Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 21., szerda 15:00

Egyszerűen nem értem mi ez a Jesé és Morata ellenesség? Oké fiatalok, de ha ezek a srácok megkapják a bizalmat meg is fogják hálálni. Nem akarok nagy szavakat használni, de ez a duó végre lehet olyan minőségű saját nevelés, mint a Raúl-Guti kettős.
Si tacuisses, philosophus mansisses. :ozil: :coffee:
amúgy én nyomnám a bizniszt, hogy özil y kaká to mu, dm to psg, így meg bale innyen van.
jesé többet játszik a kicsik ellen, kaká amúgyis kuka, özil meg kell a ráknak, amikor szar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hát ezt így bizony aláírnám, az első kettőre már most sincsen szükségünk, a 3-ik meg Bale érkeztével lenne tök fölösleges kolonc.
A másik gyöngyszem! Bale érkezésével Di María és Kaká valóban feleslegessé válik, de azért annyira nem vagyunk még királyok, hogy Özilt is lazán a Bernabéun kívül tudjuk, persze tudom hogy most Isco "az isten"meg minden, de azért na ... :sly: esetleg őt is egy csoda Castillas-sal pótoljuk majd nem? :rock:
Az öreg meg is mondta nem egyszer hogy nagyon jó játékos a walesi, de a mi keretünk készen van.

Egyrészt mi mást mondhatna? Másrészt az hogy így is neki vághatunk a szezonnak; nem egyenlő azzal, hogy teljes, tökéletes lenne a keret mennyiségben és minőségben is! :roll: Középpályán szerintem még mindig soványok vagyunk (a sérülésekkel együtt most főleg), ahogy a csatársor sem tűnik egy életbiztosításnak Karimmal, Morataval és Jesével; a jobb oldalról, szélről már nem is beszélve, ami ugye konkrétan nem is létezik! :coffee:
Csak Pérez akarja ebben biztos vagyok.
Szerintem meg nem! Azért játszik Özil is kényszerből a jobb szélen, mert minden OK. :sly:
Rossz hírek a Real Madrid számára. Xabi Alonso a ma reggeli edzés során eltörte a lábközépcsontját (az ötödik metatarsus csontot) a valdebebasi edzőközpontban. A baszk középpályás mostanra épült volna fel korábbi sérüléséből ám ez az újabb sérülése ismét hátráltatja majd az idei debütálását. Az elsődleges információk szerint három hónap kihagyás várhat rá!
Na az nice, egy ideig akkor ez is felejtős (pedig nekem azért hiányoznak azok a nagy keresztek :roll: )

----------------Xabi/Illarra---------------
----------Modric-----Isco/Özil----------
Bale-----------------------------Cristiano
----------------Karim----------------------
mindenesetre (minden rossz indulat nélkül) remélem Illara is egy kicsit hosszabb ideig sérült lesz, hogy Casemiro bizonyíthasson... (nemtom még mindig minet perkáltunk ki Illaramendiért 15nél többet :/
Ez is aranyos; az nem kérdés, hogy Casemiroval egy picit előrébb vagyunk (Khedirához képest), de ahogy látom a brazil barátunkat is szépen kezdjük túlmisztifikálni!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 14:44

Amúgy nem Draxler volt az, akiről Raúl is nyilatkozott nem olyan rég valamit? :hmmm:
Igen.
Látni akarta, hogy Casillas milyen formában van (mind lelkileg, mind fizikailag), és erre máshogy nem volt esélye. Inkább beáldozta ezt a kupát (ahol a spanyolok tavaly amúgy is bronzot nyertek "csak"), hogy tájékozódjon, és némi lelket öntsön korábbi játékosába.
Nem hiszem, hogy már a VB-s meccsek kezdőjét tervezné, pusztán romantikus alkat VDB.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. augusztus 21., szerda 14:40

ferni írta:mélyen tisztelt Vicente del Bosque be is xopta ezt elég rendesen a Konf. Kupán, hogy azt az Ikert játszatta a brazilok ellen a döntőben, aki az elmúlt fél évben alig védett... :lol:
Igen, megszívta. De van egy olyan érzésem, hogy a VB sokkal fontosabb nekik mint ez a kupa. Látni akarta, hogy Casillas milyen formában van (mind lelkileg, mind fizikailag), és erre máshogy nem volt esélye. Inkább beáldozta ezt a kupát (ahol a spanyolok tavaly amúgy is bronzot nyertek "csak"), hogy tájékozódjon, és némi lelket öntsön korábbi játékosába.
ferni írta:és azért Ancelotti és stábja is úgy látta ezek szerint, hogy Lopez még mindig jobb formában van... lehetett ezt még fognia válogatottal való utazásra, de Ramos is ugyanúgy játszott...
És ki játszott volna Ramos helyett? Nacho? Derik? Varane még fél lábbal gipszben?
(Tudom, hogy nincs gipszben a lába, de még nem épült fel.)

Amúgy nem Draxler volt az, akiről Raúl is nyilatkozott nem olyan rég valamit? :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 14:31

persze felröppen draxler meg kroos meg ilyenek de csak egyszer körülbelül
Ezt nem vettem észre. Maga a játékost mondta, hogy volt ajánlata a Citytől és tőlünk is, de inkább a maradás mellett döntött. Az hogy nem cikkeznek valamiről, nem azt jelenti, hogy nincs.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 21., szerda 14:25

realee írta:Itt is kéne ilyen Salary cap meg max. átigazolási összeg, mint az NHL-ben...
a tavalyi szezonban a real madrid kiadott valami "annual report"-ot, es abba volt valami olyasmi, hogy a jatekosok fizetese a koltsegvetes 45%-at teszik ki, ami boven alatta van az uefa altal ajanlott 70%-nak.
Itt van a PDF, 57. oldalon kezdodik a 73-bol. Van egy par erdekesseg

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 14:20

Egy kiemelkedő szeonja volt igen, de - a honnan hova - amit ő bejárt az elmúlt 3 évben az egyedülálló, amíg sokan pl. Özil lófa*zt sem fejlödött ugyanennyi idő alatt, addig ő... :)
Kifejtenéd a honnan-hovát? Nem vagyok túl jó Bale önéletrajzában.
ezt rá nem lehet mondani.
Mivel gondolom a jövőbe nem látsz, így azt sem lehet mondani, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket.
mert valahogy válaszolni kell neymar barcába igazolására.
Arra ott van Isco, legalábbis az én szememben.

Értem én az Özil utálatot/ellenességet, de akkor is egy olyan játékosról van szó, akinek a tavalyi szezonjában minden összejött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 21., szerda 14:18

Realista24 írta:De miért adunk ki 100 milliót egy olyan játékosért, akinek eddig egy kiemelkedő szezonja volt?
mert valahogy válaszolni kell neymar barcába igazolására.
és azt jesus navasokkal nem tudtunk volna.
azért örülnék balenek mert igazából csak róla voltak hírek, persze felröppen draxler meg kroos meg ilyenek de csak egyszer körülbelül. bale az akire tényleg van esély. ha 100millió akkor száz, de legalább nem kell nézni özil szenvedését meccsről-meccsre. mert iscot ha így folytatja nem szorítja ki csak ha szerez még egy bal lábat és hajlandó a mentalitását gyökeresen megváltoztatni amit ugye nem lehet.
-----------------------iker-------------------
carvajal------ramos----varane---marcelo
--------------------casemiro/illarra------
-------------modric------isco-----------------
-----bale------------------------------cr-------
--------------------karim---------------------
és lesz itt tizedik két évben belül.
amíg sokan pl. Özil lófa*zt sem fejlödött ugyanennyi idő alatt, addig ő... :)
na ez meg a másik.
özilt egy kiemelkedő vb után igazoltuk le ahol a némmt csapatnál minden klappolt amíg nem értek a tűz közelébe. idejött egy srác annó werderből, és azóta ugyanaz a srác van itt. mert egy fikarcnyit se lépett előrébb. sőt még talán el is kényelmesedett mert ő a nagy mesut özil.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 21., szerda 14:17

Realista24 írta:De miért adunk ki 100 milliót egy olyan játékosért, akinek eddig egy kiemelkedő szezonja volt?
Egy kiemelkedő szeonja volt igen, de - a honnan hova - amit ő bejárt az elmúlt 3 évben az egyedülálló, amíg sokan pl. Özil lófa*zt sem fejlödött ugyanennyi idő alatt, addig ő... :)

de mondhatnék egy csomó nevet, aki elért egy szintet és kész. ezt rá nem lehet mondani.

az ára meg levynek köszönhető, de az már más kérdés.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Mythos90
Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United

HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 21., szerda 14:07

özil első éve nem volt az igazi özil és tudásán túl teljesített egy szezont, vagy a második két évben láttuk az igazi özilt aki nem küzd, nem hajt és ha szorul a hurok annyit vállal mint xavi a szokásosnál is alibisebb meccsein?!
Remélem ezt azért nem kell sokáig néznünk és Zidanék lépnek valamit. Nem hiszem, hogy 2-3 meccsnél tovább megengedheti ezt a stílus magának, különben a cseréjekor megy majd a puta-zás a Bernabeuban. Mounál érinthetetlen volt, de most már lényegében posztja sincs, illetve erős konkurenciája is akadt Isco személyében. Azt nem remélem, hogy magától megváltozik, de abban még látok némi rációt, hogy Zidane tud beszélni a fejével, ha már ő a nagy példaképe. A képességei adottak, mert amikor néha varázsol a pályán, az azért nem a véletlen műve. Isco hiába hatalmas ígéret, de azért 21 évesen még nem tehetünk rá akkor terhet, hogy egy Real Madridban legyen állandó betonkezdő egy olyan szezonban, amikor már tényleg mindenki ölni tudna a tizedikért. Éppen ezért van szükség egy jó Özilre is.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 21., szerda 14:06

Az a baj, hogy ez mind a fizikai adottságából jön, és én nem bírom az ilyen játékosokat.
akkor céronaldot nagyon rühellheted :lol: :mrgreen:
De miért adunk ki 100 milliót egy olyan játékosért, akinek eddig egy kiemelkedő szezonja volt?
amúgy ja :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2013. augusztus 21., szerda 14:07-kor.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 14:05

hiába 100millió, nagyon nagy előrelépés lenne özilhez képest bale
De miért adunk ki 100 milliót egy olyan játékosért, akinek eddig egy kiemelkedő szezonja volt?

Ki van matekozva, hogy ha minden a papír szerint alakul, akkor gazdaságilag megoldható, de mi van ha mégsem úgy jön össze, ahogy papírra van vetve? Mourinho is azt hitte, hogy könyvből megoldja a madridi munkáját, aztán úgy elkullogott, hogy egy hatalmas szarkupacot hagyott maga mögött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 21., szerda 14:01

realee írta:Itt is kéne ilyen Salary cap meg max. átigazolási összeg, mint az NHL-ben...
csak itt nem lehetne megoldani mert nem egy szervezetben vannak a top csapatok sem. hiába szankcionálna mondjuk az FA ha a spanyolok nem, akkor azzal az angolok csak hátrányba kerülnének.
Realista24 írta:Az a baj, hogy ez mind a fizikai adottságából jön, és én nem bírom az ilyen játékosokat.
ez oké én sem vagyok oda értük. de özil nem tesz mostanában semmit. hiába 100millió, nagyon nagy előrelépés lenne özilhez képest bale, baszott sokat erősödne vele így a kezdőnk. na mindegy, úgyis hozni fogja perez..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 13:58

gyorsabb, erősebb, nagyobb munkabírású...
Az a baj, hogy ez mind a fizikai adottságából jön, és én nem bírom az ilyen játékosokat.
és hiába hoznám inkább lucast jövőre, valszeg nem így fog történni
A PSG szurkolók annyira nincsenek oda amúgy Lucastól, inkább Pastoréra hegyezik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realee
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Raúl

HozzászólásSzerző: realee » 2013. augusztus 21., szerda 13:58

Galacticos írta: ha pereznek megéri pénzügyileg akkor nincs gond. mert a pályán azt hozná bőven amit özil. és özil szar formája két éve tart? akkor most kérdem én egy idióta. özil első éve nem volt az igazi özil és tudásán túl teljesített egy szezont, vagy a második két évben láttuk az igazi özilt aki nem küzd, nem hajt és ha szorul a hurok annyit vállal mint xavi a szokásosnál is alibisebb meccsein?!
Hozná bőven az Özil szintet. Ez valószínű. De egyszerűen olyan irreális árak vannak a piacon, hogy hihetetlen. Nem az én pénzem, de akkor is bassza a szemem, hogy olyan összegek röpködnek egy-egy egyszerű focistáért, amiből ki lehetne fizetni az államadósságunkat... Az ilyen magas áron történő vásárlások verik fel a piaci árakat ennyire és ez egy csúnya folyamat kezdete. Itt is kéne ilyen Salary cap meg max. átigazolási összeg, mint az NHL-ben...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 21., szerda 13:57

schranzer írta:Nagyon nemértem itt egyes emberek felfogását :D :D .... Megvesszuk Bale-t, oké ... de hogy ezek után miért kell eladni egyszerre DM, Ozil, Kaká-t ... es hogy marad 1 darab Jesé helyettuk ... kész vicc, mit tett le szerencsétlen Jesé az asztalra eddig ... semmit, villogott egy U akárhányas tornán ...
HA jon Bale 100 millio koruli osszegert, akkor egyszeruen nem rakhatod le a padra, ejjel nappal jatszatnod kell remelve, hogy visszahozza az arat. Ket hely el is kelt a kezdoben (a masik Ronaldo). Csatar nelkuli jatekot senki nem akar itt latni, ugyhogy egyelore Benzema helye sincs veszelyben, Modricnak a kezdoben a helye, Isco is kezdi meggyozni a vezetoseget. A Xabi-Illarra kettos kozul is az egyik legtobbszor a kezdoben fog helyet kapni, arrol nem is beszelve, hogy nagy csapatok ellen talan nem lesz eleg a Xabi/Illarra - Modric- Isco harmas, ugyhogy Khedira vagy Casemiro is be fog allni. Ezek utan meg ott van Ozil es DM is, akiket cserekent jatszatni kell, kulonben jovore tavoznak 20 milliokert. (remek uzlet Real Madrid :taps:)
7 hely van a padon, abbol 1 kapus(Iker/Lopez), 2 hatved (Varane/Pepe, Arbeloa), Di Maria, Ozil, Casemiro/Khedira, Illarra/Xabi. es meg ott van Kaka, Morata, Jese.
Nezd meg a keretet. Casillas az utolso sajat nevelesu jatekos aki el is ert valami komolyabbat. Van egy teljesen kiegeszito ember Arbeloa, egy csere(?) kapus Diego Lopez es egy fiatal Carvajal, aki idovel a kezdo csapat stabil embere lehet. A tobbiek (Nacho, Jesus, Morata, Cheryshev) csupan kiegeszito emberek lehetnek a jovoben. Jese az egyetlen, akiben "van valami", aki idoval talan meg Mata szintjet is elerheti. Ezek utan tedd fel a kerdest, hogy kit adnank el szivesebben: a "szeretem a fizetesem" kiegett Kakat, a belevezetem a vedobe Di Mariat, az egylabas unott Ozilt vagy az utanpotlas egyetlen komoly remenyseget Jeset.
Volt egy viszonylag jo atigazolasi politikank a nyaron, osszehoztunk egy semleges szurkolok szerint is szimpatikus keretet es most ezt az egeszet "elrontanak" egy galaktikus (?) igazolassal ?
(nem er azzal jonni, hogy de az en alairasomban is ott van bale, mert az egy teljesen mas csapat)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 21., szerda 13:53

realee írta:Ott van Reus, Mata, akik szerintem kapásból olcsóbbak lennének mint a walesi barátunk.
csak ők nem akarnak jönni. ahogy vidal sem.
ez az apró különbség.
balenek meg ez az álma.
realee írta: Ennyit nem ér SENKI.
ha pereznek megéri pénzügyileg akkor nincs gond. mert a pályán azt hozná bőven amit özil. és özil szar formája két éve tart? akkor most kérdem én egy idióta. özil első éve nem volt az igazi özil és tudásán túl teljesített egy szezont, vagy a második két évben láttuk az igazi özilt aki nem küzd, nem hajt és ha szorul a hurok annyit vállal mint xavi a szokásosnál is alibisebb meccsein?!

realee

HozzászólásSzerző: realee » 2013. augusztus 21., szerda 13:52

hehe írta:párdón, hogy beleböfögök, de özil nem szar formában van, hanem szimplán szar. aki bő 2 éve szar formában van, az már nem forma...
Mondhatjuk így is, de igazából nem ez volt a mondandóm lényege.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 21., szerda 13:50

elhozzuk Witselt.
igen. meg fellainit :lol:

hagyjadmár. :)

Galacticos: picit félreérted, én bármit, ismétlem bármit megadnék, hogy a 2 német kikerüljön a kezdőből.
bale egyértelműen kezdeni fog, asszem ez mindenki előtt tiszta sor. és csak özil helyére lehet tenni, nincs más választás.
tehát ebből a szempontból jöjjön.
igen, nem győzött meg, hogy kis területen tud-e játszani vagy elég technikás-e a tag, de ha RMCF-nek csak félig lesz igaza, akkor fejlődik a fickó még sokat. özilnél mindenképp jobb megoldás, perezék kiszámolták, hogy mennyi az annyi, én személy szerint hiába vok szkeptikus és hiába hoznám inkább lucast jövőre, valszeg nem így fog történni.
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de az, hogy Özil szar formában van, nem ad okot arra, hogy horribilis összegeket b*sszunk ki az ablakon.
párdón, hogy beleböfögök, de özil nem szar formában van, hanem szimplán szar. aki bő 2 éve szar formában van, az már nem forma...
Kép
Kép
Kép

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 21., szerda 13:47

Babinho írta:Hadd fantáziáljak....
(Rossz az aki rosszra gondol...) :mrgreen:
Bale nem jön...még leírni is jó.
Kaká önszántából lelép afrikába papnak.
A frissen megsérült Xabi alonso helyére elhozzuk Witselt. Az a tag még mindig adja.
Isco/Özil, Witsel/Illara/Casemiro harcol a helyéért. Modric fix.
Mivel ez csak fantáziálás és ugye feltételezett +100 millánk is van, megvesszük Falcaot. Moratat kölcsön/eladjuk.
Di Maria -->PSG, helyette mehet egy irtó összeg reusra.

Tehát: Védelem adott
KP: Modric-Witsel-Isco / Illara-Casemiro-Özil + ha felépül Xabi alonso. (Azt le se írtam hogy khedira out, annyira egyértelmű)
Támadó: Ronaldo-Reus/Jesé - Benzema/Falcao
Hát a sírás fojtogat.
Na ez csak off volt, bocs.

engem aztán nem hoztál lázba :|
kell ide Bale és jönni is fog. CR-Isco-Bale y Benzema... jó lesz az B-)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

realee

HozzászólásSzerző: realee » 2013. augusztus 21., szerda 13:46

Galacticos írta:
Ne haragudj, hogy közbeszólok, de az, hogy Özil szar formában van, nem ad okot arra, hogy horribilis összegeket b*sszunk ki az ablakon. Ennyi erővel Khedira szar, akkor vegyük meg 200 millióért Vidal-t, mert Khedira szar... Irreális, abnormális, természetellenes, etc. ez az ár. Ennyit nem ér SENKI.

szerk: Meg ne mondja senki, hogy olcsóbban nem találnánk jó játékost. Ott van Reus, Mata, akik szerintem kapásból olcsóbbak lennének mint a walesi barátunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realee 2013. augusztus 21., szerda 13:48-kor.

Vissza: