Utazás Madridba

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
medyna

Re: Utazás Madridba

HozzászólásSzerző: medyna » 2017. április 11., kedd 8:23

Kercsó írta:
Mindenképpen egymás mellett akartunk ülni, így utolsó nap vettem 180.000-ért jegyet
És valaki hetente eladja (fele)ennyiért a jegyét... nem rossz másodállásnak.

Az tuti.... De úgy voltam vele, hogy 1,5 évig rakosgattam el 500, 1000 Ftokat, hogy ez az álom valóra váljon...
Amúgy a jegyüzérek ( akiktől lépni nem lehetett) 500 euróért adtak 2 db jegyet, szintén egymás mellé...
Úgyhogy a viagogo nem is volt annyira inkorrekt ...

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 11., kedd 7:59

Mindenképpen egymás mellett akartunk ülni, így utolsó nap vettem 180.000-ért jegyet
És valaki hetente eladja (fele)ennyiért a jegyét... nem rossz másodállásnak.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 7:19

Ha van pénz lovera akkor nincs gond. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

medyna

HozzászólásSzerző: medyna » 2017. április 10., hétfő 22:42

___Samy___ írta:Hogy már nem éreztem a lábam :lol:
Ma jöttünk haza, a 4 nap alatt annyit sétáltunk mint az elmúlt 10 évben összesen :) :) :)
A szállodába bicegve estünk be minden este 11 körül.
De már most indulnék vissza!
Madrid egy csoda!!!!

medyna

HozzászólásSzerző: medyna » 2017. április 10., hétfő 22:38

Realista24 írta:10-20 jegy van mindig itt-ott (most is), 80 eurótól már. Remélem sikerült venned végül. Kiválasztani is sikerült.
Szia, ha ez nekem szólt, akkor itt a válasz :) :
Mindenképpen egymás mellett akartunk ülni, így utolsó nap vettem 180.000-ért jegyet :)
DE! Azt mondom: megérte! Szerelmes lettem Madridba!
A meccsről nem kell semmit mondanom, aki volt már Real meccsen, úgyis tudja miről beszélek.
A stadiontúrán sírva lehet fakadni... Puskás... meg az egész.
Ma jöttünk haza, már este ki is néztem: szeptemberben visszamegyünk.
Madrid egy álom!!!!!
Ráadásul péntek délután teljesen véletlenül sétáltunk, kávézni akartunk amikor megláttuk a játékosokat. Egyesével jöttek az autóikkal a stadionba. Az összes 20 centire volt tőlünk, integettek, mosolyogtak, engedték, h fotózzuk őket, úgyhogy egy csoda volt!!!
Edina

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 10., hétfő 22:07

Hogy már nem éreztem a lábam :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2017. április 10., hétfő 21:20

___Samy___ írta:Mi is gyalogoltunk tavaly, nem keveset. 5 nap alatt vagy 50 km-ert :mrgreen: A metrót csak jóformán a meccsekhez használtuk. Nap végén elég szar volt beesni a szobába, félholtan, de én azt mondom megérte. Teljesen elvegyültünk a városban, mindent láttunk, amit szerettünk volna.

De soha többet ilyet :mrgreen:
Mi nem tetszett benne? :mrgreen: Egyébként szerintem ha először jár az ember Madridban gyalogoljon inkább.Jobban megéri a látvány miatt.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 10., hétfő 20:32

Realista24 írta:én is hasonlót akartam kihozni belőle, csak nem jól fogalmaztam
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 10., hétfő 20:13

Mi is gyalogoltunk tavaly, nem keveset. 5 nap alatt vagy 50 km-ert :mrgreen: A metrót csak jóformán a meccsekhez használtuk. Nap végén elég szar volt beesni a szobába, félholtan, de én azt mondom megérte. Teljesen elvegyültünk a városban, mindent láttunk, amit szerettünk volna.

De soha többet ilyet :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 10., hétfő 19:35

babaking írta:
Anthony írta:Az ingyenes Prado az jól hangzik csak óriási a sor, és kb. 6-tól 8-ig van lehetsőged bemenni, ebből több mint fél óra a sor, szóval meggondolandó.
Amikor arra jártam akkor is brutál sor volt, pedig nem volt ingyenes. Mondjuk ez az összes múzeumra igaz. De ha végig akar az ember mindent nézni úgysem számít az a fél óra, mert nagyságrendekel többet lehet bent eltölteni

Anthonynak adok igazat. Aki tudja hogy menni akar, vagy vesz City cardot vagy elore jegyet es akkor nincs sor. Ker óra egy Pradora, annak aki tényleg kiváncsi ra semmi, főleg hogy fele sorban állás es mászkálas a múzeumban. Ezen nem éri meg spórolni. Ha csak el akarod mondani hogy bent voltál, akkor jo opció.

Kártyával mindehol elsőbbséged van. Egyben soknak tűnik az összeg, de négy helyen mar behozza magát nagyjából. Plusz add hozza az idot, amit sporolsz es tényleg a legjobb opció.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 10., hétfő 17:44

Anthony írta:Az ingyenes Prado az jól hangzik csak óriási a sor, és kb. 6-tól 8-ig van lehetsőged bemenni, ebből több mint fél óra a sor, szóval meggondolandó.
Amikor arra jártam akkor is brutál sor volt, pedig nem volt ingyenes. Mondjuk ez az összes múzeumra igaz. De ha végig akar az ember mindent nézni úgysem számít az a fél óra, mert nagyságrendekel többet lehet bent eltölteni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 10., hétfő 16:57

Az ingyenes Prado az jól hangzik csak óriási a sor, és kb. 6-tól 8-ig van lehetsőged bemenni, ebből több mint fél óra a sor, szóval meggondolandó.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 10., hétfő 16:43

khernesto írta:Köszi srácok! Sokat segítettetek! :salute:
Én gyalogoltam. Sokat. Egyedül a stadionhoz mentem metróval. Ha a belvárosban laksz, a legtöbb dolgot eléred gyalog is 15-20 perc alatt. Ha szeretsz elvegyülni úgy a városban, hogy látványosságról látványosságra jársz hanem csak barangolsz akkor ajánlom. Ha sok helyre bemennél akkor én is Realista tanácsát ajánlom. A múzeumokhoz mindig kilométeres sor áll, ha helyben vennél jegyet. Illetve érdemes a honlapjait böngészni, mert majdnem mindegyik múzeumba be lehet menni ingyen is bizonyos napokon és idöben.

khernesto
Kedvenc játékosaid: El Fenomeno
Kedvenc csapatod: nem kérdés!

HozzászólásSzerző: khernesto » 2017. április 10., hétfő 11:16

Köszi srácok! Sokat segítettetek! :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 10., hétfő 10:45

d.gergo írta:
khernesto írta:Sziasztok! Május 3-án megyek Madridba és az lenne a kérdésem, hogy tud valaki valamit ezekről a city pass kartyákrol (vagy mikről), pl. a múzeumokba meg egyébb helyekre nem kell végigálljam a sorokat! Itthon, online rendelhető? A másik a tömegközlekedés ... mennyibe kerülnek az ilyen csomagok egy napra? Köszi előre is a választ!

Have a nice day! :mrgreen:
A metró egy naptári napra (nem 24 órára) szóló bérlete 8.4 euró, 2 nap 14,20, 3 nap 18,40. Van 5 és 7 napos is, ha még nem jártál a városban akkor mindenképp érdemes beruházni egyre, mert lerövidülnek a távolságok: https://www.metromadrid.es/en/viaja_en_ ... ido02.html

A city pass-ról nincs tapasztalatom. :)
neoturismo kártya zsírkirály, ha sok helyre be akarsz menni. Priority accessed van, az első aktiválástól az adott óraszámig érvényes, amit váltasz. Megveszed online, átveszed az egyik irodában Madridban. Nekem jó tapasztaltaim vannak, de tény, hogy akkor éri meg, ha a legtöbb kötelező elemet látni akarod, Prado és társai. Időt és pénzt spórolsz vele.
Ha belvárosi a szállás, akkor én a hop on - hop off buszt javaslom, két nap 25 euró, szerintem megéri és minőségi.
http://www.madridcard.com/en/inicio
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 10., hétfő 10:34

khernesto írta:Sziasztok! Május 3-án megyek Madridba és az lenne a kérdésem, hogy tud valaki valamit ezekről a city pass kartyákrol (vagy mikről), pl. a múzeumokba meg egyébb helyekre nem kell végigálljam a sorokat! Itthon, online rendelhető? A másik a tömegközlekedés ... mennyibe kerülnek az ilyen csomagok egy napra? Köszi előre is a választ!

A metró egy naptári napra (nem 24 órára) szóló bérlete 8.4 euró, 2 nap 14,20, 3 nap 18,40. Van 5 és 7 napos is, ha még nem jártál a városban akkor mindenképp érdemes beruházni egyre, mert lerövidülnek a távolságok: https://www.metromadrid.es/en/viaja_en_ ... ido02.html

A city pass-ról nincs tapasztalatom. :)

khernesto
Kedvenc játékosaid: El Fenomeno
Kedvenc csapatod: nem kérdés!

HozzászólásSzerző: khernesto » 2017. április 10., hétfő 10:31

Sziasztok! Május 3-án megyek Madridba és az lenne a kérdésem, hogy tud valaki valamit ezekről a city pass kartyákrol (vagy mikről), pl. a múzeumokba meg egyébb helyekre nem kell végigálljam a sorokat! Itthon, online rendelhető? A másik a tömegközlekedés ... mennyibe kerülnek az ilyen csomagok egy napra? Köszi előre is a választ!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 8., szombat 16:32

Bazani írta:Sziasztok!

05. 14- i hazai meccsre szeretnék jegyet/ jegyeket venni ajándékba. Mi a teendőm?

Köszönöm szépen a segítő kommenteket!
Elolvasni a topikot es nem regisztrálni többször. Ip egyezés heenivel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bazani
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Reál

HozzászólásSzerző: Bazani » 2017. április 8., szombat 16:30

Sziasztok!

05. 14- i hazai meccsre szeretnék jegyet/ jegyeket venni ajándékba. Mi a teendőm?

Köszönöm szépen a segítő kommenteket!

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 8., szombat 12:50

heeni írta:Sziasztok!

Május 14.-én lesz a Real Madrid-Sevilla mérkőzés.Szeretnénk kimenni.Tudna nekem valaki ajánlani valamit hogy hogyan lehetne?Köszönöm.Heni
Repülővel Wizzair vagy Ryanair, meccsbelépőt pedig a Real honlapján lehet majd venni, majd kb. 1 héttel a meccs előtt. Retúr repjegy most egy főre kézipoggyásszal épp 30-50 ezer forint között mozog. Arra figyelj, hogy a meccs időpontja még nem fix, szóval lehet, hogy május 13 lesz (papíron lehet 12 vagy 15 is, de ezekre nincs esély igazából). Ez azért fontos, mert Ryanairrel pl. ki lehet menni szombaton, de ha aznap délután lesz a meccs (amire azért jó esély van) akkor le is késed emiatt.

Vissza: