Si tacuisses, philosophus mansisses.Egyszerűen nem értem mi ez a Jesé és Morata ellenesség? Oké fiatalok, de ha ezek a srácok megkapják a bizalmat meg is fogják hálálni. Nem akarok nagy szavakat használni, de ez a duó végre lehet olyan minőségű saját nevelés, mint a Raúl-Guti kettős.
A másik gyöngyszem! Bale érkezésével Di María és Kaká valóban feleslegessé válik, de azért annyira nem vagyunk még királyok, hogy Özilt is lazán a Bernabéun kívül tudjuk, persze tudom hogy most Isco "az isten"meg minden, de azért na ... esetleg őt is egy csoda Castillas-sal pótoljuk majd nem?amúgy én nyomnám a bizniszt, hogy özil y kaká to mu, dm to psg, így meg bale innyen van.
jesé többet játszik a kicsik ellen, kaká amúgyis kuka, özil meg kell a ráknak, amikor szar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hát ezt így bizony aláírnám, az első kettőre már most sincsen szükségünk, a 3-ik meg Bale érkeztével lenne tök fölösleges kolonc.
Az öreg meg is mondta nem egyszer hogy nagyon jó játékos a walesi, de a mi keretünk készen van.
Egyrészt mi mást mondhatna? Másrészt az hogy így is neki vághatunk a szezonnak; nem egyenlő azzal, hogy teljes, tökéletes lenne a keret mennyiségben és minőségben is! Középpályán szerintem még mindig soványok vagyunk (a sérülésekkel együtt most főleg), ahogy a csatársor sem tűnik egy életbiztosításnak Karimmal, Morataval és Jesével; a jobb oldalról, szélről már nem is beszélve, ami ugye konkrétan nem is létezik!
Szerintem meg nem! Azért játszik Özil is kényszerből a jobb szélen, mert minden OK.Csak Pérez akarja ebben biztos vagyok.
Na az nice, egy ideig akkor ez is felejtős (pedig nekem azért hiányoznak azok a nagy keresztek )Rossz hírek a Real Madrid számára. Xabi Alonso a ma reggeli edzés során eltörte a lábközépcsontját (az ötödik metatarsus csontot) a valdebebasi edzőközpontban. A baszk középpályás mostanra épült volna fel korábbi sérüléséből ám ez az újabb sérülése ismét hátráltatja majd az idei debütálását. Az elsődleges információk szerint három hónap kihagyás várhat rá!
----------------Xabi/Illarra---------------
----------Modric-----Isco/Özil----------
Bale-----------------------------Cristiano
----------------Karim----------------------
Ez is aranyos; az nem kérdés, hogy Casemiroval egy picit előrébb vagyunk (Khedirához képest), de ahogy látom a brazil barátunkat is szépen kezdjük túlmisztifikálni!mindenesetre (minden rossz indulat nélkül) remélem Illara is egy kicsit hosszabb ideig sérült lesz, hogy Casemiro bizonyíthasson... (nemtom még mindig minet perkáltunk ki Illaramendiért 15nél többet