Könnyen kideríthetjük.CS0ki írta:Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.
)
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Donnarumma nem bírná még el a nyomást Madridba, itt nem fér bele a hiba mert azonnal rászáll a sajtó is és a játékosok is.
Elég megnézni Keylort, ide DDG kell, Donnarumma még előtte megjárja a Juvét és utána jön majd ide.
Elég megnézni Keylort, ide DDG kell, Donnarumma még előtte megjárja a Juvét és utána jön majd ide.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Én csak miatta néztem a szezonban néhány Milan meccset és bátran állítom, hogy magas szinten végzi a dolgát. Összehasonlítani nem igazán lehet De Geaval, mert ugyebár közel nem egyforma a két bajnokság. Statisztikák alapján sokkal jobb az olasz. (Ha ez számít valamit)CS0ki írta:
Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.
Egyébként milyen ez az olasz gyerek? Sokat nem láttam játszani, és akko még finom voltam. Ha magas szintet hoz ilyen fiatalon, az nagy dolog, de nem ugyanaz, mint világklasszis szintet hozni mindegy hány évesen. Semmi sem garabtálja a folyamatos fejlődést az idő előrehaladtával. Szóval nálam csak akkor lépne De gea elé az olasz, ha már most is hoz nagyjából olyan szintet, és tényleg a legjobbak között van már most is. Ha a hype a kora miatt van, akkor nem érdekel.
szrk.
Donnarumma mellett szól, hogyha minden jól menne, akkor jó 15 évig nem lenne kapuskérdés. DDG mellett meg ott van, hogy spanyol és sokkal tapasztaltabb elit szinten.
szerintem sokkal inkább csapattárskként kezelnék ddg-t mint az olaszt. ő egy gyerek. mindig őt fogják elővenni a kapott góloknál ami nem tesz jó. milanban kinőtte magát és szerintem egy szinten van a hierarchiában a többivel. itt nem lenne. ide egy érett ddg- kell ha kell.
- nzooli93
Eleg kiemelkedo stabil szintet hoz le. Lehet a milan akarmilyen godorben egy kvazi gyerekre nem biznak az elsoszamu kapusposztot csak ugy.CS0ki írta:Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.
Egyébként milyen ez az olasz gyerek? Sokat nem láttam játszani, és akko még finom voltam. Ha magas szintet hoz ilyen fiatalon, az nagy dolog, de nem ugyanaz, mint világklasszis szintet hozni mindegy hány évesen. Semmi sem garabtálja a folyamatos fejlődést az idő előrehaladtával. Szóval nálam csak akkor lépne De gea elé az olasz, ha már most is hoz nagyjából olyan szintet, és tényleg a legjobbak között van már most is. Ha a hype a kora miatt van, akkor nem érdekel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagy tehetség, nagy jövővel, plusz Raiola az ügynöke. Húzza szépen felfelé mint Pogbat.CS0ki írta:Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.
Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.istimester írta: Miért?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Miért?Berti írta:Mekkora fricska lenne ha nyáron hoznánk De Geat, a MU meg lecsapna Donnarummara
Szerencsére nem olyan hülye hogy bármi mást mondjon erről a szezon közepén.El Unico írta: Bar Zizu szerint nincs kapuskerdes.
tehát akkor ő sem jön. mint az új zlatan.Alan egyre közelebb a Realhoz
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem biztos hogy igy van, de nekem Hazard jateka majdnem olyan, mint Iscoe. A kulonbseget abban latom, hogy Hazard jobban erzi magat a szeleken is. Egyebkent en nem latom, hogy nalunk fog kikotni a belga. James helyett jo lenne, de az nem segitene Isconak. Mondjuk, en eleve kezdobe tennek Iscot, mar regota vagyok egy olyan felallasra, amiben ket csatarral jatszunk, es mogottuk Isco szervezi a jatekot, kozel a kapuhoz.
Mbappet szinten nem erzem, hogy nalunk fog kikotni. Talan akkor valosulhat meg a transzfer, ha Perezek megszerzik ot felkeszulve arra, hogy CR hamarosan, tehat pl. 2018-ban lelep. Meg ugy is el tudom kepzelni, hogy eloszerzodest kotunk.
De Gea realis, ha Courtois nem megszerezheto.
Bar Zizu szerint nincs kapuskerdes.
Danilo es James a ket kerekkoto, oket mindenkepp elpasszolnam. Morata meg magatol fog elmenni, nem hinnem, hogy elegedett lenne. A statja egesz jo, de nincs eleget a palyan, es Benzema minden esetben elso szamu, es az is lesz, amig itt van.
Aubameyangrol pedig nincsenek hirek.
Mbappet szinten nem erzem, hogy nalunk fog kikotni. Talan akkor valosulhat meg a transzfer, ha Perezek megszerzik ot felkeszulve arra, hogy CR hamarosan, tehat pl. 2018-ban lelep. Meg ugy is el tudom kepzelni, hogy eloszerzodest kotunk.
De Gea realis, ha Courtois nem megszerezheto.
Bar Zizu szerint nincs kapuskerdes.
Danilo es James a ket kerekkoto, oket mindenkepp elpasszolnam. Morata meg magatol fog elmenni, nem hinnem, hogy elegedett lenne. A statja egesz jo, de nincs eleget a palyan, es Benzema minden esetben elso szamu, es az is lesz, amig itt van.
Aubameyangrol pedig nincsenek hirek.
Mekkora fricska lenne ha nyáron hoznánk De Geat, a MU meg lecsapna Donnarummara
- nzooli93
Gondolom sportigazgato ott is. Ott jobban tudja ervenyesiteni azt amit sevillaba csinalt. Olcson "noname" emberek akik aztan nagyklubokba valo jatekosok lesznek. Roma olyan nagy osszegekert nem tud igazolni mint a inter,meg a juve. Igy marad a kisebb erteku tehetsegek. Ezek alapjan gondolom nagyon orulnenek sevilla sportigazgatojanak.BBeno írta:monchi elvileg a romához megy. milyen pozit kapott ott? ennyire nem vonzó a Madrid?
monchi elvileg a romához megy. milyen pozit kapott ott? ennyire nem vonzó a Madrid?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én csak realista vagyok, annak a sornak nem lenne elég perez izé marketingértéke, nem fog megvalósulni. Illetve a gólokat se biztos hogy úgy szállítanák.
Ha komolyra fordítom a szót, mindkét franciát akkor hoznám, ha Bale meg Morata megy el. Ha Morata meg mondjuk James, akkor csak az egyiket. Cé biztosan nem fog távozni, mellé meg kell pakkba Benzema is.
Ha komolyra fordítom a szót, mindkét franciát akkor hoznám, ha Bale meg Morata megy el. Ha Morata meg mondjuk James, akkor csak az egyiket. Cé biztosan nem fog távozni, mellé meg kell pakkba Benzema is.
Nem illik.
Karimot elengedni... Ejnye bejnye. Ct kéne elengedni Morataval és helyükre jöhetne a két fiatal francia. Álombú ki
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kovezzetek meg, de en Casillat kezdetnem most, aztan meglatjuk, h egy kis padozas mennyire tenne helyre Navast.
Hazard csak akkor jojjon, ha Bale es CR tavozik....ami valoszinuleg nem fog megtortenni.
Nem lenne rossz egy Hazard-Benzema(Mpappe)-Dembele harmas elol, mogottukaz Isco-Kroos/Modric-Llorente kp-val...de igazabol Asensio is eleglenne baloldalra, Moratat meg lebizniszelnem inkabb Kantera, mint sem Hazardra....wake up
Hazard csak akkor jojjon, ha Bale es CR tavozik....ami valoszinuleg nem fog megtortenni.
Nem lenne rossz egy Hazard-Benzema(Mpappe)-Dembele harmas elol, mogottukaz Isco-Kroos/Modric-Llorente kp-val...de igazabol Asensio is eleglenne baloldalra, Moratat meg lebizniszelnem inkabb Kantera, mint sem Hazardra....wake up
En megteszem mindkettovel, ha ezt szeretned.Majd az uj moderátor kivag legközelebb egy ilyenert. Szólok elore.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem vágom én ki, mert igaza van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd az uj moderátor kivag legközelebb egy ilyenert. Szólok elore.ziro4vr írta:Karim és Morata el, Bappa és Dembelé be, kész.Realista24 írta: Cé hosszabbított, Karim hosszabbítani fog, Bale-lel nem tudom mi van, de kétlem, hogy eladjuk. 100 milliót elpacsálni egy fix padosért, idiótaság. Valahogy máshogy kellene ezt meglépni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema