Mozi, filmek
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Csatlakozom, és nem tudom ki hogy van vele, de az én olvasatomban a metascore, rotten tomatoes és egyéb hasonló értékek is pontszámnak minősülnek, hiszen egy aggregált véleményt képviselnek az adott filmről. És nem szeretek ilyeneket látni, mert amilyen kis befolyásolható vagyok, már ezek is hatással vannak rám.
Más: tegnap este kedvet kaptam valami jó véres-feldarabolós de egyben ijesztő, feszültséggel teli horrorhoz. Néztem neten toplistákat, de elég gyengék. Tud valaki ajánlani a kategóriában? Kicsit olyasmikre gondolok, mint amilyen a Fűrész sorozat is volt, de azok ugye megvoltak már.
Más: tegnap este kedvet kaptam valami jó véres-feldarabolós de egyben ijesztő, feszültséggel teli horrorhoz. Néztem neten toplistákat, de elég gyengék. Tud valaki ajánlani a kategóriában? Kicsit olyasmikre gondolok, mint amilyen a Fűrész sorozat is volt, de azok ugye megvoltak már.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pontszámot már rég nem írok. Spoilerezni meg nem szoktam. De persze alap.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Egy dologra kérlek meg Remy. Ez idén a legfontosabb feladatot. Kérlek szépen ne vedd el mások örömét, így nagyon kérlek spoilertben írj mindent a filmről. Még a pontszámot is, ha lehet.Remy írta:Meta 64, Rotten 71. Meglátjuk. Embargó van ma éjfélig, szóval hazai oldalakon még nem lesznek kritikák. Sajtó most lesz 10kor. Hááát, nagyon szurkolok neki, mert iszonyat várom.
Számítok az empátiádra.
Köszi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meta 64, Rotten 71. Meglátjuk. Embargó van ma éjfélig, szóval hazai oldalakon még nem lesznek kritikák. Sajtó most lesz 10kor. Hááát, nagyon szurkolok neki, mert iszonyat várom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szövetségesek
Korábban eléggé vártam, aztán végül nem lett belőle mozi, túl sok negatív kritikát olvastam róla, és ez mindig meggyőz sajnos. Nem kéne ennyit olvasnom.
Ennek ellenére meglepett a film, sok helyen azt írták, hogy nem működött Pitt és Cotillard kapcsolata a vásznon, nekem ezzel sem volt bajom, szerintem remekül hozták.
A CGI-t hozták még fel sokan, azzal egyetértek, de valahogy nekem nem vett el annyit az élményből, a sztori elvitte teljesen a filmet és végig lekötött, végig izgulni tudtam az utolsó csavarokig, rég volt ilyen film.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül az a rész nem jött át, amikor Pitt elrepült, hogy megkeresi a félkezűt, ott már fáradt voltam és nem tudtam, hogy most akkor ki börtönözte be, és ott miért kell fegyverrel bemenni, meg kik voltak a tankkal meg ilyesmi.
Szóval összességében én bátran ajánlom mindenkinek, főleg, aki bírja az ilyen témájú filmeket. Háború, kémkedés...
Korábban eléggé vártam, aztán végül nem lett belőle mozi, túl sok negatív kritikát olvastam róla, és ez mindig meggyőz sajnos. Nem kéne ennyit olvasnom.
Ennek ellenére meglepett a film, sok helyen azt írták, hogy nem működött Pitt és Cotillard kapcsolata a vásznon, nekem ezzel sem volt bajom, szerintem remekül hozták.
A CGI-t hozták még fel sokan, azzal egyetértek, de valahogy nekem nem vett el annyit az élményből, a sztori elvitte teljesen a filmet és végig lekötött, végig izgulni tudtam az utolsó csavarokig, rég volt ilyen film.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül az a rész nem jött át, amikor Pitt elrepült, hogy megkeresi a félkezűt, ott már fáradt voltam és nem tudtam, hogy most akkor ki börtönözte be, és ott miért kell fegyverrel bemenni, meg kik voltak a tankkal meg ilyesmi.
Szóval összességében én bátran ajánlom mindenkinek, főleg, aki bírja az ilyen témájú filmeket. Háború, kémkedés...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Jaja megnézem, vártam nagyon bár mindig fenntartásokkal kezeltem, de a vizuál, a vizuál...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
99%, hogy erről volt szó, köszi, és a trolloknak is.ThePilgrim írta:Ez nem lehet más mint a Legendás lovagok (Mystic Knights of Tir Na Nog) című csodálatos, epikus költemény...lordgabi írta:Talán a másik topikba kellene írni, de szerintem ezt többen olvassák, hátha tud valaki segíteni: régen az M1-en ment egy sorozat, nem biztos, de talán sárkányok is voltak benne, élő szereplős, és volt benne 4-5 főszereplő, föld, tűz, víz (nem a WITCH című mese a TV2-ről ), ilyesmik, a lényeg, hogy a kardok voltak a főszerepben. Nagyon zavarosan írtam le, tudom, de hátha valaki más is látta rajtam kívül, 12-15 éve adhatták, előre is köszi.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Meg fogom nézni, mert érdekel mit csináltak belőle. Bár szinte 100x nagyobb az esély a bukásra egy ilyen etalon anime esetén mint a sikerre.Faust írta:GotS 6.8 imdb-n, de meglepő.
Megnézed majd?
Akkora +1 hogy leáll a szerver mindjárt.Acewill írta:Régen sok tippet "kaptam" ebből a topikból igazán jó filmekre, most tényleg egész gyorsan át lehet pörgetni egész oldalakat úgy, hogy szinte egyik hozzászólásban sincs "igazi film" megemlítve, viszont gyorsan kiszűrhetőek a regényekből a "Batman" "Superman" "DC" "CGI" stb. szavak.Realista24 írta:Na Anthony. Remelem erted miért nem írok normális filmről ide
Csak a fosrol megy a téma ujra es ujra. Ugyanaz elorol mindig. Oldalakon keresztül.
De legalább ők jól szórakoznak.
GotS 6.8 imdb-n, de meglepő.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lord Gabi nem ezt keresed? Ez is előszereplos... egy ideigP. Krisz írta:Erről ez jut eszembe.L.Miki írta: Az mesefilm volt nem élőszereplős... hm mennyire szerettem azt.
- P. Krisz
Erről ez jut eszembe.L.Miki írta: Az mesefilm volt nem élőszereplős... hm mennyire szerettem azt.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az mesefilm volt nem élőszereplős... hm mennyire szerettem azt.BarçaNorbi írta:Nem a A bolygó kapitánya ?lordgabi írta:
Talán a másik topikba kellene írni, de szerintem ezt többen olvassák, hátha tud valaki segíteni: régen az M1-en ment egy sorozat, nem biztos, de talán sárkányok is voltak benne, élő szereplős, és volt benne 4-5 főszereplő, föld, tűz, víz (nem a WITCH című mese a TV2-ről ), ilyesmik, a lényeg, hogy a kardok voltak a főszerepben. Nagyon zavarosan írtam le, tudom, de hátha valaki más is látta rajtam kívül, 12-15 éve adhatták, előre is köszi.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Nem a A bolygó kapitánya ?lordgabi írta:
Talán a másik topikba kellene írni, de szerintem ezt többen olvassák, hátha tud valaki segíteni: régen az M1-en ment egy sorozat, nem biztos, de talán sárkányok is voltak benne, élő szereplős, és volt benne 4-5 főszereplő, föld, tűz, víz (nem a WITCH című mese a TV2-ről ), ilyesmik, a lényeg, hogy a kardok voltak a főszerepben. Nagyon zavarosan írtam le, tudom, de hátha valaki más is látta rajtam kívül, 12-15 éve adhatták, előre is köszi.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez nem lehet más mint a Legendás lovagok (Mystic Knights of Tir Na Nog) című csodálatos, epikus költemény...lordgabi írta:Talán a másik topikba kellene írni, de szerintem ezt többen olvassák, hátha tud valaki segíteni: régen az M1-en ment egy sorozat, nem biztos, de talán sárkányok is voltak benne, élő szereplős, és volt benne 4-5 főszereplő, föld, tűz, víz (nem a WITCH című mese a TV2-ről ), ilyesmik, a lényeg, hogy a kardok voltak a főszerepben. Nagyon zavarosan írtam le, tudom, de hátha valaki más is látta rajtam kívül, 12-15 éve adhatták, előre is köszi.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ránéztem, de fogalmam sincs. Mintha nagyon régen adták volna, nem ugrott be ránézésre, hogy erről lett volna szó. De köszi.Remy írta:Merlin? Csak egy tipp.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Remy
- Kapcsolat:
Merlin? Csak egy tipp.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
Pfú, ez a film, 4/10.Remy írta:Under the skin
Túlságosan is művészieskedő, idegtépő zenével komponált Tarr és Lynch keverék, de legalább ScarJo meztelen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fura egy srác vagy te RemyRemy írta:DE a film olyan lett, mint mikor belehánysz a főztödbe, majd úgy döntesz, hogy mégis feltálalod.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kapcsolat:
Elzárva a világ elől
Beckinsale miatt... meg a sztori jónak tűnt, hiába sablon. DE a film olyan lett, mint mikor belehánysz a főztödbe, majd úgy döntesz, hogy mégis feltálalod.
Beckinsale miatt... meg a sztori jónak tűnt, hiába sablon. DE a film olyan lett, mint mikor belehánysz a főztödbe, majd úgy döntesz, hogy mégis feltálalod.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots