Azt hiszem valami probléma mégis csak nálatok lehet. Én próbáltam belépni a nick nevemmel és az email címemmel, de nem kaptam regisztrációs mailt a mai napig. A belépést pénteken próbáltam meg. Ha új regisztrációs mael kérek kiírja, hogy elküldte, de nem érkezik meg a fiókba. A spamek között nincs. Ha megpróbálok belépni akkor pedig azt írja ki, hogyCsabi írta:Szurkolo, a nickedet és az email címedet senki nem használja. Illetve csak félig, ugyanis valóban regisztrálva van egy szurkolo nevű felhasználó az általad megadott: [email protected] emailcímmel. Azonban az IP cím, amelyről a regisztráció érkezett megegyezik azzal az IP címmel, amiről a szurkoló felhasználónevet is regisztrálták. Azt megértjük, hogy valaki valahogy el tudja tulajdonítani más nevét és mailjét, azonban képtelennek tartjuk, hogy az IP címet is csak úgy lehetne lopkodni. Így a hiba nem a mi készülékünkben van.szurkoló írta:Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne.
Amikor a szurkolo, azaz a megszokott nevemmel próbáltam belépni és a madridistán is használt email címemmel, azt az üzenetet kaptam, hogy a név és a hozzá tartozó email címet már használják, így válasszak másik nevet és adjak meg egy valós email címet.
Kérdésem: ki használja a nevet és az email címemet? Miért kaptam ezt az üzenetet?
túlléptem a megengedett keretet,írjak be egy kódot, de kód nem jelenik meg
Nincs kód
Lehet a hiba ott van, hogy nem jött át a regisztrációs email. Viszont használni így nem tudom a nick nevemet. Mi a megoldás?