Sevilla sztem nem esélyes.GT37 írta:A Spurs-meccsre nem mész ki majd?lordgabi írta:Kemény ellenfeleket kaptak az ukrán csapatok, bármi megtörténhet mindegyikük párharcában, fõleg a Dnipro okozhat majd meglepetést a Tottenham ellen, csak ki tudja mit tesz a csapattal a hosszú téli szünet. 4 ukrán csapat is ottlehet a legjobb 16 között, ha a legjobb formájukat hozzák, jó lenne végre egy magyar csapatért szorítani így az egyenes kieséses szakaszban (a csoportkör is szinte álomkategória)...
Amúgy egyáltalán nem tud ez a sorozat olyan hatást gyakorolni rám, hogy mindent félretegyek amiatt, hogy végignézzek egy meccset is csütörtökönként, inkább az összefoglaló mûsorral pótoltam az eddigi meccseket is, az iram, és a színvonal sem az igazi, fõleg így az elején még...
Egyébként engem sem izgat különösebben, egyedül a Spurs miatt követem a dolgokat.
Így elnézegetve a mezőnyt egyértelműen az esélyesek közé tartozunk, a Juvével, a Napolival, a Sevillával, a Sahtarral és a Portóval meggyűlhet a bajunk, a többieket verni kell.
Legjobb 4be (sorsolás persze beleszólhat) a Juvet,a Napolit mindenkepp varom. Tottenhamnek ossze kell szednie magat. Sakhtar kitudja.
Mondjuk aztán lehet hogy a Juve telibesz*rja a sorozatot.