ikarus93 írta:Nagyon úgy érzem, hogy a BM-be fog kikötni a nyáron Ancelotti miatt.
Thiago+30 millió
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 7., péntek 10:19
ikarus93 írta:Nagyon úgy érzem, hogy a BM-be fog kikötni a nyáron Ancelotti miatt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 7., péntek 10:12
TOP3 Özil és DM mellett.Elmúlt 10 év legegylábasabb játékosa
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 7., péntek 10:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 7., péntek 10:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 7., péntek 9:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 7., péntek 9:53
Szerinted nincs oka annak, hogy alig játszik többet, mint Coentrao? Pedig 80 milliós Perez kirakat embere.besteve7 írta:Nem értem mi köze ennek az archoz. Végre megkapta a lehetőséget. nem is ment rosszul a játék, erre ő az első akit lecserél Zidane, hát mit mondjak én se lennék boldog a helyében...+ latino vér is befigyel, előbb cselekszik, mint gondolkodik.Realista24 írta: Látom, nagyobb az arc már megint mint kéne, ezt páran már eljátszották itt, azóta mentek is a süllyesztőbe Ez már nem neked szól hehe
Ami biztos, megvan a nyár első távozója, ami mindkét félnek jelenleg szükségesnek tűnik.
Ami nem főleg nem tetszik az Zidane állandó mellébeszélése...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. április 7., péntek 9:52
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 7., péntek 9:43
Nem értem mi köze ennek az archoz. Végre megkapta a lehetőséget. nem is ment rosszul a játék, erre ő az első akit lecserél Zidane, hát mit mondjak én se lennék boldog a helyében...+ latino vér is befigyel, előbb cselekszik, mint gondolkodik.Realista24 írta: Látom, nagyobb az arc már megint mint kéne, ezt páran már eljátszották itt, azóta mentek is a süllyesztőbe Ez már nem neked szól hehe
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 7., péntek 9:23
Én is már írtam, hogy ez a kérdés olyan, mintha az embernek a tökön vagy a gyomorszájon rúgás közül kéne választaniaH.E.H.E. írta:James vagy Özil?
melyik anyaszomorító találta ki ezt a kérdést?
beszarsz.
ráadásul a válaszomnak nincs is opciója
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 7., péntek 8:39
Ki más mint énH.E.H.E. írta:James vagy Özil?
melyik anyaszomorító találta ki ezt a kérdést?
beszarsz.
ráadásul a válaszomnak nincs is opciója
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 6., csütörtök 23:39
Padra végülis elférne...ziro4vr írta:
Hazardot ha elhozzuk végleg elhagyom a fórumot, nyugodtan lehet lementeni, ezt tartom.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 6., csütörtök 23:20
Nem kellett, megtettek masok.sebydani írta:Csodáltam is, hogy number nem írt be még valami negatívat
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 6., csütörtök 22:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 6., csütörtök 19:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 6., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2017. április 6., csütörtök 14:23
Mondjuk mehetne már valamerre. Vissza a MU-ba, PSG, Kína, USA, India, Marokkó, ami tetszik, csak ne Madrid. Sokat nem adott ebben az évben a csapatnak, így rá játszani már abszolút felesleges, ha meg nem játszik, akkor sokkal felszabadultabb mindenki. Remélem áprilisban előhúz valamit a kalapból, mert nettó emberhátrányban bukjuk a BL-t, ráadásul a ligában is könnyen hátrányba kerülhetünk.KAG írta:Ronaldo szerintem hamarabb menne el a Barcaba, minthogy akárhol is padozzon
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 6., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 6., csütörtök 14:14
annyra hogy ez msot a legjobb opicó a jövő évre tekintve. perez azt sem tudja ki az a dembele. ő csak a sztárokat ismeri.kár rágóni ilyen talenteken mert amíg nem lesz rajtuk a 80 milliós céldula addig fel sem tűnik senkinek a realnál.Hazard - C - Bale még nem is biztos, hogy rossz lenne.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 6., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 6., csütörtök 14:08
Hazard - C - Bale még nem is biztos, hogy rossz lenne.Kerlon írta: mindenki másnál meg Benzema lesz. És ez lenne a felállás: DCVRMMKIHCB
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem