Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Bale helyét Isco fogja átvenni a kezdőben a Bayern ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Milyen jól jönne most egy tehetségesebb Castillas kh holnapra. Ígyis sok a rizikó, ha Danilo a pályán van, de inkább kelljen egy góllal többet rúgni, mint amennyit kapunk holnap, mintsem Nacho nélkül neki menni a Barcának. De ehhez az kell, hogy Morata bekotorjon mindent.
Vagy akkor tényleg Casemirot kell odarakni Ramos mellé, és hagyni a középpályát az Isco-Kova-James triónak.
Modric és Kroos nálam csak 20-30 percet játszana a végén.
Vagy akkor tényleg Casemirot kell odarakni Ramos mellé, és hagyni a középpályát az Isco-Kova-James triónak.
Modric és Kroos nálam csak 20-30 percet játszana a végén.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Következő meccsen Nachot nem tenném be, a komoly meccsekre kell a Nacho-Ramos páros, mert más már nincs.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A gálakezdőnk kis csapatok ellen nem remekel, de azért nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy nagy meccseken Zidane alatt eddig nem bőgtünk le úgy mint anno Ancelottival a 0-4-es meccsen vagy Morinhoval az 5-0-áson. Oké, hogy ki is kaptunk néha meg nyögvenyelős volt a játék, de azért ez nekem sokkal jobban tetszik mint a 4-5 évvel ezelőtti csapatunk akik minden kiscsapat ellebn 6-0-ra gáláztak, aztán nagy mellénnyel nekimentünk a derbiknek és általában szopás lett a vége.
Szerintem meg ma is, meg Bayern ellen is gálakezdő.
De örülnék a meglepetésnek, de valószínűleg nem fogunk meglepődni.
De örülnék a meglepetésnek, de valószínűleg nem fogunk meglepődni.
- ikarus93
Iscot a BM ellen kezdetném, most elég lenne ha csak csereként állna be az Atletico ellen. A BBC-nek meg kell oldania a mai meccset.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Én meglepő kezdőt javasolok:
Navas
C-P-R-M
M-C-K
ISCO
Bale-C
Különösen nem kell hozzá indok, de Benzema mindig szar az Atma ellen, ezért én a helyére préselném be Iscot.
Navas
C-P-R-M
M-C-K
ISCO
Bale-C
Különösen nem kell hozzá indok, de Benzema mindig szar az Atma ellen, ezért én a helyére préselném be Iscot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
wZoLee7 írta:Ma meglephetne ZZ, Isco kezdhetne Bale helyett
hát hatalmas fekete pont lesz ZZ-nek ha nem teszi Iscot kezdőbe, tökmindegy kinek a kárára... remélem hét közben azért jött csak a padról mert ma kezdeni fog.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ma meglephetne ZZ, Isco kezdhetne Bale helyett
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezért fájhat igazán az elmúlt két nyári átigazolási szezon átalibizása. Alíg frissítettünk kulcsposztokon.donor írta:Az az igazság, hogy piszkosul nehéz ügy lesz ügyesen megoldani a csapat megreformálását
Merci Zizou!
Azért most vezetjük a bajnokságot és negyeddöntőt játszunk a BL-ben. A visszaesést úgy értettem, hogy 3.-4. hely a bajnokságban, gyenge szereplés a BL-ben.Kerlon írta:CR-rel meg Bale-vel is visszaestünk. Nem kell ide az, hogy ne legyenek. Játékban meg még talán jobb is nélkülük a fiatalokkal.
A fiatalokkal meg megy a bugi Leganesek ellen, de a folyamatos terhelést, eredménykényszert nem tudom, hogy hogyan hoznák. Dobnád CR-t, Bale-t, ha 4141-et akarnál, akkor illene Karimot is. Komplett támadó csere, és kp felforgatás. 442-nél, ha dobod a lovakat, akkor megint főhet a fejed, mert kell szélső, csatár, plusz a belső kp-t is meg kell oldani.
Az az igazság, hogy piszkosul nehéz ügy lesz ügyesen megoldani a csapat megreformálását, viszont nem kellene bele aludni sem. Én a mellett vagyok, hogy idén Bale Mbappe csere és egy kicsit a keretre szabjuk a formációt, jövőre meg meglátjuk, folytatódhat a megújulás.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nekem azért fáj a szívem a Sevilla elleni 10 perces áramszünet miatt.nzooli93 írta:Zz alatt a nagy rangadokon eddig nem vallottunk szegyent. Miota kikaptunk a bernabeuban az atleticotol azota a oszi barca meccsen kivul mindig pozitiv elmennyel zartuk a neheznek igerkezo meccseket.
#whatisyourexcuse
CR-rel meg Bale-vel is visszaestünk. Nem kell ide az, hogy ne legyenek. Játékban meg még talán jobb is nélkülük a fiatalokkal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Értékeldből áthozva:
-----------------CR/Morata(?)--Mbappe/Karim
--------------------------Isco/Asensio
-----------Kroos--Casemiro/Llorente--Modric/Kova
Marcelo/?--Ramos/Vallejo-Nacho/Pepe vagy Llorente--Carvajal/?
----------------------------DDG/Casilla
Maradna még LV, amolyan csoda csere szerepre, vele formációt is lehetne váltani bármikor, többi kuka.
Ez egy ilyen nap, ebben is van valami , DE. Ha ennyire belenyúlnánk a csapatba, nagy eséllyel előfordulhatna, hogy keményen visszaesünk akár több évre, illetve a CR-rel való hirtelen szakításnak is meg lenne a média által gerjesztett hatása. Szerintem célra vezetőbb lenne CR-t integrálni, mert még úgy néz ki, hogy marad egy ideig. 2 csatáros játék, mögöttük Iscoval, 4312-be, valahogy így:Kerlon írta: Jó hát ez ilyen sajnos. Még mindig sarkalatos pontunk a sanitas. Amúgy szívem szerint én mindkettőt kidobnám és egy új koncepciót húznék fel 442-re, 4141-re.
-----------------CR/Morata(?)--Mbappe/Karim
--------------------------Isco/Asensio
-----------Kroos--Casemiro/Llorente--Modric/Kova
Marcelo/?--Ramos/Vallejo-Nacho/Pepe vagy Llorente--Carvajal/?
----------------------------DDG/Casilla
Maradna még LV, amolyan csoda csere szerepre, vele formációt is lehetne váltani bármikor, többi kuka.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- nzooli93
Egyelore meg nem izgulok a nagy rangadok elott. Ha valamiben nagyon javultunk azok a nagy tettel biro meccsek. 10. Ota atszakadt a fejekben egy kisebb gat. Bar carlo alatt a top csapatok elleni merlegunk nagyon gyenge volt. Zz alatt a nagy rangadokon eddig nem vallottunk szegyent. Miota kikaptunk a bernabeuban az atleticotol azota a oszi barca meccsen kivul mindig pozitiv elmennyel zartuk a neheznek igerkezo meccseket. Eleg visszagondolni a dortmund elleni oszi idegenbeli meccsre is. Nagyon rosszul jatszottunk elotte hetekig,aztan egy nagyon korrekt teljesitmenyt hoztunk le. Kis hijan mult a gyozelem. Napoli ellen is sokan feltettuk a csapatot,aztan ugy felporogtek ra a sracok otthon,hogy el se hittuk. Es akkor ott van az idegenbeli atma elleni sima siker. Carlo alatt a kismeccseken erot demonstraltunk de a nagy rangadokon kudarcot vallottunk tobbnyire. Zz alatt meg a kismeccsek is nehezen mennek neha ,de rangadokon sokkal erosebbnek erzem a csapatot mint elotte evekig.
Ha a jatekosok nem teszik oda magukat,akkor kitudunk esni egy juve ellen is,meg akar egy dortmund ellen is. Szoval ha jok leszunk akkor a bayernt is kitudjuk utni valahogy. ok nem igazan jatszanak rangadokat. Mi azert evekig kuzdunk a barca/atma kettossel akarmit akarunk nyerni. Ok ezt nem tudjak elmondani hogy evek ota a top4bol 2 csapattal is folyamatosan merkoznek. Szoval ez miatt vagyok kicsit bizakodobb jelenleg. Persze ott is sokat megjart jatekosok vannak,de nem lenezve a ribery robben parost,de en hamarabb kinezrm Cr bol meg Bale bol hogy elohuzzak a klasszist ,mint o beloluk.
Ha a jatekosok nem teszik oda magukat,akkor kitudunk esni egy juve ellen is,meg akar egy dortmund ellen is. Szoval ha jok leszunk akkor a bayernt is kitudjuk utni valahogy. ok nem igazan jatszanak rangadokat. Mi azert evekig kuzdunk a barca/atma kettossel akarmit akarunk nyerni. Ok ezt nem tudjak elmondani hogy evek ota a top4bol 2 csapattal is folyamatosan merkoznek. Szoval ez miatt vagyok kicsit bizakodobb jelenleg. Persze ott is sokat megjart jatekosok vannak,de nem lenezve a ribery robben parost,de en hamarabb kinezrm Cr bol meg Bale bol hogy elohuzzak a klasszist ,mint o beloluk.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Szerintem Morata, James, Danilo kezdeni fog. És csak egyet remélek, h Zizunak végre lesz annyi esze, h nem száműzi ki megint a jobb oldara Jamest, hanem tényleg szabadon hagyja játszani, mint nemrég Iscot, mert ha nem, akk mindegy ha nem is játszik.
- BlancoMark
Remélem Modricot a padon jegeljük és csak biztosítéknak vitte el Zidane, ráfér egy kis gondolkodás és felfrissülés a nagy meccsekre.Tádám írta:Ja persze, én sem tiszteletlenségből írtam vagy ilyesmi. Nyilván tiszteljük őket meg stb., de ne vicceljünk. Így is bomba az utazó keret. James-Isco, Morata-Benz, Modric-Kova. Védelem is full, simának kell lennie.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ja persze, én sem tiszteletlenségből írtam vagy ilyesmi. Nyilván tiszteljük őket meg stb., de ne vicceljünk. Így is bomba az utazó keret. James-Isco, Morata-Benz, Modric-Kova. Védelem is full, simának kell lennie.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tádám írta:Olyan nincs, hogy ezt a Leganest ne döngöljük a földbe még annak ellenére sem, hogy az elmúlt 4 meccsük biztató volt.
Én egy Eibar elleni meccshez hasonlót várok. Akkor 4-1-re nyertünk idegenben. Annyi a különbség, hogy itt szinte utazni sem kell, és a Leganes egyéni képességekben is sokkal gyengébb. Szóval ne kapjunk gólt és legyen 0-3.
nagyon adom, oké tisztelni kell az ellenfelet és stb, de ez a Leganes, csapjuk el őket, és készüljünk a hétvégére. Ja és remélem Kovacic szóhoz jut legalább, ha már Marianot nagy valószínűséggel ma se látom játszani
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Olyan nincs, hogy ezt a Leganest ne döngöljük a földbe még annak ellenére sem, hogy az elmúlt 4 meccsük biztató volt.
Én egy Eibar elleni meccshez hasonlót várok. Akkor 4-1-re nyertünk idegenben. Annyi a különbség, hogy itt szinte utazni sem kell, és a Leganes egyéni képességekben is sokkal gyengébb. Szóval ne kapjunk gólt és legyen 0-3.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE