Nem értessz...
Egyszerűen ha én most te lennék , aggódnék. Teljesen rossz irányba halad a klub, nem foltozzák be a hiányos részeket, nincs egy igazán nagy edző , mert a barcába egy nagy edző kell, nem lesz több Pep aki jön a semmiből és bezsebel mindent.A Tiki taka mára már nézhetetlen és viszonylag könnyen levédekezhető, ráadásul az agy , Xavi már lépni alig bír.Ennek ellenére nem te ,hanem a többség(újság,tv,facebook..stb), akik teleokádják a világot a baromságaikkal, minden levante-granada-thaiwan meccs után virtuálisan cumizzák a barcá-t aztán menetrendszerűen érkezik a pofon amire mindig van magyarázat ,nem pörögtek 100%-on , ez a garnitúra így ebben az összetételben soha nem fog már úgy játszani mint annó, mert :
1.Jóllakottak
2.öregedtek
3.nincs már pep
4.Ki ismerték őket...
tavaly is ez volt szezon elején minden szép és jó, szezon végén meg jött a fekete leves.Mi változott tavaly óta ? semmi, jött egy neymar aki jó ,de egyszerűen nekem óriási kérdőjel a pali.Majd szezon végén összegzünk.
A kupákért természetesen harcban álltok, kis túlzással , ha a két nagy 30pont minusszal indulna, a végén akkoris a tabella első két helye az övék lenne.Sőt egyenlőre még velünk is simán partiba vagytok, mivel mi elindultunk egy úton amihez idő kell, nem is kevés. De európában teljesen esélytelennek tartom a barcát(persze nem vagyok orákulum,tévedhetek).A Chelsea,Bayern,dortmund,Juve,Real(?) pakkot jóval erősebbnek érzem játékos keretben, ,fizikumban,dinamikában....Márpedig az utóbbi évek bebizonyították ,hogy ahoz,hogy te légy a király egy dinamikus erős fizikumú harcias csapat kell (Inter,Chelsea) és ha hozzápakolsz még egy kis fineszt,technikát kreativitás akkor verhetetlen vagy (bayern)...A barcában jelenleg csak a finesz van meg ami szerintem édes kevés lesz.
Szerintem a véleményemnek továbbra sem az a lényege ,hogy lenézem a barcát, inkább csak úgy érzem ,hogy próbálnak mindent a rózsaszín felhőjükben tartani, nem néznek szembe a problémákkal, nagyon ragaszkodnak az elmúlt évekhez (mert most hoztak egy kűlsős edzőt, de látjuk hogy ő is csak Pep örökségét viszi) és minél később látják be annol nagyobb baj lesz a végén.
Persze ez az én véleményem, nem kell egyetérteni, én is elfogadom a tiédet, majd szezon végén meglátjuk kinek lett igaza...