lesznek bajok.
Azon gondolkodok, hogy nem is leszünk annyira tele, mert konkrétan mindenkinek lesz cseréje... Főleg, ha tényleg jön Bale meg Siqera...
...............................Casillas/Jesus......................................
------------------------------------Lopez------------------------------------------
.Arbeloa............Pepe.......................Nacho..................Siqera?.
-Carvajal--------Varane---------------------Ramos------------------Marcelo--
.....Khedira...............Illarramendi/Alonso.......................Özil......
-----Modric----------------------Casemiro-----------------------------Isco------
...DM...........................Jesé/Morata..........................Kaká.....
----Bale--------------------------Benzema----------------------------CR--------
Cherysevel nem tudom, hogy mi lesz, de szerintem megy kölcsönbe... Kaká jövőre ingyen távozik, Jesé/Morata párosnak meg szerintem idén bizonyítani kell és aki alkot az marad, de ez csak 1 tipp, de az is lehet, hogy mivel Kaká lép így marad mind a kettő, bár jobban örülnék, ha Morata lépne... 25-en vagyunk ami ideális szerintem...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Persze, hogy nem. Nem is mondtam, hogy az. De nem is lett:Kerlon írta:Az, hogy Benzema több gólpasszt adott az nem Özil hátránya. :):)
Attól, hogy még nem bírom Özilt, még nem kell mindent támadásnak venni, amit róla írok. De majd most...Gabi-Roni7 írta:gólpassz király minden évben
Nem, nem vagyok olyan.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nekem az a tapasztalatom, hogy Ronaldo önzőzése egyáltalán nem rivalizálásra, éppen ellenkezőleg, egyszerű bizalomhiányra vezethető vissza. Az igazán jó játékosokkal remekül megvan. Meg lehet nézni, amikor Kaká a pályán volt, neki szórta a forintos passzokat, egyérintőzött vele, adta neki folyamatosan a labdákat, kérni se kellett. Hasonló volt a helyzet Manchesterben is Rooney-val. Ha Bale megüti azt a szintet, amit Cé elvár, szerintem nem lesznek bajok.
- wZoLee7
Hát amik most voltak szabadrúgások azok szerintem Mesutnak túl messze estek, mert ő inkább okosan csavarja, mint erőből...[/quote]wZoLee7 írta:Azért én erősen elgondolkodnék azon, hogy ki rúgja majd a szabad rúgásokat. Megnéztem Bale összes gólját az előző szezonban, a nagyját a 16-oson kívülről szerezte. Nem tudom neki milyen a szabadrúgás statisztikája, de legyünk őszinték, néha CR helyett Özil is rúghatná, mert 1 dolog, hogy szerez belőle gólokat, de a nagyját ellövi a nézőknek (aztán meg törnek a csontok ).
ez igaz, de szerintem ha Bale rúgná a szabadokat és CR ott állna készen a fejesre vagy kipattanóra az nagyon hatékony lenne. CR ha szagot fog tapad a labdához mintha mágnes vonzaná
Elég nagy a pálya, megfognak. Bale nem fog hisztizni, ha kicsit be kell állni CR mögé, viszont szerintem Ronaldo vérprofi, szóval ő se fog, ha a walesinek fog döcögni a szekér, bár tuti lehozza majd a katalán sport, hogy szomorú.niden6 írta:Nem tudom mennyire fog megférni egymás mellett Bale és CR...
Hát amik most voltak szabadrúgások azok szerintem Mesutnak túl messze estek, mert ő inkább okosan csavarja, mint erőből...wZoLee7 írta:Azért én erősen elgondolkodnék azon, hogy ki rúgja majd a szabad rúgásokat. Megnéztem Bale összes gólját az előző szezonban, a nagyját a 16-oson kívülről szerezte. Nem tudom neki milyen a szabadrúgás statisztikája, de legyünk őszinték, néha CR helyett Özil is rúghatná, mert 1 dolog, hogy szerez belőle gólokat, de a nagyját ellövi a nézőknek (aztán meg törnek a csontok ).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ebben van valami, mert annyi próbálkozásból elég kevés gólt szerzett. Lehet bármelyik user a fórumról, akinek van egy kis lövőtechnikája hozná ezeket a statokat. Szigorúan a szabadrúgásokra leszűkítve a dolgot, természetesenwZoLee7 írta:Azért én erősen elgondolkodnék azon, hogy ki rúgja majd a szabad rúgásokat. Megnéztem Bale összes gólját az előző szezonban, a nagyját a 16-oson kívülről szerezte. Nem tudom neki milyen a szabadrúgás statisztikája, de legyünk őszinték, néha CR helyett Özil is rúghatná, mert 1 dolog, hogy szerez belőle gólokat, de a nagyját ellövi a nézőknek (aztán meg törnek a csontok ).
Merci Zizou!
- wZoLee7
Azért én erősen elgondolkodnék azon, hogy ki rúgja majd a szabad rúgásokat. Megnéztem Bale összes gólját az előző szezonban, a nagyját a 16-oson kívülről szerezte. Nem tudom neki milyen a szabadrúgás statisztikája, de legyünk őszinték, néha CR helyett Özil is rúghatná, mert 1 dolog, hogy szerez belőle gólokat, de a nagyját ellövi a nézőknek (aztán meg törnek a csontok ).
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Nem tudom mennyire fog megférni egymás mellett Bale és CR...
Az, hogy Benzema több gólpasszt adott az nem Özil hátránya. :):)Toky írta:Ha csak ezen múlna.Gabi-Roni7 írta:Bale jó lesz jobbra. Tele lesz bizonyítási vággyal.
Egyrészt Alonso mélyebben játszik, onnan lényegesen nehezebb gólpasszt adni, másrészről nem ez a fő feladata.Gabi-Roni7 írta:Özilbe biztos vok h összekapja magát nem hiába gólpassz király minden évben ott ahol van Iniesta,Xavi,X alonso ;)
Özil tényleg sok gólpasszt ad, de azért tavaly Benzema többet adott. (20-19-re nyert a francia minden sorozatot figyelembe véve a realmadrid.com szerint.)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha csak ezen múlna.Gabi-Roni7 írta:Bale jó lesz jobbra. Tele lesz bizonyítási vággyal.
Egyrészt Alonso mélyebben játszik, onnan lényegesen nehezebb gólpasszt adni, másrészről nem ez a fő feladata.Gabi-Roni7 írta:Özilbe biztos vok h összekapja magát nem hiába gólpassz király minden évben ott ahol van Iniesta,Xavi,X alonso ;)
Özil tényleg sok gólpasszt ad, de azért tavaly Benzema többet adott. (20-19-re nyert a francia minden sorozatot figyelembe véve a realmadrid.com szerint.)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Szerintem is Jesé menne kölcsönbe, azt nem tudom viszont, hogy Coentrao helyére keresnének-e valakit. Mondjuk még az is érdekes lesz, hogy mi lesz Özillel, mert ha Isco nem áll le a jó teljesítménnyel, akkor neki is lehet, hogy reszeltek. Di María szerintem maradna akkor is, ha Bale jön. Eddig is inkább a német volt erőltetve ott, pedig neki nem is az a posztja.Fenomen írta:Ha jön Bale szerintetek ki fog távozni vagy egyáltalán távozni fog valaki a támadók közül?
Úgy gondolom, hogy az alábbi játékosok érinthetetlenek: Ronaldo, Benzema, Isco.
Özilt egy jó ajánlat esetén elengednék, ahogy Kaka-t is, más kérdés, hogy őt senki nem fogja leigazolni.
Di Maria lenyilatkozta, hogy marad, de ha jön Bale, akkor előbb raknák ki őt, mint Özilt, pedig ő jobb lenne Bale cseréjeként, mint a német.
Hátulról Coentrao távozhat, belevonva a Bale transzferba, de akkor őt is pótolni kellene, mert Bale nem fog bhv-t játszani, ha Marcelo sérült lesz.
Jesé szerintem elmenne kölcsönbe.