De ha végül 99.8 millióért hozzuk, akkor senkinek nem lehet egy rossz szava sem.Perez biztosan megőrült....
kijelenti h 100 millió sok pénz bárkiért, mostmeg lehet még többet is kicsenget érte.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miért kellene várni rá két évet, mikor a Sakhtarba, Harkivba stb meg kapja, és 2-3év múlva ha akar ugyanúgy felljebbléphet. Inkább játszik Ukrajnában, ahol címeket nyer, Bl/EL indulás adott, szokja az európai focit, jól megtömi a zsebét.hehe írta:a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
(monnyuk értem én hogy ott a pénz egy szegény brazil család gyerekének, de 1-2 év és vmi mediterrán országban is megkapná ezt...)
- h3x0r
Gondolom Fernandinho-ra gondolsz. 35 millio euroert vettek meg a Shaktarbol. Ja es egyebkent 28 eves.csabi87 írta:Basszus miért nem tudunk egy ilyen gyereket venni mi? Nagyon jól játszott a Newcastle ellen.Olyan labdákat osztogatott...a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
Na mindegy...
Basszus miért nem tudunk egy ilyen gyereket venni mi? Nagyon jól játszott a Newcastle ellen.Olyan labdákat osztogatott...a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
Na mindegy...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2273029
akkor most 99 vagy 109? (nem mintha ez most meghatározná a napomat)
akkor most 99 vagy 109? (nem mintha ez most meghatározná a napomat)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...csabi87 írta:Én Özilt ennyi pénzért eladnám amúgy.A City honnan vette azt a kis irányító brazil srácot aki most is kezdett hétfőn.Most nem jut eszembe a neve hirtelen.Na ő kellett volna ide nekünk Iscoval párban.
Nagyon jó kis játékos ám.
(monnyuk értem én hogy ott a pénz egy szegény brazil család gyerekének, de 1-2 év és vmi mediterrán országban is megkapná ezt...)
Én Özilt ennyi pénzért eladnám amúgy.A City honnan vette azt a kis irányító brazil srácot aki most is kezdett hétfőn.Most nem jut eszembe a neve hirtelen.Na ő kellett volna ide nekünk Iscoval párban.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Jaj de nagyon próbálkozik ez a Mourinho tanonc... de fele annyira sem effektív mint a mestere... nemtom mit erőlködik már, mindenki tudja, hogy igaz, csak ő tagad mindent, mert nagyon nem akarja eladni, háát... soryVillas-Boas: “Nem tudok erről semmit sem mondani, mert nem igazak a hírek. Az ideális az lenne, ha minden játékosunk maradna de még hátra van néhány nap az átigazolási piac lezárultáig. Bármi megtörténhet.” - kommentálta a portugál edző a tegnapi Bale átigazolásáról szóló információkat, valamint Willian és Lamela helyzetét.
Amúgy egyébként szerintem szánjuk már meg szegény Arsenalt Olyan kis szerencsétlenek, senki nem ad nekik semmit, most jól ki is kaptak egy AstonVillatol idegenbe (ok, most egy Fenert legyőzni nem nagy dolog)... Na szerintem Nekik adjuk el DiMaría-t. Adnak ezek érte 40-50-et is, de nehogy már ilyen újgazdag,pénzeszsákos Paris,MCity,Napolinak adjuk oda. Valaki nem akar Perezzel beszélni? :Đ
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Múlthéten még csak úgy volt, hogy egy meg nem nevezett játékosért (és ment a találgatás hogy ki lehet ez a 40-45 millás ember); én akkor megmondom őszintén, hogy Benzemára tippeltem volna (hozzáteszem most is), Wenger ugye ennyit adott volna Suárezért is, de lényegtelen mert szerintem sem Karim, sem pedig Özil nem fog távozni idén Bale ide vagy oda! Megjegyzésként; ezekben a cikkekben Pedrerol bácsiék is csak a saját szubjektív véleményeiket osztják meg, pl. Albert Luque ugyanebben a beszélgetésben, laza vitaműsorban pedig ennek pont az ellenkezőjét prezentálja véleményként és szerinte meg nem adná most el a Madrid Özilt.Amúgy ezt az Öziles hírt nem értem.
Mi ez hogy már múlthéten tudták, hogy majd most csütörtökön vagy pénteken jön a MU egy 50 millás aktatáskával Özilért?
Én ezen is csodálkoznék; betonkezdő az emberünk és egy a jelenlegi MU.-nál jobb, erősebb csapatban tolja!A Jutarnji List szerint Modric bízik abban, hogy még ezen a nyáron visszatérhet Angliába. A lap állítása szerint Modric elmondta a csapattársainak, hogy szívesen játszana a United színeiben. Azonban beszámolnak arról is, hogy mivel Xabi Alonso hosszú időre kidőlt, Ancelottiék biztosan nem engedik el a játékost.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
deal.hehe írta:és egy etóó 6 millióért?
Szerintem jönni fog.
Ha Özilt vinné valaki akkor Kaka maradhatna,kell a rotáció miatt..oda majdnem jó Bár lehet az öreg Carlo kihozza belőle a vadállatot...de jó is lenne...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Perez biztosan megőrült....
kijelenti h 100 millió sok pénz bárkiért, mostmeg lehet még többet is kicsenget érte.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
özil+kaká csomagért már jópár napja keringenek a hírek, hogy a mu fizetne, most özilt már az arsenal is nézegeti.
jááájjjjnincs ekkora szerencsénk, kizárt
jááájjjjnincs ekkora szerencsénk, kizárt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne terjeszd a hülyeségetés egy etóó 6 millióért
Olvastam amúgy ezt is a PP-n, de ott csak annyi van, hogy blablabla nem bíznak Benzemában, keresnek egy olcsó megoldást, és Etóért csak hatot kell fizetni annak, aki akarja, de a fizetési igénye miatt biztos, hogy meg sem fordul a vezetőség fejében.
Amúgy ezt az Öziles hírt nem értem.
Mi ez hogy már múlthéten tudták, hogy majd most csütörtökön vagy pénteken jön a MU egy 50 millás aktatáskával Özilért?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
jólvan az, tökéletes, ha özilt elviszi 50-ért a mumorientes írta:Hál' Istennek csak sikerült leigazolni,úgynézki.Pukkanhat a pezsgő,durranhat a pezsgő...
Ronaldo szerződését meg hagyjuk a francba.... nem olyan fontos már,hisz itt van nekünk Bale...
Bravo señor "El Presidente",ha lenne lehetőségem,én biztos,hogy önre szavaznék...
és egy etóó 6 millióért?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hál' Istennek csak sikerült leigazolni,úgynézki.Pukkanhat a pezsgő,durranhat a pezsgő...
Ronaldo szerződését meg hagyjuk a francba.... nem olyan fontos már,hisz itt van nekünk Bale...
Bravo señor "El Presidente",ha lenne lehetőségem,én biztos,hogy önre szavaznék...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Ha a barcáról lenne szó, akkor még talán, de a mi esetünkben.......és sokan el is hinnék.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Bár baleről nem beszélek,mert elég volt ...de azért az áráról igen,szóval lehetne barcássan is kommunikálni......ha jön bale,akkor megy dm és coentrao...vagyis a kettő ára és fizetése a szerződése lejártáig kb 70 milla.....tehát barcássan számítva és nyomatva bale 38 milla. ....és sokan el is hinnék.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
bemutatja vagy bejelenti?Luigi-K1 írta:hogy a Real Madrid hétvégén hivatalosan is bemutatja Gareth Bale-t.
ha bemutatni akkor ahhoz holnap már hivatalosnak kell lennie.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
A Sky Italia, az NBC, a The Sun és a La Gazzzetta dello Sport is egybehangzóan állítják, hogy a Real Madrid hétvégén hivatalosan is bemutatja Gareth Bale-t.
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Remélem bejelentik Bale-t nemsokára, viszont akkor az árát ne hozzák nyilvánosságra. na az lenne az igazi csavar az ügyben. Én simán belemennék,oké,100 milla,de akkor senki nem tud róla. Na jó... ez csak vicc. Bízom benne,hogy CR árát nem fogja elérni. Valami ilyesmire számítok: 60-70 millió euró plusz Coentrao.