nyilván én sem úgy gondoltam, hogy még aktív focistaPress írta:sorry, kimaradt véletlenül a lényeg a cikkből, ő Ancelotti segítője lenne az edzői stábban. Nyilván nem mint játékos, hisz 2 éve visszavonult
köszi :-)
nyilván én sem úgy gondoltam, hogy még aktív focistaPress írta:sorry, kimaradt véletlenül a lényeg a cikkből, ő Ancelotti segítője lenne az edzői stábban. Nyilván nem mint játékos, hisz 2 éve visszavonult
Osztom. Ezért írtam, hogy jelenleg feleslegesnek tartom, mert most fontosabb a középpálya megerősítése. De ha valamelyik középső védőnk lép, akkor bízom benne, hogy jön a helyére T. Silva.Gerr90 írta:Lehet, most nem szerzek túl nagy népszerüséget ezzel magamnak, de szerintem, ha megszereznénk Silvat, ô lenne a csapat legjobb középsô védôje. Ramos és Pepe nagyon jó játékosok és Varane 1-2 éven belül az abszolút legjobb lehet a posztján, de jelenleg én Silvat tartom annak.
Ennek ellenére én nem hoznám horribilis pénzekért. A jelenlegi felhozatalból is világklasszis védelmet lehet összerakni. (legalábbis középre)
A probléma abban leledzik, hogy Verratti nem Khedira helyére jönne (oda mindenki Vidalt/Pogbát szánja), hanem Xabi Alonso helyére/utódjának. Lásd az aláírásomban.Professore írta:Nem tudom miért van ennyire sztárolva Verratti, tény hogy elég ügyes a labdával nekem mégis Gago 2.0 benyomásom támad vele szembe. Alkatilag abszolút nem optimális, pláne ha kialakulna egy Verratti-Modric duo....Itt inkább Pogba-Ramirez-Vidal trióból kellene valaki...persze a szerecsen herceg helyett rosszabb esetben Verrattit is elnézegetném.
Ha ott tartana, akkor nem utasította volna vissza már kétszer.CS0ki írta:Mondjuk az nekem is furcsa, hogy Ancelottinak mi nem tetszik Párizsban. Vagy ő még ott tart, hogy a madrid a legnagyobb klub, akinek az ajánlatát nem lehet visszautasítani?
Kozepen is rengeteg gond volt vele mostanaban. T Silva sokkal tisztabban jatszik, gyorsabb es higgattabb.REDONDO78 írta:Remélem az itt jelenlévő szakértők nem irták komolyan Ramos eltávolitását,ha jönne T. Silva!Pepét kellene inkább elküldeni.Sem játékban,sem technikailag gyenge.Mindamellett egy favágó kanász.
Egyébként nem érzem szükségesnek egy klasszis k.védő leigazolását
hehe megelozott.ha bomlasztja a csapategységet, és fúrja az edzőt, pofázik belső ügyekről a médiának, akkor lehet felőlem akárki, takarodjon a fenébe. egyik játékos sem nagyobb, mint a real madrid.
ha bomlasztja a csapategységet, és fúrja az edzőt, pofázik belső ügyekről a médiának, akkor lehet felőlem akárki, takarodjon a fenébe. egyik játékos sem nagyobb, mint a real madrid.REDONDO78 írta:Remélem az itt jelenlévő szakértők nem irták komolyan Ramos eltávolitását,ha jönne T. Silva!Pepét kellene inkább elküldeni.Sem játékban,sem technikailag gyenge.Mindamellett egy favágó kanász.
Egyébként nem érzem szükségesnek egy klasszis k.védő leigazolását
sorry, kimaradt véletlenül a lényeg a cikkből, ő Ancelotti segítője lenne az edzői stábban. Nyilván nem mint játékos, hisz 2 éve visszavonultNzedge írta:Ez engem is érdekelne.___Samy___ írta:makelele miért, hova? milyen posztot tölt ő be párizsban?
osztom. Ramos - Varane simán jó lenne, a két szélre, de inkább Arbeloa helyére kéne valami ászt igazolni. Marcelot pedig majd meglátjuk... Az a baj, hogy Pepe helyett jobban örülnék a brazilnak, de Ramos nem lesz padon sosem, mert spanyol, itt van x éve, kapitány, stb... Varane-t meg óriási hiba lenne visszaültetni és egy esetleges Thiago Silva - Ramost nyomatni. Nyilván ha összejön egy esetleges üzlet a felállás pedig ez lenne. Vagy nem tudom, ha megint Ramos szerencsétlenkedését kéne nézni a jobbon... ahh... pedig papiron egy Ramos - Thiago Silva - Varane - Marcelo védősor nem lenne gyenge. Csak -in my opinion- lókuki sem lesz belőle.Professore írta:Thiago Silva jó játékos csak nálunk az a poszt rendeben van..
Akkor én le se merem írni h kire gondoltam mint edző. Na jó mégis,Jordi Roura!hehe írta:szted egy ramosnak hány perc kéne mire a markában tartaná?
kérlek ne csináld.MorataMartin írta:A tegnapi Javi G. visszakövetelése nagy szimpátiát ébresztett bennetek Ma az edzőjelöltem osztom meg, ha Mourinho esetleg távozna. Én Unay Emerynek örülnék. Fiatal, spanyol és egész jó volt az Almeriával valamint a Valenciával is.
segédedző, legjobb tudomásom szerint.___Samy___ írta:makelele miért, hova? milyen posztot tölt ő be párizsban?
bár perez miatt felesleges is erről gondolkodni
Ez engem is érdekelne.___Samy___ írta:makelele miért, hova? milyen posztot tölt ő be párizsban?
idény végén lejár a szerződése.Matt009 írta:Azt kérdezném 1-2 nálam jobban értesült embertől, hogy Ancelotti (a Real padját leszámítva) miért akarja elhagyni a PSG-t?
a vilag klasszis lenne. A mostani is az, de ez meg egy fokkal emelne rajta.dannen írta:azért egy silva-varane tengely mennyire komoly lenne :-)
Ambicio. A legtobb edzonek alma a Real kispad, legalabb benne van ver a pucajaban es nem csak almodozik rola.Azt kérdezném 1-2 nálam jobban értesült embertől, hogy Ancelotti (a Real padját leszámítva) miért akarja elhagyni a PSG-t?
+1Professore írta:........
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég