Real Madrid vs. Barcelona
- BlancoMark
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Igen, ráadásul a következő fordulóban mennek az Urukhoz, ha ott is kikapnak akkor végképp veszélyben lesz a kijutásuk. Egyébként megkérdezném milyen szakmai munka folyik ott, amikor ezzel a kerettel csak az 5. helyen állnak a zónájukban és simán kikapnak 2-0-ra attól a Bolíviától, aki addig 13 meccsen mindössze 7 pontot gyűjtött, de ez már nagyon off.
Hogy on is legyen:
Pique nem tudom miről beszél, de én nem nagyon emlékszem semmilyen Marcelo vagy Ramos nyilatkozatra, sőt továbbmegyek:
mióta Mourinho elment nem is emlékszem bármilyen nyilatkozatra Realos részről, amiben bármikor provokálták volna a Barcát előzmények nélkül. De hát mindig a legnagyobbakról beszél mindenki, ezen nincs semmi meglepő.
Egyébként Pique fiú biztos vagyok benne, hogy olvasgat fórumokat meg kommenteket mert ugyanazokat a hülyeségeket és összeesküvés elméleteket lövi mint az új 13-14 éves katalán szurkolói generáció.
Hogy on is legyen:
Pique nem tudom miről beszél, de én nem nagyon emlékszem semmilyen Marcelo vagy Ramos nyilatkozatra, sőt továbbmegyek:
mióta Mourinho elment nem is emlékszem bármilyen nyilatkozatra Realos részről, amiben bármikor provokálták volna a Barcát előzmények nélkül. De hát mindig a legnagyobbakról beszél mindenki, ezen nincs semmi meglepő.
Egyébként Pique fiú biztos vagyok benne, hogy olvasgat fórumokat meg kommenteket mert ugyanazokat a hülyeségeket és összeesküvés elméleteket lövi mint az új 13-14 éves katalán szurkolói generáció.
Ezaz az emberen már csak röhögni lehet.Realista24 írta:A katalánok szerint Messi azért kapott négy meccset, mert nem ment el az Aranylabda gálára
Piqué meg megint elemében volt...
Azért remélem megint kap pár meccset mert megint bírózott. Vagy ezért most nem kaphat, mert nem konkrét embert kritizált?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tegnap kiszoptak, nincsenek is kvalifikációt érő helyen.Anthony írta:Legalább egy jó hír!rashidm írta:Akkor így hogy kiesett Messi, nem jutnak ki a vb-re?
Ha kikaptak volna Chiletől akkor egész reális forgatókönyv lenne, de így most elég jól állnak ha nem tévedek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egy pillanatra felhuzott...aztan en is hanytam egyet es rajottem hogy nem is kulonbozik annyira ami kijon belolunk.Realista24 írta:Piqué meg megint elemében volt...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A katalánok szerint Messi azért kapott négy meccset, mert nem ment el az Aranylabda gálára
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
Nagyot nevetnék ha közben kiesne Argentína. Újabb nyugdíjba vonulás
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Legalább egy jó hír!rashidm írta:Akkor így hogy kiesett Messi, nem jutnak ki a vb-re?
Ha kikaptak volna Chiletől akkor egész reális forgatókönyv lenne, de így most elég jól állnak ha nem tévedek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ennek az ügynek sosem lesz végeDIS seeking five years in jail for Neymar
For Neymar alone, lawyers for the fund are seeking five years in jail, an 8.4 million euro fine and a prohibition on playing for any football club in the European Union (certain Premier League clubs might be looking at Brexit in a different light...) They are also seeking eight years in jail for both Rosell and Bartomeu, and compensation of some 195 million euros from Barcelona.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk,ha ezért nem fognak kijutni az argentínok a helyében még az állampolgárságot is leadnám a nemzeti hős xd
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Simán el tudom ezt képzelni, az a helyzet. De majd úgy is jön a szerecsenmosdatás.dzsi91 írta:Ha most rosszmájú lennék aztmondanám,hogy nem volt kedve ehhez a selejtezős szarsághoz, egy anyázással kiváltott egy jó nagy szabit, majd a vb-re elmegy hátha megnyerik
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Last 3 times Messi played against Chile:
2015: Lost Copa America Final
2016: Lost Copa America Final
2017: Got 4 match BAN
2015: Lost Copa America Final
2016: Lost Copa America Final
2017: Got 4 match BAN
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha most rosszmájú lennék aztmondanám,hogy nem volt kedve ehhez a selejtezős szarsághoz, egy anyázással kiváltott egy jó nagy szabit, majd a vb-re elmegy hátha megnyerik
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
az de nagy lenne. újra le is mondaná a válogatottságot. akkor többet nem mernék hazautazni a helyében.rashidm írta:Akkor így hogy kiesett Messi, nem jutnak ki a vb-re?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Akkor így hogy kiesett Messi, nem jutnak ki a vb-re?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
meg 10.000 svájci frankRealista24 írta: Négy meccs lett.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Négy meccs lett.BBeno írta:elvileg lehet belőle eltiltás. persze ebből is a barca jön ki jól majd hogy pihenhet a kövi büntetés miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ugye, ugye... Nagyon oda kell figyelni ebben a mai média befolyásolásban. Kicsit félrenézel és máris, Messi aki mindig sportszerű, CR aki fetreng, hisztizik, lest reklamál, Neymar top3, Suarez ártatlan bárány, Pepe pályára nem való vadállat, Ramos középszerű FGY, Griezman aranylabda esélyes, stb. Mindig mondom, azt hiszem el, amit látokRealista24 írta:Messi?? Ne mókázzunk már, aki leköpi (többször), lekönyökli, alattomosan odarúg, folyamatosan motyogva küld el a k.anyádba legyen a legtiszteletreméltóbb.Egy szo mint szaz: volt hogy kibacta a labdat Messi a Real szurkolok koze de meg mindig a legtiszteleremeltobb jatekos viselkedesileg onnan. (Iniestat leszamitva.)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messi?? Ne mókázzunk már, aki leköpi (többször), lekönyökli, alattomosan odarúg, folyamatosan motyogva küld el a k.anyádba legyen a legtiszteletreméltóbb.Egy szo mint szaz: volt hogy kibacta a labdat Messi a Real szurkolok koze de meg mindig a legtiszteleremeltobb jatekos viselkedesileg onnan. (Iniestat leszamitva.)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
M1Ö: En nem mondtam hogy normalis dolog, csak hogy szamomra semmi meglepo nincs ebben egy futballpalyan, nem hiszem higy ezert el kene itelni, meg Real szurkolokent amugy se erdekel, hogy Messi mit csinal egy argentin valogatott selejtezon. A cinikussag meg a tobbi pont nem ra jellemzo, hanem a bicskanyitogato stilusu Neymike-Suarez-Alba-Pique-Busquets szintu emberekre. Egy szo mint szaz: volt hogy kibacta a labdat Messi a Real szurkolok koze de meg mindig a legtiszteleremeltobb jatekos viselkedesileg onnan. (Iniestat leszamitva.)
Szerintem semmi pénzért nem fogja eladni a Bayern. Nagyot húzna vele a Barca, de talán nagyobbat vesztenenek a bajorok.Realista24 írta:A ManU 200 milliót ajánlt Neymarért, és a játékosnak évi 25 milliós fizetést.
Thiagót 90 millióért visszavenné a Barca, ami a második legmagasabb visszavásárlás lenne Pogba után.