Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Elméletileg lecseszte mert cselezes helyett gólokat vár.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miről szól az új fejezet?Realista24 írta:A LE vs Messi legújabb fejezete mennyire igaz vajon?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A LE vs Messi legújabb fejezete mennyire igaz vajon?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Lehet, jobban járunk, ha nem épül fel a Juve elleni meccset nézve...BBeno írta:mascherano sem lesz a soci ellen. vadliserules. ellenunk valszeg szorppel oke lesz.
mascherano sem lesz a soci ellen. vadliserules. ellenunk valszeg szorppel oke lesz.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igen,azért írtam,hogy mellékattintottam,szerkesztés helyett idéztem.L.Miki írta: Ezt szépen megbeszelted magaddal... elvégre milyen ember az ki meg magával sem áll szoba
Igen,értem már,arra gondoltam,hogy taposott aztán tapsolt,csak nem jól fogalmaztam,azthittem lejön abból hogy a sárgát amit azért kapott hogy taposott,tapsolta meg később (többek között)..BBeno írta:akkor olvasd vissza azt a kommentet amit idéztem. egyikőtök taposásról kérdezett a másik meg tapsolást válaszolt.
mondjuk megválaszolod magadnak is ahogy látom
Olvasni meg tudok,ha már azt írta hogy "nem tud olvasni a gyerek".
Megvan amire kiváncsi volt,az a lényeg.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
akkor olvasd vissza azt a kommentet amit idéztem. egyikőtök taposásról kérdezett a másik meg tapsolást válaszolt.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt szépen megbeszelted magaddal... elvégre milyen ember az ki meg magával sem áll szobaMarci77 írta:Először lerúgta aztán megtapsolta a bírót,nem tudom mit ne értenék ezenMarci77 írta: ? Én már nem értem Mindkettű
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Először lerúgta aztán megtapsolta a bírót,nem tudom mit ne értenék ezenMarci77 írta:? Én már nem értem MindkettűBBeno írta:
taposott vagy tapsolt?
Bocs a dupláért,rosszra kattintottam .
- Marci77
? Én már nem értem MindkettűBBeno írta:
taposott vagy tapsolt?
- Mester77
Matyi írta:Nála a Xavi-Ini kettősön volt a hangsúly, az enyémen pedig az edző hibája.V. Mester 77 írta:gyakorlatilag azt írod mint BlancoMark és mégis azt hiszed,h mást állítasz
Igen az a második hszből lejön, de én ezt még az elsőre gondoltam vna csak közbe jött még pár hsz és így értelmetlen lett
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
Nála a Xavi-Ini kettősön volt a hangsúly, az enyémen pedig az edző hibája.V. Mester 77 írta:gyakorlatilag azt írod mint BlancoMark és mégis azt hiszed,h mást állítasz
- Mester77
gyakorlatilag azt írod mint BlancoMark és mégis azt hiszed,h mást állítasz
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
-
Nincs mögötte középpálya, az nem jelenti azt, hogy a középpályások egyénileg gyengék. Meg lehet nézni, hogy helyezkednek a középpályásaink, ki vannak téve kis túlzással a vonal mellé, messze helyezkednek egymástól. És meg lehet nézni, hogy 5-6 éve hogy volt, Xavi és Ini a kezdőkör környékén helyezkedett, nem 40 méteres passzokat kellett adniuk egymásnak, hogy odaadják a bogyót a másiknak. Ennek következtében sokkal lassabban jár a labda.
- Galacticos
Hogy most akkor mivan?Matyi írta:Nem a középpályások kvalitásával van gond, hanem az egész koncepcióval, ha lenne mögötte középpálya, nem kéne visszajárnia a kezdőkörbe labdákért, és nem 6 emberen kellene végigvinnie, hanem csak hárman.
Vagy nem tudom mit vársz tőle, ha elől van, nem kap labdát, ha visszajön, akkor meg gólt lőni lesz nehéz neki.
Ennek a 4esnek de inkabb 3masnak mert busquets kivalo jatekos a posztjan de megsem mondanam korszakalkoto jatekosnak, szoval annak a 3masnak kellett ott lenni egy idoben. Es melle meg jol is igazoltak korejuk, yaya toure a 2-6eveben iszonyat tanar volt, henry, alves, villa..
Nem lesz meg egy ilyen generacio egy darabig.
- Mester77
Nyugi. Nem kell neki védő ügyvéd ( legalábbis nem itt a fórumon, egyébként tudjuk, h kell az ) csak mert vki éppen nem az erényeiről ír. Tudom a magyar sportújságírás mellett ez furcsának hat, de még ő sem tökéletes
-
Nem a középpályások kvalitásával van gond, hanem az egész koncepcióval, ha lenne mögötte középpálya, nem kéne visszajárnia a kezdőkörbe labdákért, és nem 6 emberen kellene végigvinnie, hanem csak hárman.Egyebkent megint bebizonyosodott tegnap, hogy ez nem egy Messi korszak ami Pep ota tart, hanem egy Xavi-Iniesta-Busquets korszak volt, nelkuluk mit sem er az ember. Se a valogatottban, se a Barcaban es ezert nem is tartozik a valaha volt legjobbak koze.
Vagy nem tudom mit vársz tőle, ha elől van, nem kap labdát, ha visszajön, akkor meg gólt lőni lesz nehéz neki.
- BlancoMark
De tenyleg egy peldas klubikon aki a Barcanak koszonheti nem csak azt hogy focista lett hanem hogy egyaltalan normalis eletet elhet miert varja el, hogy ket evente brutal osszeggekkel noveljek a fizeteset?
Egyebkent megint bebizonyosodott tegnap, hogy ez nem egy Messi korszak ami Pep ota tart, hanem egy Xavi-Iniesta-Busquets korszak volt, nelkuluk mit sem er az ember. Se a valogatottban, se a Barcaban es ezert nem is tartozik a valaha volt legjobbak koze.
Egyebkent megint bebizonyosodott tegnap, hogy ez nem egy Messi korszak ami Pep ota tart, hanem egy Xavi-Iniesta-Busquets korszak volt, nelkuluk mit sem er az ember. Se a valogatottban, se a Barcaban es ezert nem is tartozik a valaha volt legjobbak koze.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Tiszta Escobar. Elfelejtik Messi adócsalását, kifizeti a Barca adósságát.L.Miki írta:TE hogy gondolsz ilyet? Van a Barcelona, és felette áll Messi, sőt lassan Messi ad majd fizetést a Barcelonának, hogy aztán a Barcelona azt vissza tudja adni Messinek...rashidm írta:Én mondjuk eleve nem értem, hogy mire fel Messi csillagászati fizetése. Sztem biztos megértené hogy a csapat érdekében nem tudnak évente szerződést módosítani. Vagy nem.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
TE hogy gondolsz ilyet? Van a Barcelona, és felette áll Messi, sőt lassan Messi ad majd fizetést a Barcelonának, hogy aztán a Barcelona azt vissza tudja adni Messinek...rashidm írta:Én mondjuk eleve nem értem, hogy mire fel Messi csillagászati fizetése. Sztem biztos megértené hogy a csapat érdekében nem tudnak évente szerződést módosítani. Vagy nem.